Jump to content

denexo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    73
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

denexo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα σε όλους. Πριν λίγες μέρες μου έκαναν δώρο ένα S6 Edge (SM-G925F - XSG United Arab Emirates). Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να το αναβαθμίσω σε Nougat 7.0 (May security update). Στην συνέχεια του πέρασα TWRP και Magisk. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην μπορώ πλέον να παίρνω τα καινούρια OTA updates (your operating system has been modified in an unauthorized way). Έχω στην κατοχή μου το τελευταίο firmware που περιέχει το June security update. Κάνοντας το extract με το 7zip μπορώ να δω μέσα το system.img . Και εδώ έρχεται η ερώτησή μου: αν περάσω μόνο το system.img (αφού πρώτα το μετατρέψω σε .tar με το Unified Android Toolkit), θα δουλέψει σαν ένα είδος dirty flash ώστε να έχω το τελευταίο security update χωρίς όμως να χάσω τα ήδη υπάρχοντα δεδομένα μου; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
  2. Καλή μας χρονιά και καλή επιτυχία σε όλους τους συμφορουμίτες :)
  3. denexo

    ZTE V970

    Εμένα με την 4.1.1 rom του Bruno δεν μου δούλεψε. Δεν εμφανίζεται καν στις εφαρμογές. Από περιέργεια δοκίμασα ένα άλλο modded apk για 4.1 και δούλεψε κανονικά, έκανε δηλαδή την αυτόματη μετατροπή από μικρά σε κεφαλαία, αλλά όπως είναι λογικό έλειπε η δυνατότητα του dual sim. Στο thread του στο xda http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1591989 το έχουν ζητήσει κι άλλοι οπότε αν οργανωθούμε και το ζητήσουμε αρκετοί ίσως το υλοποιήσει.
  4. denexo

    ZTE V970

    Μήπως υπάρχει αντίστοιχο apk και για την jelly bean rom; Το go sms pro δεν μου αναγνωρίζει τις 2 sim μετά την αναβάθμιση σε 4.1.1
  5. Άντε να δούμε αυτή τη φορά :) Καλή επιτυχία σε όλους !!!
  6. denexo

    ZTE V970

    Οι δικές μου οι ζελατίνες πάντως που παρήγγειλα μαζί με το κινητό από etotalk ήταν ανάποδα !!! Δηλαδή : η πλευρά που έλεγε peel before application και που ουσιαστικά είναι η πλευρά που κολλάει στην οθόνη, ήταν τελικά η πάνω πλευρά. Να φανταστείς έβγαλα πρώτα την πλευρά που λέει peel after application, την κόλλησα πάνω στην οθόνη και μετά έβγαλα την πλευρά που λέει peel before application !!! Φυσικά το κόψιμο για τους αισθήτηρες μεταφέρθηκε στην δεξία πλευρά τώρα :p . Οπότε αν έχεις βρει τίποτα καλό για μεμβράνες θα μπορούσες να μοιραστείς την γνώση; :) Επίσης θα μπορούσε κάποιος που έχει βάλει την V3.0MOD του Bruno να ανεβάσει κάπου το default ΖΤΕ wallpaper με τα στάχυα;
  7. denexo

    ZTE V970

    Παίζει εν τέλει να μην έχει διαφορές ή να είναι θέμα ασυμβατότητας του cpu master pro με τον καινούριο πυρήνα. Σίγουρα δεν θα έχει πρόβλημα συμβατότητας και αν γίνει κάτι μπορεί να ξαναβάλει το boot.img από την V3.0. Την μέση κατανάλωση την μετράω με το battery monitor widget. Αυτή τη στιγμή βλέπω 19MAh κατανάλωση, έχει φτάσει και 11 αν δεν χρησιμοποιώ αρκετή ώρα το τηλ. Ο επεξεργαστής πάντως κοιμάται στα 250MHz αφού δεν κάνω κάτι το ιδιαίτερο και τουλ χαίρομαι που δουλεύει σωστά το throttling.
  8. denexo

    ZTE V970

    Ήταν όντως κρίμα αν και βέβαια λύθηκε όπως σου είπα. Άνοιξα το scatter file που ήταν για το extended mod, τα αποεπέλεξα όλα και τίκαρα το BOOTIMG διαλέγoντας και το αρχείο από τον δίσκο. Η καινούρια rom πέραν των ελληνικών έβαλε και υποστήριξη για A-GPS ενώ στην 2.3 έχει μόνο EPO GPS. Προτίμησα να μείνω με την 2.3 μιας και τα ελληνικά δεν με καίνε τόσο. Όντως αυτές είναι οι 3 εκδόσεις όλες με την ονομασία Grand X και με τις διαφορές στην cpu. Η τελευταία έκδοση με τον mediatek MTK6577 βγαίνει μόνο για κίνα ενώ οι άλλες είναι ευρωπαϊκές! Οι ROM του Bruno αφορούν αποκλειστικά και μόνο την έκδοση με τον Mediatek επεξεργαστή. -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.
  9. denexo

    ZTE V970

    Και πως αλλάζει αυτό; Υπάρχει κάποιο tool-άκι; Εγώ πάντως γύρισα σε V2.3MOD. Έχω την αίσθηση ότι είναι πιο smooth το κινητό. Στην καινούρια πέραν του θέματος με τον πυρήνα που δεν έκανε throttling (το οποίο λύθηκε βάζοντας το boot.img από την V2.3) μου την σπάει που όταν πατάς το power για να κλειδώσει το κινητό, είναι σαν να κλείνει σε δύο χρόνους και όχι άμεσα όπως με την 2.3.
  10. denexo

    ZTE V970

    Μου το έφεραν στην δουλειά με courier των ΕΛΤΑ (ταχυμεταφορές) να φανταστείς !!!
  11. denexo

    ZTE V970

    Κανονικότατα με EMS (ημερομηνία shipment 28/11) και χωρίς καθόλου εκτελωνισμό. Δεν υπήρχε περίπτωση δέμα τέτοιας αξίας να το αφήσω στην τύχη του ταχυδρόμου της γειτονιάς, να το εκσφενδονίσει από τα 10 μέτρα όπως κάνουν με όλα τα πακετάκια από amazon. Άσε που μπορούσα να παρακολουθήσω που βρίσκεται και δεν είχα την αγωνία του θα ΄ρθει δεν θα ΄ρθει !!!
  12. denexo

    ZTE V970

    Kι εγώ ευτυχής κάτοχος του V970. Έβαλα κατευθείαν την rom του Bruno και έκανα και το εσωτερικό repartition της μνήμης. Παρήγγειλα και αυτή την θήκη http://www.casesss.com/product.aspx?pid=602&model=133. Σήμερα είδα ότι ο Bruno έβγαλε και την καινούρια του rom όπως ανέφεραν και οι συμφορουμίτες (οι οποίοι έκαναν και την μετάφραση από ότι κατάλαβα). To τηλέφωνο είναι απίστευτο value for money. Το αγόρασα από etotalk με EMS ώστε να μπορώ να το παρακολουθώ και κατόπιν συνεννόησης δήλωσαν και σαν αξία 60USD οπότε δεν πέρασε και τελωνείο.
  13. Αντί για το Newman θα προτιμούσα κάτι πιο επώνυμο σαν και αυτό http://etotalk.com/zte-v970-grand-x-3g-wcdma-android40-dual-core-10ghz-dual-sim-43qhd-notification-led_p3164.html στα ίδια σχεδόν λεφτά και με υποστήριξη στο xda http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1856578 . Καμιά γνώμη για το ZTE; Πάντως πιστεύω ότι το huawei είναι καλή περίπτωση , αρκεί να λάβει την προσοχή που του πρέπει από την κοινότητα. Τελικά διαπιστώνω ότι τα κινέζικα τηλέφωνα τα κάνουν οι rom τους η υποστήριξη από την κοινότητα.
  14. Εγώ πάντως έχω εντοπίσει αυτό http://www.fastcardtech.com/goods-7638-HuaWei-U8836D-Ascend-G500-pro-Shine-Gorilla-Glass-IPS-Android-Dual-Sim-43QHD-Dual-core-10GHz.html το οποίο και huawei είναι και 1GB ram έχει και gorilla glass. Ένα εκτενές review εδώ : http://www.windownews.us/news-2138675-Photo:--39000-dual-core-new-benchmark-the-Huawei-shine-G500-Pro-evaluation.html . Καμιά άποψη κανείς;
  15. Παιδιά βρήκα την παρακάτω ROM από xda: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1730979 και φαίνεται ενδιαφέρουσα. Μόλις βρω λίγο χρόνο θα την δοκιμάσω.
×
×
  • Create New...