Hyper_Ban Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Καλησπέρα σας . Σε κινητό lenovo , με κάρτα wind 4g (το κινητό είναι 3g),ενώ είχα κανονικά και χρησιμοποιούσα τα δεδομένα κινητής της εταιρείας μας ,μετα από επανεκκίνηση εργοστασιακών ρυθμίσεων που έγινε κατά λάθος από το παιδι μου έχασα αυτή την δυνατότητα !!!Δεν απέδωσε ότι και αν προσπάθησα .Δείχνει ότι ενεργοποιείται αλλά δεν ανάβει το σηματακι δίπλα από το σήμα . Την βοήθεια σας σας παρακαλώ ! Ευχαριστώ . Παράθεση Ψ Ω Μ Ι - Κ Ι Ν Α - Τ Η Λ Ε Φ Ω Ν Ι Α . - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ttanya Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Καλησπέρα σας . Σε κινητό lenovo , με κάρτα wind 4g (το κινητό είναι 3g),ενώ είχα κανονικά και χρησιμοποιούσα τα δεδομένα κινητής της εταιρείας μας ,μετα από επανεκκίνηση εργοστασιακών ρυθμίσεων που έγινε κατά λάθος από το παιδι μου έχασα αυτή την δυνατότητα !!!Δεν απέδωσε ότι και αν προσπάθησα .Δείχνει ότι ενεργοποιείται αλλά δεν ανάβει το σηματακι δίπλα από το σήμα . Την βοήθεια σας σας παρακαλώ ! Ευχαριστώ . 800 500 0200 χωρίς χρέωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 Γεια σας θα ήθελα να ρωτήσω πόσο κοστίζει να στείλω ένα ΜΜS με f2g. Μπορώ να στείλω MMS μεσω WiFi; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 (edited) Γεια σας θα ήθελα να ρωτήσω πόσο κοστίζει να στείλω ένα ΜΜS με f2g. Μπορώ να στείλω MMS μεσω WiFi; Βάσει του τιμοκαταλόγου στοιχίζει 0,4588 ευρώ. Πάντως μέσω wifi ΔΕΝ μπορείς να στείλεις mms. Γίνεται μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Edited June 18, 2016 by p_k Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos2 Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Καλη χρονια και χρονια πολλα!εστειλα μηνυμα sms και μου ρθε αναφορα παραδοσης εληξε και με χρεωσε κιολας δεν εγραφε παραδοθηκε.Σημα ειχα τη στιγμη που το στειλα.Δεν πιστευω να φταιει η καρτα σιμ την αλλαξα τον περασμενο νοεμβριο.Εχω το Samsung galaxy young 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michail Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 Γεια σας, ενεργοποίησα σήμερα από φορητότητα ένα f2g αλλά δεν επιθυμώ να έχω τηλεφωνητή. Θέλω μόνο όταν είναι κλειστό ή κατειλημμένο να μου έρχεται μήνυμα ενημέρωσης όταν με καλέσουν. Μπορεί να με ενημερώσει κάποιος φίλος πως θα απενεργοποιήσω τον τηλεφωνητή? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tech_geek Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 Γεια σας, ενεργοποίησα σήμερα από φορητότητα ένα f2g αλλά δεν επιθυμώ να έχω τηλεφωνητή. Θέλω μόνο όταν είναι κλειστό ή κατειλημμένο να μου έρχεται μήνυμα ενημέρωσης όταν με καλέσουν. Μπορεί να με ενημερώσει κάποιος φίλος πως θα απενεργοποιήσω τον τηλεφωνητή? Ευχαριστώ! Δοκίμασε κλήση στο ##002# Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 (edited) αυτο σε πρωτη φαση απενεργοποιει ολες τις προωθησεις (και τον τηλεφωνητη). Σε δευτερη φαση πρεπει να σταλει μηνυμα ΝΑΙ στο 1265 αν θελετε ο καλων να ενημερωνεται για το οτι θα ειδοποιηθειτε με μηνυμα ή ΚΡΥΦΑ ΝΑΙ στο 1265 αν δεν θελετε να ενημερωνεται ο καλων για την ειδοποιηση. Edited May 11, 2017 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Telis1906 Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 Καλησπέρα. Θα ήθελα τη βοήθεια σας. Εδώ και καιρό φαινεται σαν να υπάρχει ένα εισερχόμενο mms στο κινητό μου, μη ανάγνωσμενο, (ενώ έχω κάνει διαγραφή όλων) και στην ειδοποίηση γράφει "κρυφή διεύθυνση αποστολέα". Ξέρει κανείς πως θα απαλλαγώ από αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 Καλησπέρα. Θα ήθελα τη βοήθεια σας. Εδώ και καιρό φαινεται σαν να υπάρχει ένα εισερχόμενο mms στο κινητό μου, μη ανάγνωσμενο, (ενώ έχω κάνει διαγραφή όλων) και στην ειδοποίηση γράφει "κρυφή διεύθυνση αποστολέα". Ξέρει κανείς πως θα απαλλαγώ από αυτό Αν θες να το ξεφορτωθεις μια και καλη Factory reset της συσκευης.Αλλιως παιζει να ειναι αποθηκευμενο στην sim. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atux_null Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 Καλησπέρα. θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος για απόκρυψη αριθμού μόνιμα σε κάρτα Q. έχω μια συσκευή(dongle) που δεν υποστηρίζει #31# και θέλω να στείλω απόκρυψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 Καλησπέρα. θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος για απόκρυψη αριθμού μόνιμα σε κάρτα Q. έχω μια συσκευή(dongle) που δεν υποστηρίζει #31# και θέλω να στείλω απόκρυψη. Ρωτα τον παροχο..Για μονιμη αποκρυψη μονο αυτος μπορει να το ρυθμισει . Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
logiot Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Καλημέρα σε όλους Γνωρίζει κάποιος αν και πως μπορώ για εξερχόμενα e-mail, να ρυθμίσω τον SMTP server της WIND (έχει ή δεν έχει τέτοιο server) σε κινητό με λειτουργικό Android και εφαρμογή Κ9. Στη WIND που πήρα τηλέφωνο έχουν άγνοια!!!! Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Από τα DNS entries, φαίνεται να είναι τα 212.152.70.42 και 212.152.70.41 Δοκίμασε να βάλεις ένα από τα 2 χωρίς authentication, μέσα από 3g/4g της Wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts