Jump to content

Υπηρεσίες δικτύου [SMS/MMS/κλπ]

eLeKtriK EyE
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορει καποιος παρακαλω να μου πει τον αριθμο κεντρου μηνυματων σε f2g και mo'mad?

Στο F2G βάλε το +30693599000, για το mo'mad δεν το ξέρω αλλά μάλλον είναι το ίδιο. Δοκίμασέ το.

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

• Απαντήσεις 388
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Gia wind isxiei,eyxaristo,mo'mad den exo aplos ithela na to simeioso gia na to exo.Isos kai na min einai idio.As poume i cosmote exei diaforetiko gia cosmokarta kai frog...

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

Στο F2G βάλε το +30693599000, για το mo'mad δεν το ξέρω αλλά μάλλον είναι το ίδιο. Δοκίμασέ το.

Η πλακα είναι πως το +30693597000 [το οποιο είναι περασμένο σε όλες τις SIM by Default] έχει σταματήσει να δουλεύει εδώ και καιρό και σε περίπτωση που κάποιος δεν περάσει το νέο [+30693599000], τρώει ένα υπέροχο Message Sending Failed! "Unable to send message: -> Details -> Text message: Check network services"

:!: Οποτε προσοχή, το Νέο SMSC για F2G είναι: +30693599000 :!:

• 2 weeks later...
Η πλακα είναι πως το +30693597000 [το οποιο είναι περασμένο σε όλες τις SIM by Default] έχει σταματήσει να δουλεύει εδώ και καιρό και σε περίπτωση που κάποιος δεν περάσει το νέο [+30693599000], τρώει ένα υπέροχο Message Sending Failed! "Unable to send message: -> Details -> Text message: Check network services"

Όντως αυτό παίζει...έτσι ακριβώς....

Επίσης σήμερα δεν μου δούλευε το call me back..για τα μπάζα.

Εμένα είναι στο +30693597000 και τα στέλνει κανονικά. Κανονικά δεν θα έπρεπε να στείλουν έστω ένα μήνυμα, να βγάλουν μία ανακοίνωση, κάτι βρε αδερφέ για να μας ειδοποιήσουν για την αλλαγή?

Ξέρετε σε ποιον αριθμό πρέπει να γίνει η προώθηση για να έχω τηλεφωνητη χωρίς ειδοποιηση κλησεων όταν ο αριθμός του κινητού μου αρχίζει από 697 και 698;

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι, θα κανεις προωθηση στο 6935151234567 οπου 1234567 τα τελευταια 7 ψηφια του αριθμου σου....

για τα απλα νουμερα απο 693 ειναι κανονικα το 6935551234567

Ναι, θα κανεις προωθηση στο 6935151234567 οπου 1234567 τα τελευταια 7 ψηφια του αριθμου σου....

για τα απλα νουμερα απο 693 ειναι κανονικα το 6935551234567

Α, δηλαδή το 515 ειναι για όλα τα μη 693. Eυχαριστώ. :)

Ελπίζω να μην γίνει κανένα κουφό καμιά μέρα (να πάνε το 6971234567 και το 6941234567 στη Wind).

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

lol φανταζεσαι? αλλα εγω σαν παραδειγμα εβαλα το 1234567 βεβαια, μην παει και μπλεχτει κανενας ε? ;)

• 4 weeks later...

Ερωτησούλες:

1. H wind υποστηρίζει Wap 2.0 ή μόνο 1.2? Να ρυθμίσω 2.0 στις ρυθμίσεις των mms μου?

2. Συνεπώς, 300k ή 100k είναι το όριο για τα mms? Γίνεται wap1.2 με 300k?

Αν και σχεδόν σίγουρα έχουν απαντηθεί, δε μπόρεσα να βρω κάτι με πολλά search..

• 2 weeks later...
Πώς ακριβώς μπορεί κάποιος πελάτης συμβολαίου να λάβει τα μηνύματά του στον τηλεφωνητή, όταν βρίσκεται στο εξωτερικό;

Ερωτησούλες:

1. H wind υποστηρίζει Wap 2.0 ή μόνο 1.2? Να ρυθμίσω 2.0 στις ρυθμίσεις των mms μου?

2. Συνεπώς, 300k ή 100k είναι το όριο για τα mms? Γίνεται wap1.2 με 300k?

Αν και σχεδόν σίγουρα έχουν απαντηθεί, δε μπόρεσα να βρω κάτι με πολλά search..

Το δικτυο υποστηριζει 512kb ΜΜS. Απο κει και περα, οτι σηκωνει η συσκευη σου, οι περισσοτερες νεες σηκωνουν 300kb για αποστολη και ληψη.

Το δικτυο υποστηριζει 512kb ΜΜS. Απο κει και περα, οτι σηκωνει η συσκευη σου, οι περισσοτερες νεες σηκωνουν 300kb για αποστολη και ληψη.

Οκ, θα βάλω wap2.0, όριο στα 300, και θα δω πως πάει..

Υπάρχει περίπτωση να με χρεώνουν διπλά/τριπλά?

Thanks!

Δεν εχει σχεση το WAP με το MMS..γιατι μπερδευεις το WAP 2.0 με τα MMS?

Το τι Wap θα μπορεις να κανεις χρηση ειναι θεμα κινητου, εαν ο browser του υποστηριζει Wap 2.0 (το δικτυο υποστηριζει τα παντα, βασικα το WAP stack 2.0 ειναι χοντρικα το WAP over HTTP..) ... για τα mms, απλα βαλε το μεγιστο οριο ογκου...

Η χρεωση στα mms ειναι η ιδια, ανεξαρτητου μεγεθους μηνυματος.

Στο Wap, ισχυει η χρεωση του 0,42 ανα εισοδο, η δωρεαν εαν βαλεις το wind plus non stop!

Μαλλον εχεις μπερδεψει το MMS OMA 1.2 version (OMA = OpenMobileAlliance) η οποια version υποστηριζει πλεον MMS των 300 kb με το WAP 1.2.1 ..δυο τελειως διαφορετικα πραγματα ;)

Αν το ψυρισεις το θεμα ομως, και το MMS παταει στο WAP, lol

Οκ! Νόμιζα πήγαιναν μαζί wap version kai mms size..

Plus non stop εχω φυσικα! τα σπάει...

Όχι, το ΟΜΑ δεν ξέρω καν τι είναι. Απλά μέσα από τις ρυθμίσεις μου για mms φτάνω κάπου που έχει:

"Send limit: 300K

WAP version: WAP 2.0"

Γι αυτό τα ανέφερα μαζί..

Pocket pc με wm6 έχω..

Πώς ακριβώς μπορεί κάποιος πελάτης συμβολαίου να λάβει τα μηνύματά του στον τηλεφωνητή, όταν βρίσκεται στο εξωτερικό;

Μπορεις να ακους τα μηνυματα σου κανονικα, απλα δεν θα μπορεις να καλεις στις περισσοτερες περιπτωσεις το 122 (υποστηριζεται μονο σε λιγες χωρες, θα σου ερθει αναλογο μηνυμα εαν ειναι οντως οκ..πχ Ιταλια μπορεις εαν θυμαμαι καλα).

Το νουμερο που καλεις ειναι το +306935601222 , και οταν σου ζητησει αριθμο θυριδας, δινεις το νουμερο του κινητου σου. Απλα, να εχεις αλλαξει απο πριν για ασφαλεια τον κωδικο PIN του τηλεφωνητη (αρχικα ειναι το 1111).

Πως γίνεται να απενεργοποιήσω τον τηλεφωνητή (χωρίς να καλέσω το 122 αν είναι δυνατόν);

##002#call button

ktnxbye.:p

http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg

Sleepless Degenerate Drunk.

• 2 weeks later...

ρε παιδια "μεγάλωσαν" τα mms το πηρατε χαμπαρι....????

τοσο καιρο οτι photo μου στέλνανε μου ερχοταν στα 10kb.....

απο χθες παρατήρησα οτι μου ερχεται η εικομα στο μεγεθος που μου την στελνει ο αλλος....

και επισης ο αλλος την παιρνει στο κανονικο της μεγεθος απο μενα.....:)

ρε παιδια "μεγάλωσαν" τα mms το πηρατε χαμπαρι....????

τοσο καιρο οτι photo μου στέλνανε μου ερχοταν στα 10kb.....

απο χθες παρατήρησα οτι μου ερχεται η εικομα στο μεγεθος που μου την στελνει ο αλλος....

και επισης ο αλλος την παιρνει στο κανονικο της μεγεθος απο μενα.....:)

Έχεις δίκιο. Μου ήρθαν σήμερα δύο mms αλλά δεν το πρόσεξα. Τώρα που βλέπω τις φωτογραφίες, η μία είναι 171 kb και η άλλη 257 kb :) Ελπίζω να το αφήσουν έτσι και να μην μας το ξαναχαλάσουν.

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Έχεις δίκιο. Μου ήρθαν σήμερα δύο mms αλλά δεν το πρόσεξα. Τώρα που βλέπω τις φωτογραφίες, η μία είναι 171 kb και η άλλη 257 kb :) Ελπίζω να το αφήσουν έτσι και να μην μας το ξαναχαλάσουν.

Ναι επιτέλους. Το δοκίμασα και εγώ λαμβάνοντας απο wind,vodafon e και cosmote mms. Πλέον μόνο οταν δέχεσαι mms απο συσκευή imode γίνεται συμπίεση στη wind. Αντε και καλές γιορτές να έχουμε.

• 2 weeks later...
apo pote allaxe to kentro sms sta kartokinita kai egine idio me tis sindesis???

Αλήθεια με τις συνδέσεις τι έγινε άλλαξε ο αριθμός κέντρου μηνυμάτων???

Και μένα που έχω Flexy μου γράφει στο παλιό κινητό (μετά από format) : Unable to send message... :worry: :O

αν εχει καποιοσ τισ ρυθμισεις για το 903 ή κανενα λινκ θα του ημουν υποχρεομενος!:D

Απ' ότι θυμάμαι είναι ίδιες με του 902:

http://www.wind.com.gr/Listing.fds?langid=1&pageID=203&tablePageID=175&rec=469