Jump to content

Κάλυψη δικτύου & αναφορές προβλημάτων [2.5G/3G]

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ποιος ειπε οτι παρατηρηθηκε αξιολογη μεταβολη στην καλυψη εδαφους;:pΑκομη και στη θαλασσα προυπηρχε αυτη η καλυψη,αλλα τωρα την ζωγραφισαν στον χαρτη.

Μέχρι ποιο βάθος φτάνει; Να ξέρουμε τουλάχιστον αν έχουν κάλυψη τα χρυσόψαρα, γιατί εντώ Βύρωνα ντεν.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Γνωρίζουμε αν η WIND καλύπτει απόλυτα την περιοχή Λιμνών σε 2g σήμα?

http://sn118w.snt118.mail.live.com/att/GetAttachment.aspx?tnail=0&messageId=9a31cda0-4f4f-4421-91ec-7b1f689e1553&Aux=44%7C0%7C8CCBBE25F673680%7C%7C

πως μπορω να μάθω?

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Καλώντας 1231 από κινητό Wind

κιαν εισαι ενδιαφερομενος για τα προγραμματα της wind και θες να ενημερωθεις για μια περιοχη τι κανεις?

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

:lol::lol: Πέρα από την πλάκα, στον Βύρωνα δεν υπάρχει το γνωστό κυνήγι...κεραιών;:confused:

Είναι μαχητικός ο Βύρωνας και σε αυτά τα θέματα αλλά και σε θεματα περιβάλλοντος (βλ. παράνομα κτίσματα της πολεμικής αεροπορίας στην προστατευόμενη ζώνη του Υμηττού). Έχουν γίνει αρκετές κινητοποιήσεις, δεν πρόκειται όμως για τυχαίες κεραίες, αλλά για παράνομες, μη αδειοδοτηθείσες, ευρισκόμενες σε οικόπεδα εφαπτόμενα με σχολικές μονάδες κ.λπ. Πρόσφατα βγήκε νέα δικαστική απόφαση για διακοπή λειτουργίας δύο κεραιών (voda & wind) στην πλ. Τσιρακοπούλου. Δεν ξέρω αν έχει υλοποιηθεί, αλλά πραγματικά τα πράγματα είναι δραμα για τη voda πρωτίστως και για τη wind. Είναι μεγάλο το θέμα με τις κεραίες και την ακτινοβολία των τερματικών, ίσως δεν είναι υπερβολή αυτό που λέγεται ότι η κινητή τηλεφωνία είναι το μεγαλύτερο πείραμα που έχει διαξαχθει στην ιστορία.

Επίσης για τον τρόπο που απονέμεται η δικαιοσύνη έχω να παρατηρήσω ότι είμαι έκπληκτος με την ταχύτητα εκτέλεσης δικαστικών αποφάσεων όταν πρόκειται για οφειλές συνδρομητών προς τις εταιρείες σε σύγκριση με την «κινητοποίηση» (δηλ. την αδράνεια) των Αρχών όταν πρόκειται για εφαρμογή απόφασης κατά εταιρείας κινητής τηλεφωνίας.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν και ήμαστε off topic

Το τι θεωρείτε παράνομη κεραία στην Ελλαδα ειναι τραγικό και αυθερετο παντελώς. Μονο εδώ γινονται αυτά. Το πλάισιο τι εινι απαράνομη κεραία πρέπει να αλλάξει.

Εσύ φιλε hostis (και άλλοι) λές να φύγει μια κεραία κοντά σε σχολείο και να πάει τερμα θεού ε;;; Και νομίζεις ειναι καλύτερο αυτο;. Ποσες φορές τα έχουμε πει εδώ. Ας τα ξαναπούμε..

Τα κινητά εκπέμπουν με ΚΛΑΣΕΙΣ δλδ οχι το ιδιο συνέχεια. Ανάλογα την ένταση λήψης εκπέμπουν 0.1watt, 0.2watt, 0,5watt, 1watt και 2 watt. Οταν η κεραία ειναι ΚΟΝΤΑ (Εχεις δλδ ΦΟΥΛ σήμα) εκπέμπει το ελάχιστο δλδ 0.1watt το κινητό, αντίθετα οσο πιο μακρυά το κινητό αυξάνει ισχύ και εκπέμπει αναλογως 0.5, 1, και 2 watt ακόμα. Ας δούμε και την κυψέλη (κεραία) τώρα. Οσο πιο μικρή περιοχή καλύπτει τοσο χαμηλότερα την ρυθμίζεις να εκπέμεπει (ισχύς εκπομπής). Οσο την κυνηγάς αναγκάζεις τις εταιρίες να τις φουλαρουν σε ισχύ καθώς καλούνται να καλύψουν οι εναπομιναντες μεγαλύτερη περιοχή.

ΑΡΑ το κινηγητό κεριών οδηγεί τα κινητά να εκπέμπουν 10πλάσια (1watt αντί του 0,1watt) ισχύ και το ίδιο και τις κεραίες.

Εχετε ακούσει για τα 1500 λεπτά δωρεάν που μιλάν τα παιδιά σας από τα σχολέια στα διαλείματα... (εσέις τους δώσατε κινητό, και αν δεν τους δώσατε θα βρούν μονα τους χωρις να το ξέρετε). Προτιμάτε την κεραία μακρυά και να μιλάνε με 1-2 watt;;;; γιατί πιστευω (και ολοι οσοι ειναι σχετικοί) ότι ειναι καλύτερα η κεραια να ειναι κοντά και το κινητό να εκπέμπει 0,1watt

Edited by keysmith
από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

Αν και ήμαστε off topic

Το τι θεωρείτε παράνομη κεραία στην Ελλαδα ειναι τραγικό και αυθερετο παντελώς. Μονο εδώ γινονται αυτά. Το πλάισιο τι εινι απαράνομη κεραία πρέπει να αλλάξει.

Εσύ φιλε hostis (και άλλοι) λές να φύγει μια κεραία κοντά σε σχολείο και να πάει τερμα θεού ε;;; Και νομίζεις ειναι καλύτερο αυτο;. Ποσες φορές τα έχουμε πει εδώ. Ας τα ξαναπούμε..

Τα κινητά εκπέμπουν με ΚΛΑΣΕΙΣ δλδ οχι το ιδιο συνέχεια. Ανάλογα την ένταση λήψης εκπέμπουν 0.1watt, 0.2watt, 0,5watt, 1watt και 2 watt. Οταν η κεραία ειναι ΚΟΝΤΑ (Εχεις δλδ ΦΟΥΛ σήμα) εκπέμπει το ελάχιστο δλδ 0.1watt το κινητό, αντίθετα οσο πιο μακρυά το κινητό αυξάνει ισχύ και εκπέμπει αναλογως 0.5, 1, και 2 watt ακόμα. Ας δούμε και την κυψέλη (κεραία) τώρα. Οσο πιο μικρή περιοχή καλύπτει τοσο χαμηλότερα την ρυθμίζεις να εκπέμεπει (ισχύς εκπομπής). Οσο την κυνηγάς αναγκάζεις τις εταιρίες να τις φουλαρουν σε ισχύ καθώς καλούνται να καλύψουν οι εναπομιναντες μεγαλύτερη περιοχή.

ΑΡΑ το κινηγητό κεριών οδηγεί τα κινητά να εκπέμπουν 10πλάσια (1watt αντί του 0,1watt) ισχύ και το ίδιο και τις κεραίες.

Εχετε ακούσει για τα 1500 λεπτά δωρεάν που μιλάν τα παιδιά σας από τα σχολέια στα διαλείματα... (εσέις τους δώσατε κινητό, και αν δεν τους δώσατε θα βρούν μονα τους χωρις να το ξέρετε). Προτιμάτε την κεραία μακρυά και να μιλάνε με 1-2 watt;;;; γιατί πιστευω (και παρα πολλοί ειδικοι) ότι ειναι καλύτερα η κεραια να ειναι κοντά και το κινητό να εκπέμπει 0,1watt

.

Δυτυχώς ειναι εύκολο να παρασειρόμαστε από λαϊκή "προπαγάνδα" και να οδηγούμαστε σε κυνήγι μαγισσών (συγνώμη κεραιών). Στο μέλλον πιστεύω θα μοιάζουν αστείες αυτές οι ενεργειές μας.

Sorry για το διπλό post, ηθελα να κάνω edit ¨οχι νεό ποστ :(

Εσύ κυριε hostis (και άλλοι) λές να φύγει μια κεραία κοντά σε σχολείο και να πάει τερμα θεού ε;;; Και νομίζεις ειναι καλύτερο αυτο;. Ποσες φορές τα έχουμε πει εδώ.

Προσπάθησα κατά το δυνατόν να μην πάρω θέση. Αυτό που με κατηγορείς ότι «λέω», δεν το λέω εγώ, αλλά η ισχύουσα νομοθεσία. Όπως και να έχει αυτός είναι ο νόμος που ισχύει σήμερα είτε μας αρέσει είτε όχι. Το να πηγαίνει κάθε πάροχος να καρφώνει μια κεραία όπου του γουστάρει, χωρίς να έχει πάρει άδεια, σαφώς συνιστά παράβαση του νόμου (ποινικές, διοικητικές, πειθαρχικές συνέπειες). Αν ο νόμος είναι κακός νόμος το συζητάμε και παλεύουμε για να αλλάξει, δεν μπορούμε να τον καταργήσουμε όμως στην πράξη, αλλιώς θα έκανε ο καθένας ό,τι του γουστάρει και θα ζούσαμε στη ζούγκλα στη διαφθορά και την αδιαφάνεια (όχι ότι δεν ζούμε).

Και αν θέλεις και την προσωπική μου θέση για τις κεραίες δίπλα σε σχολεία, ναι η θέση μου είναι να μην μπαίνουν δίπλα σε σχολεία, γιατί δεν έχουμε το δικαίωμα να εκθέτουμε τα παιδιά σε κίνδυνο, τη στιγμή που στη φάση της ανάπτυξης στην οποία βρίσκονται είναι πιο ευάλωτα στις επιβλαβείς συνέπειες της ακτινοβολίας, όσο πιο κοντά δε στο σταθμό βάσης βρίσκονται, τόσο πιο εκτεθειμένα είναι. Επίσης, αποτελέι τουλάχιστον αυθαιρεσία να δεχθούμε ως δεδομένο ότι όλα τα παιδιά έχουν ένα κινητό κολλημένο στο αυτί. Αυτό είναι κάτι που ανάγεται στις εκδηλώσεις της γονικής μέριμνας, αλλά και στις ειδικότερες γνώσεις και ευαισθησίες του κάθε γονέα. Ενδεχομένως όμως να έπρεπε να ρυθμίζεται από το νομο, όπως και πολλά άλλα πράγματα.

Συμπεράσματα:

1. Από τη στιγμή που υπάρχει νόμος, οφείλουμε να τον σεβόμαστε και να τον τηρούμε, και εμείς και οι εταιρείες και πολύ περισσότερο οι αρχές.

2. Η ακτινοβολία των συστημάτων κινητής τηλεφωνίας μπορεί να έχει επιπτώσεις στην υγεία των ανθρώπων. Η χρήση κινητών τηλεφώνων είναι επιλογή, η διαβίωση κοντά σε μία κεραία που εκπέμπει 24 ώρες όμως όχι. Στο πλαίσιο της ευνομούμενης πολιτείας δεν θεωρώ θεμιτό να εκτίθεται σε ενδεχόμενο κίνδυνο υγείας (έστω και αν δεν είναι γνωστό σε ποιά έκταση και με ποιές ακριβείς συνέπειες) ο οποιοσδήποτε παρά τη θέλησή του, ιδίως όταν βρίσκεται σε κατάσταση όπου πχ λόγω της ηλικίας του θα έχει κατά τεκμήριο πιο βαριές τις επιπτώσεις της ακτινοβολίας στον οργανισμό του. Κι όμως υπάρχουν πολίτες που ούτε έχουν ούτε θέλουν να αποκτήσουν κινητό τηλέφωνο και σε αυτούς ούτως η άλλως δεν μπορεί να εφαρμοσθεί η στρεβλή επιχειρηματολογία ότι «αφού θες κινητό, θα έχεις και μία κεραία πάνω από το κεφάλι σου».

3. Το γεγονός ότι δεν έχει αποδειχθεί επακριβώς ο κίνδυνος από την μη ιοντίζουσα ακτινοβολία και δεν έχουν εξαχθεί συμπεράσματα στη βάση αιτίου-αιτιατού δεν επάγεται οποιοδήποτε συμπέρασμα σχετικά με την ασφάλεια της ακτινοβολίας. Φανταστείτε να κυκλοφορούσαν στην αγορά φάρμακα που δεν έχουν αποδειχθεί επακριβώς οι παρενέργειές τους, αλλά ούτε και η ασφάλειά τους. Το κρίσιμο μέτρο για την διάθεση ενός από τα παραπάνω αγαθά είναι η ασφάλειά του και όχι το κατά πόσον αμφισβητούνται οι παρανέργειές του. Νομίζω ότι το ίδιο θα έπρεπε να ισχύει και για τις κινητές επικοινωνίες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νόμος υπάρχει και για την Νομαρχία και για την Πολεοδομία που κάνουν χρόνια να ανοίξουν τους φακέλους των κατά τα άλλα "παράνομων" κεραιών και να δώσουν έγκριση και άδεια, την στιγμή που υπάρχουν όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Μην τα βλέπεις μονομερώς...

Μεχροι και οι πρόεδροι έγραψαν επιστολή μπας και γίνει τιποτα...

Θελουμε τα κινητά μας να πιάνουν καμπάνα αλλά να μην υπάρχει καμία κεραία πουθενά δίπλα μας.. Πρέπει να βγεί τεχνολογία με που λειτουργεί με "Τηλεπάθεια" :lol:

:lol::lol: Πέρα από την πλάκα, στον Βύρωνα δεν υπάρχει το γνωστό κυνήγι...κεραιών;:confused:

Δεν έχουν αφήσει τίποτα όρθιο ;)

Εξω απο Ναυπακτο (περιοχη Ξηροπηγαδο) πιάνω 3G καμπανα σταθεροτατα....

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Ρε παιδιά αντιμετωπίσατε σήμερα 15/05/2010 πρόβλημα με τη σύνδεση GPRS/3G της Wind στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. (Περιοχή Αγίας Σοφίας με Αριστοτέλους). Από τη Wind μου είπαν ότι έχει πρόβλημα η κεραία στα Λαδάδικα. Προσπαθώ απλά να το επιβεβαιώσω και από χρήστες που έτυχε να είναι στην περιοχή.

Ευχαριστώ.

Συμβουλές δεν δέχομαι από κανένα...

Μ@λ@κ!3ς μπορώ να κάνω και μόνος μου...:cool:

Καλύπτει από Λαδάδικα μέχρι Αγίας Σοφίας; :blink::blink: Με μία κεραία;; :blink: Αποκλείεται! Μεγάλη απόσταση, ιδίως για το κέντρο της Θεσσαλονίκης! Δε νομίζω να εξυπηρετείται μέρος της Αγίας Σοφίας από τόσο μακρινή απόσταση!! Για Αριστοτέλους, και μάλιστα στο ύψος της Τσιμισκή να το καταλάβω ότι εξυπηρετείται από εκεί, άλλωστε στον Κορασίδη της Βενιζέλου έχει ούτως ή άλλως ιστό. Αλλά για Αγίας Σοφίας δεν το νομίζω! Edited by kotsianis7

Καλύπτει από Λαδάδικα μέχρι Αγίας Σοφίας; :blink::blink: Με μία κεραία;; :blink: Αποκλείεται! Μεγάλη απόσταση, ιδίως για το κέντρο της Θεσσαλονίκης! Δε νομίζω να εξυπηρετείται μέρος της Αγίας Σοφίας από τόσο μακρινή απόσταση!! Για Αριστοτέλους, και μάλιστα στο ύψος της Τσιμισκή να το καταλάβω ότι εξυπηρετείται από εκεί, άλλωστε στον Κορασίδη της Βενιζέλου έχει ούτως ή άλλως ιστό. Αλλά για Αγίας Σοφίας δεν το νομίζω!

Ναι αλλά αν πέσει μία κεραία ανεβαίνει ο φόρτος στις περιφερειακές δημιουργώντας φαινομενικά πρόβλημα σε αυτές,χωρίς να υπάρχει πραγματικά πρόβλημα... Και αυτά στις πόλεις πάνε αλυσιδωτά! Φαντάσου να πέσει η κεραία του Σωρού στο Βόλο! Πάει,θα σβήσει η WIND από το χάρτη!

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά ξέρει κανείς σίγουρα αν υπάρχει κάλυψη 3G στον Πολύγυρο; Μέχρι πέρσι το καλοκαλιρι πάντως είχε μόνο EDGE... Γνωρίζω οτι μπορώ να μάθω απο την εξ.π. και μου είπαν πως δεν έχει αλλα σε μια πρόσφατη επισκεψή μου παρατήρησα οτι στο ίδιο σημείο άλλοτε είχε και άλλοτε οχι και για αυτό ρωτάω αν μένει κανείς εκεί να μου πεί. Edited by ftsalas

• 2 weeks later...

Άντε πάλι τα ίδια! Πριν από λίγη ώρα χάθηκε τελείως το σήμα της Wind μέσα στο σπίτι μου, στην περιοχή του στρατοπέδου Κόδρα στο Καραμπουρνάκι. Κόψανε το ρεύμα στον Απόλλωνα ή έχουμε κάποιο θέμα με την κεραία;

UPDATE: Πριν από λίγο επανήλθε το σήμα στα 5/5. Τί να συνέβη άραγε; ...

Edited by Eastwood

Άντε πάλι τα ίδια! Πριν από λίγη ώρα χάθηκε τελείως το σήμα της Wind μέσα στο σπίτι μου, στην περιοχή του στρατοπέδου Κόδρα στο Καραμπουρνάκι. Κόψανε το ρεύμα στον Απόλλωνα ή έχουμε κάποιο θέμα με την κεραία;

UPDATE: Πριν από λίγο επανήλθε το σήμα στα 5/5. Τί να συνέβη άραγε; ...

Ε θα πεσε προσωρινα ο σταθμος βασης...

• 2 weeks later...

Η WIND πρέπει να προχωρήσει σε τοποθέτηση σταθμών βάσης στο Βόλο,είτε μέσα στην πόλη είτε εκτός... Πραγματικά,το δίκτυο έχει "γεμίσει" πάλι! Γίναμε πολλοί φαίνεται...

Περιοχές που φαίνονται να προκαλλούν πρόβλημα στη χωρητικότητα είναι κυρίως η Μεταμόρφωση αλλά και η περιοχή Παλαιών Βόλου... Αν αποσυμφορήσουν τις περιφερειακές κεραίες τοποθετώντας κεραίες σε αυτές τις 2 περιοχές (στα Παλαιά μάλιστα δε θα υπάρξει καμία αντίδραση, δεν υπάρχει λόγος) νομίζω ότι θα περάσει πολύς καιρός ώστε να ξανα εμφανιστεί πρόβλημα χωρητικότητας στο Βόλο ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η wind απλά θα χάσει καμιά 10αριά πελάτες λόγω εμού τις επόμενες βδομάδες...

Το internet στην Ξάνθη απλά δεν υπάρχει. (κυριολεκτικά, το 70% του χρόνου δεν έχω)

Η wind απλά θα χάσει καμιά 10αριά πελάτες λόγω εμού τις επόμενες βδομάδες...

Το internet στην Ξάνθη απλά δεν υπάρχει. (κυριολεκτικά, το 70% του χρόνου δεν έχω)

Με τι συσκευή το χρησιμοποιείς το Internet; Επειδή μου έχουν τύχει κάτι τραγελαφικά με το Internet,γι'αυτό σε ρωτάω...!

Π.χ. με το E66 δεν έχω πρόβλημα,με το Huawei που έδινε είχα τρελά προβλήματα...Με το blackberry + OS4 είμαι μια χαρά,με OS5 λειτουργεί όποτε γουστάρει :O

[sIGPIC][/sIGPIC]