H2SO4 Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 Πανελλαδικη καλυψη στα γεγονοτα το myphone:lol::) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 Απο ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ μερια η WIND φαινεται να μας εχει ξεχασει στο 3G...μονο η cosmote εχει... Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 Τι πύραυλος είναι αυτός; Ήθελα να σας δείξω και γω τη δικιά μου (της Κοσμοτέ), αλλά δεν ανεβαίνει τώρα (η φωτό μέσω Windplus). και ενω η Wind δεν πήρε ποτέ άδεια, η Κόσμοτε έβαλε αρχικά σε σημείο που κάνει μπαμ παράνομα.Κατόπιν παρά τις αντιδράσεις πήρε και άδεια.... Να και μια φωτο που την πήρε ξώφαλτσα(πάνω αριστερά)! http://el.wikipedia.org/wiki/Εικόνα:DSC08890.JPG Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 Μπορεί και να είναι βλακώδες αυτό που θα πω,αλλά απ'τη στιγμή που μια εταιρία έχει όλες τις απαραίτητες άδειες για την εγκατάσταση κεραίας στην περιοχή,γιατί όταν της κάνουν τέτοια χουνέρια δεν ενημερώνει τους συνδρομητές της σ'εκείνη την περιοχή ότι υπάρχει πρόβλημα ξηλώματος απ'το δήμαρχο ώστε να "πουν" 2 λογάκια μαζί του οι συνδρομητές μιας περιοχής;Είναι τουλάχιστον προκλητικό η ΚΟΤΕ να φυτρώνει έτσι τις κεραίες της...Δε νομίζω να έχει όλες τις απαραίτητες άδειες.....Ας τα διαβάζουν αυτά τα παράπονα οι νομικοί σύμβουλοι των εταιριών να προβούν σε δραστικές κινησεις....Είναι απαράδεκτο επιτέλους να συμβαίνουν τέτοια θέματα στο 2007-2008! :mad: Πάντως,όσον αφορά την κάλυψη της Wind στη Σαλόνικα,μπορώ να πω ότι δεν είναι καλή ή για να το θέσω σωστότερα της Voda είναι ΠΟΛΥ καλύτερη....Έκανα νέο συμβόλαιο σε VODA γιατί δεν έμεινα ικανοποιημένος από Wind γενικότερα σ'όλη τη Θεσ/νίκη(και σε 2η και σε 3η γενιά)και επειδή σύγκρινα το σήμα σχεδόν σε όλητ ην πόλη και στα περίχωρα μπορώ με άνεση να πω ότι η Voda έκανε ΑΨΟΓΗ δουλειά(καλύτερη και απ'της ΚΟΤΕ σε πολλά σημεία),ενώ η Wind άφησε πολλά σημεία στην τύχη τους....Δεν κερδίζονται έτσι οι πελάτες όμως...Τους τελευταίους μήνες έστειλα πάνω από 10 e-mail για προβληματικο δίκτυο σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας,μίλησα και με κάποιον κύριο που μ'έπαιρνε τηλ για διευκρινίσεις(με λίγο βαριεστημένη φωνή :p )και το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο:Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βελτιώσουμε το δίκτυο....Την πονάω σαν εταιρία,3 χρόνια συνδρομητής ήμουν,δεν είχα παράπονο,αλλά πλέον είδα ότι η Voda έχει την υπεροχή στις περιοχές που η Wind αντιμετώπιζε πρόβλημα....Πώς λοιπόν οι COTE-VODA δεν έχουν πρόβλημα με τις αδειοδοτήσεις και η Wind έχει; :X ΄Οταν δε είχα το κινητό κλειδωμένο σε 3g είχα την αίσθηση ότι ξαφνικά θα μείνω χωρίς σήμα,διότι δεν έχει πυκν'ο δίκτυο σε πολλά σημεία στο κέντρο της πόλης...Τα διαβάζει κανείς αυτά που γράφουμε για να βελτιωθεί το δίκτυο ή τσάμπα κόπος;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 Σήμερα έκανα τη διαδρομή τρίκαλα-καρδίτσα και τσέκαρα το χάρτη της wind που μας υπόσχεται 3g σε όλη τη διαδρομή.Παιδιά ο χάρτης επαληθεύεται πλήρως,υπάρχει σε ολη τη διαδρομή 3g σήμα.Η απόσταση είναι περίπου 23km και έκανα βιντεοκλήση σε περισότερα από τα μισά km της διαδρομής.Δεν υπήρχε παντού πλήρες σήμα αλλά δεν με πέταξε πουθενά έξω,ούτε έκανε διακοπές στην εικόνα και τον ήχο.Όσον αφορά τα τρίκαλα που μένω,υπάρχει σε όλη την πόλη κάλυψη 3g,όπως και από την cosmote,ενώ η vodafone έχει πολλά προβλήματα όχι μόνο στο 3g αλλά και στην gsm κάλυψη.Σύντομα θα δοκιμάσω το 3g και στην διαδρομή τρίκαλα-καλαμπάκα. Αυτο κι εαν ηταν drive test :lol::lol: Παντως, πρωτη φορα ακουω καποιος να κανει drive test με βιντεοκληση!! μίλησα και με κάποιον κύριο που μ'έπαιρνε τηλ για διευκρινίσεις(με λίγο βαριεστημένη φωνή :p ) Με το που το ειδα αυτο...:lol: :lol: .... οποιος καταλαβε , καταλαβε... :lol: Εχει μιλησει με την μιση Ελλαδα ο εν λογω κυριος... χαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 Σήμερα έκανα τη διαδρομή τρίκαλα-καρδίτσα και τσέκαρα το χάρτη της wind που μας υπόσχεται 3g σε όλη τη διαδρομή.Παιδιά ο χάρτης επαληθεύεται πλήρως,υπάρχει σε ολη τη διαδρομή 3g σήμα.Η απόσταση είναι περίπου 23km και έκανα βιντεοκλήση σε περισότερα από τα μισά km της διαδρομής.Δεν υπήρχε παντού πλήρες σήμα αλλά δεν με πέταξε πουθενά έξω,ούτε έκανε διακοπές στην εικόνα και τον ήχο.Όσον αφορά τα τρίκαλα που μένω,υπάρχει σε όλη την πόλη κάλυψη 3g,όπως και από την cosmote,ενώ η vodafone έχει πολλά προβλήματα όχι μόνο στο 3g αλλά και στην gsm κάλυψη.Σύντομα θα δοκιμάσω το 3g και στην διαδρομή τρίκαλα-καλαμπάκα. Ναι,επιβεβαιώνω και εγώ την κάλυψη 3ης γενιάς σε όλη τη διαδρομή.Απλά φαντάσου ότι στη κεραία που βρίσκεται στα Κανάλια δεν έχει γίνει προσθήκη 3ης γενιάς και αυτή η κεραία είναι υπεύθυνη(κυρίως) για τη κάλυψη της διαδρομής που έκανες! Από εκεί και πέρα μη σκάτε,ο λαϊκισμός σε αυτή τη χώρα "ξεχειλίζει" από παντού.όσο υπάρχουν πολιτικοί ψηφοθήρες αυτά τα φαινόμενα θα υπάρχουν. Στο Βόλο αρχίζουν τα πράγματα να φτιάχνουν σιγά σιγά-πέρασε η δυναστεία Μήτρου- και θα αρχίσουν να εκδίδονται και άδειες από το νέο έτος! Απλά πρέπει να έρθουν οι κατάλληλοι άνθρωποι την κατάλληλη στιγμή.Πχ ο νυν Δήμαρχος το Βόλου ήταν υφυπουργός επικοινωνιών το 2000-2004 με αποτέλεσμα σαν γνώστης του αντικειμένου να εκδώσει άδειες κινητής,και όχι μόνο,με τη νέα δημοτική αρχή;) Κρίμα πάντως για τη Πτολεμαϊδα,θυμάμαι ότι η WIND πριν χρόνια είχε Φ-Ο-Β-Ε-Ρ-Η κάλυψηηηη 2ης γενιάς και τώρα ένας βλάκας (δήμαρχος Πτολεμαϊδας) απλά διέλυσε τη δουλειά που είχε γίνει. Φοβάμαι ότι αν επιτέλους αυτό το ανεύθυνο κράτος δε μπορεί να βγάλει ένα ΤΙΜΗΜΕΝΟ νόμο που να μη μπορεί ο δήμαρχος να έχει λόγο αλλά μόνο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ φορείς,όπως Πανεπιστήμια και Πολυτεχνικές Σχολές,τότε ΔΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ πρόοδο στο θέμα κάλυψης.Έχω κουραστεί προσωπικά από αυτή την κατάσταση,το ίδιο σενάριο ξανά και ξανά και όχι εις βάρος της ΚΟΣΜΟΤΕ αλλά κυρίως σε βάρος των άλλων εταιριών.Και είδαμε τί έγινε στο Βόλο που αναγκάστηκαν οι κάτοικοι να βάλουν ΚΟΣΜΟΤΕ,το δίκτυο είναι μπουκωμένο συνέχεια. Άντε τώρα να ξεμπουκώσει... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 Εδω οι 3G κεραιεσ τησ ΚΟΤΕ στην περιοχη μ..Κεφαλονια... http://img141.imageshack.us/my.php?image=05102007396od3.jpg http://img337.imageshack.us/my.php?image=05102007404fr0.jpg Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 Εδω οι 3G κεραιεσ τησ ΚΟΤΕ στην περιοχη μ..Κεφαλονια... http://img141.imageshack.us/my.php?image=05102007396od3.jpghttp://img337.imageshack.us/img337/582/05102007404fr0.th.jpg http://img337.imageshack.us/my.php?image=05102007404fr0.jpg Σε ποια περιοχή είναι η πρώτη και σε ποια η δεύτερη? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 Με το που το ειδα αυτο...:lol: :lol: .... οποιος καταλαβε , καταλαβε... :lol: Εχει μιλησει με την μιση Ελλαδα ο εν λογω κυριος... χαχαχα Υπήρξε κανένα καλό αποτέλεσμα απ'τις ομιλίες που έκανε αυτός ο κυριος με τη μιση Ελλάδα ή τσάμπα μιλάμε μαζί του; :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 Σε ποια περιοχή είναι η πρώτη και σε ποια η δεύτερη? στην κεφαλονια ειναι...η ιδια κεραια ειναι... Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 Υπήρξε κανένα καλό αποτέλεσμα απ'τις ομιλίες που έκανε αυτός ο κυριος με τη μιση Ελλάδα ή τσάμπα μιλάμε μαζί του; :lol: :lol::lol: Ρώτα τον getolika να σου πει.Παρα λίγο και θα γινόταν φίλοι.Το θέμα δεν είναι τι θα σου πει αυτός αλλά το τι θα γίνει τελικά.Τα αποτελέσματα συνήθως είναι θετικά όταν υπάρχει κάποιο χρονοδιάγραμμα βελτίωσης.Δηλαδή αν πχ σου πουν ότι σε ένα μήνα θα υπάρξει βελτίωση...θα υπάρξει!Αλλά ούτε και αυτό κάποιες φορές δεν είναι σίγουρο.Πχ στην περίπτωση του getolika του έλεγαν ότι θα έμπαινε κεραία στο χωριό του σε ένα μήνα και τσουπ...σκάει νέο νομοσχέδιο το 2006 και γίνεται ανάκληση άδειας.Και αναρωτιώταν τι είχε γίνει... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 Μπα και εγω τα εχω πει ουκ ολιγες φορες μαζι του, αποτελεσμα μηδεν (εκτος απο τις πιστωσεις στο λογαριασμο 1σεντ/χαμενη κληση :lol: ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekMu Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 Παντως θα ηθελα πολυ να μαθω τι απαντηση θα εδινε ο δημαρχος εδω στην πτολεμαιδα σε ερωτηση για ποιο λογο το εκανε κτλ κτλ, και εαν γνωριζει οτι αυτο που κανει χηροτερευει την κατασταση αντι να διορθωνει. Θα του εστελνα mail αλλα στην συνταξη του, δεν ειμαι και ο καλυτερος.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLiNa_C Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 καλησπέρα. εγώ απο το πρωί προσπαθώ να βάλω μια ρημάδα κάρτα και δε μου τη περνάει με τίποτα. λεει οτι το σύστημα είναι μη διαθέσιμο. τα νεύρα μουουουου Παράθεση Είναι φορές που σου μιλώ, κι αυτά που θέλω να σου πω, τα λέω μ' ένα λυγμό μες στη σιωπή μου,περνάει γρήγορα ο καιρός, κι έγινες αναστεναγμός,δεν έφυγες ποτέ απ' τη ζωή μου.Είναι βραδιές όπως αυτή που ένα παράπονο θα βγεί, να σπάσει σαν γυαλί την μοναξιά μου,και θέλω να 'ρθω να σε βρω μα είσαι μακρυά μου. . >μόνο για λίγο να σε δω, να σου μιλήσω, μόνο για λίγο να μπορούσες να 'ρθεις πίσω. . μόνο για λίγο να σε δω, μόνο για λίγο, είναι βραδιές που δεν μπορώ να σ' αποφύγω. .< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 Είπα κι εγώ να βάλω κάρτα μετά απο 2μήνες και δεν μπορώ :mad: Μπράβο ρε wind, όνομα και πράγμα (μόνο που φυσάει προς τα πίσω...) Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 Εγινε χαμος σημερα. Ειχαν σχεδιασει μια αλλαγη του prepaid συστηματος, αλλα δεν εγιναν ολα οπως σχεδιαστηκαν, υπηρξαν καθυστερησεις με το αποτελεσμα το γνωστο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kateriniotis Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 nai vgikan ola off simera. nomizo oti tora ola einai antaxei Παράθεση Symbian, Die hard Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 Τωρα ναι, ειναι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. November 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 Εγινε χαμος σημερα. Ειχαν σχεδιασει μια αλλαγη του prepaid συστηματος, αλλα δεν εγιναν ολα οπως σχεδιαστηκαν, υπηρξαν καθυστερησεις με το αποτελεσμα το γνωστο... Ήθελα να ξέρα ποια ήταν αυτή η πολυπόθητη αλλαγή...ακόμα το billing system τους αργεί στις χρεώσεις...για τα μπάζα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balantis7 Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 Παιδιά ξέρει κανείς αν έχει κάλυψη 3G η wind στην Σπάρτη? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 Παιδιά ξέρει κανείς αν έχει κάλυψη 3G η wind στην Σπάρτη? Ξέρω εγώ! :P Έχει κάλυψη 3G στη Σπάρτη και το έχω δει στο κινητό μου. Αλλά το έχει και στο χάρτη κάλυψης στο site της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balantis7 Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 Σκέφτομαι να βάλω προπληρωμένο ADSM για τις διακοπές των χριστουγέννων! Ευχαριστώ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUMMER_2000 Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 :!: - Ήθελα να ρωτήσω κάποιον-α, (αν γνωρίζει) : :!: - Στην Ν.Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης, υπάρχει UMTS (3G) κάλυψη από τα δίκτυα των Wind και Vodafone ? - Aν ναι, ποιας εταιρίας το δίκτυο Τρίτης Γενιάς, είναι πιο επεκταμένο και ποιοτικότερο ? - Ευχαριστώ θερμά, σε όποιον απαντήσει στο παραπάνω ερώτημά μου. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 Λυπάμαι,αλλά προσωπικά δεν μπορώ να σε βοηθήσω,γιατί δεν έχω πάει κατά κει...Αν δεις το χάρτη πάντως,είναι γεμάτη όλη η γύρω περιοχή(εντάξει,δεν είναι και ό,τι καλύτερο να κοτάς το χάρτη καμιάς εταιρίας)αλλά είναι ένα δείγμα τουλάχιστον...Για όλη την άλλη Θεσσαλονίκη πάντως,ρώτα με ό,τι θες!!:p Παρεμπιπτόντως,σε παλιότερο post μου εδώ ανέφερα ότι η Vodafone έκανε καλύτερη δουλειά στην 3η γενιά στη Θεσσαλονίκη από Wind...Τώρα ανακαλώ!!Εκτός απ'την περιοχή του Επταπυργίο που απλά το δίκτυό της σε κάλυψη είναι τέλειο στο μεγαλύτερο μέρος,στην υπόλοιπη Θεσ/νικη έχω την αίσθηση ότι δεν τα πάει τόσο καλά....Σε κεντρικού δρόμους όπως Μοναστηρίου,Αγίας Σοφίας κλπ(και σε άλλες διάσπερτες οδούς στο κέντρο),'οπως και πηγαίνοντας για Σίνδο απ΄την Εθνική Οδό,η Wind έχει πιο ισχυρό σήμα...Και η Voda έχει έναν τεράστιο ιστό που θα μπορούσε να καλύψει χιλιόμετρα μακριά στην Εθνική Οδό..Με το ίδιο κινητό(Κ850)παρατήρησα ότι σε αρκετά σημεία έχει πιο ασθενές σήμα(5 γραμμές η Wind,2-3 η Vodafone,για παράδειγμα...).Γιατί έτσι;Αυτό χαλάει όλη την καλή δουλειά...Μήπως η Wind απλά τοποθετεί τις κεραίες κατά τέτοιον τρόπο ώστε σχετικά ανέξοδα να πετυχαίνουν κάλυψη ακόμη και περιοχών απομακρυσμένων απ'το κέντρο; :confused: Εννοώ να τις τοποθετεί σε πιο στρατηγικά σημεία...Ελπίζω πάντως η αγαπημένη μας Wind να κανει κάτι και για όλη την περιοχή στα κάστρα που είναι ή πολύ ασθενές το σήμα της ή ανύπαρκτο....(πάνω-κάτω βέβαια και της ΚΟΤΕ έτσι είναι...):rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUMMER_2000 Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 - Thank you boy, για την απάντηση. :cool: - Αν γνωρίζει ο Petros, ή οποιοσδήποτε άλλος φίλος-η για το παραπάνω ερώτημά μου, κάθε απάντηση ευπρόσδεκτη. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts