cmvr Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Μπα, τι πρόβλημα να έχει? Αν επιλέξω μόνο WCDMA τότε βρίσκω μόνο τις άλλες εταιρίες απλά. Μόνο στις περιοχές που ανέφερα έχει HSDPA σήμα η Wind. Πουθενά δηλαδή... Μάλλον ήρθε η ώρα για αλλαγή εταιρίας.... Κάτι παίζει... Δες τον χάρτη κάλυψης Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Ε όχι ρε φίλε αφού το τηλέφωνο του δε χαλάει, το έχει φτιάξει θεός. Τα δίκτυα φταίνε... Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTAKOTA2 Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Ξέρει κανείς αν υπάρχει σημα 3g στην Αλλονησο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Δες το χάρτη...η Κρήτη είναι σχεδόν όλη εκτός!http://www.wind.gr/gr/wind/upostirixi/kalupsi/diktuo-prosvasis-kinitis/3g/ Μα ο ανρθρωπος αναφερει νοτια κρητη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 (edited) Τι απελπισία είναι αυτή, αυτές τις μέρες... το upload σταθερά τον τελευταίο καιρό είναι σε capital control :P Edited July 15, 2015 by neutral Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DxL Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Ναι, όλη η νότια Κρήτη και οι περιοχές που ανέφερα είναι εκτός... Αφού το δοκίμασα... Μόνο Μοίρες έχουν 3G. Δεν το πίστευα, αλλά είναι όντως αλήθεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abfabgal Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 Ξέρει κανείς αν υπάρχει σημα 3g στην Αλλονησο? Πριν 2 περίπου χρόνια είχα, οπότε φαντάζομαι ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTAKOTA2 Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 Πριν 2 περίπου χρόνια είχα, οπότε φαντάζομαι ναι Οκ.Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 Ε όχι ρε φίλε αφού το τηλέφωνο του δε χαλάει, το έχει φτιάξει θεός. Τα δίκτυα φταίνε... μια χαρα τα λεει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2015 Μια πρώτη σύγκριση δικτύου στο Πήλιο... Παλιό vs Νέο δίκτυο. Ίδια θέση - διαφορά απόστασης από κεραίες τεράστια. Lock @ HSPA DC στο Σωρό του Βόλου. Απόσταση: 23.87 ΚΜ από Σ.Β. Lock @ HSPA Αργαλαστής. Απόσταση 876 Μ από Σ.Β. Διαφορά: μεγάλη και στο χρόνο απόκρισης και στη ταχύτητα. Αν δεν είχα παρεμβολές από την κεραία της Αργαλαστής το DC θα λειτουργούσε ακόμη καλύτερα, και vice versa. Η φρικαλεότητα που το τεχνικό τμήμα αφήνει δύο κεραίες με WCDMA να έχουν οπτική επαφή με διαφορετικό εξοπλισμό και settings είναι αδικαιολόγητο... Και η μια κεραία ρίχνει την απόδοσή της και η άλλη... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilis99 Δημ. July 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2015 Αυτό γίνεται και στο σπίτι μου μέσα στη Θεσσαλονίκη! Αν το έχω σε 2G στο μισό σπίτι έχω gprs σαλόνι και μπροστά μπαλκόνι, και στο υπόλοιπο σπίτι και πίσω μπαλκόνι έχω edge! Και από 3G πιάνω επίσης από δύο κοντινές αλλά διαφορετικές κεραίες στο σπίτι. Και συνέχεια κάνει εναλλαγή από τη μία στη άλλη και ας έχω φουλ σήμα και από τις 2! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haforce01 Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Check out my Ookla Speedtest result. What's your speed? http://www.speedtest.net/my-result/a/1373039273 Καθόλου άσχημα... Περιοχή Έξω Αγυιά Πάτρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Περιοχή Βελεστινου. ΒΙΠΕ 2. Κανάλια και λίμνη Κάρλα. Άψογη κάλυψη 3ης γενιάς. Μπράβο... Και πολύ καλή ταχύτητα !!! Στο Βόλο δε πρόλαβα να κάνω πολλά speedtests γιατί οδηγουσα αλλά γενικά παντού σε εξωτερικό χώρο είχα hspa DC. Ακόμα και στο τούνελ πίσω από ΑΓΕΤ. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Να πω την εμπειρία μου στην Πάτρα απ τις τελευταίες μέρες. Σε όλες τις περιοχές από Έξω Αγυιά έως Μακρυγιάννη, εκτός από την περιοχή στα Γερανάικα-Αγία Αικατερίνη, η Wind παρέχει γρήγορο 3G. Σε πιο ανατολικές και νότιες περιοχές δε γνωρίζω. Στο Ρίο παραλιακά το 3G είναι από χαμηλό έως σχεδόν ανύπαρκτο και στις 3 εταιρίες Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Οι Σ.Β. του νέου δικτύου φαίνεται να έχουν αρκετά μεγαλύτερη εμβέλεια από τους παλιούς. Αυτό έλυσε πολλά προβλήματα στην παράκτια ζώνη του Παγασητικού κόλπου, όπου λόγω μορφολογίας οι ακτές καλύπτονται από την αντίθετη πλευρά. Πλέον Η+ και στις παραλίες του Παγασητικού. Ταχύτητες 15-20Mbps. Well done! :) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Να πω την εμπειρία μου στην Πάτρα απ τις τελευταίες μέρες. Σε όλες τις περιοχές από Έξω Αγυιά έως Μακρυγιάννη, εκτός από την περιοχή στα Γερανάικα-Αγία Αικατερίνη, η Wind παρέχει γρήγορο 3G. Σε πιο ανατολικές και νότιες περιοχές δε γνωρίζω. Στο Ρίο παραλιακά το 3G είναι από χαμηλό έως σχεδόν ανύπαρκτο και στις 3 εταιρίες Επειδή μένω Πάτρα και δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος από τις ταχύτητες βάλε κάνα speedtest να δω τι πιάνεις. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Επειδή μένω Πάτρα και δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος από τις ταχύτητες βάλε κάνα speedtest να δω τι πιάνεις. Πάνω κάτω μες στο σπίτι κάτω απ την νέα εθνική οδό στην αγια σοφιά έχω γύρω στ 45ms ping, 3 Mbps down, 2Mbps Up. Δεν έχω 4G συσκευή να δοκιμάσω το 4G. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Κινήθηκα το σαββατοκύριακο στην περιοχή των λουτρών Πόζαρ. Και στα λουτρά και στα γύρω χωριά. Εννοείται πουθενά δεν υπήρχε 3G. Ούτε καν edge. Μέσα σε κτήρια είχε μια γραμμή σήμα με αποτέλεσμα να μη μπορείς να μιλήσεις καν. Τραγωδία.:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odim Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Κιλκίς ακομη χωρις καλυψη 3G σε ολη την πολη,κάνουν επέκταση του δικτύου η σταμάτησαν??? από τότε που κατέβηκε η καμουφλαρισμένη κεραία το σήμα είναι οπως πριν 5 χρόνια,ελπίζω η εταιρία να μην αφήσει το Κιλκίς έτσι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 Ερέτρια σε όλη τη περιοχή τραγικό το ιντερνετ , σε σημείο που να μην συγχρονίζω mail !!! Ουτε για αστείο 3g :( Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 Περιοχή Βελεστινου. ΒΙΠΕ 2. Κανάλια και λίμνη Κάρλα. Άψογη κάλυψη 3ης γενιάς. Μπράβο... Και πολύ καλή ταχύτητα !!! Στο Βόλο δε πρόλαβα να κάνω πολλά speedtests γιατί οδηγουσα αλλά γενικά παντού σε εξωτερικό χώρο είχα hspa DC. Ακόμα και στο τούνελ πίσω από ΑΓΕΤ. το DC τι διαφορα εχει με το hspa ; δεν ειναι hsdpa ; καινουργιο ειναι το DC ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 το DC τι διαφορα εχει με το hspa ; δεν ειναι hsdpa ; καινουργιο ειναι το DC ; Μοιάζει με carrier aggregation του Lte http://www.mobileburn.com/definition.jsp?term=DC-HSPA Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Πάνω κάτω μες στο σπίτι κάτω απ την νέα εθνική οδό στην αγια σοφιά έχω γύρω στ 45ms ping, 3 Mbps down, 2Mbps Up. Δεν έχω 4G συσκευή να δοκιμάσω το 4G. Άθλια ταχύτητα είναι κατά την γνώμη μου. Και εγώ όπου δοκιμάζω στην Πάτρα περίπου εκεί παίζω. Κινήθηκα το σαββατοκύριακο στην περιοχή των λουτρών Πόζαρ. Και στα λουτρά και στα γύρω χωριά. Εννοείται πουθενά δεν υπήρχε 3G. Ούτε καν edge. Μέσα σε κτήρια είχε μια γραμμή σήμα με αποτέλεσμα να μη μπορείς να μιλήσεις καν. Τραγωδία.:mad: Είχα πάει τα Χριστούγεννα και ευτυχώς χάρη στα δώρα της cosmote ούτε δοκίμασα το σήμα της wind. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Τι απελπισία είναι αυτή, αυτές τις μέρες... το upload σταθερά τον τελευταίο καιρό είναι σε capital control :P ^^πριν κάτι μέρες είχα αυτή τη μέτρηση στη βεράντα ,χωρίς σπίτια να με κλείνουν τριγύρω γενικά χωρίς εμπόδια. Σήμερα είχα την παρακάτω μέτρηση εντός σπιτιού (και μιλάμε για σπίτι παλιό με χοντρούς τοίχους) Μας δουλεύει μου φαίνεται :happy: Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Παιανία σήμερα η wind μηδέν σήμα!!Να νε καλά το wifi του ΟΤΕ my wifi fon και ο γείτονας που το έχει ενεργό! Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts