Jump to content

Κάλυψη δικτύου & αναφορές προβλημάτων [2.5G/3G]

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

WInd εν ετος 2015 δεν εχει καλυψη 3G σε ολο το Κιλκις,νομιζω οτι θα περασει αρκετο χρονικο διαστημα για να μπορεσουμε να δουμε ασπρη μερα και επαρκεστερη καλυψη......ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΞΑΣΤΕΡΙΑΑΑΑΑ?????

Ειχε κανενας θεμα με το 3g στο κεντρο θεσσαλονίκης πριν κανενα 3ωρο; δν επιανε καθολου ειχε μονο E..

Εγω δεν ειχα κανενα προβλημα.

Το είχα πάθει και εγώ όχι στην Θεσσαλονίκη, κάλεσα και μετά από μια ώρα είχε αποκατασταθεί, έκτοτε δεν ξαναδημιουργήθηκε το ίδιο πρόβλημα.

Στο Κιλκίς πως είναι το Vodafone 3G και το cosmote 3G ?

και οι δυο εχουν καλυψη 3G σε ολη την πολη με εξαιρεση την wind που εχει καλυψη μονο σε κεντρικα σημεια,αντιστοιχη εικονα επικρατει σε ολη την Ελλαδα,η wind εχει μεινει αρκετα πισω...

Nαι , το πιστευω και εγω αυτο , ΔΥΣΤΥΧΩΣ για την Wind ........ Kριμα παντως , ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ , παλιοτερα ως TIM και ακομα πιο παλια ως TELESTET , ηταν καλυτερη πιστευω ........ (και σε καλυψη και γενικοτερα) . Στο καταστημα του θειου μου που βρισκεται στο ΚΕΝΤΡΟ του Βολου (στην Αλεξανδρας , πολυ κοντα στην Ιωλκου) , μεσα στο μαγαζι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΟ ΣΗΜΑ (για απλο gsm μιλαω εννοειται , ποσο μαλλον για 3G και 4G) . Wind εχει ΟΛΗ η οικογενεια του θειου μου και για να μιλησουν βγαινουν εξω στο πεζοδρομιο , οπου εκει δειχνει μια γραμμη (1) το σημα . ΣΑΣ ΜΙΛΑΩ 102% ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ , ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ , πιστεψτε με . ΚΡΙΜΑ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ WIND , MEΓΑΛΟ ΚΡΙΜΑ ........... :( :( :(

Κάπου, σε ένα απομακρυσμένο χωριό των Κυκλάδων...

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Androidoθαυμάστρια.

Κάπου, σε ένα απομακρυσμένο χωριό των Κυκλάδων...

Σε ποιό χωριό είναι αυτό?

Και επίσης, είσαι με roaming ή έχεις Q?

Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει

Ω αγαπημένη Σύρος! Πέρυσι το καλοκαίρι είχα μιά χαρά 3G με F2G.
Αυτά...

Κάπου στη Μεσσηνία
Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Οι επιδόσεις τις Wind είναι οι παραπάνω ?

με 3g αποκλείεται γιατί max πάει 42mbit με το dc-hspa+.

Με 4g ναι...

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

με 3g αποκλείεται γιατί max πάει 42mbit με το dc-hspa+.

Με 4g ναι...

Γράφει 4G επανω στην status bar.

Το θέμα είναι απο ποτε απέκτησε 4G η wind και μάλιστα στην Μεσσηνία.

Έχει η Wind 4G δίκτυο; θα τρελαθούμε; τι άλλο έκανε ο Σαμαράς για την Μεσσηνία πια;;;; :)
Αυτά...

Υπάρχει μια λαϊκή ρήση που λέει: ξέρεις να κλεψεις; Ξερω! Ξερεις να κρυφτεις; Όχι! Ε, τοτε μην κανεις τίποτα.

Προσέξτε τι ποσταρετε ορισμένοι γιατί εκτιθεστε χοντρά.

Ας μας πει λοιπον ο φιλος lefkaditis , για τις μετρησεις που εκανε και μας εδειξε καπου στην Μεσσηνια , σε πιο 4G δικτυο ανηκουν . Edited by SUMMER_2000

Ας μας πει λοιπον ο φιλος lefkaditis , για τις μετρησεις που εκανε και μας εδειξε καπου στην Μεσσηνια , σε πιο 4G δικτυο ανηκουν .

Στην cosmote

Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Παιδιά καλησπέρα. Έχω ένα iPhone5 και πρόσφατα διέκοψα το συμβόλαιο cosmote που είχα και το γύρισα σε καρτοκινητή wind f2go. Το πρόβλημα που έχω έχει να κάνει με το 3G. Οταν πηγαίνω στις ρυθμίσεις στο cellular data μου εμφανίζει το κινητό την επιλογή 4G. Οταν το ενεργοποιώ επάνω στην οθόνη εμφανίζει 3G.

Τελικά τι έχω; Γιατί δεν έχει σχεδόν καθόλου σήμα και είναι πολύ αργό.

Να πω ότι κινούμε ανατολικά της Θεσσαλονίκης (περιοχή Θέρμη) και το 3G είναι τραγικό.

Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde)

Παιδιά καλησπέρα. Έχω ένα iPhone5 και πρόσφατα διέκοψα το συμβόλαιο cosmote που είχα και το γύρισα σε καρτοκινητή wind f2go. Το πρόβλημα που έχω έχει να κάνει με το 3G. Οταν πηγαίνω στις ρυθμίσεις στο cellular data μου εμφανίζει το κινητό την επιλογή 4G. Οταν το ενεργοποιώ επάνω στην οθόνη εμφανίζει 3G.

Τελικά τι έχω; Γιατί δεν έχει σχεδόν καθόλου σήμα και είναι πολύ αργό.

Να πω ότι κινούμε ανατολικά της Θεσσαλονίκης (περιοχή Θέρμη) και το 3G είναι τραγικό.

Bολεψου με το 3G που εχεις γιατι η Wind δεν εχει ακομα 4G. Η λειτουργια μπορει να υπαρχει αλλα ειναι ακομα "αχρηστη" Καλυτερα να εχεις την λειτουργια 4G κλειστη.