SUMMER_2000 Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Eυχαριστω ΠΟΛΥ και τους 2 . :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odim Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 WInd εν ετος 2015 δεν εχει καλυψη 3G σε ολο το Κιλκις,νομιζω οτι θα περασει αρκετο χρονικο διαστημα για να μπορεσουμε να δουμε ασπρη μερα και επαρκεστερη καλυψη......ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΞΑΣΤΕΡΙΑΑΑΑΑ????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUMMER_2000 Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Στο Κιλκίς πως είναι το Vodafone 3G και το cosmote 3G ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zannakis Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Ειχε κανενας θεμα με το 3g στο κεντρο θεσσαλονίκης πριν κανενα 3ωρο; δν επιανε καθολου ειχε μονο E.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros787 Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Εγω δεν ειχα κανενα προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tech_geek Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Εγω δεν ειχα κανενα προβλημα. Το είχα πάθει και εγώ όχι στην Θεσσαλονίκη, κάλεσα και μετά από μια ώρα είχε αποκατασταθεί, έκτοτε δεν ξαναδημιουργήθηκε το ίδιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odim Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Στο Κιλκίς πως είναι το Vodafone 3G και το cosmote 3G ? και οι δυο εχουν καλυψη 3G σε ολη την πολη με εξαιρεση την wind που εχει καλυψη μονο σε κεντρικα σημεια,αντιστοιχη εικονα επικρατει σε ολη την Ελλαδα,η wind εχει μεινει αρκετα πισω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUMMER_2000 Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Nαι , το πιστευω και εγω αυτο , ΔΥΣΤΥΧΩΣ για την Wind ........ Kριμα παντως , ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ , παλιοτερα ως TIM και ακομα πιο παλια ως TELESTET , ηταν καλυτερη πιστευω ........ (και σε καλυψη και γενικοτερα) . Στο καταστημα του θειου μου που βρισκεται στο ΚΕΝΤΡΟ του Βολου (στην Αλεξανδρας , πολυ κοντα στην Ιωλκου) , μεσα στο μαγαζι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΟ ΣΗΜΑ (για απλο gsm μιλαω εννοειται , ποσο μαλλον για 3G και 4G) . Wind εχει ΟΛΗ η οικογενεια του θειου μου και για να μιλησουν βγαινουν εξω στο πεζοδρομιο , οπου εκει δειχνει μια γραμμη (1) το σημα . ΣΑΣ ΜΙΛΑΩ 102% ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ , ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ , πιστεψτε με . ΚΡΙΜΑ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ WIND , MEΓΑΛΟ ΚΡΙΜΑ ........... :( :( :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Κάπου, σε ένα απομακρυσμένο χωριό των Κυκλάδων... Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Κάπου, σε ένα απομακρυσμένο χωριό των Κυκλάδων... Σε ποιό χωριό είναι αυτό? Και επίσης, είσαι με roaming ή έχεις Q? Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Στη Σύρο. έχω Q. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Ω αγαπημένη Σύρος! Πέρυσι το καλοκαίρι είχα μιά χαρά 3G με F2G. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Κάπου στη Μεσσηνία Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUMMER_2000 Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Οι επιδόσεις τις Wind είναι οι παραπάνω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Οι επιδόσεις τις Wind είναι οι παραπάνω ? με 3g αποκλείεται γιατί max πάει 42mbit με το dc-hspa+. Με 4g ναι... Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 με 3g αποκλείεται γιατί max πάει 42mbit με το dc-hspa+. Με 4g ναι... Γράφει 4G επανω στην status bar. Το θέμα είναι απο ποτε απέκτησε 4G η wind και μάλιστα στην Μεσσηνία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Έχει η Wind 4G δίκτυο; θα τρελαθούμε; τι άλλο έκανε ο Σαμαράς για την Μεσσηνία πια;;;; :) Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Προφανώς είναι δεν είναι από wind.Μάλλον για cosmote το κόβω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ohristou Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Υπάρχει μια λαϊκή ρήση που λέει: ξέρεις να κλεψεις; Ξερω! Ξερεις να κρυφτεις; Όχι! Ε, τοτε μην κανεις τίποτα. Προσέξτε τι ποσταρετε ορισμένοι γιατί εκτιθεστε χοντρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUMMER_2000 Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 (edited) Ας μας πει λοιπον ο φιλος lefkaditis , για τις μετρησεις που εκανε και μας εδειξε καπου στην Μεσσηνια , σε πιο 4G δικτυο ανηκουν . Edited February 8, 2015 by SUMMER_2000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Ας μας πει λοιπον ο φιλος lefkaditis , για τις μετρησεις που εκανε και μας εδειξε καπου στην Μεσσηνια , σε πιο 4G δικτυο ανηκουν . Στην cosmote Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 και δεν έχει θέμα να το ποστάρεις; Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Kανει καζούρα ο Κώστας :P μην τρελαινεστε :D Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlosamos Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Παιδιά καλησπέρα. Έχω ένα iPhone5 και πρόσφατα διέκοψα το συμβόλαιο cosmote που είχα και το γύρισα σε καρτοκινητή wind f2go. Το πρόβλημα που έχω έχει να κάνει με το 3G. Οταν πηγαίνω στις ρυθμίσεις στο cellular data μου εμφανίζει το κινητό την επιλογή 4G. Οταν το ενεργοποιώ επάνω στην οθόνη εμφανίζει 3G. Τελικά τι έχω; Γιατί δεν έχει σχεδόν καθόλου σήμα και είναι πολύ αργό. Να πω ότι κινούμε ανατολικά της Θεσσαλονίκης (περιοχή Θέρμη) και το 3G είναι τραγικό. Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Παιδιά καλησπέρα. Έχω ένα iPhone5 και πρόσφατα διέκοψα το συμβόλαιο cosmote που είχα και το γύρισα σε καρτοκινητή wind f2go. Το πρόβλημα που έχω έχει να κάνει με το 3G. Οταν πηγαίνω στις ρυθμίσεις στο cellular data μου εμφανίζει το κινητό την επιλογή 4G. Οταν το ενεργοποιώ επάνω στην οθόνη εμφανίζει 3G. Τελικά τι έχω; Γιατί δεν έχει σχεδόν καθόλου σήμα και είναι πολύ αργό. Να πω ότι κινούμε ανατολικά της Θεσσαλονίκης (περιοχή Θέρμη) και το 3G είναι τραγικό. Bολεψου με το 3G που εχεις γιατι η Wind δεν εχει ακομα 4G. Η λειτουργια μπορει να υπαρχει αλλα ειναι ακομα "αχρηστη" Καλυτερα να εχεις την λειτουργια 4G κλειστη. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts