Iced_earth Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 3g στο Γαλαξίδι!:) Ενημέρωση από Lefkaditis! Θα μπει 3g στο πλέον αποτεφρωμένο Πήλιο; :cry: Εκτός της τεράστιας οικολογικής καταστροφής που υπήρξε πρέπει να καταστράφηκαν και κεραίες κινητής,μεταξύ τους και μία της Wind στο Νεοχώρι,ισχύει;:worry: Το μονο θετικο απο την ολη καταστροφη τωρα που δεν εχει και δεντρα ειναι οτι θα αυξηθει κατα 10dbm η ενταση του σηματος wind,η μορφολογια του εδαφους και τα φυσικα εμποδια αποτελουν αρνητικους παραγοντες για τη διαδοση του σηματος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 Το μονο θετικο απο την ολη καταστροφη τωρα που δεν εχει και δεντρα ειναι οτι θα αυξηθει κατα 10dbm η ενταση του σηματος wind,η μορφολογια του εδαφους και τα φυσικα εμποδια αποτελουν αρνητικους παραγοντες για τη διαδοση του σηματος πραγματικά πιστεύεις ότι το gsm 900 επηρρεάζεται από τέτοιους παράγοντες αν οι κεραίες βρίσκονται σε κάποιο ύψος;;; Επιπλέον,προσωπικά θα προτιμούσα να είχα 300dbm λιγότερο και να μην είχε γίνει αυτή η ΤΕΡΑΣΤΙΑ οικολογική καταστροφή...:cry: Πραγματικά είναι κρίμα... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dromeas Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 Το μονο θετικο απο την ολη καταστροφη τωρα που δεν εχει και δεντρα ειναι οτι θα αυξηθει κατα 10dbm η ενταση του σηματος wind,η μορφολογια του εδαφους και τα φυσικα εμποδια αποτελουν αρνητικους παραγοντες για τη διαδοση του σηματος Συγγνώμη αλλα έχεις συνείδηση αυτωνών που γραφεις? Το γεγονός ότι ρημάξανε όλη τη χωρα στις φωτιές και δεν έχει μείνει σχεδόν τίποτα, δεν σε ενδιαφέρει? Το ότι ο εθνικός δρυμός της Πάρνηθας, αυτό το πανέμορφο και σπάνιας μορφής οικοσύστημα θα κάνει τουλάχιστον 100 χρονια για να ξανά αναπτυχθεί [και αν ποτε γίνει αυτό], σε αφήνει αδιάφορο? Συγγνώμη φιλε μου, αλλα εγώ στη θέση σου, ούτε καν για πλακα δεν θα τολμούσα να ξεστομίσω αυτό το πράγμα, ΈΛΕΟΣ!!! :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iced_earth Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 Συγγνώμη αλλα έχεις συνείδηση αυτωνών που γραφεις? Το γεγονός ότι ρημάξανε όλη τη χωρα στις φωτιές και δεν έχει μείνει σχεδόν τίποτα, δεν σε ενδιαφέρει? Το ότι ο εθνικός δρυμός της Πάρνηθας, αυτό το πανέμορφο και σπάνιας μορφής οικοσύστημα θα κάνει τουλάχιστον 100 χρονια για να ξανά αναπτυχθεί [και αν ποτε γίνει αυτό], σε αφήνει αδιάφορο? Συγγνώμη φιλε μου, αλλα εγώ στη θέση σου, ούτε καν για πλακα δεν θα τολμούσα να ξεστομίσω αυτό το πράγμα, ΈΛΕΟΣ!!! :mad: Ουτε εμενα μου αρεσουν οι καταστροφες των δασων και οσο αναφορα το οικοσυστημα και το περιβαλλον πανω σε αυτο σπουδαζω,ειναι δυνατον να μεινω ασυνειδητος για το περιβαλλον? αλλα μαλλον δεν καταλαβες καλα τα λεγομενα μου γι αυτο δικαιολογω την αντιδραση σου Αναφερθηκα στην καλυψη του δικτυου και ειπα οτι επηρεαζεται απο φυσικα εμποδια,μην κολλατε σε λεπτομερειες ρε μαγκες τεχνολογος γεωπονιας ειμαι,ολη μερα με αυτα ασχολουμαι,τελος παντων καλο καλοκαιρι,καλες διακοπες ο καυσωνας που περασε ειχε πολλες επιπτωσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dioskur Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 Παρά την ενοποίηση wind q δεν φαίνεται να έχει εκμεταλλευτεί η wind τις κεραίες της q. Αλλά επίσης ούτε το roaming με την Vodafone φαίνεται να δουλεύει σωστά, δεν γνωρίζω βέβαια αν έχει γίνει σε ολόκληρη την χώρα και όχι σε συγκεκριμένα μέρη της χώρας. Και αυτό γιατί βρέθηκα σε μια ομολογουμένως δύσκολη περιοχή σήμερα και πάλι η wind ήταν απούσα ενώ τα άλλα δυο δίκτυα έστω και με χαμηλό σήμα κάνανε την δουλεία τους. Το πρόβλημα μου με το σήμα στα καμίνια στον Πειραιά το έλυσα με το 3g. Είχα πολλά χρόνια μάλλον από τα πρώτα χρόνια 93-95 να δω φουλ σήμα στο κινητό. Πάντως σε γενικές γραμμές δεν βλέπω κινητικότητα για την επίλυση του μεγαλύτερου προβλήματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. July 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2007 ξερει κανεις αν υπαρχει 3G στην σαμο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. July 2, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2007 ξερει κανεις αν υπαρχει 3G στην σαμο? Σύμφωνα με τον χάρτη κάλυψης στο site, δεν υπάρχει 3G στη Σάμο. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardoula Δημ. July 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2007 Μένω Σάμο και σου λέω με σιγουριά πως δεν υπάρχει 3G Παράθεση Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. July 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2007 ευχαριστω και τους δυο σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsia Δημ. July 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 Στην Κομοτηνη υπαρχει 3G??? Cosmote και Vodafone παντως εχουν σε ολοκληρη την πολη!! Παράθεση My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 Στην Κομοτηνη υπαρχει 3G??? Cosmote και Vodafone παντως εχουν σε ολοκληρη την πολη!! Oχι. Δεν έχει 3G στην Κομοτηνή. http://www.wind.com.gr/flash/mef009gr_r.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. July 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2007 Παιδιά μια ερώτηση για το νοκια 6233. Πολές φορές βρίσκομαι σε 3G δίκτυο σε περιοχές της Αττικής αλλα όταν θέλω να κάνω βιντεοκλήση με απορρίπτει. Θέλει ενεργοποίηση της υπηρεσίας? Επίσης όταν θέλω να δώ mobile tv με τα λίνκ να είναι σωστά παρότι είναι 3G εμφανίζεται το σηματάκι του GPRS και με εικόνα φυσικά χάλια. Τι ρυθμισεις θέλει άραγε? Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2007 : Εκτός της τεράστιας οικολογικής καταστροφής που υπήρξε πρέπει να καταστράφηκαν και κεραίες κινητής,μεταξύ τους και μία της Wind στο Νεοχώρι,ισχύει;:worry: Σήμερα με τη νέα πυρκαγιά στο Νεοχώρι Ν.Μαγνησίας νομίζω ότι ο σταθμός βάσης καταστράφηκε εντελώς.Η φωτιά από ότι έβλεπα από την Αργαλαστή πέρασε μέσα από την κεραία της Wind/Colocation Vodafone και πρέπει να έγινε μεγάλη ζημιά!!!Αν γλύτωσε η κεραία και από αυτή τη ζημιά τότε η Wind έχει φτιάξει φοβερές αντιπυρικές ζώνες :confused: αν και δε νομίζω,διότι ξαφνικά "βάρυνε" σε traffic η κεραία της Αργλαστής άρα μάλλον μιλάμε για ολοκληρωτική καταστροφή του σταθμού! Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. July 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2007 Στην Κατερίνη και συγκεκριμένα έξω από τον Σιδ.Σταθμό και κοντά στην είσοδο του τούνελ από Αθήνα μπήκαν 3 1800άρια (43864,53864,63864)κανάλια!!Το θέμα είναι όμως ότι δεν έχουν εμβέλεια ούτε 500m και δεν βοηθάει σε τίποτα!Ούτε στον συνοικία του Σταθμού βοηθάει που έχει πολύ μεγάλο πρόβλημα, αλλά και πάλι αν συνδεθώ για λίγο με ένα από τα κανάλια αυτά, πέφτει στο 0 το σήμα, και συνδέεται μετά και πάλι με κάποιο 900άρι!Αυτό το έχω παρατηρήσει και στο κέντρο της Λάρισας όταν συνδέομαι με 1800άρι κανάλι πέφτει απότομα το σήμα και για 2,3sec δεν έχεις σήμα μέχρι να βρεί 900άρι!Αυτά όλα όταν το κινητό είναι κατάσταση αναμονής! Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. July 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2007 Αλληθεια οι κεραιες κινητης που εχουν στηθει σε βουνα, εχουν καποιες φορεςς αντιπυρικες ζωνες αλλα ποιος τα φυλαει/ Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2007 Στην Κατερίνη και συγκεκριμένα έξω από τον Σιδ.Σταθμό και κοντά στην είσοδο του τούνελ από Αθήνα μπήκαν 3 1800άρια (43864,53864,63864)κανάλια!!Το θέμα είναι όμως ότι δεν έχουν εμβέλεια ούτε 500m και δεν βοηθάει σε τίποτα!Ούτε στον συνοικία του Σταθμού βοηθάει που έχει πολύ μεγάλο πρόβλημα, αλλά και πάλι αν συνδεθώ για λίγο με ένα από τα κανάλια αυτά, πέφτει στο 0 το σήμα, και συνδέεται μετά και πάλι με κάποιο 900άρι!Αυτό το έχω παρατηρήσει και στο κέντρο της Λάρισας όταν συνδέομαι με 1800άρι κανάλι πέφτει απότομα το σήμα και για 2,3sec δεν έχεις σήμα μέχρι να βρεί 900άρι!Αυτά όλα όταν το κινητό είναι κατάσταση αναμονής! Μήπως δεν έχει ρυθμιστεί ακόμη η κεραία ή μιλάμε για micro cell?!?!? Δεν είναι δυνατόν να μπήκε ΚΕΡΑΙΑ με εμβέλεια 500m.Το 1800άρι είναι ευαίσθητο και μερικές φορές έχει ΕΠΙΤΗΔΕΣ μικρή εμβέλεια αλλά όχι και 500μ...:O serfistas1: υπάρχουν αντιπυρικές ζώνες σε όλες της κεραίες που είχε στήσει η Wind αλλά χρειάζονται και συντήρηση! Δε ξέρω τι έχει γίνει ακριβώς στο Νεοχώρι,πάντως χθες το ch27 ήταν εκτός(αυτό που βλέπω από Αργαλαστή) ίσως λόγω κάποιας πολύωρης διακοπής ρεύματος. Σήμερα δε δοκίμασα η αλήθεια του θεού...αλλά λόγικα θα έχει αποκατασταθεί είτε μιλάμε για βλάβη είτε για ρεύμα(το εν λόγω bts έχει και γεννήτρια πετρελαίου) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. July 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2007 Που καλουμε για παραπονα σχετικα με τη καλυψη; Στο cc ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. July 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2007 Που καλουμε για παραπονα σχετικα με τη καλυψη; Στο cc ; Δεν έχει ξεχωριστό cs για κάλυψη.Οπότε: Ατομικό συμβόλαιο 1260 εταιρικό συμβόλαιο 1277 καρτοκινητό δε θυμάμαι:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. July 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2007 Που καλουμε για παραπονα σχετικα με τη καλυψη; Στο cc ; Ωχχχ...... τι εγινε τωρα? :lol: :p Παντως ναι, στο cs καλεις. 1260 και για καρτοκινητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dromeas Δημ. July 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2007 Που καλουμε για παραπονα σχετικα με τη καλυψη; Στο cc ; Αν είναι για 3G καλείς το 1231 :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. July 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2007 Ωχχχ...... τι εγινε τωρα? :lol: :p Παντως ναι, στο cs καλεις. 1260 και για καρτοκινητα. Ακομα δεν ηρθα ε; :lol: :lol: Ενταξει απλα στο σπιτι μου και γενικα στη γειτονια δεν εχω 3G (Τουμπα Θεσσαλονικης) και στη Κατερινη που ειμαι συχνα δεν εχω 2G. Το προβλημα της Κατερινης το εχω δηλωσει πριν κανενα χρονο, με πηραν μετα με ενημερωσαν οτι ο δημαρχος κτλ κτλ αλλα εχει περασει πολυς καιρος και δεν ειναι κανενα κατσικοχωρι. Μαλιστα εχει και δυο καταστηματα wind στη Κατερινη. Αν είναι για 3G καλείς το 1231 :cool: Thanks! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. July 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2007 Ακομα δεν ηρθα ε; :lol: :lol: Ενταξει απλα στο σπιτι μου και γενικα στη γειτονια δεν εχω 3G (Τουμπα Θεσσαλονικης) και στη Κατερινη που ειμαι συχνα δεν εχω 2G. Το προβλημα της Κατερινης το εχω δηλωσει πριν κανενα χρονο, με πηραν μετα με ενημερωσαν οτι ο δημαρχος κτλ κτλ αλλα εχει περασει πολυς καιρος και δεν ειναι κανενα κατσικοχωρι. Μαλιστα εχει και δυο καταστηματα wind στη Κατερινη. Thanks! :rolleyes: Στην Τούμπα τελικά και γω αντιμετωπίζω πρόβλημα τώρα τελευταία(αλλά έλεγα να μην το πω γιατί είχα πει παλαιότερα ότι είναι όλα οκ!:O ). Το 'πα τελικά.:p Πέτρο μη με κράξεις...:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. July 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2007 Στην Τούμπα τελικά και γω αντιμετωπίζω πρόβλημα τώρα τελευταία(αλλά έλεγα να μην το πω γιατί είχα πει παλαιότερα ότι είναι όλα οκ!:O ). Το 'πα τελικά.:p Πέτρο μη με κράξεις...:worry: Καλα που το ειπες γιατι παλιοτερα που ειχες πει οτι δεν εχεις προβλημα αρχισα να ανησυχω αν εχει προβλημα το κινητο μου. Στο σπιτι μεσα εχει με το ζορι μια γραμμη και εξω αντε να εχει 2 γραμμες σημα - ειμαι 200μ απο το γηπεδο του ακατανομαστου :p. Δεν με απασχολει πολυ το 3G γιατι δεν εχει και στη Κατερινη 3G ( :O ) οποτε δεν μπορω να κανω βιντεοκληση ετσι κι αλλιως :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2007 Κάτω Τούμπα και 3G σήμα καμπάνα:D To GPRS περνάει τα 45KB/s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2007 Καλα που το ειπες γιατι παλιοτερα που ειχες πει οτι δεν εχεις προβλημα αρχισα να ανησυχω αν εχει προβλημα το κινητο μου. Στο σπιτι μεσα εχει με το ζορι μια γραμμη και εξω αντε να εχει 2 γραμμες σημα - ειμαι 200μ απο το γηπεδο του ακατανομαστου :p. Δεν με απασχολει πολυ το 3G γιατι δεν εχει και στη Κατερινη 3G ( :O ) οποτε δεν μπορω να κανω βιντεοκληση ετσι κι αλλιως :p Ξηλώσαν,ξηλώσαν;;; Αμάν πια αυτή η Κατερίνη,χειρότερα και από Βόλο κατάντησε.θα αρχίζουμε να γελάμε ως και εμείς στο Βόλο.Τουλάχιστον εδώ δεν υπάρχει περιοχή που να μην έχει ΚΑΘΟΛΟΥ σήμα,υπάρχει σήμα απλά το δίκτυο είναι τόσο φορτωμένο σε κάποιες περιπτώσεις που καλύτερα να μην έχεις.Αλλά τουλάχιστον η Wind προσπαθεί με κάθε μέσο που έχει(micro,updates σε ιστούς) να φτιάξει ένα καλό δίκτυο στο Βόλο,πιστεύω σε ένα χρόνο θα είναι αρχηγός;) Στο 3g δεν υπάρχουν προβλήματα και από τότε που καταστήματα wind άρχισαν να πουλάν μαζικά 3g συσκευές νομίζω ότι τα πράγματα έχουν βελτιωθεί σημαντικά και στο gsm:happy: Από την άλλη στην Τούμπα...η wind βάζει κεραία,οι κάτοικοι βγάζουν κεραία,η wind βάζει κεραία,οι κάτοικοι βγάζουν κεραία.Από εποχής unwired θυμάμαι το story χωρίς συγκλονιστικές επαναλήψεις:!: Αν κάνει κάτι οριστικά(ας πούμε colocation με vodafone/cosmote) πιστεύω ότι και το τεχνικό τμήμα θα ηρεμήσει. Η Wind είχε στο γήπεδο του ΠΑΟΚ ισχυρά cell gsm 1800/3g.Τι απέγιναν; Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts