Panagioths Δημ. March 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2012 Συμφωνώ κι εγώ. Πάρα πολύ χάλια αυτό το UMTS της Wind. Για του λόγου το αληθές σας παραθέτω σημερινά screenshot από Μιχαλακοπούλου και Ζωγράφου (Αθήνα). Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. March 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2012 Σήμερα πάρκαρα το αμαξι σε ενα ιδιωτικο χωρο και παω να το κλειδωσω με το τηλεχειριστήριο και δεν κλειδωνε. Πεταγετε αυτος που εχει τον χωρο και μου λεει πανε πιο κοντα γιατι δεν πιανει εκει που εισαι. Εγω γελαω και μου ειπε μην γελας κανει παρεμβολη η κεραία της Wind (που ειναι απεναντι στα 20 μετρα σε ενα ξενοδοχειο), εαν το πας απο την αλλη πλευρα που εχει τοιχο θα δουλευει ΟΚ. Και ρωταω ... γινεται αυτο; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. March 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2012 Ναι και Οχι περίεργο πάντως :lol: Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2012 Η wind στο UMTS δεν εχει καλυψει ακομα πρωτευουσες νομων,να δουμε ποτε θα καλυψει και πως.. Συμφωνώ κι εγώ. Πάρα πολύ χάλια αυτό το UMTS της Wind. Για του λόγου το αληθές σας παραθέτω σημερινά screenshot από Μιχαλακοπούλου και Ζωγράφου (Αθήνα). Κάποιος από τους δύο δεν έχει WIND. Panagioth, εσύ έχεις. Άρα... Πολύ καλές ταχύτητες. @doganos,δε ξέρω αν φταίει η WIND αλλά υποθέτω ότι θα είχες και αλλού το πρόβλημα αν ήταν από ραδιοκύματα κινητής τηλεφωνίας. Κουλό μου φαίνεται... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. March 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2012 (edited) Συμφωνώ κι εγώ. Πάρα πολύ χάλια αυτό το UMTS της Wind. Για του λόγου το αληθές σας παραθέτω σημερινά screenshot από Μιχαλακοπούλου και Ζωγράφου (Αθήνα). Πλάκα μας κάνεις; έλα πες πλάκα κάνεις...:lol: Και εγώ στην περιοχή μένω. Από πριν κανένα 6 μηνώ... τώρα τρέχει σαν την σβούρα μιας διαφημίσεις άλλης εταιρίας:X όνομα δεν λέμε για ευνοήτους λόγους. Μια χαρά ταχύτητες είναι και ελπίζω να αυξηθούν. Edited March 16, 2012 by fotisk13 Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. March 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2012 Όχι καθόλου... Κι εγώ έπαθα πλάκα μόλις το είδα, γιαυτό και το ανέβασα... Και ήταν και ώρα αιχμής σκέψου... Επίσης, πέτυχα μεγαλύτερο upload & μικρότερο ping στο Γαλάτσι (κουφό). Θα το ανεβάσω αργότερα...:lol: Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. March 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2012 (edited) Κάποιος από τους δύο δεν έχει WIND. Panagioth, εσύ έχεις. Άρα... Πολύ καλές ταχύτητες. @doganos,δε ξέρω αν φταίει η WIND αλλά υποθέτω ότι θα είχες και αλλού το πρόβλημα αν ήταν από ραδιοκύματα κινητής τηλεφωνίας. Κουλό μου φαίνεται... Εχω απο ενα νουμερακι σε καθε εταιρια,εξαλλου εσυ μας ελεγες εδω μεσα οτι στο 3G η vodafone ειναι μονοδρομος,παλι πισωγυρισματα,ελα στο κιλκις να παρεις μετρησεις,στο UMTS μονο στο κεντρο πιανει,η wind μοιραζει στικακια χωρις να εχει την απαιτουμενη καλυψη,πολυ πισω σε σχεση με τη vodafone.. Edited March 16, 2012 by Picard Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. March 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2012 Γίνεται ψιλοχαμός με αναβαθμίσεις σε huawei... Με την πρώτη το καταλαβαίνεις από HSUPA. Αρκετές κεραίες γύρισαν πλέον στις πόλεις. Εν τω μεταξύ μόλις αλλάζω σε huawei τα ΝΟΚΙΑ κινητά τραβάνε νέες ρυθμίσεις, ώρα κτλ! Οι περισσότερες που γυρίζουν είναι 1800/3G. Από ταχύτητες είναι καλές πάντως. Στο Βόλο στα ΚΤΕΛ που καλύπτονται από μια νέα huawei έχει απόκριση 89ms ενώ από περιφερειακή (I suppose NOKIA FLEXI) 140ms. Πάτρα θα δούμε τπτ ή θα μείνουμε χωρίς HSUPA? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Καλα θα ειναι εκει στη wind να αφησουνε τις δικαιολογιες περι κρισης και να καλυψουν ολη την Ελλαδα με UMTS, 3,5εκ συνδρομητες εχουν,αυτο που διαπιστωσα ειναι οτι το cb δε λειτουργει στο UMTS,το προσεξε κανεις αυτο??? δε μου βγαζει ουτε EKTOS CITY ουτε το THESS 231 οταν συνδεομαι με τους αναλογους σταθμους,αυτο που κρατησε και ειναι θετικο για μενα ειναι οι αυτοματες ρυθμισεις ημερ-ωρας οταν συνδεθει το κινητο με το δικτυο,σε αυτο τη βγαζω το καπελο,αντιθετα η vodafone εδω και πολυ καιρο το εβγαλε ενω το ενεργοποιησε η cosmote,κατι που δεν το περιμενα.......περασαν 6 χρονια απο τοτε που δοθηκε το φασμα UMTS και μεχρι σημερα η καλυψη ειναι περιορισμενη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 άραγε θα βελτιωθεί το σήμα; Εύοσμο πολλές φορές είμαι σε 3g+ και άλλες σε gprs (σε stand by)...:confused: λογικό ή όχι; Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asylyptos Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Η wind μέσα στο Βόλο που έχει κεραία; Εγώ εδώ που είμαι έχω full 3G σήμα (ανάληψη), αλλά το σπίτι μου βλέπει αρκετά το σωρό και πάρα πολύ καλά το Πήλιο. Παράθεση ΘΈΛΩ Η ΚΕΡΑΊΑ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΝΌΜΙΜΗ ΌΧΙ ΣΤΙΣ ΚΙΝΉΣΕΙΣ ΗΜΙΜΆΘΕΙΑΣ. Τάσος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
humanoid Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Συμφωνώ κι εγώ. Πάρα πολύ χάλια αυτό το UMTS της Wind. Για του λόγου το αληθές σας παραθέτω σημερινά screenshot από Μιχαλακοπούλου και Ζωγράφου (Αθήνα). :lol: Δράμα. Ειλικρινά πως αντέχεις με τέτοιο "χάλια" data; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Η wind μέσα στο Βόλο που έχει κεραία; Εγώ εδώ που είμαι έχω full 3G σήμα (ανάληψη), αλλά το σπίτι μου βλέπει αρκετά το σωρό και πάρα πολύ καλά το Πήλιο. Ακόμη και να ξέρει κανείς, καλό είναι να μην το πει δημοσίως :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Τα χάλια της WIND στην Αθήνα συνεχίζονται.... Εν κινήσει στην Χαμοστέρνας (ανάμεσα Καλλιθέα-Πετράλωνα) με 50km/h μέσα σε αυτοκίνητο. Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asylyptos Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 (edited) Ακόμη και να ξέρει κανείς, καλό είναι να μην το πει δημοσίως :lol: κι όμως θέλω πολύ Κι όμως κάπου θα έχει Edited March 27, 2012 by Petros the Great Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων Παράθεση ΘΈΛΩ Η ΚΕΡΑΊΑ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΝΌΜΙΜΗ ΌΧΙ ΣΤΙΣ ΚΙΝΉΣΕΙΣ ΗΜΙΜΆΘΕΙΑΣ. Τάσος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 κι όμως θέλω πολύ Κι όμως κάπου θα έχει Προφανώς κάπου θα έχει. Αλλά θεωρείς λογικό να αναφερθεί εδώ μέσα, την στιγμή που οι Βολιώτες επιδίδονται σε σαφάρι κεραιών και τις κατεβάζουν;; I don't think so...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asylyptos Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 (edited) Σωστό...τι να κάνουμε έχουν κάποιοι κάποιο κακό χούι!!! http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=282325 Λέτε να γίνει ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ; Κάτι είδα και εδώ μέσα. http://www.tanea.gr/oikonomia/article/?aid=4634561 Edited March 27, 2012 by Petros the Great Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων Παράθεση ΘΈΛΩ Η ΚΕΡΑΊΑ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΝΌΜΙΜΗ ΌΧΙ ΣΤΙΣ ΚΙΝΉΣΕΙΣ ΗΜΙΜΆΘΕΙΑΣ. Τάσος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=282325 Λέτε να γίνει ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ; Κάτι είδα και εδώ μέσα. http://www.tanea.gr/oikonomia/article/?aid=4634561 Ήδη όπου παίζουν τα μηχανάκια της huwaeii το δίκτυο πάει κομμάτια και φέτες :D Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeff Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 Γεια σας!Θα ηθελα μια αντικειμενικη γνωμη.Εχω ενα smartphone με βονταφον.Οπου και αν παω οκ 3g φουλ.Εχω υπολοιπο σε f2g και σκεφτηκα να το χρησιμοποιησω σε ιντερνετ(πρωτη φορα). Θα ειμαι οκ(σε σχεση με βονταφον);Δεν τρελαινομαι για ταχυτητα, αν θα ειμαι οκ γενικα(παντως οχι gprs).SΟS ΑθΗΝΑ κινουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. March 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2012 Γεια σας!Θα ηθελα μια αντικειμενικη γνωμη.Εχω ενα smartphone με βονταφον.Οπου και αν παω οκ 3g φουλ.Εχω υπολοιπο σε f2g και σκεφτηκα να το χρησιμοποιησω σε ιντερνετ(πρωτη φορα). Θα ειμαι οκ(σε σχεση με βονταφον);Δεν τρελαινομαι για ταχυτητα, αν θα ειμαι οκ γενικα(παντως οχι gprs).SΟS ΑθΗΝΑ κινουμε. Σε ποιες περιοχές κίνησε περισσότερο; Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeff Δημ. March 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2012 Ολη την αθηνα γυρναω.Δεν θα εχω παντου;(ειχα διαβασει για τις αναβαθμισεις με huawei).Με την βονταφον χωρις πλακα οπου και αν πηγα αθηνα ειχα καλο 3g,αν και ψιλοκολαγε που και που.Με gprs δεν μου ανοιγουν οι σελιδες(με δυσκολια). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asylyptos Δημ. March 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2012 (edited) Ήδη όπου παίζουν τα μηχανάκια της huwaeii το δίκτυο πάει κομμάτια και φέτες :D Γνωρίζουμε καμιά περιοχή πάνω κάτω που να έχουν τοποθετηθεί; Ρε παιδιά αν είναι έτσι αυτοί οι Κινέζοι είναι .... τι να πω... μας άφησαν άφωνους Edited March 27, 2012 by Petros the Great Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων Παράθεση ΘΈΛΩ Η ΚΕΡΑΊΑ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΝΌΜΙΜΗ ΌΧΙ ΣΤΙΣ ΚΙΝΉΣΕΙΣ ΗΜΙΜΆΘΕΙΑΣ. Τάσος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2012 Ρε παιδιά αν είναι έτσι αυτοί οι Κινέζοι είναι .... τι να πω... μας άφησαν άφωνους Δεν είναι θέμα Κινέζων/Σουηδών/Φιλανδών. Επιτέλους στη Wind αποφάσισαν να επενδύσουν σε LTE και μαζί με το βασιλικό ποτίζεται και η γλάστρα (HSDPA+). Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. March 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2012 Ελπίζω μόνο οι σταθμοί βάσης να μην είναι όπως τα τερματικά τους γιατί τότε η κοσμοτέ είναι μονόδρομος.... :P Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2012 Ελπίζω μόνο οι σταθμοί βάσης να μην είναι όπως τα τερματικά τους γιατί τότε η κοσμοτέ είναι μονόδρομος.... :P Αν εξαιρέσεις κάποιες ασυμβατότητες των τερματικών Huawei δεν είναι τραγικά σε σήμα, νομίζω... Τουλάχιστον τα φλασάκια ψιλοκαλά πάνε. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts