Jump to content

Κάλυψη δικτύου & αναφορές προβλημάτων [2.5G/3G]

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αλήθεια πότε θα ανοίξει πανελλήνια η περιαγωγή VODA-WIND μήπως και δούμε φως στο τούνελ;

άντε ντε,αυτό με ρωτάν όλοι οι συνδρομητές vodafone...:!:

cocu,πράγματι προς το σταθμό υπάρχει προγραμματισμένη κεραία εδώ και κάποια χρόνια. Ο Δήμος Κατερίνης όμως την είχε γραμμένη την ΤΙΜ εκεί που δεν έπιανε μελάνι...Μόλις είχε μπει η κεραία της vodafone μου είχα χαρεί γιατί λέω "για να δώσει άδεια στη vodafone θα δώσει και στην ΤΙΜ" αλλά δεν ήταν έτσια από ότι φαίνεται :whip: η Wind θα τα καταφέρει άραγε; Πάρε λίγο στο customer service να ρωτήσεις πάντως...υπάρχει ticket γενικά και θα πάρεις απάντηση σε λίγο καιρό!:cool:

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

μια ερώτηση.. στο timkalipsi.gr παλιά δεν υπήρχε ένα link με φόρμα για να στείλεις τα προβλήματα που έχεις? στο windkalipsi.gr υπάρχει? ή να αλλάξω γυαλιά πάλι?

:: what locks... unlocks! © :: κάθε λαός έχει την κινητή τηλεφωνία που του αξίζει..::

:: SY1EBE ::

μια ερώτηση.. στο timkalipsi.gr παλιά δεν υπήρχε ένα link με φόρμα για να στείλεις τα προβλήματα που έχεις? στο windkalipsi.gr υπάρχει? ή να αλλάξω γυαλιά πάλι?

άλλαξε γυαλιά :p Απλά έχουν βάλει σε άλλο σημείο το link.Μόλις μπεις κοίτα δεξιά σου.

Απλά όποιο πρόβλημα έχεις γράψτο εδώ μέσα και ταυτόχρονα κάνε μια καταχώρηση στο customer service.

[sIGPIC][/sIGPIC]

άλλαξε γυαλιά :p Απλά έχουν βάλει σε άλλο σημείο το link.Μόλις μπεις κοίτα δεξιά σου.

Απλά όποιο πρόβλημα έχεις γράψτο εδώ μέσα και ταυτόχρονα κάνε μια καταχώρηση στο customer service.

κι όμως δε φταίνε τα γυαλιά μου.. το έκοβε ο adblocker του firefox..

:: what locks... unlocks! © :: κάθε λαός έχει την κινητή τηλεφωνία που του αξίζει..::

:: SY1EBE ::

Χθες πάντως που έκανα αναζήτηση δικτύου στη Βέροια έπιασα 2 σκοπιανά δίκτυα. Ενα cosmofon MKD (cosmote) και το άλλο δεν το θυμάμαι. :p Και που; Στη Βέροια...

Kαι με την ΤΙΜ χάνω τα μισά τηλεφωνήματα λόγω μη ικανοποιητικού σήματος...

Χθες πάντως που έκανα αναζήτηση δικτύου στη Βέροια έπιασα 2 σκοπιανα δίκτυα. Ενα cosmofon MKD (cosmote) και το άλλο δεν το θυμάμαι. :p Και που; Στη Βέροια...

Kαι με την ΤΙΜ χάνω τα μισά τηλεφωνήματα λόγω μη ικανοποιητικού σήματος...

Το 2ο δίκτυο των Σκοπίων λογικά ήταν η T-mobile(σε εμένα αυτές οι 2 πιάνουν).

Εάν υπάρχει όντως πρόβλημα με την Wind για να μη χάνεις κλήσεις ενεργοποίησε την περιαγωγή και θα 'σαι μια χαρά.Βέβαια θα πληρώνεις ένα μικρό ποσό κάθε μήνα(εγώ που το είχα παλαιότερα ενεργοποιημένο πλήρωνα από 1 έως 5 ευρώ κάθε μηνα μόνο για roaming ενώ δεν έχω βγει ποτέ εξωτερικό:blink: ).

Που φτάσαμε εεε;Να σου προτείνουν μια τέτοια λύση:O

Χτές από τις 13:30-14:30 όλη την ώρα στο κέντρο της Κατερίνης ήταν δίκτυο κατειλημμένο και έφευγε και πολλές φορές τελείως το σήμα!Το κακό έχει παραγίνει εδώ πέρα και δεν βλέπω καμμιά απολύτως κίνηση για βελτίωση+3G

Δεν είναι ακριβώς πρόβλημα, αλλά αυτό είναι το μόνο κατάλληλο thread για να ρωτήσω. :O Στο K800 που εμφανίζει την ώρα της παράδοσης στην αναφορά η ώρα είναι μονίμως 3 ώρες μπροστά από την πραγματική... Έχει να κάνει με το δίκτυο της Wind ή με το κινητό μου; Ευχαριστώ!
Σήμα στην Κυψέλη κανείς;

Χτές από τις 13:30-14:30 όλη την ώρα στο κέντρο της Κατερίνης ήταν δίκτυο κατειλημμένο και έφευγε και πολλές φορές τελείως το σήμα!Το κακό έχει παραγίνει εδώ πέρα και δεν βλέπω καμμιά απολύτως κίνηση για βελτίωση+3G

Το είχα κι εγώ αυτό το πρόβλημα πριν λίγες μέρες (καθότι κι εγώ από Κατερίνη)! Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει και αν πρόκειται για υπερφόρτωση δικτύου. Όσο για το 3G, τουλάχιστον στη περιοχή Λιτοχώρου υπάρχει κάλυψη και απ'όσο έμαθα, ως το τέλος της χρονιάς θα καλυφθεί και η πόλη της Κατερίνης με 3G!

Οπότε υπομονή!:)

Πρόβλημα με το 3g στο Βόλο (cellid 277)!Δεν μπορούμε να πάρουμε τηλέφωνο καθώς εμφανίζει διαρκώς σφάλμα σύνδεσης...Στο cs μου είπαν άλλα αντί άλλων:Τους έλεγα για κληση μέσω 3g και αυτοί μου μιλούσαν για βίντεο-κλήσεις.:confused:

Πως φαίνονται οι καινούριοι!!!:lol:

Η ώρα είναι 3:07 και το πρόβλημα στο συγκεκριμένο cell παραμένει παρά την αντίθετη άποψη του υπαλλήλου στο CS...

ιedit2:Σήμερα λειτουργεί επιτέλους.

Εδώ και κάμποση ώρα υπάρχει πρόβλημα στο δίκτυο 3ης γενιάς της Wind στο Βόλο.Κάλεσα 1277 και μου επιβεβαίωσαν ότι υπάρχει πρόβλημα...Μάλιστα εντόπισα από που προέρχεται το πρόβλημα...συνειδητοποίησα ότι η ΒΑΣΙΚΗ ΚΕΡΑΙΑ της Wind στο Σωρό λειτουργεί μόνο ως 2g και όχι πάντα!!! Τι έχει γίνει;;; Βλάβη στο Backbone; Cell Breathing; Όπως και να έχει για τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να πυκνώσει το δίκτυο στο Βόλο...

Ο αδερφός μου τελευταία διαμαρτύρεται ότι του βγάζει συνέχεια σφάλμα σύνδεσης στο 3g!!! Αν είναι δυνατόν! Εγώ το κλειδώνω σε 3g μόνο σε περιοχές που ξέρω ότι έχει καλή κάλυψη αλλά και πάλι η κατάσταση έχει γίνει αφόρητη και στο 3g!! Επειγόντως ΝΕΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΣΤΟ ΒΟΛΟ! Έχουν πολύ καιρό να κάνουν κάποια κίνηση και το δίκτυο έχει δείξει το χειρότερο του πρόσωπο τις τελευταίες μέρες!:( :cry:

Συγνώμη...αλλά το πρόβλημα υπάρχει ακόμα! Εδώ και 4 ώρες όποιος βρίσκεται παραλία,Αλυκές κτλ και περίχωρα(Αγριά) δεν έχει κινητό όταν είναι συνδεδεμένος σε δίκτυο 3ης γενιάς! Τι θα γίνει; Πότε θα το διορθώσουν οι τεχνικοί; Μιλάμε για τρελή βλάβη!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αλήθεια πότε θα ανοίξει πανελλήνια η περιαγωγή VODA-WIND μήπως και δούμε φως στο τούνελ;

Στην Κρήτη πάντως η περιαγωγή δουλεύει μια χαρά.

Life is a game

Τελικα στο τουνελ κατερινης εχει σημα

Οσο αναφορα τον Βολο που ειναι η Wind? θελω να δω τα πολυ περισσοτερα που υποσχεται :rolleyes:

Τελικα στο τουνελ κατερινης εχει σημα

Οσο αναφορα τον Βολο που ειναι η Wind? θελω να δω τα πολυ περισσοτερα που υποσχεται :rolleyes:

Στο τούνελ της Κατερίνης ανέκαθεν είχε σήμα!

Για Βόλο δεν γνωρίζω.

Στο τούνελ της Κατερίνης ανέκαθεν είχε σήμα!

Για Βόλο δεν γνωρίζω.

Προσφατα θα βαλανε κατι,παντως πολυ χαλι οπου παω με wind 14 χρονια περασαν και δε μπορεσαν να καλυψουν ολη την ΕΛλαδα

Προσφατα θα βαλανε κατι,παντως πολυ χαλι οπου παω με wind 14 χρονια περασαν και δε μπορεσαν να καλυψουν ολη την ΕΛλαδα

Δεν έχουν βάλει τίποτα,εδώ και πάνω από 5χρόνια,να μην είναι και από τότε που δημιουργήθηκε η Telestet!Όπως ήταν η κάλυψη παλιά,έτσι είναι και τώρα!Ίσα ίσα έχει χάσει και 2 κεραίες (1Ολυμπιακή Ακτή,1Καταφιώτικα)Μόνο το κέντρο της Κατερίνης καλύπτεται τέλεια,και η Παραλία!Πουθενά αλλού δεν έχει καλό σήμα!!Σε προηγούμενες σελίδες έχω βάλει μετρήσεις ακριβώς πάνω από το τούνελ!

Κάθε μήνα μου επιστρέφει και η wind χρήματα :p για διακοπή κλήσης και αυτό μόλις 2km από το κέντρο και είμαι συνδεδεμένος με κεραία που βρίσκεται στην Λεπτοκαρυά!

Το έχω αναφέρει πάρα πολλές φορές στην Wind και συνεχώς η απάντηση είναι βελτιώνουμε συνεχώς την κάλυψη!!

Δεν έχουν βάλει τίποτα,εδώ και πάνω από 5χρόνια,να μην είναι και από τότε που δημιουργήθηκε η Telestet!Όπως ήταν η κάλυψη παλιά,έτσι είναι και τώρα!Ίσα ίσα έχει χάσει και 2 κεραίες (1Ολυμπιακή Ακτή,1Καταφιώτικα)Μόνο το κέντρο της Κατερίνης καλύπτεται τέλεια,και η Παραλία!Πουθενά αλλού δεν έχει καλό σήμα!!Σε προηγούμενες σελίδες έχω βάλει μετρήσεις ακριβώς πάνω από το τούνελ!

Κάθε μήνα μου επιστρέφει και η wind χρήματα :p για διακοπή κλήσης και αυτό μόλις 2km από το κέντρο και είμαι συνδεδεμένος με κεραία που βρίσκεται στην Λεπτοκαρυά!

Το έχω αναφέρει πάρα πολλές φορές στην Wind και συνεχώς η απάντηση είναι βελτιώνουμε συνεχώς την κάλυψη!!

Υφίσταται κεραία της TIM στην Λεπτοκαρυά?

Ρωτάω, επειδή απ'όσο στη συγκεκριμένη περιοχή υπάρχουν μόνο 2 κεραίες!

Μία στο Λιτόχωρο και μία στα Κάστρα!

Υφίσταται κεραία της TIM στην Λεπτοκαρυά?

Ρωτάω, επειδή απ'όσο στη συγκεκριμένη περιοχή υπάρχουν μόνο 2 κεραίες!

Μία στο Λιτόχωρο και μία στα Κάστρα!

Είναι λίγο πιο μετα όπως πάμε για Αθήνα,πάνω σε ένα μαγαζί δίπλα στην εθνική οδό ο οποίος στην ταράτσα του έχει κάνει συλλογή με 3 κεραίες και από τις 3 εταιρίες!

Είναι λίγο πιο μετα όπως πάμε για Αθήνα,πάνω σε ένα μαγαζί δίπλα στην εθνική οδό ο οποίος στην ταράτσα του έχει κάνει συλλογή με 3 κεραίες και από τις 3 εταιρίες!

Συγκεκριμενα βουλκανιζατερ με τεραστια πινακιδα Goodyear :happy:

Μάλιστα!

Δεν το γνώριζα!

Thanx 4 the Info!

3G καλυψη υπαρχει στη Λεπτοκαρυα; Συμφωνα με τον χαρτη παντως, ναι.

Nαί!

Όποτε περνάω με το αμάξι από την εθνική οδό, έξω από Λεπτοκαρυά και Λιτόχωρο συνδέεται το κινητό μέσω 3G!

Κάποιος με Cosmote καλύτερα να μην μιλάει για κάλυψη στην Πιερία....

Η κατάσταση της Cosmote είναι απελπιστική στη περιοχή!

Τουλαχιστον στα μερη που κινουμαι, Πλαταμωνας, Λεπτοκαρυα, Λιτοχωρο, Κατερινη η Cosmote γενικα εχει το καλυτερο σημα. Θα το ειχε η ΤΙΜ αν δεν ηταν ουσιαστικα χωρις σημα σε μεγαλο μερος της Κατερινης. Η Vodafone σε κλειστους χωρους μεσα στη Λεπτοκαρυα αλλα και στις παραλιες μεχρι τελευταια ηταν ανυπαρκτη, τωρα δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι.

Κάποιος με Cosmote καλύτερα να μην μιλάει για κάλυψη στην Πιερία....

Η κατάσταση της Cosmote είναι απελπιστική στη περιοχή!

Η cosmote μαζί με την vodafone,είναι πολύ καλύτερες ειδικά μέσα στην πόλη της Κατερίνης.Είναι οι μοναδικές που βάζουν συνεχώς κεραίες στην περιοχή και βελτιώνουν την κάλυψη σε αντίθεση με την wind η οποία με έχει απογοητεύσει τελείως.Περιμένω πάρα πολύ καιρό να κάνει κάτι αλλά φως δεν βλέπω.Από την αρχή της χρονιάς μέχρι και τώρα η cosmote έχει προσθέσει άλλα 7κανάλια,και 3 η vodafone την στιγμή που η Wind όλα κι όλα μέσα στην πόλη έχει πλέον 3κανάλια (αν είναι δυνατόν) και στην Παραλία άλλα 3,και τα άλλα όλα είναι από γύρω γύρω μακριά!!Μπορείς να αναφέρεις μιας και μιλάς για cosmote που έχεις αντιμετωπίσει πρόβλημα.

Τα προβλήματα που είναι γνωστά με cosmote είναι στην Ολυμπιακή Ακτή (εκεί που αντιμετωπίζουν όλες λόγω ξηλώματος),ένα κομμάτι στην Γρίτσα όπου το κινητό βγαίνει off τελείως και συνδέεται με κεραίες απέναντι από Επανομή,Καλλικράτεια,και στο χιονοδρομικό κέντρο Ελατοχωρίου,που μόνο η vodafone κάλυπτε με ένα βαν που είχε κεραία επάνω.

Η vodafone αντιμετωπίζει πολύ μικρό πρόβλημα στην

πόλη κοντά στα παλιά δικαστήρια,στην Παραλία αριστερά από την εκκλησία ένα μικρό κομμάτι,και λίγο προς τα νότια παράλια της Πιερίας

Αντίθετα η wind έχει στην πολή μηδαμινό σήμα σε εξωτερικούς χώρους στα Καταφιώτικα,Μυλαύλακο,Νέα Ζωή,Ανδρομάχη μέχρι και Σβορώνο,πολύ χαμηλό σήμα στο Σταθμό,Περίσταση που σε εσωτερικούς χώρους είναι αδύνατη η επικοινωνία.Στον νομό έχει στον παλιο Σταθμό του Πλαταμώνα και εκεί την γύρω περιοχή,ένα κομμάτι στην Πλάκα,στο δυτικό ορεινό τμήμα της Πιερίας σε αρκετά σημεία,και στον Κολινδρό.

Εγώ περιμένω...και θα περιμένω...να κάνουν κάτι ειδικά μέσα στην πόλη γιατί η κατάσταση είναι απελπιστική,και ειδικά από τότε που ήρθαν και οι συνδρομητές της q έγιναν ακόμα χειρότερα!

Στο Βόλο το Customer Service μας είπε ότι ήταν βλάβη...Συγκεκριμένα σε κάποιο σταθμό στη Λάρισα που προφανώς "πείραξε" το δίκτυο 3ης γενιάς στο Βόλο. Ουσιαστικά ένας σταθμός στο Βόλο είχε βλάβη στη 3η γενιά,όλοι οι άλλοι ήταν ok. Απλά σπάστηκα πάρα πολύ με το 1231 που υποστήριζε ότι ήταν όλα καλά σε αντίθεση με το 1277 που ήξεραν ότι υπάρχει πρόβλημα...Επίσης το 1231 πίεζε κατά ένα "περίεργο" τρόπο να γυρίσω το κινητό μου μόνιμα σε 2η γενιάς λες και αυτό θα έλυνε το πρόβλημα στο δίκτυο της Wind,έλεος πια...

Απαράδεκτα πράγματα και αδικαιολόγητη καθυστέρηση στην αποκατάσταση της βλάβης(μιλάμε για πολλές ώρες,τουλάχιστον 9...:wacko: ) Πρώτη φορά συνέβη σε εμένα αυτό...αλλά ελπίζω να μην επαναληφθεί! Άφησε σχεδόν όλους τους συνδρομητές που έχουν κινητά 3ης γενιάς εκτός δικτύου για ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ώρες σε σημαντικά σημεία της πόλης(π.χ. σχεδόν σε όλο το λιμάνι)

Όσον αφορά το τούνελ της Κατερίνης δε καλύπτεται καθόλου καλά απλά αν έχεις και κινητό με καλό σήμα μπορείς να το διασχίσεις χωρίς να έχεις drop call.

Στην Πιερία τα benchmarks έβγαζαν ότι το 2004 η καλύτερη ήταν η TIM με τεράστια διαφορά(με δουλειά που είχε γίνει επί εποχής telestet) τώρα θα δούμε και την Wind...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στο Βόλο το Customer Service μας είπε ότι ήταν βλάβη...Συγκεκριμένα σε κάποιο σταθμό στη Λάρισα που προφανώς "πείραξε" το δίκτυο 3ης γενιάς στο Βόλο. Ουσιαστικά ένας σταθμός στο Βόλο είχε βλάβη στη 3η γενιά,όλοι οι άλλοι ήταν ok. Απλά σπάστηκα πάρα πολύ με το 1231 που υποστήριζε ότι ήταν όλα καλά σε αντίθεση με το 1277 που ήξεραν ότι υπάρχει πρόβλημα...Επίσης το 1231 πίεζε κατά ένα "περίεργο" τρόπο να γυρίσω το κινητό μου μόνιμα σε 2η γενιάς λες και αυτό θα έλυνε το πρόβλημα στο δίκτυο της Wind,έλεος πια...

Απαράδεκτα πράγματα και αδικαιολόγητη καθυστέρηση στην αποκατάσταση της βλάβης(μιλάμε για πολλές ώρες,τουλάχιστον 9...:wacko: ) Πρώτη φορά συνέβη σε εμένα αυτό...αλλά ελπίζω να μην επαναληφθεί! Άφησε σχεδόν όλους τους συνδρομητές που έχουν κινητά 3ης γενιάς εκτός δικτύου για ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ώρες σε σημαντικά σημεία της πόλης(π.χ. σχεδόν σε όλο το λιμάνι)

Για το cc συμφωνώ απόλυτα. Ο ξάδερφος μου που μένει στο Βόλο και έχει wind πήρε στο 1231 (γιατι το 1260 ως συνήθως είχε τεράστια αναμονή...:mad: ) και του είπαν πως δεν υπήρχε πρόβλημα! Μα πως είναι δυνατόν το κάθε τμήμα της εταιρείας να έχει διαφορετική ενημέρωση??? Έλεος...

Αν και είσαι λίγο υπερβολικός. Εφόσον το πρόβλημα περιοριζόταν μόνο σε 3G και το GSM λειτουργούσε κανονικά κανέναν δεν άφησε εκτός δικτύου. Ε δεν νομίζω να πάθατε κάτι επειδή για μια μέρα δεν μπορούσατε να κάνετε videoκλήση ή να έχετε ταχύτητα στα data services... Πρόβλημα πριν λίγες μέρες στο 3G είχε και η Vodafone σε κάποιες πόλεις της βορείου Ελλάδας αλλά κάτι έπαιζε με το core (και ίσως δεν έφταιγε η Vodafone, μάλλον κάτι κατα λάθος κόπηκε στο δίκτυο οπτικών ινών). Ωστόσω έκανε κάπου τόσο να αποκατασταθεί...:( Δεν τις δικαιολογώ αλλά δεν χάλασε ο κόσμος πια, σιγά!:O