mixtri Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 Είναι καλύτερα λοιπόν να μιλάμε για περιοχές. Θα σας ανεβάσω από Σοφάδες από ένα download από Microsoft που κάνω τώρα. http://img638.imageshack.us/img638/5396/winddiktyo.th.jpg Εδώ με τη Wind συγχρονίζω @ 1.8 Mbps. Έχω το απίστευτο fading καθώς η κεραία απέχει 2ΚΜ από το σπίτι μου και μπροστά μου υπάρχουν ένα σωρό άλλα σπίτια (πιο χαμηλά αλλά στο fading συνεισφέρουν εξίσου). Στο ίδιο μέρος η Cosmote χρησιμοποιεί 7.2Mbps εκ των οποίων πιάνει μόλις 2mbit. Έλα που όμως είναι πιο ασταθής... Η Vodafone έχει σήμα HSDPA στο μισό το σπίτι μου,στο άλλο μισό όχι :blink: Γενικά όπου πιάνει είναι σα τη WIND. Πιστεύω,ότι όπου έχει HSDPA η Vodafone παρέχει καλύτερες ταχύτητες,μετά WIND και μετά Cosmote,τουλάχιστον από πλευράς σταθερότητας. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 Μεγαλο πλεονεκτημα το EDGE για τη wind,διοτι αυτη τη στιγμη παιρνει ανασες μια που σταματησε την προσπαθεια στο 3G προσωρινα,με το κινητο ανοιγουν σχετικα γρηγορα οι σελιδες,με το στικακι στον υπολογιστη για τα μπαζα,πολυ κολλημα,μια που μου ακυρωσαν την αιτηση για δευτερη φορα απο τον οτε λογο μη διαθεσιμης χωρητικοτητας στο καφαο τους ευκαιρια να το γυρισω πισω. To ασυρματο internet λογο περιορισμου κατεβασματος δεν εχει ουσια,επισης ειναι ακριβο και ολες οι εταιριες φοβουνται την υπερφορτωση των δικτυων τους.....για μενα δεν αξιζει να το χεις,εκτος κι αλλαξουν πολλα στο μελλον σε δικτυα 4G.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 mixtri το fading το βλεπεις απο καπου; (πχ απο το netmonitor?) ή το λες απο εμπειρία; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 (edited) Όντως παίζουν οι περιοχές. Πάντως όσους και να ρωτώ και από δική μου εμπειρία (έχω stick από όλους με κάρτα και αναλόγως σε πιο μέρος πηγαίνω για δουλεία για αρκετές ημέρες συνήθως χρησιμοποιώ αυτό που πιάνει καλύτερα ) γενικα οι Voda & Cote παίζουν πολύ καλύτερα από wind. Και μέσα και έξω από τα αστικά κέντρα. Το ασύρματο internet καλό είναι να μην το συγκρίνουμε καθόλου με το σταθερό ούτε από θέμα κόστους ούτε από θέμα ταχύτητας. Είναι χρήσιμο για αυτούς που χρειάζονται internet εδώ και τώρα σχεδόν σε οποιοδήποτε σημείο και εάν βρίσκονται. Αυτό από μόνο του βάζει το σταθερό internet σε άλλη κατηγορία. Edited November 17, 2010 by cmvr διορθωση Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 Με 3g+ στο κινητό μου,omnia pro (λογικά HSDPA)...οι σελίδες χθες στο κέντρο θεσ/νίκης άνοιγαν σχετικά καλά. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 Στη Θεσσαλονικη εχει 3G δικτυο οπως και οι αλλες,γιατι λοιπον να μην εχει καλες ταχυτητες? νομιζω οτι ειναι αρκετα καλη,ορισμενοι απλα δε θελουν να το παραδεχτουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoug100 Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Εδω και λιγη ωρα 2 νουμερα Wind Free to Go και Q Telecom που εχω δεν εχουν καθολου προσβαση στο δικτυο.Και σε ενα κινητο φιλου μου που εχει wind παλι το ιδιο. Συμβαινει το ιδιο και σε καποιον αλλο φιλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliaspot Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Εγω απο πατρα κ δεν εχω σημα καθολου.. Εδω κ κανα 10λεπτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Εδω και λιγη ωρα 2 νουμερα Wind Free to Go και Q Telecom που εχω δεν εχουν καθολου προσβαση στο δικτυο.Και σε ενα κινητο φιλου μου που εχει wind παλι το ιδιο. Συμβαινει το ιδιο και σε καποιον αλλο φιλο; Σε ποια περιοχή; Προσωπικά Καρδίτσα έχω κανονικότατα δίκτυο... Κανένα restart δοκιμάσατε; Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliaspot Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Σε ποια περιοχή; Προσωπικά Καρδίτσα έχω κανονικότατα δίκτυο... Κανένα restart δοκιμάσατε; 2 να εχουμε το ιδιο προβλημα ? Ναι πολλες φορες restart.. Καθολου σημα στη πατρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 2 να εχουμε το ιδιο προβλημα ? Ναι πολλες φορες restart.. Καθολου σημα στη πατρα Καρτοκινητό,συμβόλαιο; Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 θεσσαλονίκη,συμβόλαιο με 3g/hsdpa κανένα πρόβλημα. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliaspot Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Καρτοκινητό,συμβόλαιο; καρτα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 χαλκιδικη ολα καλα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Εγω απο πατρα κ δεν εχω σημα καθολου.. Εδω κ κανα 10λεπτο Και πάνω που μπήκα στο MyPhone να ρωτήσω αν έχει κανείς άλλος πρόβλημα από Πάτρα.. Εδώ και 15' καθόλου σήμα στο Milestone.. :mad: Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Εγώ μεσολόγγι το δίκτυο δουλεύει μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dekerz Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Πάτρα κι εγώ, νεκρό σήμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Ίσως από τις πολλές νέες Συνδέσεις με τα νέα προγράμματα που ανακοίνωσαν προχθές να "λύγισε" το δίκτυο..! :lol: :D :X Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Πάτρα έχετε πρόβλημα λοιπόν... :confused: Στην αναζήτηση το βρίσκει το δίκτυο και απλά δεν έχετε πρόσβαση; Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Ίσως από τις πολλές νέες Συνδέσεις με τα νέα προγράμματα που ανακοίνωσαν προχθές να "λύγισε" το δίκτυο..! :lol: :D :X μου φαίνεται παράξενο αυτό που λες αφού οι περισσότεροι είναι στην κοσμοτε. Λίγο χλωμό το βλέπω. Για μένα καλύτερα να ισχύει αυτό που λες διότι Σιχαθηκα να ακούω "εχω whats up "'. Έλεος!!. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 μου φαίνεται παράξενο αυτό που λες αφού οι περισσότεροι είναι στην κοσμοτε. Λίγο χλωμό το βλέπω. Για μένα καλύτερα να ισχύει αυτό που λες διότι Σιχαθηκα να ακούω "εχω whats up "'. Έλεος!!. Μάλλον ο babis200sx το λέει ειρωνικά...και εγώ το σιχάθηκα πάντως να το ακούω αυτό (offtopic). Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jabaman Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Χθες συνέβη το ίδιο στη βουλιαγμένη για κανα τέταρτο. Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evo481 Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 το τηλεφωνο του αδελφου μου ειχε θεμα τη πεμπτη στη θεσσαλονικη με το δικτυο για κανα μισαωρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Από τις περιοχές που επηρεάζονται διαδοχικά να φανταστώ ότι αφορά κάποια αναβάθμιση; :cool: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 θα ήταν καλό να ξέρουμε αν η συσκευή υποστηρίζει 3g ή όχι, γιατί όπως είχε συμβεί αρχικά με μια πτώση του δικτύου της Cosmote, τα κινητά με 3g δεν επηρεάστηκαν αρχικά. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts