fotismixa Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Σήμερα έκανα ταξίδι Θεσσαλονίκη Καστοριά (σε χωριό της Καστοριάς για την ακρίβεια) όσες φορές κοίταξα το κινητό μου καμιά 20αρια μπορώ να πω g και ελάχιστο e ξεχασμένο το δίκτυο και ανύπαρκτο για data δυστυχώς. Φίλος με κόκκινη πολλά σημεία με h αλλά και πολλά σημεία με h που δε φορτώνε τίποτα (κλασικό πρόβλημα της κόκκινης) φίλη με πράσινη h και 4g σχεδον σε όλη τη διαδρομή. Δε μπορώ να πω κακή κουβέντα για τη Θεσσαλονίκη αλλά μετά τα μαλγαρα δέκα χρόνια πίσω η μπλε δυστυχώς! Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Σήμερα έκανα ταξίδι Θεσσαλονίκη Καστοριά (σε χωριό της Καστοριάς για την ακρίβεια) όσες φορές κοίταξα το κινητό μου καμιά 20αρια μπορώ να πω g και ελάχιστο e ξεχασμένο το δίκτυο και ανύπαρκτο για data δυστυχώς. Φίλος με κόκκινη πολλά σημεία με h αλλά και πολλά σημεία με h που δε φορτώνε τίποτα (κλασικό πρόβλημα της κόκκινης) φίλη με πράσινη h και 4g σχεδον σε όλη τη διαδρομή. Δε μπορώ να πω κακή κουβέντα για τη Θεσσαλονίκη αλλά μετά τα μαλγαρα δέκα χρόνια πίσω η μπλε δυστυχώς! Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUMMER_2000 Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 (edited) Σήμερα έκανα ταξίδι Θεσσαλονίκη Καστοριά (σε χωριό της Καστοριάς για την ακρίβεια) όσες φορές κοίταξα το κινητό μου καμιά 20αρια μπορώ να πω g και ελάχιστο e ξεχασμένο το δίκτυο και ανύπαρκτο για data δυστυχώς. Φίλος με κόκκινη πολλά σημεία με h αλλά και πολλά σημεία με h που δε φορτώνε τίποτα (κλασικό πρόβλημα της κόκκινης) φίλη με πράσινη h και 4g σχεδον σε όλη τη διαδρομή. Δε μπορώ να πω κακή κουβέντα για τη Θεσσαλονίκη αλλά μετά τα μαλγαρα δέκα χρόνια πίσω η μπλε δυστυχώς! Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τον περασμενο Σεπτεμβριο του 2015 , ειχα κανει (οπως ειχα αναφερει σε παλαιοτερο ποστ) , την διαδρομη με το τοπικο τρενο απο τον κομβο που ενωνει την Δυτικη Μακεδονια , το Πλατυ Ημαθιας μεχρι την μικρη , κρυα και ομορφη Φλωρινα . (Δροσερη αρκετα για Σεπτεμβριο μηνα) . Περιπου , ετσι οπως αναφερεις , τεσταρα και εγω τα 3 δικτυα , αλλα απο το τρενο , ΟΧΙ απο την Εθνικη Οδο . (Σαφως ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ επιδοσεις των δικτυων σε σημα και ταχυτητες , συγκριτικα με την Εγνατια Οδο , για παραδειγμα , ολοι το καταλαβαινετε αυτο) . Ολοι ελπιζουμε να ΤΡΕΞΕΙ γρηγορα η Wind και να ΚΕΡΔΙΣΕΙ το χαμενο εδαφος , των δυνατων Cosmote και Vodafone . Edited April 24, 2016 by SUMMER_2000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Αυτή η πρασινη σχεδόν σε όλες της διαδρομές στην εθνική 4G έχει εδώ πανω,σπάνια θα δεις Η+ τι έχουν κάνει ενας Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 (edited) Bayern αν βλέπεις παραπλήσιες τιμες μαλλον δεν έβλεπες καλα η είσαι χθεσινός. Νομίζω "χθες" κατι έβαλε η κοτε. Κατι για 1γιγα μπόνους ανανέωσης με 10 ευρώ νομίζω? Υποχρεωτικά βολεύομαι με το edge κάποιες στιγμες ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΛΑΙΩ ότι δεν εχω 50 η 150Μ όπως βλέπεις, αλλά αν θέλεις να δοκιμάσεις κάτι βάλε ποιότητα εικονας χαμηλή, προβολή μια στήλη παίξε λίγο και με το size και άνοιξε μερικές σελίδες με gprs/edge/3g/4g Γουστα είναι αυτά, αλλά για να σου περιγράψω τα mobile site (και οι παρόμοιες τιμες, μην τρελαθούμε) που βλέπεις εσύ σήμερα "υπάρχουν" απο jar εποχή. Εσύ βέβαια έχεις απαιτήσεις αλλά γιατί δεν πας cote? Δεν φαίνεσαι για τύπος που θελει με 5 ευρώ να έχει όλες αυτές τις απαιτήσεις. Εκτός αν θέλεις να μιλήσουμε για "κατι" που ξεκίνησε από χτες. Αναφέρομαι στην καινούργια προσφορά κοτε που σε εκανε να τα δεις όλα ίδια.Αν δίνει και 1γιγα με 5 ευρώ πλάκα πλάκα μπορεί να συμφέρει από "χθες" πάντα, γιατί απο "προχθές" όχι δεν... Edited April 24, 2016 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Bayern αν βλέπεις παραπλήσιες τιμες μαλλον δεν έβλεπες καλα η είσαι χθεσινός. Νομίζω "χθες" κατι έβαλε η κοτε. Κατι για 1γιγα μπόνους ανανέωσης με 10 ευρώ νομίζω? Υποχρεωτικά βολεύομαι με το edge κάποιες στιγμες ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΛΑΙΩ ότι δεν εχω 50 η 150Μ όπως βλέπεις, αλλά αν θέλεις να δοκιμάσεις κάτι βάλε ποιότητα εικονας χαμηλή, προβολή μια στήλη παίξε λίγο και με το size και άνοιξε μερικές σελίδες με gprs/edge/3g/4g Γουστα είναι αυτά, αλλά για να σου περιγράψω τα mobile site (και οι παρόμοιες τιμες) που βλέπεις εσύ σήμερα "υπάρχουν" απο jar εποχή. Εσύ βέβαια έχεις απαιτήσεις αλλά γιατί δεν πας cote? Δεν φαίνεσαι για τύπος που θελει με 5 ευρώ να έχει όλες αυτές τις απαιτήσεις. Εκτός αν θέλεις να μιλήσουμε για "κατι" που ξεκίνησε από χτες. Αναφέρομαι στην καινούργια προσφορά κοτε που σε εκανε να τα δεις όλα ίδια.Αν δίνει και 1γιγα με 5 ευρώ πλάκα πλάκα μπορεί να συμφέρει από χθες πάντα, γιατί απο προχθές όχι δεν... Δεν ξέρω σε τι αναφέρεσαι όταν λες ότι χθες κάτι έβγαλε η κοσμοτε. Εγώ απλά μπήκα στο site και συνέκρινα τιμές συμβολαίων των 2 εταιριών. Έδωσα και τα links. Δεν είναι κάτι κρυφό, ούτε μυστικό. Ο καθένας μπαίνει στα sites των 2 εταιριών και τα βλέπει. Μάλλον δεν έκανες καν τον κόπο να ανοίξεις τα Links να δεις τι λένε. Τώρα αυτά που μου λες για το bonus ανανέωσης κλπ ούτε τα ξέρω ούτε με ενδιαφέρουν. Δεν ασχολούμαι με κάρτες και λογικές τύπου "τρέχα να βάλεις 10 ευρώ στο κατάστημα για να πάρεις 100 λεπτά περισσότερα, κάνε και καμιά κωλοτούμπα και θα σου δώσουμε άλλα 50 sms, και άμα είναι και ανάποδη θα πάρεις άλλα τόσα". Μακριά από μένα αυτά. ΜΙΛΑΩ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ. ΚΑΡΤΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΟΥΤΕ ΩΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΠΡΙΝ 16 ΧΡΟΝΙΑ. Δεν το λέω υποτιμητικά. Απλά είναι εκτός δικής μου λογικής και επιπλέον διαφωνώ με αυτό το παζάρι (που περιγράφω παραπάνω) που έχουν στήσει οι εταιρίες κινητής με τα extra bonus τους. Το γιατί δεν πάω σε cote το χω ξαναπει παλιότερα. Ας το πω άλλη μια. Γιατί είμαι σε εταιρικό. Έκανα τη χαζομάρα όταν πήγα στην εταιρία και πήγα το προσωπικό μου νούμερο (που το έχω 18 χρόνια τώρα) με φορητότητα στο εταιρικό πρόγραμμα. Και προφανώς δεν αποφασίζω εγώ με ποια εταιρία κινητής θα κάνει σύμβαση η εταιρία που δουλεύω. Μπορώ να πάρω το νούμερο και να φύγω βέβαια αλλά ακόμα και η wind είναι καλύτερη από το τζάμπα.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Δεν το σσυζητάω καν για συμβόλαιο η εταιρικό, εδω ακόμα και άνθρωποι που τα εχουν χοντρά δεν το συζητάνε καν και γελάνε οταν το ακούνε. 1-2 χρόνια πριν για να πιάσεις αποδόσεις κάρτας έπρεπε να έχεις τα κορυφαία συμβόλαια(=παγια) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ironbum2 Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Λόγω επαγγέλματος ταξιδεύω αρκετά. Το εταιρικό είναι cosmote και το προσωπικό wind καρτοκινητό. Η κάλυψη είναι η μέρα με την νύχτα. Θα αρχίσω να σημειώνω τα μέρη που "μένω" από σήμα, γιατί είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Αυτό που θυμάμαι χαρακτηριστικά είναι πως από Ιωάννινα για Θεσ/νικη (Εγνατία οδός) για πολλές δεκάδες χιλιόμετρα το σήμα ήταν ανύπαρκτο. Παράθεση ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(UULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 Pro,Mate 50 Pro)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT(LUMIA 950, LUMIA 950XL)MOTOROLA(DPC-550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG(I800,note10+)SHARP(S2)SIEMENS(SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)VIVO(X90 Pro)XIAOMI(Redmi Note 5,Redmi Note 6 Pro,Redmi Note 8 Pro,Redmi Note 9 Pro,Redmi Note 10 Pro,Redmi Note 12 Pro,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro,12x,) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Οποιος μένει σε παρόμοια μεροι ξεχνάει την wind η δουλεύει με opera mini η δουλεύει δικαρτο. Εκεί θα πληρώσεις την κοτε η θα σε σώσει το μπόνους μεταξύ φίλων της voda για τα voip κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos30 Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 (edited) Οποιος μένει σε παρόμοια μεροι ξεχνάει την wind η δουλεύει με opera mini η δουλεύει δικαρτο. Εκεί θα πληρώσεις την κοτε η θα σε σώσει το μπόνους μεταξύ φίλων της voda για τα voip κλπ. Ακριβώς. Γενικά, εταιρία με τέλεια κάλυψη δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Καμία δεν έχει 3G/4G παντού. Απλά ελέγχουμε στις περιοχές που ζούμε/κινούμαστε περισσότερο ποια έχει καλύτερο σήμα και επιλέγουμε ανάλογα. Είναι θέμα συμβιβασμών και προτεραιοτήτων νομίζω και επίσης το κάθε κινητό (διαφορετική μάρκα) έχει και διαφορετική λήψη οπότε τι συμπεράσματα να βγάλουμε. Άλλος βάζει πρώτα την καλή κάλυψη και άλλος τις καλές τιμές ή και τα δυο. Το να διαφωνούμε για το ποιος έχει ή δεν έχει την καλύτερη κάλυψη δε νομίζω να έχει κανένα νόημα αλλιώς πρέπει να έχουμε τηλέφωνα με 3 sim :D. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πραγματικά δεν είχα κανένα σκοπό να κάνω speedtest αλλά μόνο και μόνο επειδή ακούω τα χειρότερα για τη wind εκνευρίστηκα! Ορίστε λοιπόν στα σημεία που ζω και κινούμαο στη Θεσσαλονίκη πως τα πάει η wind. Βαρέθηκα να ακούω αυτούς που βλέπουν μόνο 20-30 mbps μόνο... Στάλθηκε από το SM-N7505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -70dbm..δηλαδή κάτω από την κεραία...όχι και τόσο αξιόπιστη μέτρηση θεωρώ. ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λόγω επαγγέλματος ταξιδεύω αρκετά. Το εταιρικό είναι cosmote και το προσωπικό wind καρτοκινητό. Η κάλυψη είναι η μέρα με την νύχτα. Θα αρχίσω να σημειώνω τα μέρη που "μένω" από σήμα, γιατί είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Αυτό που θυμάμαι χαρακτηριστικά είναι πως από Ιωάννινα για Θεσ/νικη (Εγνατία οδός) για πολλές δεκάδες χιλιόμετρα το σήμα ήταν ανύπαρκτο. Ποια σε αφήνει χωρίς σήμα; Edited April 24, 2016 by Tasos30 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilis99 Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Ακριβώς. Γενικά, εταιρία με τέλεια κάλυψη δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Καμία δεν έχει 3G/4G παντού. Απλά ελέγχουμε στις περιοχές που ζούμε/κινούμαστε περισσότερο ποια έχει καλύτερο σήμα και επιλέγουμε ανάλογα. Είναι θέμα συμβιβασμών και προτεραιοτήτων νομίζω και επίσης το κάθε κινητό (διαφορετική μάρκα) έχει και διαφορετική λήψη οπότε τι συμπεράσματα να βγάλουμε. Άλλος βάζει πρώτα την καλή κάλυψη και άλλος τις καλές τιμές ή και τα δυο. Το να διαφωνούμε για το ποιος έχει ή δεν έχει την καλύτερη κάλυψη δε νομίζω να έχει κανένα νόημα αλλιώς πρέπει να έχουμε τηλέφωνα με 3 sim :D. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- -70dbm..δηλαδή κάτω από την κεραία...όχι και τόσο αξιόπιστη μέτρηση θεωρώ. ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ποια σε αφήνει χωρίς σήμα; Παντού τόσο καλό σήμα έχω! -70 με -90 στη χειρότερη 4G. Σπίτι μου πχ με 4g έχω πιο δυνατό σήμα από 3g. Στάλθηκε από το SM-N7505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos30 Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Παντού τόσο καλό σήμα έχω! -70 με -90 στη χειρότερη 4G. Σπίτι μου πχ με 4g έχω πιο δυνατό σήμα από 3g. Στάλθηκε από το SM-N7505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μια χαρά! Έτσι δικαιολογείται που πιάνεις τόσο καλές ταχύτητες. Μακάρι να είχα και εγώ τέτοιο σήμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ironbum2 Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Ποια σε αφήνει χωρίς σήμα; Η wind. Η cosmote έχει σήμα και σε μερικά τούνελ που προφανώς έχουν κεραία... Παράθεση ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(UULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 Pro,Mate 50 Pro)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT(LUMIA 950, LUMIA 950XL)MOTOROLA(DPC-550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG(I800,note10+)SHARP(S2)SIEMENS(SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)VIVO(X90 Pro)XIAOMI(Redmi Note 5,Redmi Note 6 Pro,Redmi Note 8 Pro,Redmi Note 9 Pro,Redmi Note 10 Pro,Redmi Note 12 Pro,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro,12x,) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelique_dim Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Δεν το σσυζητάω καν για συμβόλαιο η εταιρικό, εδω ακόμα και άνθρωποι που τα εχουν χοντρά δεν το συζητάνε καν και γελάνε οταν το ακούνε. 1-2 χρόνια πριν για να πιάσεις αποδόσεις κάρτας έπρεπε να έχεις τα κορυφαία συμβόλαια(=παγια) Ευτυχώς αλλάξαν τα πράγματα;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Ευτυχώς άλλαξαν τα πράγματα πριν μερικά χρόνια και η κάρτα ήταν και είναι για πολλούς vfm. Τώρα αν άλλαξαν τα πράγματα και για τα συμβόλαια ακόμα καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 (edited) Το βρήκα σήμερα στο διαδίκτυο και γέλασα πολύ! Αφιερωμένο στη Βόρεια Ελλάδα! :lol: http://s32.postimg.org/nuui3rzlx/FB_IMG_1461690330516.jpg Edited April 26, 2016 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Παντού τόσο καλό σήμα έχω! -70 με -90 στη χειρότερη 4G. Σπίτι μου πχ με 4g έχω πιο δυνατό σήμα από 3g. Στάλθηκε από το SM-N7505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk πως υπολογίζεται ότι είσαστε κοντά στην κεραία? όσο πιο μικρό το νούμερο τόσο πιο κοντά είσαστε? πως μπορώ να ξέρω τι απόσταση που είναι η κεραία? ευτυχώς την ισχύει σήματος την έχει το κινητό το ίδιο άρα εμένα που γράφει σε edge -96 dBm 6 αρχ. πόσο κοντά είμαι? το 6αρχ ? τι ακριβώς δείχνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilis99 Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 (edited) πως υπολογίζεται ότι είσαστε κοντά στην κεραία? όσο πιο μικρό το νούμερο τόσο πιο κοντά είσαστε? πως μπορώ να ξέρω τι απόσταση που είναι η κεραία? ευτυχώς την ισχύει σήματος την έχει το κινητό το ίδιο άρα εμένα που γράφει σε edge -96 dBm 6 αρχ. πόσο κοντά είμαι? το 6αρχ ? τι ακριβώς δείχνει? Το -51 σημαίνει ότι είσαι δίπλα στη κεραία και έχεις το καλύτερο σήμα όσο αυτό ανεβαίνει και πάει έως το 113 τόσο απομακρύνεσαι.. Κατά την γνώμη μου εως το 85 είναι αρκετά ικανοποιητικό μετά αρχίζει και πέφτει η ποιότητα δηλαδή η ταχύτητα! Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited April 26, 2016 by Vasilis99 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Το -51 σημαίνει ότι είσαι δίπλα στη κεραία και έχεις το καλύτερο σήμα όσο αυτό ανεβαίνει και πάει έως το 113 τόσο απομακρύνεσαι.. Κατά την γνώμη μου εως το 85 είναι αρκετά ικανοποιητικό μετά αρχίζει και πέφτει η ποιότητα δηλαδή η ταχύτητα! Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εξαρτάται το είδος του σήματος π.χ. Σε σήμα 3G η Wind μου δίνει μέσα στο σπίτι με το Network signal - 91 dBm και ταχύτητα γύρω στα 12 Mbps. Έξω από το σπίτι καρφώνει στο - 85 dBm και μου δίνει περίπου 16 Mbps. Σε σήμα Edge απο την άλλη μου δίνει περιπου - 72 dBm μέσα στο σπίτι και περίπου - 65 dBm εξω. Σημειωτέον ότι και οι δύο κεραίες είναι στον ίδιο ιστο με οπτική επαφή από το σπίτι μου και σε απόσταση περίπου 500 μέτρα. Παίζει σίγουρα ρόλο και σε τι συχνότητα εκπέμπει το κάθε σήμα. Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos30 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Και όσο καλύτερο σήμα (μικρότερη τιμή dbm) τόσο καλύτερα από άποψη ακτινοβολίας κτλ. Αλλά το κάθε κινητό έχει διαφορετική ευαισθησία. Προσωπικά ένα σχόλιο, αν δω στάθμη σήματος -100 έως -120dbm προσπαθώ να το αποφύγω και γυρνάω σε 2G που λογικά θα έχει καλύτερο σήμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Wind 3g(το καλυτερο σημείο που εχω βρει και η καλύτερη ταχύτητα που εχω δει.. Εναντίον 3G cote καθως και 4 G https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160427/ae8897c521eed7f46ed742fb674596eb.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160427/e4e13c076cc570b2d4ef30b51293d9eb.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160427/351585584e1e28281fcd31b20d550c0c.jpg Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilis99 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Εξαρτάται το είδος του σήματος π.χ. Σε σήμα 3G η Wind μου δίνει μέσα στο σπίτι με το Network signal - 91 dBm και ταχύτητα γύρω στα 12 Mbps. Έξω από το σπίτι καρφώνει στο - 85 dBm και μου δίνει περίπου 16 Mbps. Σε σήμα Edge απο την άλλη μου δίνει περιπου - 72 dBm μέσα στο σπίτι και περίπου - 65 dBm εξω. Σημειωτέον ότι και οι δύο κεραίες είναι στον ίδιο ιστο με οπτική επαφή από το σπίτι μου και σε απόσταση περίπου 500 μέτρα. Παίζει σίγουρα ρόλο και σε τι συχνότητα εκπέμπει το κάθε σήμα. Εννοείτε αυτό εναλλαγές από μία κεραία στην άλλη γίνονται συνέχεια! Απλά για να εξηγήσω μίλησα υποθετικά ότι είσαι "καρφωμένος" σε μία κεραία μόνο. Στάλθηκε από το SM-N7505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Πάντως μέσα στο σπίτι το 3G δεν το χάνει ούτε στις κλήσεις σε αντίθεση με την Vodafone που σε άκυρες στιγμές και ενώ χρησιμοποιουσα δεδομένα με πέταγε σε Edge καμιά δεκαριά φορές την ημέρα τουλάχιστον... Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 (edited) Από την εξοδο για Γιαννενα από την Εγνατια οδο,εχει πολυ 3G ακομα και στα βουνα.Μετα το Epirus Palace εχει λιγο Edge και κοντα στο ΙΚΕΑ.Η Wind εχει κανει καλη δουλεια και μπραβο της.Ακομα μεχρι το τουνελ της κλεισουρας πιανει και μετα απο αυτο.Μεσα στο τουνελ δεν εχει σημα αλλα ειναι μικρη σηρραγγα.Εχω μεινει εκπληκτος γιατι μεσα στα βουνα ειχα πολυ καλο σημα.Τωρα ειμαι με τερμα 3G(H) και πραγματικα ειναι αρκετα καλο.Απλα τωρα σε μια μεγαλη στροφη(εχει ψηλα βουνα δεξια και αριστερα) μετα απο Αγιο Γεωργιο του νομου Αρτας για 3 χιλιομετρα περιπου.Μετα συνεχιζεις με σταθερο σημα H αλλα μετα την ταμπελα για Πρεβεζα 50χλμ εχει Edge το οποιο ξαναγυρναει σε H+.Σε ορισμενα σημεια ειναι οριακο αλλα δεν πεφτει σε Edge.Η Wind εχει κανει σοβαρη δουλεια και οσο προχωραω βλεπω σταθερο 3G.Και στην λιμνη Ζηρου εχει με καλο σημα.Επισης και στην διασταυρωση Αρτας και Αθηνας εχει καλο σημα.Προχωραω προς Αρτα και το σημα ειναι καμπανα.Το 90% του δρομου Αρτας-Ιωαννινων εχει 3G,5% Edge και 5% χωρις σημα.Παρολο που τα βουνα ειναι ψηλα και δυσκολευουν την καλυψη,η Wind εκανε καλη δουλεια. Edited April 29, 2016 by Nikolas14 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Δεν έχεις κινητό 4G? Sent from my MX4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts