Jump to content

Κάλυψη δικτύου & αναφορές προβλημάτων [2.5G/3G]

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Άντε και μόλις τελειώσει η Πελοπόννησος να παίρνουμε σειρά κι εμείς εδώ στην Κρήτη!

Η Κρήτη μικρή είναι στο τσακ μπαμ μπορούν να την τελειώσουν την υπόλοιπη ηπειρωτική Ελλάδα βλέπω να αργούν ... :)

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Εύχομαι σύντομα παντού !!!!!! γιατί το έχουν πάρα αργήσει. Θα έχει γέλιο η wind να έχει καλύτερη κάλυψη σε 4g από τους άλλους να γελάνε και οι πέτρες :lol: :lol: :lol:

Όσο δίνει περισσότερο 800άρα η WIND, δεν αποκλείεται να έχει καλύτερη κάλυψη 4G από τις άλλες! :superman: Ήδη έχει 4G σε σημεία που οι άλλες δεν έχουν (και ειδικά η Vodafone). Αρκεί να πάρουν μερικοί κινητό που να υποστηρίζει 800άρα συχνότητα και να μη γκρινιάζουν αν αυτό που έχουν τώρα δεν πιάνει... :p

Edited by MitsosDaBest13

Όσο δίνει περισσότερο 800άρα η WIND, δεν αποκλείεται να έχει καλύτερη κάλυψη 4G από τις άλλες! :superman: Ήδη έχει 4G σε σημεία που οι άλλες δεν έχουν (και ειδικά η Vodafone). Αρκεί να πάρουν μερικοί κινητό που να υποστηρίζει 800άρα συχνότητα και να μη γκρινιάζουν αν αυτό που έχουν τώρα δεν πιάνει... :p

Το 800αρι της wind ανασταινει και νεκρους.Για μενα η καλυτερη εταιρεια στην Ελλαδα!ειμαι 12 χρονια συνδρομητης και ειμαι ευχαριστημενος και περηφανος σε ολα ταχυτητα δεδομενων,ποιοτητα ομιλιας και η γρηγορη αποστολη των sms!

Το 800αρι της wind ανασταινει και νεκρους.Για μενα η καλυτερη εταιρεια στην Ελλαδα!ειμαι 12 χρονια συνδρομητης και ειμαι ευχαριστημενος και περηφανος σε ολα ταχυτητα δεδομενων,ποιοτητα ομιλιας και η γρηγορη αποστολη των sms!

Καλά κάτσε να δούμε το πότε θα καλύψει ολόκληρη την Ελλάδα. Ακόμα έχει πολύ δουλειά. Υπάρχουν το αρχαιο δικτυο και κάτι τρύπες ΝΑΑΑΑΑΑ στην Β. Ελλάδα και στην Κεντρική Ελλάδα όπως και πάρα πολλά νησιά.

Άσε που δεν πιστεύω να κρατήσει αυτές τις τιμές μόλις τελειώσει η αναβάθμιση.... θα vodaφονοπυηθει στα σίγουρα.

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Γιαυτό πριν vodafonoποιηθεί :p άμα διαβάζει κάποιος υπεύθυνος της wind,θέλω να μου φέρετε 4g σε Κοζάνη και Γρεβενά για να το χαρώ πριν vodafonoποιηθείτε στις τιμές...Αν και στα Γρεβενά στο κέντρο της πολης,το 3g είναι καλύτερο απο αυτό στην Κοζάνη.Απο την άλλη 3χλμ έξω απο την πόλη στο δρόμο προς το χωριό Έλατος,έχει 2g και αυτό όχι με full σήμα. Edited by bbbb

Καλά κάτσε να δούμε το πότε θα καλύψει ολόκληρη την Ελλάδα. Ακόμα έχει πολύ δουλειά. Υπάρχουν το αρχαιο δικτυο και κάτι τρύπες ΝΑΑΑΑΑΑ στην Β. Ελλάδα και στην Κεντρική Ελλάδα όπως και πάρα πολλά νησιά.

Άσε που δεν πιστεύω να κρατήσει αυτές τις τιμές μόλις τελειώσει η αναβάθμιση.... θα vodaφονοπυηθει στα σίγουρα.

Εχεις δικιο αλλα το προβλημα δεν ειναι με το 4g που εχει μεγαλη καλυψη αλλα με το 3g που οι τρυπες του ειναι οντως πολλες γιατι δεν εχει την καλυψη του 800αριου και επειδη χρειαζεται ακομα λιγες κεραιες 3g να βαλουν.Παντως να υπαρχει 100% πληθυσμιακη καλυψη σε 3g/4g δεν πιστευω πως ειναι εφικτο η δεν το επιθυμει η εταιρεια.Θα καλυψουν εκει που υπαρχει αναγκη κ χρειαζεται δηλαδη σε αστικα κεντρα και τουριστικες περιοχες και μεγαλα νησια.Οσο για τις τιμες δεν πιστευω πως θα χει μεγαλη αυξηση γιατι αν το κανει θα χασει πελατες κ δεν τη συμφερει.

Εύχομαι σύντομα παντού !!!!!! γιατί το έχουν πάρα αργήσει. Θα έχει γέλιο η wind να έχει καλύτερη κάλυψη σε 4g από τους άλλους να γελάνε και οι πέτρες :lol: :lol: :lol:

Στο Ιόνιο που έκανα tour το καλοκαίρι δεν ήταν απλά καλύτερη. Ήταν πολύ καλύτερη. Αρκεί να συνεχίσει έτσι. 800 και 2600 είναι ο καλύτερος συνδυασμός.

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στο Ιόνιο που έκανα tour το καλοκαίρι δεν ήταν απλά καλύτερη. Ήταν πολύ καλύτερη. Αρκεί να συνεχίσει έτσι. 800 και 2600 είναι ο καλύτερος συνδυασμός.

Πάντως σε δυο σημεία σήμερα έπαιζε μονό η cosmote σωστά μέσα στο Μαρκόπουλο και στο πέραμα που έτυχε να έχω 2 βλάβες. Στο Πέραμα που πιάνει μόνο 3g δεν μπορούσες να μιλήσεις στο skype το ίδιο και στο Μαρκόπουλο που άλλες φορές δεν είχε πρόβλημα. To τρελό είναι ότι και η voda (που έβγαλα το mifi ) τα ίδια χάλια είχε και τελικά έβγαλα το mifi της cosmοte για να κάνω την δουλειά μου.

Τι σκ@τ@ κάνανε και οι δυο εταιρίες της σύμπραξης victus (wind - voda) δεν μπορώ να καταλάβω σήμερα.

H Vodafone έχει τις ίδιες τιμές με την Cosmote και πολύ χειρότερο δίκτυο από αυτήν, οπότε αν τις αντιγράψει η WIND, χαμένη θα βγει, ακόμα κι αν έχει το δεύτερο καλύτερο δίκτυο στην Ελλάδα, γιατί τ' όνομά της έχει "λασπωθεί" βαθιά από χρόνια πριν... Ακόμα υπάρχουν κάποιοι που λένε δεν πάνε στη WIND γιατί δεν έχει σήμα, χωρίς καν να την έχουν δοκιμάσει... Στις περιοχές που κινούμαι, η WIND είναι καλύτερη από τη Voda...

Όπως τόσα χρόνια:p:lol:

Μακάρι να το κάνει, αλλά τόσα χρόνια διάβαζα εδώ μέσα ότι τώρα θα τους γ@#$%#ει τους άλλους 2 η Wind, κάντε λίγη υπομονή, ετοιμάζεται το δίκτυο κλπ και κοντεύουμε να φτάσουμε 2016 και ακόμη έχει λιγότερους σταθμούς συνολικά 2G και ακόμη λιγότερους 3G από τις άλλες.. Σόρρυ κιόλας, αλλά αν δεν το δούμε στην πράξη, ό,τι και να πούμε, σε δίκτυο, οι άλλες 2 την έχουν μεγαλύτερη.-

Edited by kotsianis7

H Vodafone έχει τις ίδιες τιμές με την Cosmote και πολύ χειρότερο δίκτυο από αυτήν, οπότε αν τις αντιγράψει η WIND, χαμένη θα βγει, ακόμα κι αν έχει το δεύτερο καλύτερο δίκτυο στην Ελλάδα, γιατί τ' όνομά της έχει "λασπωθεί" βαθιά από χρόνια πριν... Ακόμα υπάρχουν κάποιοι που λένε δεν πάνε στη WIND γιατί δεν έχει σήμα, χωρίς καν να την έχουν δοκιμάσει... Στις περιοχές που κινούμαι, η WIND είναι καλύτερη από τη Voda...

Καλό θα ήταν να μην θάβεις τους άλλους για να υποστηρίξεις τις απόψεις σου.

Αν ειναι 1 η Cosmote , 3 ειναι η Vodafone και 8 η Wind.

Όποτε το πολύ χειρότερο που βάζεις σε bold για να το προσέξω, απλά δεν ισχύει.

Οκ, το καταλαβαίνω οτι ενθουσιάστηκες με τον χάρτη των ΑΜ, αλλά μην υπερβάλεις.

Τώρα που πήρα κινητό με 4g βλέπω ότι σπίτι μου έχω φουλ σημα ενώ με 3g μια γραμμή με το ζόρι και γυρνούσε σε 2g! Καστελα Πειραιά.

Όταν είμαι σε 4g που είναι μόνο για δεδομένα Η ομιλία από ποια μπάντα γίνεται; το 3g?

Όπως τόσα χρόνια:p:lol:

Μακάρι να το κάνει, αλλά τόσα χρόνια διάβαζα εδώ μέσα ότι τώρα θα τους γ@#$%#ει τους άλλους 2 η Wind, κάντε λίγη υπομονή, ετοιμάζεται το δίκτυο κλπ και κοντεύουμε να φτάσουμε 2016 και ακόμη έχει λιγότερους σταθμούς συνολικά 2G και ακόμη λιγότερους 3G από τις άλλες.. Σόρρυ κιόλας, αλλά αν δεν το δούμε στην πράξη, ό,τι και να πούμε, σε δίκτυο, οι άλλες 2 την έχουν μεγαλύτερη.-

Φιλε μου δεν θελω να σε στεναχωρησω αλλα πρεπει να πουμε την αληθεια.Η Wind χρησιμοποιει μικρες συχνοτητες οπως 9003g,8004g που εχουν μεγαλυτερη καλυψη και ετσι με λιγες κεραιες πετυχαινει ενα ικανοποιητικο αποτελεσμα,ασε που τα μηχανηματα της ειναι μακραν ανωτερης τεχνολογικης ποιοτητας απο των αλλων δυο.Μην ξεχνας οτι η wind πρωην tim και πιο πριν telestet ειναι η πρωτη εταιρεια που εγκαινιασε την κινητη τηλεφωνια στην Ελλαδα το 1993 και ηρθανε μετα οι αλλες δυο και την αντεγραψαν.Αυτη πρωτη εφερε το umts 3g στην Ελλαδα το 2004 με μεγαλη επιτυχια και λανσαρισε τις πρωτες συσκευες umts.Exει συναψει συμφωνιες με τους μεγαλυτερους τηλεπικοινωνιακους κολοσους στον κοσμο,οπως η ericsson,με την nokia και τελευταια η γιγαντια επενδυση που υπηρξε ποτε στην Ευρωπη με την κινεζικη huawei το 2012 οπου αναβαθμισε το umts σε hspa(high speed packet access που σημαινει ελληνιστι πακετο προσβασης υψηλων ταχυτητων)το οποιο γνωρισε μεγαλη επιτυχια και κατεγραψε σημαντικες πρωτιες σε Αθηνα και Θεσσαλονικη.Οσο για τις αλλες δυο προσπαθουν και αυτες να κανουν το καλυτερο και ειδικα η vodafone γιατι η cosmote εχει ρημαξει τον τοπο στις κεραιες βαζοντας κ μερικες παρανομα και μερικες φορες χωρις προηγηθεισα μελετη αφου την ευνοει το συστημα.Ελα που το αδικο πληρωνεται και θα δικαιωθει η wind και ειναι ηδη εμφανει τα σημαδια.Οσο για το μεγαλυτερη που ανεφερες ο μητσος δεν γινεται να ναι μονιμα σηκωμενος αλλα πρεπει να καλμαρει και λιγο. :wink::wink:

Εμείς που έχουμε χρόνια WIND - TIM - TELESTET δεν ξέρουμε!

Καλά που υπάρχουν οι παντογνώστες να μας δείχνουν την αλήθεια! :lol: :lol: :lol:

Με σούπερ κάλυψη και τιμές που δεν επιδέχονται σύγκριση, απίστευτη ποιότητα φωνής, απροβλημάτιστα δεδομένα, sms που φεύγουν ταχύτατα, προσφορές που δεν υπάρχουν αλλού, κλπ. κλπ.

Βαριέμαι να γράφω τώρα, αλλιώς δε θα μου έφταναν σελίδες ολόκληρες.

Αφήστε τους να πιστεύουν ότι έχουν υπερηχητικά δίκτυα και ταχύτητες 10g.

Όπως λέει και το άσμα ..." προσωπικές οπτασίες ".

Απλά έχει καταντήσει κουραστικό.

Edited by p_k

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Καλό θα ήταν να μην θάβεις τους άλλους για να υποστηρίξεις τις απόψεις σου.

Αν ειναι 1 η Cosmote , 3 ειναι η Vodafone και 8 η Wind.

Όποτε το πολύ χειρότερο που βάζεις σε bold για να το προσέξω, απλά δεν ισχύει.

Οκ, το καταλαβαίνω οτι ενθουσιάστηκες με τον χάρτη των ΑΜ, αλλά μην υπερβάλεις.

Ήθελα να γράψω πως αν η WIND αποκτήσει το δεύτερο καλύτερο δίκτυο στην Ελλάδα, θα γίνουν και πάλι τα όσα ανέφερα. Όσο για τους αριθμούς που γράφεις, αν η Cosmote είναι 1 και η Vodafone 3, αυτή τη στιγμή η WIND είναι 4 και αν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό, πολύ σύντομα θα είναι 2! Η Vodafone φαίνεται να τα έχει ψιλο-παρατήσει με το σήμα...

Όταν τις χρειάστηκα όμως για κάτι σημαντικό, με απογοήτευσαν και οι δύο... Τον Αύγουστο καθώς ανέβαινα Αθήνα, όταν ήμουν στην Ολυμπία Οδό και συγκεκριμένα στα διόδια του Ισθμού, μόλις πλήρωσα τα διόδια, το αμάξι έμεινε στην άκρη, γιατί είχε καεί το δυναμό και δεν είχα μπαταρία για να συνεχίσω. Ήθελα να μπω στο ίντερνετ να δω το τηλέφωνο της Ασφαλιστικής και οι δύο εταιρίες που έχω (Vodafone-WIND) είχαν μόνο EDGE! Πάνω σε Εθνική Οδό και δίπλα από τα διόδια!!! Η Vodafone δεν έμπαινε καν στο ίντερνετ, μετά δοκίμασα να μπω με WIND, ψιλο-έμπαινε, αλλά απελπιστικά αργή, μέχρι να φορτώσει η κάθε σελίδα, μου έσπασε τα νεύρα και το παράτησα... Τελικά βρήκα στο ντουλαπάκι ένα χαρτί με το τηλέφωνο της Ασφαλιστικής και ζήτησα γερανό, αλλιώς ακόμα εκεί θα ήμουν... :p

Ήθελα να γράψω πως αν η WIND αποκτήσει το δεύτερο καλύτερο δίκτυο στην Ελλάδα, θα γίνουν και πάλι τα όσα ανέφερα. Όσο για τους αριθμούς που γράφεις, αν η Cosmote είναι 1 και η Vodafone 3, αυτή τη στιγμή η WIND είναι 4 και αν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό, πολύ σύντομα θα είναι 2! Η Vodafone φαίνεται να τα έχει ψιλο-παρατήσει με το σήμα...

Όταν τις χρειάστηκα όμως για κάτι σημαντικό, με απογοήτευσαν και οι δύο... Τον Αύγουστο καθώς ανέβαινα Αθήνα, όταν ήμουν στην Ολυμπία Οδό και συγκεκριμένα στα διόδια του Ισθμού, μόλις πλήρωσα τα διόδια, το αμάξι έμεινε στην άκρη, γιατί είχε καεί το δυναμό και δεν είχα μπαταρία για να συνεχίσω. Ήθελα να μπω στο ίντερνετ να δω το τηλέφωνο της Ασφαλιστικής και οι δύο εταιρίες που έχω (Vodafone-WIND) είχαν μόνο EDGE! Πάνω σε Εθνική Οδό και δίπλα από τα διόδια!!! Η Vodafone δεν έμπαινε καν στο ίντερνετ, μετά δοκίμασα να μπω με WIND, ψιλο-έμπαινε, αλλά απελπιστικά αργή, μέχρι να φορτώσει η κάθε σελίδα, μου έσπασε τα νεύρα και το παράτησα... Τελικά βρήκα στο ντουλαπάκι ένα χαρτί με το τηλέφωνο της Ασφαλιστικής και ζήτησα γερανό, αλλιώς ακόμα εκεί θα ήμουν... :p

Ποια εθνική οδό εδώ στον Πειραιά 6ο όροφο καστελα μέσα στο σπίτι μια γραμμή 3g.

Στον Φλοίσβο ανοιχτός υπαίθριος χώρος και η wind και η βοντα με 3g δύσκολα σερφαρεις! Τραγικές .Τώρα πήρα κινητό 4g βέβαια και το σημα καμμιά σχέση πολύ δυνατό καλύτερο κατά πολύ από το 3g.

Συμφωνω,πριν λιγες μερες ειχα παει με τον πατερα μου στη Βεροια.Ηθελα να βρω που ειναι μια υπηρεσια.Ειχα Cosmote σε εμενα με 3G αλλα δεν ειχα καρτα και MB.Ο πατερας μου ειχε Wind με MB.Τα ανοιγω και βλεπω Gprs.Πηγα να φορτωσω την σελιδα και αργουσε υπερβολικα.Στο τελος την βρηκαμε μονοι μας.Αυτο εγινε στα περιχωρα της Βεροιας.Φυσικα η Ε.Ο. Αλεξανδρειας Βεροιας,απο τα φαναρια στα περιχωρα μεχρι την Αλεξανδρεια εχει Gprs.Επισης σε καποια μερη υπαρχει το παλιο 3G το οποιο ειναι κλαφτα χαραλαμπε.Απο τον Αγιο Αθανασιο μεχρι την Χαλκηδονα το 3G γινεται Gprs και συνεχιζει μεχρι Πλατυ οπου εχει Edge/3G.Επισης με Gprs στην Αλεξανδρεια ειχε ο πατερας drop call μεσα στην πολη.Και πολλες φορες οταν παιρνει στο χωριο κανει drop calls και πεφτει η γραμμη.Η Wind εχει μεγαλες τρυπες στο δικτυο στην Βορεια Ελλαδα.Οσο και να ειναι ικανοποιημενοι οι δικοι μου(πιο πολυ μιλανε και στελνουν μηνυματα και κανουν λιγη κινηση δεδομενων) εγω παλι δεν ημουν(ειδικα στα δεδομενα που τα χρησιμοποιω πολυ) λογω το οτι εκτος Θεσσαλονικης με εχει κρεμασει και δεν εχω 3G.Εχει καλες τιμες αλλα προσωπικα αυτα που λενε δεν πιανει καθολου ειναι προκαταληψεις.Πιανει και καλυτερα σε εσωτερικουε χωρους απο την Vodafone και ειναι ισαξια με Cosmote σε ορισμενα σημεια.Σας πληροφορω στην Τουμπα σε ενα ημιυπογειο το κινητο μου με Cosmote ειχε Edge και σε ενα σημειο δεν επιανε.Οι δικοι μου με Wind ειχαν σημα κανονικα.

Edited by Nikolas14

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Φιλε μου δεν θελω να σε στεναχωρησω αλλα πρεπει να πουμε την αληθεια.Η Wind χρησιμοποιει μικρες συχνοτητες οπως 9003g,8004g που εχουν μεγαλυτερη καλυψη και ετσι με λιγες κεραιες πετυχαινει ενα ικανοποιητικο αποτελεσμα,ασε που τα μηχανηματα της ειναι μακραν ανωτερης τεχνολογικης ποιοτητας απο των αλλων δυο.Μην ξεχνας οτι η wind πρωην tim και πιο πριν telestet ειναι η πρωτη εταιρεια που εγκαινιασε την κινητη τηλεφωνια στην Ελλαδα το 1993 και ηρθανε μετα οι αλλες δυο και την αντεγραψαν.Αυτη πρωτη εφερε το umts 3g στην Ελλαδα το 2004 με μεγαλη επιτυχια και λανσαρισε τις πρωτες συσκευες umts.Exει συναψει συμφωνιες με τους μεγαλυτερους τηλεπικοινωνιακους κολοσους στον κοσμο,οπως η ericsson,με την nokia και τελευταια η γιγαντια επενδυση που υπηρξε ποτε στην Ευρωπη με την κινεζικη huawei το 2012 οπου αναβαθμισε το umts σε hspa(high speed packet access που σημαινει ελληνιστι πακετο προσβασης υψηλων ταχυτητων)το οποιο γνωρισε μεγαλη επιτυχια και κατεγραψε σημαντικες πρωτιες σε Αθηνα και Θεσσαλονικη.Οσο για τις αλλες δυο προσπαθουν και αυτες να κανουν το καλυτερο και ειδικα η vodafone γιατι η cosmote εχει ρημαξει τον τοπο στις κεραιες βαζοντας κ μερικες παρανομα και μερικες φορες χωρις προηγηθεισα μελετη αφου την ευνοει το συστημα.Ελα που το αδικο πληρωνεται και θα δικαιωθει η wind και ειναι ηδη εμφανει τα σημαδια.Οσο για το μεγαλυτερη που ανεφερες ο μητσος δεν γινεται να ναι μονιμα σηκωμενος αλλα πρεπει να καλμαρει και λιγο. :wink::wink:

Οι αλλες 2 την αντιγραψανε?

Εχει ανωτερα μηχανηματα; Εννοεις τα huawei που εχουν ολοι;

Συμφωνιες με τους μεγαλυτερους κολλοσους; Δηλαδη οι αλλοι ψωνιζουν απο τη λαικη;

Γιναντια επενδυση με Huawei? Δηλαδη οι αλλοι με διπλασιους σταθμους Huwawei εχουν γιναντια στο τετραγωνο επενδυση;

H VF κανει swap τους Siemens σταθμους απο το 2007 (i think) και αποφασιζει να βαλει Huawei. Κατα τα αλλα θεωρειται ιστορικη η στιγμη που το κανει η Wind 5 χρονια μετα.

μερικες φορες αναρωτιεμαι γιατι απανταω.

Το 93 λοιπον, η Telestet αποφασισε να κανει ραδιοφωνο βαζωντας κεραιες στα ψηλα μερη σε αντιθεση με την Panafon που επελεξε πυκνο δικτυο. Το αποτελεσμα ηταν 70-30.

Το 15 η Wind αποφασιζει και παλι να κανει ραδιοφωνο, αυτη τη φορα στα μεσαια μαλιστα... Ας περιμενουμε λιγο.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το οταν η Wind αποκτησει δικτυο, το ακουμε εδω και 10+ χρονια.

Ας ξεκινησουμε με τα πολυ βασικα: Αν σου βγαζει χαρτη πελλοπονησου με καλυψη καλυτερη απο της Cosmote, να ανησυχεις.

Βαζοντας απο εναν σταθμο 4G στα βουνα της πελλοπονησου καλυπτεις σε χρονο 0.

Το αν ειναι ικανοποιητικο για ψυχολογικους λογους το να βλεπει καποιος 4G χωρις τις αναλογες ταχητητες, οκ

Το εργο το εχουμε ξαναδει και το 93. Το ιδιο εκανε και στο GSM.

Προβλεπω καποια στιγμη θα αρχισει να βαζει ca και να διαφημιζει το phase2, νεο δικτυο 4G.

Οι αλλες 2 την αντιγραψανε?

Εχει ανωτερα μηχανηματα; Εννοεις τα huawei που εχουν ολοι;

Συμφωνιες με τους μεγαλυτερους κολλοσους; Δηλαδη οι αλλοι ψωνιζουν απο τη λαικη;

Γιναντια επενδυση με Huawei? Δηλαδη οι αλλοι με διπλασιους σταθμους Huwawei εχουν γιναντια στο τετραγωνο επενδυση;

H VF κανει swap τους Siemens σταθμους απο το 2007 (i think) και αποφασιζει να βαλει Huawei. Κατα τα αλλα θεωρειται ιστορικη η στιγμη που το κανει η Wind 5 χρονια μετα.

Το 93 λοιπον, η Telestet αποφασισε να κανει ραδιοφωνο βαζωντας κεραιες στα ψηλα μερη σε αντιθεση με την Panafon που επελεξε πυκνο δικτυο. Το αποτελεσμα ηταν 70-30.

Το 15 η Wind αποφασιζει και παλι να κανει ραδιοφωνο, αυτη τη φορα στα μεσαια μαλιστα... Ας περιμενουμε λιγο.

Ας ξεκινησουμε με τα πολυ βασικα: Αν σου βγαζει χαρτη πελλοπονησου με καλυψη καλυτερη απο της Cosmote, να ανησυχεις.

Το αν ειναι ικανοποιητικο για ψυχολογικους λογους το να βλεπει καποιος 4G χωρις τις αναλογες ταχητητες, οκ

Προβλεπω καποια στιγμη θα αρχισει να βαζει ca και να διαφημιζει το phase2, νεο δικτυο 4G.

FYI ήδη βάζει carrier aggregation.

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια δεν ειπα οτι η wind ειναι τελεια,εχει κ αυτη τα σφαλματα της τιποτα στην ζωη δεν ειναι τελειο.Αυτα που αναφερω δεν τα αναφερω για πλακα η να κανω τον εξυπνο,αλλα προκυπτουν μετα απο συνεχη μελετη αρθρων κ δημοσιευματων στον τυπο κ το διαδικτυο σχετικα με την εταιρεια.Δεν ειπα οτι οι αλλες δεν εχουν huawei,σαφως κ εχουν αλλα σε μικροτερο αριθμο.Ουτε κατηγορησα τις αλλες δυο αλλα προσπαθω να τις βλεπω με θετικη ματια.

Αυτό με τους ψυχολογικούς λόγους το καταλαβαίνω αλλα το ζητούμενο είναι αν θα υπαρχει κάλυψη βάζοντας στα βουνά στην Πελοπόννησο κεραίες.

Το αν θα γράφει 4g και εχει ταχύτητα 3g λίγους ενδιαφέρει και κατά 99% για ψυχολογικούς λόγους γιατί στην παρούσα χρονική στιγμή είναι δώρο άδωρο εκτός αν έχεις καμια καρτα demo η όπως αλλιώς την λένε.

Κάλυψη να υπάρχει και ας δείχνει οτι θελει το κινητό.

Δεν ξέρω που μενουν όσοι σωστα απαντάνε αλλά αν είσαι στον Βαμο που ειναι ο φίλος τότε ακόμα και 3g 384 είναι τρελλή αναβάθμιση πόσο μάλιστα 4g με ταχύτητες 3g.

Εντελώς πληροφοριακά, τα 800 Mhz ΔΕΝ έχουν καμία σχέση με μεσαία...

Κατανοώ τον ειρωνικό τόνο του σχολίου, αλλά μη λέμε και ό,τι θέλουμε!

Επίσης πληροφοριακά, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης και σε όλη τη Θεσσαλονίκη το 4g πετάει.

Βρε τι σου είναι τα μεσαία! :lol:

Edited by p_k

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Πελοπόννησος το 75-80% ίσως και παραπανω έχει 4G με μέσο όρο 20-30 mbps. Πιάνω 4G/3G+ και σε χωριά πολύ μικρού πλυθησμού. Γενικά το δίκτυο είναι αγνώριστο και στο mobile και στο voice.

Πελοπόννησος το 75-80% ίσως και παραπάνω έχει 4G με μέσο όρο 20-30 mbps. Πιάνω 4G/3G+ και σε χωριά πολύ μικρού πληθυσμού. Γενικά το δίκτυο είναι αγνώριστο και στο mobile και στο voice.

Αυτό είναι τρομερό... πρέπει να επεκτείνουν τώρα βόρεια και κεντρική Ελλάδα που το δίκτυο είναι ο ορισμός της τρύπας .....

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Οι άλλες 2 την αντιγράψανε?

Έχει ανωτέρα μηχανήματα; Εννοείς τα huawei που έχουν όλοι;

Συμφωνίες με τους μεγαλυτέρους κολλοσους; Δηλαδη οι αλλοι ψωνιζουν απο τη λαικη;

Η wind έχει πολύ δρόμο ακόμα να καλύψει τις τρυπάρες της αλλά τουλάχιστον αναβαθμίζει και η voda παραπαίει ..... (Φίλοι από εργολάβους που στήνουν και αναβαθμίζουν για όλες τις εταιρίες. Είδες και την προηγούμενη φορά που σου το είπα για την αναβάθμιση σε ένα μήνα της Πελοποννήσου ειρωνευόσουν. Σε 26 ήμερες το κάνανε).

Έτσι στους επόμενους μήνες εάν τους βοηθήσει ο καιρός προχωράνε και για αλλού με ταχύς ρυθμούς και θα δούμε στην πράξη πόσο ποιοτικό είναι το δίκτυο. Πάντως στην Πελοπόννησο οπού στήσαν από γρήγορη αναφορά συνεργάτη γαζώνουν σε θέμα κάλυψης σε σύγκριση ακόμα και με την cosmote. Από ταχύτητες είναι στο 20-35 mbps μέσα στα χωράφια που οι άλλοι δεν έχουν καν 4g εκεί. Μέχρι στιγμής τα πάνε πολύ καλά .... είμαστε σε αναμονή για το τελικό αποτέλεσμα πανελλαδικά. Εύχομαι να μην απογοητεύσουν τους fan της wind ή του φθηνού καρτοκινητού γενικότερα....

Edited by cmvr