MIKU Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Και στα Μελίσσια και συγκεκριμένα στην πλατεία Αγίου Γεωργίου δεν υπάρχει σχεδόν καθόλου σήμα!4G καθόλου,3G μπαα και μόνο αργό EDGE!Υπάρχει κάποιο πλάνο αναβάθμισης??Επίσης για να μιλήσει κάποιος πρέπει να βγει έξω αφού μέσα έχει συνέχια διακοπές! Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Γνωριζει κανεις αν στην πολη των Χανιων υπαρχει 4G? Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilis99 Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Γνωριζει κανεις αν στην πολη των Χανιων υπαρχει 4G? Προς το παρόν μόνο Θεσσαλονίκη και Αθήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Και στα Μελίσσια και συγκεκριμένα στην πλατεία Αγίου Γεωργίου δεν υπάρχει σχεδόν καθόλου σήμα!4G καθόλου,3G μπαα και μόνο αργό EDGE!Υπάρχει κάποιο πλάνο αναβάθμισης??Επίσης για να μιλήσει κάποιος πρέπει να βγει έξω αφού μέσα έχει συνέχια διακοπές! καλησπέρα είμαι και εγώ Μελίσσια για μπύρα απέναντι από το σούπερ μίνι μάρκετ και ενώ είχα το κινητό στην διετή λειτουργία είχε 4g 1 γραμμή και μετά με πέταξε σε edge αλλά μετά κλείδωσα το κινητο στο μόνο 3g και είχε τρεις γραμμές σήμα . και που έκανα έλεγχο ταχύτητας είχε 2mbs πολύ χαμηλή ταχύτητα και στο 4g η ταχύτητα ήτανε καλύτερη 6mbs αλλά πολύ χαμηλή και πάλι ταχύτητα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 καλησπέρα είμαι και εγώ Μελίσσια για μπύρα απέναντι από το σούπερ μίνι μάρκετ και ενώ είχα το κινητό στην διετή λειτουργία είχε 4g 1 γραμμή και μετά με πέταξε σε edge αλλά μετά κλείδωσα το κινητο στο μόνο 3g και είχε τρεις γραμμές σήμα . και που έκανα έλεγχο ταχύτητας είχε 2mbs πολύ χαμηλή ταχύτητα και στο 4g η ταχύτητα ήτανε καλύτερη 6mbs αλλά πολύ χαμηλή και πάλι ταχύτητα! Πολύ χάλια σήμα!Εγώ μένω λίγο πιο πέρα από το μίνι μάρκετ που λες (περίπου 200 μέτρα) και σήμα άθλιο!Και όσες φορές τους πήρα τηλέφωνο λένε θα το βελτιώσουμε αλλά δεν ξέρουμε πότε......Πάντως απέναντι από την εκκλησία υπήρχε κεραία της εταιρίας αλλά την κατέβασαν ως παράνομη.Από τότε το σήμα είναι...... Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Πολύ χάλια σήμα!Εγώ μένω λίγο πιο πέρα από το μίνι μάρκετ που λες (περίπου 200 μέτρα) και σήμα άθλιο!Και όσες φορές τους πήρα τηλέφωνο λένε θα το βελτιώσουμε αλλά δεν ξέρουμε πότε......Πάντως απέναντι από την εκκλησία υπήρχε κεραία της εταιρίας αλλά την κατέβασαν ως παράνομη.Από τότε το σήμα είναι...... φέτος κατέβηκε η κεραία? πάντως εχτές μπήκα μια χαρά στο ίντερνετ. δοκίμασε να πάρεις ένα Bluetooth handset και να βάζεις το κινητό κοντά σε σημείο που έχει καλύτερο σήμα πχ στο παράθυρο αυτό είναι μια λύση αλλά και το voice box είναι μια λύση αλλά θα πρέπει να βγάζεις και να βάζεις την κάρτα από το κινητό σου. επίσης άμα δεν λύνεται το πρόβλημα μπορείς να πάρεις το φουλ σήμα κάπου αναφέρθηκε σε ένα φόρουμ ότι μπορείς να το πάρεις δωρεάν! αν και μου φαίνεται δύσκολο. από την άλλη άμα φτάσεις στο απροχώρητο άλλαξε εταιρεία άμα το θέλεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Από πότε παρέχει η wind συσκευή φουλ σήμα; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 φέτος κατέβηκε η κεραία? πάντως εχτές μπήκα μια χαρά στο ίντερνετ. δοκίμασε να πάρεις ένα Bluetooth handset και να βάζεις το κινητό κοντά σε σημείο που έχει καλύτερο σήμα πχ στο παράθυρο αυτό είναι μια λύση αλλά και το voice box είναι μια λύση αλλά θα πρέπει να βγάζεις και να βάζεις την κάρτα από το κινητό σου. επίσης άμα δεν λύνεται το πρόβλημα μπορείς να πάρεις το φουλ σήμα κάπου αναφέρθηκε σε ένα φόρουμ ότι μπορείς να το πάρεις δωρεάν! αν και μου φαίνεται δύσκολο. από την άλλη άμα φτάσεις στο απροχώρητο άλλαξε εταιρεία άμα το θέλεις! Νομίζω πριν 1,5 χρόνο δε θυμάμαι!Νομίζω η wind δεν έχει ''τέλειο σήμα''??Πάντως στα Μελίσσια γίνονται φασαρίες για τις κεραίες.Είμαστε κλειστή κοινωνία...Δες και εδώ:http://www.rizopoulospost.com/apomakrynsh-twn-keraiwn-ths-cosmote-zhtoun-oi-dhmotes-pentelhs/ και εδώ:http://www.mypenteli.gr/penteli/foreis-somateia/%CE%B7-%CE%B4%CE%AF%CE%BA%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%BA%CE%B5%CF%81%CE%B1%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AE%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%AF/ Όλλα αυτά για μια νέα κεραία της cosmOTE που μπήκε σε κτίριο του ΟΤΕ..... Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Νομίζω πριν 1,5 χρόνο δε θυμάμαι!Νομίζω η wind δεν έχει ''τέλειο σήμα''??Πάντως στα Μελίσσια γίνονται φασαρίες για τις κεραίες.Είμαστε κλειστή κοινωνία...Δες και εδώ:http://www.rizopoulospost.com/apomakrynsh-twn-keraiwn-ths-cosmote-zhtoun-oi-dhmotes-pentelhs/ και εδώ:http://www.mypenteli.gr/penteli/foreis-somateia/%CE%B7-%CE%B4%CE%AF%CE%BA%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%BA%CE%B5%CF%81%CE%B1%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AE%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%AF/ Όλλα αυτά για μια νέα κεραία της cosmOTE που μπήκε σε κτίριο του ΟΤΕ..... και εγω οσο καιρο εμενα συνεχομενα κηφισια ειχαμε προβληματα με την κηφισια σος και κατεβαζαν κεραιες ειχανε κατεβασει την κεραια τις βονταφον και των αλλων εταιρειωνκαι μετα απο αρκετο καιρο την ξανα εβαλαν και την ξανα κατεβασαν και μετα επειδη δεν εποιανει κανενα δικτυο καλα βαλανε και τις 3 κεραιες απο ολα τα δικτυα σε ενα κτηριο μετα τις ξανα κατεβασαν και τωρα τις ξανα εβαλαν. Ενα χαος.. ενταξει καταλαβαινω οτι εχουνε κολληματα αλλα αμα δεν εχεις σταθερο τηλεφωνο και κολλας στο παραθυρο να παρεις ενα τηλεφωνο ειναι μαρτυριο. Ευτυχως απο τοτε ολα καλα εχουμε φουλ σημα και απο τα 3 δικτυα καi 4g εχει σημα και τα 3 δικτυα. Η wind οχι δεν δινει συσκευη για τελειο σημα , πολυ κακο αυτο ομως πως τα αλλα 2 δικτυα δινουνε και αυτη οχι;. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Διότι θέλει ειδική υποδομή..η ειδική υποδομή κοστίζει, οπότε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 Στην Ορεστιάδα άφηνα το κινητό στο μπαλκόνι πάντα και έβαζα τα bt ακουστικά βρέχει χιονίσει ενώ με κοσμοτε μέχρι και 3G μέσα στο σπίτι .. Και Λαγκαδά στο σπίτι μια μπάρα με το ζόρια μόνο έξω και 3G ίσα ίσα πιάνει έξω και μένω σε υπερβολικά ανοιχτό χώρο .. Και έχω 20gb σύνδεση γμτ Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 Στην Ορεστιάδα άφηνα το κινητό στο μπαλκόνι πάντα και έβαζα τα bt ακουστικά βρέχει χιονίσει ενώ με κοσμοτε μέχρι και 3G μέσα στο σπίτι .. Και Λαγκαδά στο σπίτι μια μπάρα με το ζόρια μόνο έξω και 3G ίσα ίσα πιάνει έξω και μένω σε υπερβολικά ανοιχτό χώρο .. Και έχω 20gb σύνδεση γμτ Εμενα στην πρωτεύουσα μέσα στο σπίτι 3g μόνο wind οι άλλες πάπαλα.... απλά είναι και θέμα τύχης με την κινητή ! Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 Στο Χαϊδάρι με την wind πολλά dropcall και άθλια ποιότητα ομιλίας είχα πέρσι όταν ήμουνα στην ΣΔΒ Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 και εγω οσο καιρο εμενα συνεχομενα κηφισια ειχαμε προβληματα με την κηφισια σος και κατεβαζαν κεραιες ειχανε κατεβασει την κεραια τις βονταφον και των αλλων εταιρειωνκαι μετα απο αρκετο καιρο την ξανα εβαλαν και την ξανα κατεβασαν και μετα επειδη δεν εποιανει κανενα δικτυο καλα βαλανε και τις 3 κεραιες απο ολα τα δικτυα σε ενα κτηριο μετα τις ξανα κατεβασαν και τωρα τις ξανα εβαλαν. Ενα χαος.. ενταξει καταλαβαινω οτι εχουνε κολληματα αλλα αμα δεν εχεις σταθερο τηλεφωνο και κολλας στο παραθυρο να παρεις ενα τηλεφωνο ειναι μαρτυριο. Ευτυχως απο τοτε ολα καλα εχουμε φουλ σημα και απο τα 3 δικτυα καi 4g εχει σημα και τα 3 δικτυα. Η wind οχι δεν δινει συσκευη για τελειο σημα , πολυ κακο αυτο ομως πως τα αλλα 2 δικτυα δινουνε και αυτη οχι;. Και σταθερό να έχεις είναι πρόβλημα η μη κάλυψη με ικανοποιητικό (έστω 2g) σήμα για κλήσεις/μηνύματα... Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Καλησπέρα. Στο μέρος που κάνω διακοπές, το σήμα 3G είναι σχεδόν ανύπαρκτο μες στο σπίτι κι απ τους τρεις παρόχους καθώς οι κεραίες ειν εγκαταλελειμμένες τα τελευταία 3 χρόνια. Θυμάμαι είχα διαβασει κάποτε οτι (η Vodafone νομίζω) σε τέτοιες περιπτώσεις κατόπιν αιτήματος σου δίναν ένα gsm/wcdma repeater δωρεάν (βρήκα διάφορα από Κίνα γύρω στα 70€). Ισχύει κάτι τέτοιο; Να έχω μια ιδέα πριν πάρω τηλέφωνο τη Wind και ζητήσω. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Καλησπέρα. Στο μέρος που κάνω διακοπές, το σήμα 3G είναι σχεδόν ανύπαρκτο μες στο σπίτι κι απ τους τρεις παρόχους καθώς οι κεραίες ειν εγκαταλελειμμένες τα τελευταία 3 χρόνια. Θυμάμαι είχα διαβασει κάποτε οτι (η Vodafone νομίζω) σε τέτοιες περιπτώσεις κατόπιν αιτήματος σου δίναν ένα gsm/wcdma repeater δωρεάν (βρήκα διάφορα από Κίνα γύρω στα 70€). Ισχύει κάτι τέτοιο; Να έχω μια ιδέα πριν πάρω τηλέφωνο τη Wind και ζητήσω. Η Wind δεν δινει φιλε, Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Ξέρουμε τι σήμα έχει η wind σε Κατω Σταλό, Πλατανιά και Άγία Μαρίνα Χανίων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Καλησπέρα. Στο μέρος που κάνω διακοπές, το σήμα 3G είναι σχεδόν ανύπαρκτο μες στο σπίτι κι απ τους τρεις παρόχους καθώς οι κεραίες ειν εγκαταλελειμμένες τα τελευταία 3 χρόνια. Θυμάμαι είχα διαβασει κάποτε οτι (η Vodafone νομίζω) σε τέτοιες περιπτώσεις κατόπιν αιτήματος σου δίναν ένα gsm/wcdma repeater δωρεάν (βρήκα διάφορα από Κίνα γύρω στα 70€). Ισχύει κάτι τέτοιο; Να έχω μια ιδέα πριν πάρω τηλέφωνο τη Wind και ζητήσω. Μπορείς να δώσεις περαιτέρω πληροφορίες για αυτές τις συσκευές από Κίνα έστω και με μέσω πμ. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Ξέρουμε τι σήμα έχει η wind σε Κατω Σταλό, Πλατανιά και Άγία Μαρίνα Χανίων? Σταλο/Αγια Μαρινα/Πλατανια εχει καλο σημα για ολες τις εταιριες.Η μονη "προβληματικη" περιοχη για ολες ομως ειναι στο καλαμακι απο το Jumbo μεχρι την περιοχη του Baboo. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Καλό 3G μάλιστα, όχι 2G μόνο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 ειναι λογικο να εχω 3G μεσα στο σπιτι, και η 2G πολλες φορες να χανει το σημα; αναγκαζομαι οταν ειμαι στο σπιτι να αλλαζω το 3G στη καρτα για κλησεις/μηνυματα, και oxi σε αυτη με το δωρεαν 1GB της σταθερης. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 Καλησπέρα. Στο μέρος που κάνω διακοπές, το σήμα 3G είναι σχεδόν ανύπαρκτο μες στο σπίτι κι απ τους τρεις παρόχους καθώς οι κεραίες ειν εγκαταλελειμμένες τα τελευταία 3 χρόνια. Θυμάμαι είχα διαβασει κάποτε οτι (η Vodafone νομίζω) σε τέτοιες περιπτώσεις κατόπιν αιτήματος σου δίναν ένα gsm/wcdma repeater δωρεάν (βρήκα διάφορα από Κίνα γύρω στα 70€). Ισχύει κάτι τέτοιο; Να έχω μια ιδέα πριν πάρω τηλέφωνο τη Wind και ζητήσω. Νομίζω ότι με ένα Mi-Fi εξω από το παράθυρο σου μπορεις να λύσεις το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 Πάτρα, σε λιμάνι και πανεπιστημιούπολη γύρω, το 3G πώς τα πάει; Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 Στο λιμάνι νομίζω καλά στην πανεπιστημιούπολη υπάρχουν παράπονα για όλες τις εταιρίες από ότι έχω ακούσει μέσα στα κτήρια. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 Πάντως πρέπει να πω ότι έκανα τη διαδρομή Μελίσσια-Κερατέα με 2 φίλους.Ο ένας είχε WIND και ο άλλος cosmOTE.Δοκιμάσαμε τη συνεχή αναπαραγωγή βίντεο σε όλη τη διαδρομή με τα δώρα που πήραμε.Η δοκιμή έγινε με ίδιο μοντέλο συσκευής.Το αποτέλεσμα?Η cosmΟΤΕ είχε είχε παντού ιντερνετ 3G και H+ ενώ η WIND παντού κόλαγε!Βέβαια στην Κερατέα είχαν και οι 2 φουλ σήμα και μεγάλες ταχύτητες πάνω από 12. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts