Jump to content

Κάλυψη δικτύου & αναφορές προβλημάτων [2.5G/3G]

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έτσι γίνεται. Δε γίνονται αυτά από τη μια μέρα στην άλλη. Δεν αλλάζουν απλά το 3G δίκτυο. Ετοιμάζουν ένα 4G ready ραδιοδίκτυο.

Αν είστε ανυπόμονοι, ναι μεν είναι ανθρώπινο αλλά τι να κάνουμε...έτσι είναι.

4τι !! :lol::lol: Θα ζω μεχρι τοτε

Στην Θεσσαλονίκη στο Λιμάνι εχει καλό 3G ???

:ninja:

Συμφωνα με πληροφοριες η καλυψη της wind θα ολοκληρωθει το 2016 ενω η αναβαθμιση του εξοπλισμου μεχρι τελος του 2013,μεχρι τοτε εχουμε πολυ δρομο,παντως στο κιλκις vodafone μεσα στο σπιτι τερμα σημα,wind δεν υπαρχει,τη vodafone της βγαζω το καπελο,μεγαλο ντου πριν 2 χρονια για να ανταγωνιστει την cosmote και να περασει πρωτη,πλεον οπως εχω πει εδω μεσα το χω λοκαρει στο umts με τη vodafone να μη με εχει αποητευσει ποτε στις περιοχες που κυκλοφορω....

Βασικά τις πληροφορίες της έχει δώσει η ίδια η Wind, στο δελτίο τύπου της στο οποίο και αναφέρει ξεκάθαρα ότι "για την υλοποίηση του έργου, το οποίο ξεκίνησε πριν ένα χρόνο και συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς, ώστε να έχει ολοκληρωθεί ως το 2015...". H Vodafone αποδεδειγμένα έχει μείνει πολύ πίσω - αυτή τη στιγμή υστερεί σημαντικά σε data, ενώ όσο περνάει ο καιρός τόσο θα μεγαλώνει η ψαλίδα υπέρ της Wind ;)

Μια Παρατηρηση για τα Χανιά .... ειχα αναφέρει πριν μερικες μερες οτι γενικα ενω εχω καλο σημα 3G η ταχυτητες ειναι αρκετα χαμηλες / σε σχεση με την βοντα τουλαχιστον που εχω ιντερνετ και απο τις δυο αυτες και μπορω να συγκρινω.

Την τελευταια εβδομαδα η ταχυτητα εχει διπλασιαστει.. ενω παντα κατεβαζα με μαξιμουμ τα 120 KB/sec πλεον ειδα και 280!

(Περιοχη χαλεπα πανω στην ακρωτηριου - ανατολικα της πολης γενικα )

http://goo.gl/maps/Fqkd

http://img254.imageshack.us/img254/5874/screenshot1io.png

mixtri εχει γινει καμια αναβαθμιση στην περιοχη η τυχαιο ???

http://goo.gl/maps/mJd1 (H ακριβη μου τοποθεσια)

Αν δε δεις το upload να ανεβαίνει πάνω από 384 δεν είναι αναβάθμιση ουσιαστική. Από Λούλου πιάνεις;:p:lol: Τι οδός κι αυτή!:lol:

@button, όταν εγκαθίσταται ένα δίκτυο υπάρχει και πρόβλεψη για το μέλλον. που είναι το περίεργο;

@humanoid, είσαι υπερβολικός. Θα πάρει κανένα χρόνο στη wind να φτάσει vodafone σε 3g coverage.

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

H Vodafone αποδεδειγμένα έχει μείνει πολύ πίσω - αυτή τη στιγμή υστερεί σημαντικά σε data, ενώ όσο περνάει ο καιρός τόσο θα μεγαλώνει η ψαλίδα υπέρ της Wind ;)

Δεν νομίζω πως την έχει αφήσει πίσω. Θέλει πολύ δουλειά ακόμα η WIND να φτάσει τη VODAFONE (δεν αναφέρομαι μόνο σε σήμα).

Το θετικό είναι πως έχεις αρκετούς οικονομικούς συνδυασμούς η WIND. Κωλυσιεργεί σε πολλά πράγματα!

Θέλει ακόμα μεγάλο ξεσκαρτάρισμα. Αναρωτιέμαι οι managers τι κάνουν; Εμφανίζονται μόνο στο 6μηνο στην παρουσίαση των ποσοστών...;;;

Βασικά τις πληροφορίες της έχει δώσει η ίδια η Wind, στο δελτίο τύπου της στο οποίο και αναφέρει ξεκάθαρα ότι "για την υλοποίηση του έργου, το οποίο ξεκίνησε πριν ένα χρόνο και συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς, ώστε να έχει ολοκληρωθεί ως το 2015...". H Vodafone αποδεδειγμένα έχει μείνει πολύ πίσω - αυτή τη στιγμή υστερεί σημαντικά σε data, ενώ όσο περνάει ο καιρός τόσο θα μεγαλώνει η ψαλίδα υπέρ της Wind ;)

Εννοείς το δίκτυο που ξηλώσει η Vodafone μερικά χρόνια πριν και γύρισε σε Huawei.

Αδυνάτω να παρακολουθήσω το συλλογισμό σου, πως κάποιος είναι πίσω απο κάποιον άλλο, που τώρα ξεκινά αυτό που ο πρώτος τελείωσε πριν απο χρόνια.

Ξέρει κανείς αν παρέχει η Wind λύσεις τύπου femtocell όπως οι cosmote και vodafone?

Έστω και επί πληρωμής;;

Αν τους πεις ότι διαθέτεις χώρο παρέχουν άλλες λύσεις (repeater). Κάλεσε 1231 και πες τους τι πρόβλημα έχεις.

Ούτε κατα διάνοια... Η WIND έχει πολυ δρόμο ακόμη.

Το femtocell δεν ειναι σαν κινητο πού το πουλάς στα καταστήματα... Πρέπει να έχεις χτίσει ένα μικρό δεύτερο δίκτυο κορμού 3g για να το υποστηρίζεις.

Η WIND αυτη τη στιγμη αναβαθμίζει φρενιδώς το live δίκτυό της.

Δυστυχώς ο αναμεταδότης, σε αντίθεση με το femtocell, δεν ειναι plug and play. Απαιτείται χώρος, εξειδικευμένη εγκατάσταση, και κυρίως, προϋπάρχον εξωτερικό σήμα για να αναμεταδοθεί.

Να επανέλθω σε αυτό το θέμα μιας και από τον άλλο μήνα θα μετακομίσω μόνιμα Χανιά;

Τότε που το είχα ξανα αναφέρει τους είχα ρωτήσει στο twitter και μου απάντησαν με direct message ότι όντως μετά από έλεγχο όντως δεν υπάρχει επαρκής κάλυψη στην περιοχή του Ακρωτηρίου Χανίων και ότι είναι σε διαδικασία εύρεσης κατάλληλου χώρου για ενδυνάμωση!

Αυτό τώρα θα πάρει από 1 μήνα μέχρι n μήνες φαντάζομαι (n τείνει στο άπειρο). Να τους τηλεφωνήσω τελικά στο 1231 για να ρωτήσω για repeater; Το σπίτι είναι 2 ώροφο στον δεύτερο όροφο έξω πιάνει σήμα απλά στους υπόλοιπους ορόφους δεν κάνει τίποτα! Αν μπει εκεί το repeater λογικά δε θα είναι οκ για όλη την οικοδομή;

Εννοείς το δίκτυο που ξηλώσει η Vodafone μερικά χρόνια πριν και γύρισε σε Huawei.

Αδυνάτω να παρακολουθήσω το συλλογισμό σου, πως κάποιος είναι πίσω απο κάποιον άλλο, που τώρα ξεκινά αυτό που ο πρώτος τελείωσε πριν απο χρόνια.

Είμαι χρήστης Vodafone (εταιρικό νούμερο) και Wind προσωπικό και η διαφορά στο data είναι χαωτική υπερ της Wind. Η πλάκα είναι ότι οι άνθρωποι της το "έδειξαν" και στους δημοσιογράφους στην παρουσίαση για το νέο τους 3G δίκτυο (θα βρεις την είδηση σε πολλά sites). Δες λοιπόν που βρίσκεται η Voda...

Καλύτερες μετρήσεις στο δίκτυο της WIND σε σχέση με τον ανταγωνισμό:

· Μέση ταχύτητα Download (Mbps) στην Αθήνα 14,7 (Cosmote: 12 Vodafone: 4,8)

· Μέση ταχύτητα Upload (Mbps) στην Αθήνα 1,5 (Cosmote: 1,3 Vodafone: 0,8)

· Μέση ταχύτητα Download (Mbps) στη Θεσσαλονίκη 14,8 (Cosmote: 10,1 Vodafone: 5,2)

· Μέση ταχύτητα Upload (Mbps) στη Θεσσαλονίκη 1,4 (Cosmote: 1,4 Vodafone: 0,8)

Ακριβώς, επειδή όπως λες και εσύ, η Vodafone τελείωσε την αναβάθμιση της πριν από χρόνια (αν υποθέσουμε ότι αυτό έγινε ευθής αρχής), λογικό είναι αυτή τη στιγμή να υστερεί. Απλός συλλογισμός, τίποτε το ιδιαίτερο.

@mixtri

Μανουσου Κουνδουρου μενω αλλα η κεραια που βρισκεται δεν εχω ιδεα.!!! αν εχω βαλει σταθερο ιντερνετ μετα απο 5 μηνες αναμονης οποτε το βλεπω να παιρνει ποδι το mobile internet ...

Νoμo Χανιων θελει επειγoντως και σταθμoυς σε μερικα δυσκoλα σημεια και φυσικα αναβαθμιση σε UMTS. Oι διαφoρες σε UMTS coverage με τις αλλες 2 ειναι χαωτικες,μιας και oι αλλες oπoυ εχoυν σταθμo βασης εκπεμπoυν και UMTS και oσoν αφoρα τo GSM coverage παρατηρησα αδυναμιες σε αρκετα δυσκoλα μερη oπoυ oι αλλες εχoυν καμπανα σηματακι..

Ενδεικτικα να αναφερω αδυναμo πρoς ανυπαρκτo GSM σε μερoς της διαδρoμης πρoς Φαλασαρνα,oπως και σε καπoια δυσκoλα σημεια στην διαδρoμη πρoς καπoια oρεινα χωρια(Ζoυρβα κλπ.). Επειγoντως να κανoυν κατι.Oι αλλες 2 γ....ν και δερνoυν πραγματικα.

Να επανέλθω σε αυτό το θέμα μιας και από τον άλλο μήνα θα μετακομίσω μόνιμα Χανιά;

Τότε που το είχα ξανα αναφέρει τους είχα ρωτήσει στο twitter και μου απάντησαν με direct message ότι όντως μετά από έλεγχο όντως δεν υπάρχει επαρκής κάλυψη στην περιοχή του Ακρωτηρίου Χανίων και ότι είναι σε διαδικασία εύρεσης κατάλληλου χώρου για ενδυνάμωση!

Αυτό τώρα θα πάρει από 1 μήνα μέχρι n μήνες φαντάζομαι (n τείνει στο άπειρο). Να τους τηλεφωνήσω τελικά στο 1231 για να ρωτήσω για repeater; Το σπίτι είναι 2 ώροφο στον δεύτερο όροφο έξω πιάνει σήμα απλά στους υπόλοιπους ορόφους δεν κάνει τίποτα! Αν μπει εκεί το repeater λογικά δε θα είναι οκ για όλη την οικοδομή;

να σου πω εγώ τι έκανα πέρσυ για αντίστοιχο πρόβλημα στο σπίτι του πεθερού μου βόρεια του Ρεθύμνου, πήρα ένα μεταχειρισμένο fct Ericsson G30 (http://www.getitnow.gr/prod/tilefonia/kinita/ericsson-g30-fct-termatikos-eksoplismos/prod252035pp/), έβαλα καρτούλα International (χρέωση ανά χρήση, έτσι και αλλιώς για ν ατον βρίσκουμε εμείς το θέλαμε), το τοποθέτησα στον επάνω όροφο δίπλα σε παράθυρο (οριακή αλλά τουλάχιστον συνεχής κάλυψη) και του κοτσάρισα και ένα καλό dect για να μιλάει και από τον κάτω όροφο! Φέτος το σήμα πρέπει να χειροτέρεψε, τον Αύγουστο που θα κατέβω μπορεί να το γυρίσω σε cosmote (στο χωριό λένε οτι έχει καλύτερη κάλυψη) κιας μην έχουμε δωρεάν χρόνο όταν τον παίρνουμε...

Ακριβώς, επειδή όπως λες και εσύ, η Vodafone τελείωσε την αναβάθμιση της πριν από χρόνια (αν υποθέσουμε ότι αυτό έγινε ευθής αρχής), λογικό είναι αυτή τη στιγμή να υστερεί. Απλός συλλογισμός, τίποτε το ιδιαίτερο.

Έγινε αλλαγή των siemens με Huawei πριν απο χρόνια.

Πως ακριβώς υστερεί, αφού τώρα αλλάζει σε Huawei η wind?

Και η wind είναι απασχόλημενη με το swap αυτή τη στιγμή οπότε δεν δίνει έμφαση στην επέκταση. Κατι το οποίο έχει κάνει η Vodafone χρόνια πριν.

Οκ .. Μπορείς να θες 2 Mbps διάφορα στο Σύνταγμα (τόσο μέτρησα).

Εγω προς το παρόν θέλω 3G στις διακοπές μου. Στο σπίτι έχω dsl.

Είμαι χρήστης Vodafone (εταιρικό νούμερο) και Wind προσωπικό και η διαφορά στο data είναι χαωτική υπερ της Wind. Η πλάκα είναι ότι οι άνθρωποι της το "έδειξαν" και στους δημοσιογράφους στην παρουσίαση για το νέο τους 3G δίκτυο (θα βρεις την είδηση σε πολλά sites). Δες λοιπόν που βρίσκεται η Voda...

Καλύτερες μετρήσεις στο δίκτυο της WIND σε σχέση με τον ανταγωνισμό:

· Μέση ταχύτητα Download (Mbps) στην Αθήνα 14,7 (Cosmote: 12 Vodafone: 4,8)

· Μέση ταχύτητα Upload (Mbps) στην Αθήνα 1,5 (Cosmote: 1,3 Vodafone: 0,8)

· Μέση ταχύτητα Download (Mbps) στη Θεσσαλονίκη 14,8 (Cosmote: 10,1 Vodafone: 5,2)

· Μέση ταχύτητα Upload (Mbps) στη Θεσσαλονίκη 1,4 (Cosmote: 1,4 Vodafone: 0,8)

Φαντάζομαι δεν επεκτάθηκαν στην παρουσίαση για εκτός αθήνας/ Θεσσαλονίκης.

Φαντάζομαι δεν επεκτάθηκαν στην παρουσίαση για εκτός αθήνας/ Θεσσαλονίκης.

Έχει ανακοινώσει πως τώρα σιγά-σιγά ξεκινά και η επέκταση εκτός Αθήνα-Θεσσαλονίκη!

Βέβαια αν παρουσιάσει τα ίδια αποτελέσματα συγκριτικά με τα υπάρχοντα της VODAFONE σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη κάποια στιγμή θα την ξεπεράσει όπως καταλαβαίνεις κι εσύ και στην επαρχία...

Είναι γεγονός οτι όπου έχει αναβαθμίσει η WIND πετάει λυσσασμένα το δίκτυο. Το μεγάλο μείον, ακόμα, είναι οτι έχει αναβαθμίσει επιλεκτικά σε περιοχές και πόλεις και όπου υπάρχει ο παλιός εξοπλισμός ακόμα το δίκτυο σέρνεται. Υπάρχουν και ολόκληρες πόλεις που το δίκτυο σέρνεται π.χ. στην Καλαμάτα. Για το GSM όμως δεν υπάρχει ίχνος παραπόνου σε κάλυψη-χωριτικότητα-ποιότητα: απλά κεντάει. Στα δεδομένα όμως έχουμε θέμα....

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Έχει ανακοινώσει πως τώρα σιγά-σιγά ξεκινά και η επέκταση εκτός Αθήνα-Θεσσαλονίκη!

Βέβαια αν παρουσιάσει τα ίδια αποτελέσματα συγκριτικά με τα υπάρχοντα της VODAFONE σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη κάποια στιγμή θα την ξεπεράσει όπως καταλαβαίνεις κι εσύ και στην επαρχία...

Γιατι θεωρείς ότι οι άλλοι 2 κάθονται;

Επειδή δεν κάνουν διαφημιστική εκστρατεία ότι αναβαθμίζουν το δίκτυο σήμαινει ότι κάθονται;

Πχ και η cosmote διαφημίσε την επέκταση αλλα όχι τόσο πολύ.

Η wind είχε κακή φήμη για το 3G και ορθώς την συμβουλεύσε η διαφημιστική της.

Απο εκεί και πέρα, θα δειξει το user experience.

Στην επαρχια ειναι ανυπαρκτη. Οι αλλοι δυο εχουν καλυψη και το τελευταιο χωριο. Θελει πολυ δουλεια ακομη.
ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Είναι γεγονός οτι όπου έχει αναβαθμίσει η WIND πετάει λυσσασμένα το δίκτυο. Το μεγάλο μείον, ακόμα, είναι οτι έχει αναβαθμίσει επιλεκτικά σε περιοχές και πόλεις και όπου υπάρχει ο παλιός εξοπλισμός ακόμα το δίκτυο σέρνεται. Υπάρχουν και ολόκληρες πόλεις που το δίκτυο σέρνεται π.χ. στην Καλαμάτα. Για το GSM όμως δεν υπάρχει ίχνος παραπόνου σε κάλυψη-χωριτικότητα-ποιότητα: απλά κεντάει. Στα δεδομένα όμως έχουμε θέμα....

Δεν μου λες κυριε Παναγιώτη 'κεντάει'' το δίκτυο και στον Ταύγετο?Εγώ πάντως διαπίστωσα οτι στην πλατεία της ''Πολιτείας'' (πάνω απο την Κηφισσιά) το 3G δεν τα πήγαινε καθόλου καλά.

Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Δεν μου λες κυριε Παναγιώτη 'κεντάει'' το δίκτυο και στον Ταύγετο?Εγώ πάντως διαπίστωσα οτι στην πλατεία της ''Πολιτείας'' (πάνω απο την Κηφισσιά) το 3G δεν τα πήγαινε καθόλου καλά.

Η περιοχη τις κηφισιας εχει μεγαλο προβλημα εδω και περιπου 3,5χρονια απο ολα τα δικτυα ειχε μπει σταθμος βασης στην λεωφορο κηφισιας και εχει κατεβει οποτε το προβλημα σηματος ειναι γενικο και απο τις 3 εταιρειες δες εδω http://kifisia-sos.blogspot.gr/search/label/5%2F11%2F10%20%CE%95%CE%9D%CE%A4%CE%9F%CE%9B%CE%97%20%CE%94%CE%97%CE%9C%CE%91%CE%A1%CE%A7%CE%9F%CE%A5%20%CE%93%CE%99%CE%91%20%CE%9A%CE%91%CE%A4%CE%95%CE%94%CE%91%CE%A6%CE%99%CE%A3%CE%97%203%20%CE%9A%CE%95%CE%A1%CE%91%CE%99%CE%91%CE%A9%CE%9D%20%CE%9A%CE%97%CE%A6%CE%99%CE%A3%CE%99%CE%91%CE%A3%20255%20COSMOTE ιδιαιτερα απο την περιοχη του ζηρηνειου και πηγανωντας προς την πλατεια επειδη μενω εκει κοντα στο ζηρηνειο ειναι απελπισια και τελειως χαλι μετα στον βασιλοπουλο απεναντι αμα δεις βλεπεις κεραιες ειναι πανω απο το κτηριο του οτε και ειναι τις κοσμοτε και τις βονταφον http://kifisia-sos.blogspot.gr/search/label/%CE%9A%CE%B5%CF%81%CE%B1%CE%AF%CE%B5%CF%82%20%CF%80%CE%AC%CE%BD%CF%89%20%CF%83%CF%84%CE%BF%20%CE%BA%CF%84%CE%AF%CF%81%CE%B9%CE%BF%20%CF%84%CE%BF%CF%85%20%CE%9F%CE%A4%CE%95.%20COSMOTE%20%CE%9A%CE%91%CE%99%20VODAFONE%20%CE%A0%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BC%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B7%208%20%CE%A3%CE%A4%CE%97%CE%9D%20%CE%9A%CE%97%CE%A6%CE%99%CE%A3%CE%99%CE%91. , επισης υπαρχει κεραια και στην πινακιδα του γερμανου που ειναι πανω απο το καταστημα και ειναι τις κοσμοτε , και πισω απο τον οτε το κτηριο αμα δεις που ειναι η οδο παναγιτσας 5 υπαρχει τις wind δες εδω http://kifisia-sos.blogspot.gr/search/label/%CE%9AE%CE%A1%CE%91%CE%99%CE%95%CE%A3%20%CE%9A%CE%91%CE%A3%CE%A3%CE%91%CE%92%CE%95%CE%A4%CE%97%207%20%CE%9A%CE%91%CE%A4%CE%91%CE%A3%CE%A4%CE%97%CE%9C%CE%91%20%CE%93%CE%95%CE%A1%CE%9C%CE%91%CE%9D%CE%9F%CE%A3%20%CE%9C%CE%95%CE%A3%CE%91%20%CE%A3%CE%95%20%CE%94%CE%99%CE%91%CE%A6%CE%97%CE%9C%CE%99%CE%A3%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%95%CE%A3%20%CE%A0%CE%99%CE%9D%CE%91%CE%9A%CE%99%CE%94%CE%95%CE%A3%20%CE%9A%CE%91%CE%A3%CE%A3%CE%91%CE%92%CE%95%CE%A4%CE%97%207%20KAI%20%CE%A0%CE%91%CE%9D%CE%91%CE%93%CE%99%CE%A4%CE%A3%CE%91%CE%A3%205 . οποτε το προβλημα ειναι γενικο αστα να πανε!!. μια κεντρικη περιοχη δεν εχει καθολου καλο σημα μονο στην πλατεια εχει καλυτερο σημα λογω τον σταθμων που εχουνε μπει!! αστα να πανε εξαλλου η βονταφον και η κοσμοτε εχουνε βγαλει το φουλ σημα και μπορουνε να το δωσουνε για να εξυπηρετηθει ο κοσμος ενω η γουιντ οχι ακομα...

Edited by JOHNMEGARYTHMOS

Στον Ταϋγετο το δίκτυο είναι απών σε μεγάλο μήκος του οδικού δικτύου (ακόμα) κάτι που η Κοσμοτέ έχει καλύψει εδώ και χρόνια... Όπου έχει όμως κάλυψη 2G μπορείς να μιλάς με ποιότητα και όχι κάτι σπασίματα και διακοπές στην ομιλία όπως στην αγαπημένη μας Κοσμοτέ.. κι ας αναγκάζει το δίκτυο να εκπέμπει το κινητό με την λιγότερη δυνατή ισχύ (power control).

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Η περιοχη τις κηφισιας εχει μεγαλο προβλημα εδω και περιπου 3,5χρονια απο ολα τα δικτυα ειχε μπει σταθμος βασης στην λεωφορο κηφισιας και εχει κατεβει οποτε το προβλημα σηματος ειναι γενικο και απο τις 3 εταιρειες δες εδω http://kifisia-sos.blogspot.gr/search/label/5%2F11%2F10%20%CE%95%CE%9D%CE%A4%CE%9F%CE%9B%CE%97%20%CE%94%CE%97%CE%9C%CE%91%CE%A1%CE%A7%CE%9F%CE%A5%20%CE%93%CE%99%CE%91%20%CE%9A%CE%91%CE%A4%CE%95%CE%94%CE%91%CE%A6%CE%99%CE%A3%CE%97%203%20%CE%9A%CE%95%CE%A1%CE%91%CE%99%CE%91%CE%A9%CE%9D%20%CE%9A%CE%97%CE%A6%CE%99%CE%A3%CE%99%CE%91%CE%A3%20255%20COSMOTE ιδιαιτερα απο την περιοχη του ζηρηνειου και πηγανωντας προς την πλατεια επειδη μενω εκει κοντα στο ζηρηνειο ειναι απελπισια και τελειως χαλι μετα στον βασιλοπουλο απεναντι αμα δεις βλεπεις κεραιες ειναι πανω απο το κτηριο του οτε και ειναι τις κοσμοτε και τις βονταφον http://kifisia-sos.blogspot.gr/search/label/%CE%9A%CE%B5%CF%81%CE%B1%CE%AF%CE%B5%CF%82%20%CF%80%CE%AC%CE%BD%CF%89%20%CF%83%CF%84%CE%BF%20%CE%BA%CF%84%CE%AF%CF%81%CE%B9%CE%BF%20%CF%84%CE%BF%CF%85%20%CE%9F%CE%A4%CE%95.%20COSMOTE%20%CE%9A%CE%91%CE%99%20VODAFONE%20%CE%A0%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BC%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B7%208%20%CE%A3%CE%A4%CE%97%CE%9D%20%CE%9A%CE%97%CE%A6%CE%99%CE%A3%CE%99%CE%91. , επισης υπαρχει κεραια και στην πινακιδα του γερμανου που ειναι πανω απο το καταστημα και ειναι τις κοσμοτε , και πισω απο τον οτε το κτηριο αμα δεις που ειναι η οδο παναγιτσας 5 υπαρχει τις wind δες εδω http://kifisia-sos.blogspot.gr/search/label/%CE%9AE%CE%A1%CE%91%CE%99%CE%95%CE%A3%20%CE%9A%CE%91%CE%A3%CE%A3%CE%91%CE%92%CE%95%CE%A4%CE%97%207%20%CE%9A%CE%91%CE%A4%CE%91%CE%A3%CE%A4%CE%97%CE%9C%CE%91%20%CE%93%CE%95%CE%A1%CE%9C%CE%91%CE%9D%CE%9F%CE%A3%20%CE%9C%CE%95%CE%A3%CE%91%20%CE%A3%CE%95%20%CE%94%CE%99%CE%91%CE%A6%CE%97%CE%9C%CE%99%CE%A3%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%95%CE%A3%20%CE%A0%CE%99%CE%9D%CE%91%CE%9A%CE%99%CE%94%CE%95%CE%A3%20%CE%9A%CE%91%CE%A3%CE%A3%CE%91%CE%92%CE%95%CE%A4%CE%97%207%20KAI%20%CE%A0%CE%91%CE%9D%CE%91%CE%93%CE%99%CE%A4%CE%A3%CE%91%CE%A3%205 . οποτε το προβλημα ειναι γενικο αστα να πανε!!. μια κεντρικη περιοχη δεν εχει καθολου καλο σημα μονο στην πλατεια εχει καλυτερο σημα λογω τον σταθμων που εχουνε μπει!! αστα να πανε εξαλλου η βονταφον και η κοσμοτε εχουνε βγαλει το φουλ σημα και μπορουνε να το δωσουνε για να εξυπηρετηθει ο κοσμος ενω η γουιντ οχι ακομα...

Παιδιά, μήπως να μη γνωστοποιούσαμε που βρίσκονται; Όχι για κανέναν 'άλλον λόγο, αλλά επειδή υπάρχει πρόβλημα, αν φύγουν και αυτές τότε θα είναι ακόμη χειρότερα...

Φιλικά

ΘΈΛΩ Η ΚΕΡΑΊΑ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΝΌΜΙΜΗ

ΌΧΙ ΣΤΙΣ ΚΙΝΉΣΕΙΣ ΗΜΙΜΆΘΕΙΑΣ.

Τάσος

Ο χάρτης κάλυψης κατέβηκε από τη σελίδα τους;

ΘΈΛΩ Η ΚΕΡΑΊΑ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΝΌΜΙΜΗ

ΌΧΙ ΣΤΙΣ ΚΙΝΉΣΕΙΣ ΗΜΙΜΆΘΕΙΑΣ.

Τάσος

Παιδιά, μήπως να μη γνωστοποιούσαμε που βρίσκονται; Όχι για κανέναν 'άλλον λόγο, αλλά επειδή υπάρχει πρόβλημα, αν φύγουν και αυτές τότε θα είναι ακόμη χειρότερα...

Φιλικά

σωστά τa λες άμα δεις ο δήμος τις κηφισίας έχει site δικό του το κηφισιά σος και ανακοινώνει εκεί ολες τις παράνομες κεραίες όποτε δεν έχει νοημα . Άστα να πάνε ένα χάλι

Ο χάρτης κάλυψης κατέβηκε από τη σελίδα τους;

Μέχρι να αναβαθμιστεί μπορεί να μην έχουμε χάρτη. Λες; :p

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στον Ταϋγετο το δίκτυο είναι απών σε μεγάλο μήκος του οδικού δικτύου (ακόμα) κάτι που η Κοσμοτέ έχει καλύψει εδώ και χρόνια... Όπου έχει όμως κάλυψη 2G μπορείς να μιλάς με ποιότητα και όχι κάτι σπασίματα και διακοπές στην ομιλία όπως στην αγαπημένη μας Κοσμοτέ.. κι ας αναγκάζει το δίκτυο να εκπέμπει το κινητό με την λιγότερη δυνατή ισχύ (power control).

Παναγιώτη εγω που μιλάω καθημερινά αρκετές ώρες (σε διαφορες περιοχές της Αθήνας και εν κινήσει πάντα σε 2G με συμβόλαιο) τετοια προβλήματα που αναφέρεις δεν εχω συναντήσει.............

Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!