Jump to content

Κάλυψη δικτύου & αναφορές προβλημάτων [2.5G/3G]

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η κάλυψη 3g στην Κ. Τούμπα είναι ψιλοχάλια σε εσωτ. χώρους.

Η Κοσμοτε εχει κάπως καλύτερο σήμα.

Η κάλυψη 3g στην Κ. Τούμπα είναι ψιλοχάλια σε εσωτ. χώρους.

Η Κοσμοτε εχει κάπως καλύτερο σήμα.

Στην Άνω Τούμπα είναι χάλια και στους εξωτερικούς!

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

ρε παιδια εχει κανεις αλλος wind εδω αλεξανδρουπολη....???

αν ναι ειναι το 3g σημα τους τοσο χαλια η εμενα μου φαινεται ετσι....???:blink:

το ειπα και πιο πανω οπου η cosmote και η vodafone ειναι φουλ εγω εχω μια γραμμη στην καλυτερη περιπτωση...με αλλα λογια ειμαι εκτος συνδεσης συνεχως....:blink:

Εγώ πάντως Χαριλάου που πέρασα μια μέρα σε ταξί είδα ότι η Wind δεν είχε και το πιο ισχυρό σήμα σε εξωτερικούς χωρους...Δε γνωρίζω αν εχει κακό σήμα σε εσωτερικούς χώρους,αλλά σε εξωτερικούς δε μου έκανε και την πιο καλή εντύπωση..Για τις άλλες 2 δεν ξέρω,δυστυχώς!Πάντως,αν δεν καταλάβουν ΟΛΕΣ οι εταιρίες ότι χρειάζεται πυκνό-πυκνό δίκτυο σε μεγαλουπόλεις,η 3η γενιά δεν προχωράει.....

Εγώ πάντως Χαριλάου που πέρασα μια μέρα σε ταξί είδα ότι η Wind δεν είχε και το πιο ισχυρό σήμα σε εξωτερικούς χωρους...Δε γνωρίζω αν εχει κακό σήμα σε εσωτερικούς χώρους,αλλά σε εξωτερικούς δε μου έκανε και την πιο καλή εντύπωση..Για τις άλλες 2 δεν ξέρω,δυστυχώς!Πάντως,αν δεν καταλάβουν ΟΛΕΣ οι εταιρίες ότι χρειάζεται πυκνό-πυκνό δίκτυο σε μεγαλουπόλεις,η 3η γενιά δεν προχωράει.....

Δυστυχώς αν δε καταλάβουν οι χαζοί οι πολιτικοί μας ότι δε προχωράμε χωρίς ένα σωστό νόμο,ούτε οι εταιρίες δε μπορούν να καταλάβουν για ποιο λόγο να επενδύσουν οι εταιρίες σε περιοχές που εκ των προτέρων γνωρίζουν ότι θα "χάσουν" το δίκτυό τους σε μία νύκτα!!!

όσον αφορά τη 3η γενιά στη Θεσσαλονίκη,δε ξέρω τι προβλήματα παρουσιάζονται στην κάλυψη,καθυστέρηση ήχου όμως ΔΕΝ ΕΧΕΙ! Ελπίζω σύντομα να διορθωθούν γιατί δεν είναι δυνατόν π.χ. τα Γιαννιτσά και τα Φάρσαλα να έχουν καταπληκτική κάλυψη 3ης γενιάς και η Κ.Τούμπα να μην έχει καλή κάλυψη!

PS: Χαριλάου μια χαρά μου είχε φανεί η 3g κάλυψη πριν 2 χρόνια :p Τι έγινε πάλι;

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ti prin 2 xronia,prin 2 vdomades pws sou fanhke?

H stash pou katevaines kai o marinopoulos sth xarilaou htan...

:lol: Χαχα,πράγματι...μια χαρά ήταν σε εξωτερικούς χώρους.Σε εσωτερικούς δε ξέρω...Αν και μέσα στα goodys είχα δει ότι υπάρχει 3/4 3g και έξω από τα goodys 4/4...Καλά ήταν στο συγκεκριμένο σημείο.Όμως φαντάζομαι ότι η Χαριλάου είναι αρκετά μεγάλη περιοχή και δε μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα "από σημεία".Καταλαβαίνεις τι εννοώ.Παλιότερα την είχα γυρίσει λίγο την περιοχή;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πάντως τι κάνουν τόσες μέρες και δεν αναβαθμίζουν τον χάρτη σε Δυτική και Βόρεια Ελλάδα?Ελπίζω από αύριο να υπάρξει κάποια ανανέωση..:mad:

Πάντως τι κάνουν τόσες μέρες και δεν αναβαθμίζουν τον χάρτη σε Δυτική και Βόρεια Ελλάδα?Ελπίζω από αύριο να υπάρξει κάποια ανανέωση..:mad:

Tουλάχιστον αυτοί έχουν χάρτη. Όχι σαν τις άλλες...

Tουλάχιστον αυτοί έχουν χάρτη. Όχι σαν τις άλλες...

Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου!Τόσο η Cosmote όσο και η Vodafone πρέπει να παρουσιάσουν ένα χάρτη κάλυψης 3ης γενιάς(η ΒΟΝΤΑ και 2ης,ανανεωμένο.. :mad: )

Τι θα γίνει ρε παιδιά;Κωλοβαράτε εκεί στη Wind?Θα πρέπει να κάνουμε τάμα να δούμε τον χάρτη κάλυψης ολοκληρωμένο;Ή κάνουμε μια δουλειά σωστή και ολοκληρωμένη ή δεν την κάνουμε καθόλου!Πασαλείμματα τέτοιου τύπου δεν είναι σοβαρρά για μια μεγάλη εταιρία....Ελπίζω να αξίζει τον κόπο η αναμονή,αλλιώς....:X

26/10 και ακομη δεν ξερουν ποια τμηματα της Μακεδονιας καλυπτονται με 3G!

Η ελλειψη σοβαροτητας σε ολο της το μεγαλειο!

Τι εννοείς; Αυτό είναι έλλειψη σοβαρότητας; Μήπως έλλειψη σοβαρότητας θα ήταν αν έδειχναν έναν χάρτη που δεν ίσχυε; ή να μην είχε καθόλου χάρτη κάλυψης 3ης γενιάς;

Πάντως αν τόσο πολύ θες να μάθεις πάρε 1231 και πάτα 8,θα σου πουν και σε ποιες περιοχές μπαίνει at the moment 3g :p:D (όχι αυτό δε το ξέρουν:wacko:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

to diktio exei pathei to eksis.....

sinexia anavathmizete to diktio kormou(ekei estiazete to provlima)

to opio logo ton ipiresiwn non stop....ton prosforwn sta pagia,f2g,foritotites

megalonei peran ton prosdokiwn....kai molis anavathmizete ipernikite pali apo ton forto

sintoma omos tha mpei se mia sira....tora arxizete kai ginete pragmatika wind h eteria.....

http://www.wind.com.gr/images/wint_images/logo_1.gif

to diktio exei pathei to eksis.....

sinexia anavathmizete to diktio kormou(ekei estiazete to provlima)

to opio logo ton ipiresiwn non stop....ton prosforwn sta pagia,f2g,foritotites

megalonei peran ton prosdokiwn....kai molis anavathmizete ipernikite pali apo ton forto

sintoma omos tha mpei se mia sira....tora arxizete kai ginete pragmatika wind h eteria.....

Aν ισχύει αυτό (που εμένα μου ακούγεται σαν χαζή δικαιολογία που δεν δικαιολογεί τα μικροπροβλήματα σε επίπεδο 3G radio network) σημαίνει πως η Wind στα πλαίσια της διεθνούς της πρωτοπορίας δεν μπορεί να κάνει μια σοβαρή μελέτη ως προς την αναβάθμιση του backbone της με βάση τις ανάγκες που έχει και προβλέπεται για το άμεσο μέλλον να έχει η εταιρεία, όπως γίνεται από όλα τα σοβαρά δίκτυα παγκοσμίως... Μην το λες λοιπόν αυτό σαν επιχείρημα γιατι δεν κάνεις καλό στη Wind.:O

Aν ισχύει αυτό (που εμένα μου ακούγεται σαν χαζή δικαιολογία που δεν δικαιολογεί τα μικροπροβλήματα σε επίπεδο 3G radio network) σημαίνει πως η Wind στα πλαίσια της διεθνούς της πρωτοπορίας δεν μπορεί να κάνει μια σοβαρή μελέτη ως προς την αναβάθμιση του backbone της με βάση τις ανάγκες που έχει και προβλέπεται για το άμεσο μέλλον να έχει η εταιρεία, όπως γίνεται από όλα τα σοβαρά δίκτυα παγκοσμίως... Μην το λες λοιπόν αυτό σαν επιχείρημα γιατι δεν κάνεις καλό στη Wind.:O

Kαμια σχεση, μια χαρα δουλευει το 3G δικτυο στην Μακεδονια.Το δικτυο κορμου μια χαρα ειναι, γιαυτο ουτως η αλλως αυξηθηκαν τοσο τα πακετα ADSM και ριχνει βαρος η Wind στις υπηρεσιες αυτες και τις διαφημηζει αρκετα.

Δεν υπαρχει προβλημα. Απλα, θα ηθελα πραγματικα να ηξερα γιατι δεν εχει τελειωσει η ανανεωση του χαρτη στην ιστοσελιδα :mad::shifty::!:

ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΗΖΟΥΝ ΤΟ ADSM!!!!!

Ειναι αστειο να ειναι σε τετοια κατασταση.

Βεβαια, να μην τα βαψω ολα μαυρα, ενα μπραβο που υπαρχει τουλαχιστον χαρτης καλυψης....

Kαμια σχεση, μια χαρα δουλευει το 3G δικτυο στην Μακεδονια.Το δικτυο κορμου μια χαρα ειναι, γιαυτο ουτως η αλλως αυξηθηκαν τοσο τα πακετα ADSM και ριχνει βαρος η Wind στις υπηρεσιες αυτες και τις διαφημηζει αρκετα.

Δεν υπαρχει προβλημα. Απλα, θα ηθελα πραγματικα να ηξερα γιατι δεν εχει τελειωσει η ανανεωση του χαρτη στην ιστοσελιδα :mad::shifty::!:

Βεβαια, να μην τα βαψω ολα μαυρα, ενα μπραβο που υπαρχει τουλαχιστον χαρτης καλυψης....

Eγώ βέβαια δεν αναφερόμουν συγκεκριμένα στη Μακεδονία αλλά γενικότερα, καθώς τελευταία έχω παρατηρήσει προβληματάκια στο 3G της Wind μέσα στην Αθήνα και έχω ακούσει και από άλλα άτομα παράπονα, τα οποία όμως λογικά έχουν να κάνουν με τους σταθμούς και τις ρυθμίσεις τους. Αλλά σίγουρα δεν έχει να κάνει με το δίκτυο κορμού στο οποίο η Wind κάνει όντως πολύ καλή δουλειά. Επίσης νομίζω πως υπερβάλλουμε με τα παράπονα για το χάρτη τη στιγμή που οι άλλες δεν έχουν καν χάρτη.

Δεν βρίσκουν άτομο με σταθερό χέρι για να τον χρωματίσει στο paint!

Δεν βρίσκουν άτομο με σταθερό χέρι για να τον χρωματίσει στο paint!

:lol::lol::lol::lol: Καλό!Καλό!

Ο χάρτης Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας ανανεώθηκε επιτέλους!Αν και δεν αναβαθμίστηκαν πάρα πολλές περιοχές.....Κρίμα η αναμονή......Υπηρεσίες 3g παντού με καλή κάλυψη μου φαίνεται θα δούμε απ'το 2010 και μετά και αν....Είναι ανεπίτρεπτο πάντως για τη Wind στο μεγαλύτερο μέρος της πόλης της Θεσσαλονίκης η 3g κάλυψη να είναι απλά καλή,τη στιγμη που Voda-Cote παρέχουν ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ κάλυψη.....Ελπίζω στο 2008 να δούμε κάποιες θεαματικές βελτιώσεις αλλιώς..............κλάφτα Χαράλαμπε!

ότι και να λέμε εμείς εδώ αυτοί δεν καταλαβαίνουν τίποτα. έχω ξαναπεί ότι είμαι συνδρομητής της wind σχεδόν από της ενάρξεως της εταιρείας και τέτοιο χάλι με το σήμα δεν έχω ξαναδεί. το αποκορύφωμα ήταν επροχτές που βρισκόμουν για δουλειά στο νοσοκομείο υγεία στόν 12 όροφο να μήν εχω σήμα.ξαναδοκίμασα σήμερα μην τυχόν ήταν τυχαίο και πάλι τα ίδια. μία γραμμή σήμα και όταν δοκιμάζεις να κάνεις τηλέφωνο πέφτει. και όλα αυτά δύο βήματα από τα κεντρικά τους. στο τέλος μέσα στο κτίριο τους θα χρησιμοποιούν άλλη εταιρεία γιά να κάνουν την δουλειά τους οι υπάλληλοι.

ότι και να λέμε εμείς εδώ αυτοί δεν καταλαβαίνουν τίποτα. έχω ξαναπεί ότι είμαι συνδρομητής της wind σχεδόν από της ενάρξεως της εταιρείας και τέτοιο χάλι με το σήμα δεν έχω ξαναδεί. το αποκορύφωμα ήταν επροχτές που βρισκόμουν για δουλειά στο νοσοκομείο υγεία στόν 12 όροφο να μήν εχω σήμα.ξαναδοκίμασα σήμερα μην τυχόν ήταν τυχαίο και πάλι τα ίδια. μία γραμμή σήμα και όταν δοκιμάζεις να κάνεις τηλέφωνο πέφτει. και όλα αυτά δύο βήματα από τα κεντρικά τους. στο τέλος μέσα στο κτίριο τους θα χρησιμοποιούν άλλη εταιρεία γιά να κάνουν την δουλειά τους οι υπάλληλοι.

Έξω ακριβώς από το Νοσοκομείο Υγεία πριν 4 περίπου χρόνια υπήρχε μια κεραία της telestet(από τέτοια εποχή μιλάμε) και με το ΝΕΤΜΟΝΙΤΟΡ του Ν3310 είχα σε εξωτερικό χώρο εντελώς ΤΕΡΜΑ σήμα(-30dBm?από τα μεγαλύτερα που είχα δει στην Αθήνα εκείνη την εποχή) Τώρα αν μέσα στο νοσοκομείο δεν έχει σήμα λόγω Η/Μ θωράκισης ή ξηλώματος της κεραίας η WIND δε φέρει καμία απολύτως ευθύνη.Επίσης καλό θα ήταν να δοκιμάζουμε που και που την κάλυψη των άλλων εταιριών να βλέπουμε πόσο μπροστά ή πόσο ΠΙΣΩ είναι:O

Ο χάρτης κάλυψης σίγουρα έχει ανανεωθεί ΣΩΣΤΑ; Δηλαδή Κοζάνη,Πτολεμαϊδα,Καστοριά δεν υπάρχει 3η γενιά; Τι έγινε; Τις έριξε της κεραίες η WIND; Έχει λάθη ο χάρτης...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σε ολες τις πολεις της Κεντρικης Μακεδονιας υπαρχει 3G αλλα η εμβελεια των σταθμων βασης τριτης γενιας δε δινει τετοια καλυψη σε ολη την εκταση που δειχνουν στο χαρτη.

Στη Κατερινη δεν υπαρχει 3G (και το 2G ειναι χαλια).