gouperman Δημ. September 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2007 γεια σας! θα ηθελα να ρωτησω πως ειναι η καλυψη 2g στην χιο και αν υπαρχει 3G...:!:αξιζει να κανω συμβολαιο με wind ή αλλη εταιρεια εχει καλυτερο δικτυο εκει?:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2007 Σαν να έχει φαίνεται μέσα στην πόλη.!!! http://www.wind.com.gr/flash/mef005gr_r.jpg Με το σκουρο μπλε είναι το 3g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QwQ Δημ. September 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2007 Σαν να έχει φαίνεται μέσα στην πόλη.!!! http://www.wind.com.gr/flash/mef005gr_r.jpg Με το σκουρο μπλε είναι το 3g αντε να δουμε ποτε θα μπει το 3G και στην πολη της μυτιληνης εστω και να πεις οτι δεν υπαρχουν συνδρομητες ή ειναι μικρη πόλη?:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. September 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2007 Παντως η ανυπαρξια σηματος στη Κατερινη εχει και τα καλα της, μου εδωσαν γυρω στα 20 ευρωσεντ εκπτωση (δινουν 1 σεντ/πεσμενη κληση) :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. September 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2007 Παντως η ανυπαρξια σηματος στη Κατερινη εχει και τα καλα της, μου εδωσαν γυρω στα 20 ευρωσεντ εκπτωση (δινουν 1 σεντ/πεσμενη κληση) :p Με ξεπέρασες εμένα μέχρι 18 μου έχουν δώσει :p Κάθε μήνα πάντως έχω κέρδος πάνω από 10 Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2007 Παντως η ανυπαρξια σηματος στη Κατερινη εχει και τα καλα της, μου εδωσαν γυρω στα 20 ευρωσεντ εκπτωση (δινουν 1 σεντ/πεσμενη κληση) :p Με ξεπέρασες εμένα μέχρι 18 μου έχουν δώσει :p Κάθε μήνα πάντως έχω κέρδος πάνω από 10 Είναι πολλά τα λεφτά!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. September 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2007 Με ξεπέρασες εμένα μέχρι 18 μου έχουν δώσει :p Κάθε μήνα πάντως έχω κέρδος πάνω από 10 0.14 προ ΦΠΑ μου εδωσαν. Να δουμε ποτε θα διορθωθει η κατασταση...:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hilander Δημ. October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 Γεια σας. Εθεαθη σημα 3G στην πολη των Σερρων. Καλυπτη απο την εισοδο της πολης (Εθνικο σταδιο) εως την πλατεια του ΙΚΑ. Οπως επισης το κεντρο της πολης (Μεραρχιας). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 Γεια σας. Εθεαθη σημα 3G στην πολη των Σερρων. Καλυπτη απο την εισοδο της πολης (Εθνικο σταδιο) εως την πλατεια του ΙΚΑ. Οπως επισης το κεντρο της πολης (Μεραρχιας). Εβαλαν καινούργια κεραια ? Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 Για το 3g στις Σέρρες: Βρέθηκε επιτέλους κάποιος να το επιβεβαιώσει... Όσο για την επιστροφή χαμένων κλήσεων έσβησα κάθε ανταγωνισμό!Είχα επιστροφή μέχρι και 2 ευρώ αν θυμάμαι καλά!!!! Και μιλάμε για χρήμα χοντρό:p , αν σκεφτεί κανείς ότι ήταν γραμμή με απεριόριστα ενδοεταιρικά(καθαρό κέρδος 2 ευρώ). Φεύγω με φορητότητα και χάνω το μηνιαίο επίδομα!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 Εχει μπει αρκετο 3G τελευταιες 30 ημερες περιπου..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 Εχει μπει αρκετο 3G τελευταιες 30 ημερες περιπου..... μονο στην Κεφαλλονια δεν εχουμε ακομα:mad: Αντε να δουμε ποτε 8α φερει η Wind και σε μας:!: Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n80_s700i Δημ. October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 μονο στην Κεφαλλονια δεν εχουμε ακομα:mad: Αντε να δουμε ποτε 8α φερει η Wind και σε μας:!:Και να ταν μονο η Κεφαλλονια...:(ουτε εδω στη Βορεια Ευβοια πιανει η wind(ουτε και η vodafone),εκτος της cosmote φυσικα που πιανει περιπου 2 χρονια τωρα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. October 1, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 Εχει μπει αρκετο 3G τελευταιες 30 ημερες περιπου..... Σε ποιες περιοχές/πόλεις δηλαδή; Γιατί το "αρκετό" είναι πολύ αόριστο... Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 Και να ταν μονο η Κεφαλλονια...:(ουτε εδω στη Βορεια Ευβοια πιανει η wind(ουτε και η vodafone),εκτος της cosmote φυσικα που πιανει περιπου 2 χρονια τωρα... και εδω η cosmote εχει περιπου 9 μηνες τωρα.... Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 Εδώ στην Κατερίνη δεν έχουν βάλει ακόμα 3G!!Αφού θυμήθηκαν να βάλουν στις Σέρρες πάλι καλά, την Κατερίνη την ξέχασαν τελείως φαίνεται!Και ακόμα...γίνεται και η βελτίωση στο 2G!!Πάντως Θεσ/νίκη (κέντρο),Κατερίνη,Λάρισα δεν έχω δει να μπαίνει τίποτα αυτόν τον καιρό!Ούτε σε 2G,ούτε σε 3G!Παρά μόνο άλλαξαν το lac στην Λάρισα από 20300 σε 20310! Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 Εδώ στην Κατερίνη δεν έχουν βάλει ακόμα 3G!!Αφού θυμήθηκαν να βάλουν στις Σέρρες πάλι καλά, την Κατερίνη την ξέχασαν τελείως φαίνεται!Και ακόμα...γίνεται και η βελτίωση στο 2G!!Πάντως Θεσ/νίκη (κέντρο),Κατερίνη,Λάρισα δεν έχω δει να μπαίνει τίποτα αυτόν τον καιρό!Ούτε σε 2G,ούτε σε 3G!Παρά μόνο άλλαξαν το lac στην Λάρισα από 20300 σε 20310! οταν λες lac τι ενοεις γτ δεν 3ερω? Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 Εδώ στην Κατερίνη δεν έχουν βάλει ακόμα 3G!!Αφού θυμήθηκαν να βάλουν στις Σέρρες πάλι καλά, την Κατερίνη την ξέχασαν τελείως φαίνεται!Και ακόμα...γίνεται και η βελτίωση στο 2G!!Πάντως Θεσ/νίκη (κέντρο),Κατερίνη,Λάρισα δεν έχω δει να μπαίνει τίποτα αυτόν τον καιρό!Ούτε σε 2G,ούτε σε 3G!Παρά μόνο άλλαξαν το lac στην Λάρισα από 20300 σε 20310! Νεο BSC μηπως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 οταν λες lac τι ενοεις γτ δεν 3ερω? Το lac είναι το location area code!!Είναι η περιοχή που καλύπτει το bsc δηλαδή ένας σταθμός ελέγχου!Αν μπήκε δεν γνωρίσω καινούριο bsc,δεν έχω πάει εκτός από την Λάρισα σε άλλες περιοχές που κάλυπτε το 20300!Μπορεί να το έκαναν π.χ Λάρισα 20310,Βόλος 20320; κτλ. Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 Το lac είναι το location area code!!Είναι η περιοχή που καλύπτει το bsc δηλαδή ένας σταθμός ελέγχου!Αν μπήκε δεν γνωρίσω καινούριο bsc,δεν έχω πάει εκτός από την Λάρισα σε άλλες περιοχές που κάλυπτε το 20300!Μπορεί να το έκαναν π.χ Λάρισα 20310,Βόλος 20320; κτλ. o σταθμος ειναι η κεραια που εκπεμπει το σημα ετσι?μεχρι ποσα χιλιομετρα εχει εμβελεια εκπομπης σηματος μια κεραια? Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 Εχει μπει αρκετο 3G τελευταιες 30 ημερες περιπου..... 3g μπαίνει,ο χάρτης κάλυψης στο site δε βλέπω να ανανεώνεται :p Μη καταλήξει όπως την περίοδο ΤΙΜ που ανανεώθηκε ο χάρτης κάλυψης στο site μόλις αγοράστηκε η εταιρία και μετά πάλι στην εξαγορά της :lol::p Oι κεραίες 3ης γενιάς θεωρητικά έχουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΜΒΕΛΕΙΑ αλλά περιορίζονται σημαντικά από το φαινόμενο του cell breathing άρα σε αστικές περιοχές έχουν περιορισμένη εμβέλεια...! Το gsm σε normal mode έχει εμβέλεια 35ΚΜ,σε extended mode εώς 120ΚΜ(θεωρητικά πάντα,το πρακτικό είναι κάτι λιγότερο...:p) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmmour Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 Εντωμεταξύ, εδώ και κάτι μήνες δεν μου δουλεύει το εργαλείο αναφοράς προβλημάτων κάλυψης στο windkalipsi.gr! Είναι δικό μου πρόβλημα ή γενικότερο; Για την ακρίβεια η λίστα με τους νομούς είναι άδεια, και χωρίς επιλογή νομού και πόλης δεν μπορείς να στείλεις report... Το δοκίμασα και με opera και με ΙΕ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 η WIND εχει 3G σημα στην Σπαρτη αλλα μονο στο κεντρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 Εντωμεταξύ, εδώ και κάτι μήνες δεν μου δουλεύει το εργαλείο αναφοράς προβλημάτων κάλυψης στο windkalipsi.gr! Είναι δικό μου πρόβλημα ή γενικότερο; Για την ακρίβεια η λίστα με τους νομούς είναι άδεια, και χωρίς επιλογή νομού και πόλης δεν μπορείς να στείλεις report... Το δοκίμασα και με opera και με ΙΕ... Και σε εμένα φίλε μου το ίδιο πρόβλημα υπάρχει απο τότε που έγινε η αλλαγή από TIM σε Wind. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 Και σε εμένα φίλε μου το ίδιο πρόβλημα υπάρχει απο τότε που έγινε η αλλαγή από TIM σε Wind. Πολλα περισσοτερα :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts