lykos27 Δημ. November 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2007 Φίλε πίστεψε με είμαστε πολλοί που θέλουμε msn στο ppc μας μέσω wind plus non stop ;) Οπότε θα σε παρακαλούσα πάρα πολύ να μοιραστείς μαζί μας την λύση που βρήκες για το θέμα αυτό. Σε ευχαριστώ προκαταβολικά :) PAIDIA KI EGO APO EDO MESA TO VRIKA...! MPAINETE MESO TOY PDA SAS STIN DIEYTHINSI - http://www.ebuddy.com - kai epita patate msn kai dinete to user kai to password sas....!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nathanael Δημ. November 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2007 Γεια σας σε ολους!!! ειμαι κατοχος νοκια Ν80 και με συνδεση στο WIND1 με το μηδενικο παγιο (με αυτο ειμαι ευχαριστημενος) και επειδη στο σπιτι μου δεν εχω γραμμη ΟΤΕ και καθε φορα που θελω ιντερνετ παω σε φιλο μου. Γινεται με το κινητο μου μεσω PC-SUITE της NOKIA να μπω σε συνδεση, αν το κανω αυτο τι χρεωση θα εχω και τι ταχυτητα θα εχει:worry: αν εχει σταθερη χρεωση οπως στο κινητο που μπαινουμε στο wind plus η εισοδος εχει 0,35€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lykos27 Δημ. November 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2007 ΝΙΩΘΩ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΓΝΩΜΟΣΗΝΗ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΕΝΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ Ο "ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ" (πλεον...!) --- AgentCain--- ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ (και ασχετοσυνη μου εδω που τα λεμε....!) ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ, ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΟΥΣ "ΠΡΩΤΟΕΤΗΣ" ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ PDAs - smartphone ...!! ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.... ΕΙΣΑΙ ΑΠΕΧΤΟΣ..>!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 H λύση του ebuddy που αναφέρεται πιο πάνω είναια σφαλής άραγε;:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stehellas Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 kai diladi ... ean mpo kanonika apo thn siskeuh mou sto msn kaioxi apo eki tha xrewtho ???( mperdeutika) :wacko: Παράθεση stehellas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. November 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2007 Παιδιά,έχω που ταλαιπωρούμαι 2 ώρες προσπαθώντας να ρυθμίσω το κινητό μου να μπει στο Πλας.Έχω επιέξει 7 διαφορετικά κινητά σε ρυθμίσεις,γιατί πάω στις αυτόματες της σελίδας τους και βγάζει πρόβλημα αλλά και με χειροκίνητες δε μπαίνει.Τί να κάνω???Έχω το Sony Ericsson K530 Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. November 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2007 Παιδιά,έχω που ταλαιπωρούμαι 2 ώρες προσπαθώντας να ρυθμίσω το κινητό μου να μπει στο Πλας.Έχω επιέξει 7 διαφορετικά κινητά σε ρυθμίσεις,γιατί πάω στις αυτόματες της σελίδας τους και βγάζει πρόβλημα αλλά και με χειροκίνητες δε μπαίνει.Τί να κάνω???Έχω το Sony Ericsson K530 http://www.sonyericsson.com/cws/support/phonesetup?cc=gr&lc=el Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 Εγώ πάντως απο κέντρο Λάρισας με δύκτιο 3G σερφάρω μέσω υπολογιστή στα 400kbps.Δέν είναι και άσχημα για 3.49€/μήνα.Ακόμη η σύνδεση κινητών με υπολογιστή γίνονται πιο εύκολη αν το κινητό είναι καινούργιο, από τους driver του μόντεμ και απο το λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 kapies fores otan sindeome me to wind plus kai serfarw apo to p3600, anti gia to G mou vgazei to H , parola auta den me xreonei parapanw. ti einai kai giati simvenei auto? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 Eνας απλος τροπος ειναι να διαβασεις τις οδηγιες του κινητου σου, να δεις τι σημαινει το συμβολο Η. Υποθετω οτι το συμβολο G (GPRS) βγαινει οπου δεν υπαρχει 3G καλυψη, το συμβολο Η (HSDPA) βγαινει οπου υπαρχει 3G δικτυο..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 kapies fores otan sindeome me to wind plus kai serfarw apo to p3600, anti gia to G mou vgazei to H , parola auta den me xreonei parapanw. ti einai kai giati simvenei auto? To H σημαίνει πως εκεί που βρίσκεσαι υπάρχει κάλυψη 3g οπότε και hsdpa. Το Η συγκεκριμένα εμφανίζεται όταν υπάρχει μεταφορά δεδομένων από και προς την συσκευή σου. Σίγουρα παρατήρησες ότι όταν εμφανίζεται αυτό το Η η ταχύτητα είναι σαφώς πιο γρήγορη ε; Και εννοείται πως δεν σε χρεώνει παραπάνω ;) edit: Κάποιος με πρόλαβε... Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomberb17 Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 Ξέρει κανείς το 3G μέσω της κάρτας (ADSM) της wind τι pings έχει για online παιχνίδια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 Για ping-critical games, ξεχασε το... Mobile internet εχει πολυ μεγαλυτερα pings απο ADSL...θα μπορεις να παιζεις μερικα πχ, strategy η οτιδηποτε δεν εχει αναγκη απο ιδιαιτερα χαμηλο Ping. Παντως, για ευρωπη, μπορει να εισαι οπουδηποτε απο περιπου 100-300 ms... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomberb17 Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Βασικά το θελω για να παιζω World of warcraft... Εγω με την DSL επαιζα με Pings γυρω στα 300ms... Οποτε αν εχει τετοια pings δεν θα ειναι τοσο ασχημα... Το θεμα ειναι να μην εχει πανω απο 500... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lucifsg Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 paides thelw th voitheia sas se kati . xtes phga kai ekana syndesh sth wind kai evala thn yphresia internet (blackberry) non stop. sto katasthma mu eipan oti mporei na lene oti einai gia blackberry alla mporeis na to xrhsimopoihseis kai me opoiadhpote 3g syskeyh kai na to valw , de tha yparxei provlhma klp. pairnw shmera thl sthn eksyphrethsh pelatwn na rwthsw an exei exergopoihthei h yperesia intrenet non stop gia na ksekinhsw to browsing kai mu lene oti gia na to xrhsimopoihsw ayto prepei na xw apokleistika blackberry alliws tha xraiwnomai kanonika to traffic klp. kai tus lew giati pou kserei h etairia se ti kinhto exw balei egw th karta kai an xrhsimopoiei allh pylh diadiktyu to blackberry ap oti to n95 kai arxise na mu ta masaei kai na mu leei de mporw na sas apadhsw s ayto kai ta phra ligo ... gnwrizei kapoios kati gia ayto kai an odws exeis aperiosto web browsing mono apo blackberry ? an paw na syndethw sto internet meso browser h na xrhsimopoihsw opoiadhpote allh efarmogh pou thelei syndesh sto diktyo na xrhsimopoihsw wind gprs h wind internet? eyxaristw prokatvolika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 καλησπερα και απο εμενα, εχω μια ερωτηση για οποιον γνωριζει ... ειμαι κατοχος ενος καρτοκινητου free to go , πως θα ενεργοποιησω το wind plus non stop ??? επισσης εχω μια pcmcia data link της οποιας εχω κανει διακοπη συμβολαιου και μου εχει μεινει h pcmcia μονο ! μπορω να κανω κατι με thn pcmcia kai το καρτοκινητο ωστε να μπαινω στο νετ απο το λαπτοπ ??? οδηγιες ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_ft Δημ. December 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2007 Ξέρει μήπως κανείς γιατί όταν πάω να δω τα email μου από το Mobile site του Yahoo στην διαδικασία του login λαμβάνω το εξής μήνυμα: "gateway receιved an invalid response from the upstream server"; Μου συμβαίνει και με το Nokia 6230 και με το SE W660. Χρησιμοποιώ το wind plus non stop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. December 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2007 Βασικά το θελω για να παιζω World of warcraft... Εγω με την DSL επαιζα με Pings γυρω στα 300ms... Οποτε αν εχει τετοια pings δεν θα ειναι τοσο ασχημα... Το θεμα ειναι να μην εχει πανω απο 500... Μόλις έκανα ένα speedtest. Είμαι σε περιοχή κάλυψης HSDPA και το ms PING όπως βλέπεις είναι 240 ;) http://www.speedtest.net/result/209807057.png Οι ταχύτητες δυστυχώς είναι σε τέτοια χαμηλά επίπεδα... Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2007 Μόλις έκανα ένα speedtest. Είμαι σε περιοχή κάλυψης HSDPA και το ms PING όπως βλέπεις είναι 240 ;) http://www.speedtest.net/result/209807057.png Οι ταχύτητες δυστυχώς είναι σε τέτοια χαμηλά επίπεδα... Δε μπορώ να καταλάβω πως στη Θεσσαλονίκη έχετε τόσο χαμηλές ταχύτητες όταν στο Βόλο το download ειναι ΚΑΡΦΩΜΕΝΟ όλη μέρα στα 3.6Mbps:blink: Τι στο καλό,καλύτερο backbone έχει εδώ από Θεσσαλονίκη...και οι κεραίες στο Βόλο είναι λίγες και έχουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΙΝΗΣΗ σε σχέση με το επιμερισμένο κόστος κίνησης της Θεσσαλονίκης :wacko: Γιατί έτσι...δε μπορώ να καταλάβω:( Πέτρο,τις ίδιες ταχύτητες έχεις και στο wind plus? Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. December 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 Δε μπορώ να καταλάβω πως στη Θεσσαλονίκη έχετε τόσο χαμηλές ταχύτητες όταν στο Βόλο το download ειναι ΚΑΡΦΩΜΕΝΟ όλη μέρα στα 3.6Mbps:blink: Τι στο καλό,καλύτερο backbone έχει εδώ από Θεσσαλονίκη...και οι κεραίες στο Βόλο είναι λίγες και έχουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΙΝΗΣΗ σε σχέση με το επιμερισμένο κόστος κίνησης της Θεσσαλονίκης :wacko: Γιατί έτσι...δε μπορώ να καταλάβω:( Πέτρο,τις ίδιες ταχύτητες έχεις και στο wind plus? Wind Plus τι εννοείς; με σύνδεση του κινητού με τον υπολογιστή; αν ναι, παλιότερα που το είχα χρησιμοποιήσει, αυτές τις ταχύτητες είχα. Και άλλοι γνωστοί μου εδώ στη Θεσσαλονίκη σε αυτά τα επίπεδα είναι. Απ' ότι διάβασα σε άλλο thread και μια κοπέλα στο Ηράκλειο Κρήτης 300 με 500 kbps πιάνει... Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. December 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 Egw menw dwdekanhsa kai pianw aytes ths taxhthtes(mpainw me motorola v3x,3g shma,me wind plus...). http://www.speedtest.net/result/210037320.png Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. December 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 Αλλά έχεις και επικό ping... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. December 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 Βρε παιδιά,για να καταλάβω ένα πράγμα:η μέγιστη θεωρητική ταχύτητα downloading μέσω HSDPA(στην παρούσα φάση)δεν πρέπει να είναι 460,8 KB/s;;; Έχουμε:3,6 Mbps = 3,6 * 1024 = 3686,4 ΚΒ/s = 3686,4 / 8 = 460,8 ΚΒ.. Άρα,η μέγιστη(θεωρητική )ταχύτητα δεν είναι τα 460,8 ΚΒ?? Εσείς παραθέτετε αποτελέσματα της τάξης των 643 ΚΒ.... Μήπως είναι όμως 643 ΚΒ/s = 643 / 8 = 80,375 kb??Για εξηγήστε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2007 Αλλά έχεις και επικό ping... :lol: λογικό είναι,αφού περνάει από proxy;) Πάντως αν πράγματι όλη η Ελλάδα πάει έτσι...η Wind πρέπει να ενισχύσει λίγο το δίκτυο κορμού της! Ας αφήσουμε τα speedtest τα οποία είναι και λίγο αναξιόπιστα για ασύρματες ζεύξεις...από download πως πάτε;:worry: Όχι torrents,για rapidshare,http γενικά... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliadis Δημ. December 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2007 Καλησπέρα σε όλους.Εχω μια data κάρτα pcmcia στην οποία έχω βάλει μια F2go,έκανα τις ρυθμίσεις και προσπάθησα να μπω στον Intenret απο το laptop.Εγινε η κλήση κανονικά,συνδέθηκα αλλά μου ανοίγει μόνο μια φορά όποια σελίδα πάω να ανοίξω κ μετά τίποτα.Το δοκίμασα με explorer-mozilla-opera με άλλες σελίδες και κάνει το ίδιο.Απ' ότι είδα κάπου κι άλλος φίλος είχε το ίδιο πρόβλημα.Μάλλον κάποια ρύθμιση θα είναι αλλα ποιά?Καμμια ιδέα?Ευχαριστώ Παράθεση Χ1ι-ROM-NEW V-LITE 4.3 COBALT HARDCORE EDITION FINAL (Stable) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts