Jump to content

Nathanael

Members
  • Δημοσιεύσεις

    72
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Nathanael

  1. ηρθε η αναβαθμιση του android 13 και ειναι 2114,04MB για να δουμε απο δω και περα να γινει πιο καλυτερο!
  2. γεια σας παιδια! συντομα θα βγει αναβαθμιση του αντροιδ 12 σε 13 μαθατε κατι για το ποτε θα ερθει στα κινητα μας? θα ειναι πιο καλυτερα οταν μπει η ενημερωση?
  3. γεια σας παιδια, απο που βγαινει αυτο που δειχνω με κοκκινο στη εικονα...
  4. να υποθεσω οτι μερικες φορες αν βαλεις αλλη μπαταρια σαν να μην ειναι καλυτερο απο αυτο που ειχε! ειναι σπανιο να βρεις καλυτερη μπαταρια να κραταει περισσοτερο! επισης με ποια εφαρμογη ειδες ποσες φορτισεις ειχε το κινητο;
  5. Kαι εμενα απο το πρωι 6:30 πιστευετε οτι θα ειναι το τελευταιο ή θα ξαναβγει αλλη σε 6 μηνες ή χρονο;
  6. μηπως να περιμενες το S21 που λενε οτι θα υποστηριζει και πενακι αλλα δεν θα εχει θηκη γισ το πενακι η συσκευη αλλα η θηκη για τη συσκευη!
  7. γεια σε ολους τους κατοχους του συγκεκριμενου κινητου! αυτο που θελω να πω ειναι οτι στη εφαρμογη framelapse pro οταν αφηνω το κινητο για καταγραφη μενει ανοιχτη η οθονη του κινητου ,οταν παω να τη σβησω ,για να συνεχισει καταγραφη με σβηστη οθονη χανεται η εφαρμογη ,ενω στο ΝΟΤΕ 4 εσβηνες τη οθονη και συνεχιζε οση ωρα ηθελες,το ιδιο και στη καταγραφη διαδρομης gps με τη εφαρμογη speedometer gps το κινητο πρεπει να μενει ανοιχτο με αναμμενη οθονη σε ολη τη καταγραφη ενω στο προηγουμενο εσβηνες τη οθονη το εβαζες στη τσεπη σου εκανες τη πορεια σου και ολα καλα! ξερει κανεις καμια λυση? ευχαριστω!
  8. απορω εκει στο τελωνειο στο αεροδρομιο θα εχουν γαματα δωματια απο δεματακια και οι ελεγχοι θα ειναι οπτικως βλεποντας το δεμα ειναι μικρο ή μεγαλο ή ειναι βαρυ αναλογα θα περασει τελωνειο ή θα περασει ελευθερα γι αυτο καθυστερουν να μας ερθουν...
  9. Καλη μου Υπερεπιτυχια!!!! :) και σε μενα και λιγο σε ολους χεχεχε :) :) :)
  10. Καλη μου τυχη!! (μακαρι να μου ανθισει εστω και μια φορα στη ζωη!!)
  11. Καλη επιτυχια σε ολους αλλα σε μενα ακομα περισσοτερη επιτυχια γιατι ειμουν ατυχος και χαλασε το κινητο μου , με αυτο θα εχω περισσοτερη χαρα με ενα καλυτερο κινητο απο ολους!!!!
  12. Καλη επιτυχια σε ολους αλλα σε μενα ακομα περισσοτερη επιτυχια γιατι ειμουν ατυχος και χαλασε το κινητο μου , με αυτο θα εχω περισσοτερη χαρα με ενα καλυτερο κινητο απο ολους!!!!
  13. Καλη επιτυχια σε ολους μα σε μενα ελπιζω ακομα περισσοτερη επιτυχια για να αποκτησω κανα νεο κινητο και εγω να το ευχαριστηθω οπως ολοι!!!!!
  14. Καλη μου μεγα τυχη και με την καλυτερη ελπιδα να ερθει στο χερι μου....
  15. καλη μας επιτυχια σε ολους , μακαρι καμια νικη σε μενα , τοσα χρονια τιποτα για μενα!! Ευχαριστουμε πολυ myphone.gr !!
  16. το κινητο που εχω εχει πανω του το android 2.3.4 και χθες εκανα μια βλακεια ,εψαχνα σε αλλα φορουμ για τη λυση της μπαταριας που δειχνει ανα 10% για να το κανω να δειχνει ανα 1% βρηκα και αντικαστησα αρχεια system μετα την επανακινηση αρχισαν τα προβληματακια ωωωω πως θα το ξαναγυρισω κανονικα; μπορει καποιος να μπει στο system και αντιγραψει καποια αρχεια που θελω και να μου τα στειλει? για το Droid 3 της Verizon λεω! Edit : τωρα πια με τα πειραματα που εκανα δεν ανοιγει καθολου το κινητο παραμενει κολλημενο στο ανοιγμα το σημα της! :( ωχ ωχ ποιος ξερει απο αυτα να με βοηθησει να το ξαναφλασαρω απο την αρχη! ψαχνω ψαχνω στο xda δεν καταλαβαινω ας βρεθει καποιος παρακαλω!!!
  17. με ποιο δοκιμασες να το σβησεις; δοκιμασες με το titanium backup?
  18. ΩΩΩ τι ωραια αυξανονται οι κατοχοι droid 3 !!! εγω οπως το ειχα παραγγειλει το αφησα οπως ειναι γιατι δεν ξερω τοσο καλα πως να ασχοληθω με το Rom και ευτυχως που ειναι rooted και το κανω ο,τι θελω... επισης αν ξερει καποιος εδω πως να ρυθμισω για να εχω ιντερνετ στο κινητο μεσω δικτυου
  19. οχι παραμενει ως εχει αλλα σε καποια εχει λιγα ελληνικα! _____________________________________________________________________ βαζω κι αλλα ερωτηματα σε οποιους ξερουν. επειδη το droid 3 ειναι απο τη Verizon και οταν ανοιγω για ληψη και αποστολη Data μεσω δικτυου για να χρησιμοποιησω το ιντερνετ αφου εχω καθε μηνα δωρεαν ΜΒ για να τα χρησιμοποιησω δεν γινεται τιποτα... μηπως ξερει κανεις πως να αλλαξω τις ρυθμισεις να βαλω της Cosmote;
  20. Ευχαριστω πολυ καλοο το προγραμματακι αυτο που αλλαξα το location και εβαλα τη ελλαδα και ολα οκ!
  21. Γεια σας και παλι.. Μολις απεκτησα το Droid 3 και βλεπω ποσο ωραιο ειναι και μ' αρεσε πιο πολυ απο το Xperia Pro που εχω και το Ν97 μινι αλλα βλεπω οτι δεν μπορω να μπω στο data μεσω ιντερνετ και αυτο που βρισκω να βαλω ρυθμισεις επισης ποιος ξερει να αλλαξω το location της περιοχης γιατι αν εγκαταστω καποιες εφαρμογες μπαινουν στα αγγλικα κατευθεια λογος εχει αγγλικο μενου. Α να ρωτησω κατι που βρισκουμε το ICS και πως το εγκαθιστουμε στο κινητο; @lazarusrevol η απαντηση σου για τη εναλλαγη αγγλικου και ελληνικου πληκτρολογιου ειναι με το εξης τροπο στο ανοιχτο πληκτρολογιο οπως βλεπεις πανω απο το ALT ειναι το πληκτρο που κανει τα κεφαλαια αυτο το πατας και μετα το space κανει τη εναλλαγη γλωσσας!!! ;)
  22. Ωω εχετε βιασυνη για το παγωτακι που ερχεται το καλοκαιρι! και τι θα γινει μολις το αναβαθμισετε, αφου σε μενα μεχρι τωρα που εχω το 2.3 δεν εχει προβλημα με το ρουταρισμα, αν βαλετε το 4 θα μπορειτε να το ρουταρετε η θα περιμενετε παλι αρκετους μηνες για το ρουτ;
  23. ΑΑΑ τι ωραια που βρεθηκε ενας κατοχος!!! οι πληροφοριες που θελω ειναι : 1) κανει βιντεοκλησεις μεσω του δικτυου (οχι μεσω ιντερνετ,σκαιπ κλπ... ) 2) στα μηνυματα γραφεις και διαβαζεις κανονικα στα ελληνικα κι ας μη εχει ελληνικο μενου 3) οταν γραφεις μηνυματα SMS κλειστο το πληκτρολογιο εχεις τη επιλογη για το συνηθησμενο ABC πληκτρολογιο οπως πολια που ειναι με τη σειρα 4) στο συρομενο πληκτρολογιο μπορεις να γραφεις κι ελληνικα; αυτα σκεφτηκα τωρα πιο μετα αλλα...
×
×
  • Create New...