azuli Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Αγόρασα πριν λίγες μέρες το samsung gt2121e. Μου έστειλαν τις ρυθμίσεις για το internet με sms από τη wind, τις αποθήκευσα και το αποτέλεσμα ήταν να κλείνει το κινητό τελείως και να ανοίγει ξανά μόνο του. Μετά από επίσκεψη στο σερβις του καταστήματος, μου αλλάξανε τη συσκευή. Η ίδια διαδικασία αποθήκευσης των ρυθμίσεων, αλλά το αποτέλεσμα το ίδιο. Η συσκευή είναι οκ αυτή τη φορά, από τη wind μου λένε πως έχουν τις ρυθμίσεις αυτές που μου στέλνουν μόνο και δε μπορούν να κάνουν κάτι αν δε ταιριάζουν στη συσκευή....τι μπορώ να κάνω σ αυτή την περίπτωση; το πας πισω και παιρνεις αλλη μαρκα.Δεν μπορουν να σου πουλανε smartphone που να μην δουλευει το ιντερνετ,τι smartphone ειναι τοτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Αγόρασα πριν λίγες μέρες το samsung gt2121e. Μου έστειλαν τις ρυθμίσεις για το internet με sms από τη wind, τις αποθήκευσα και το αποτέλεσμα ήταν να κλείνει το κινητό τελείως και να ανοίγει ξανά μόνο του. Μετά από επίσκεψη στο σερβις του καταστήματος, μου αλλάξανε τη συσκευή. Η ίδια διαδικασία αποθήκευσης των ρυθμίσεων, αλλά το αποτέλεσμα το ίδιο. Η συσκευή είναι οκ αυτή τη φορά, από τη wind μου λένε πως έχουν τις ρυθμίσεις αυτές που μου στέλνουν μόνο και δε μπορούν να κάνουν κάτι αν δε ταιριάζουν στη συσκευή....τι μπορώ να κάνω σ αυτή την περίπτωση; βάλε τις ρυθμισεις χειροκινητά, τόσο απλό. ένα apn βάζεις, gint.b-online.gr νομίζω, κι ασε τους υπάληλους στη wind να λένε οτι δε μπορουν το πας πισω και παιρνεις αλλη μαρκα.Δεν μπορουν να σου πουλανε smartphone που να μην δουλευει το ιντερνετ,τι smartphone ειναι τοτε. δεν ειναι smartphone Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
e_k Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 μου έστειλαν και με e-mail τις ρυθμίσεις, απλά αυτά που αναφέρει δεν υπάρχουν στις ρυθμίσεις της συσκευής...και η απάντηση, εμείς αυτές έχουμε, αν σου κάνουν, αν δε σου κάνουν...πρόβλημα σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 μου έστειλαν και με e-mail τις ρυθμίσεις, απλά αυτά που αναφέρει δεν υπάρχουν στις ρυθμίσεις της συσκευής...και η απάντηση, εμείς αυτές έχουμε, αν σου κάνουν, αν δε σου κάνουν...πρόβλημα σου ψάξε τις ρυθμισεις του κινητου και θα βρεις κάτι σαν σημείο πρόσβασης, apn κλπ, γενικα οτι βρεις πες να δούμε πώς θα το ρυθμισεις Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petars Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 το πας πισω και παιρνεις αλλη μαρκα.Δεν μπορουν να σου πουλανε smartphone που να μην δουλευει το ιντερνετ,τι smartphone ειναι τοτε. +1000 στο άλλη μάρκα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 απλα απαραδεκτη η wind στην καλυψη 3g στην χαλκιδικη.Ουτε για πλακα δεν πιανεις 3g για αλλη μια χρονια,με vodafone μια χαρα φυσικα.Καλα που αναβαθμιζουν το δικτυο τους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subseven Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Πετάει η WIND στη Χαλκιδική. Κατέβασμα το Breaking Bad με 1mb/s Παράθεση Ericsson T65 > Siemens S65 > SE W550i > Iphone 3GS > HP Pre 3 > Galaxy S3 + Note 8 > OnePlus One Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 απλα απαραδεκτη η wind στην καλυψη 3g στην χαλκιδικη.Ουτε για πλακα δεν πιανεις 3g για αλλη μια χρονια,με vodafone μια χαρα φυσικα.Καλα που αναβαθμιζουν το δικτυο τους! Σε πια περιοχή. Κλείδωσε μόνημα σε 3g για να μην σου κάνει κόλπα. Πετάει η WIND στη Χαλκιδική. Κατέβασμα το Breaking Bad με 1mb/s Σε πια περιοχή ; Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Σε πια περιοχή. Κλείδωσε μόνημα σε 3g για να μην σου κάνει κόλπα. :wacko: Αφού δεν πιάνει καθόλου 3G σήμα.. Άμα το κλειδώσει σε 3G απλά δεν θα χει καθόλου σήμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 απο καλιθεα και κατω τιποτα,τι να κλειδωσω 3g,δεν συνδεεται καν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 απο καλιθεα και κατω τιποτα,τι να κλειδωσω 3g,δεν συνδεεται καν βλάβη είναι δήλωσε το . Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 μακαρι να ηταν βλαβη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 μια ερωτηση: το huawei mi-fi που δινει στο mobile broadband με καρτα 50€ μπορουμε να το χρησιμοποιησουμε και με αλλης εταιρειας sim? Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giogio Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 μια ερωτηση: το huawei mi-fi που δινει στο mobile broadband με καρτα 50€ μπορουμε να το χρησιμοποιησουμε και με αλλης εταιρειας sim? Ναι ετσι το εχω και εγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 απο καλιθεα και κατω τιποτα,τι να κλειδωσω 3g,δεν συνδεεται καν Από Νέα Φώκαια μέχρι και Παλιούρι είχε παντού 3G, ακόμη και μέσα στα σπίτια που ήμουν. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 (edited) τελικα δεν εχω καταλαβει.ισχυει αυτο που λεγαμε παλια οτι η κοσμοτε λογω τεχνολογιας οτε πιανει σε ποιο πολλες περιοχες η μπα?μιλαω για 3g ρωταω γιατι μετα απο 20 χρονια εφυγα απο wind λογω κακου σηματος ,ηρθα βοντα αλλα και εδω το 3g ειναι τραγικο!φλοισβος ΟΛΟ το παρκο χωρις κτιρια και εχει μια δυο γραμμες και δεν ανοιγουν σελιδες ιντερνετ δεν βγαινουν κλησεις!ερετρια,πλαταμωνας,νεοι ποροι εδεσσα λουτρα ποζαρ 3g μεσα σε σπιτια ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ.μονο σε παραθυρο και αν!ΕΛΕΟΣ με τις διαφημισεις τους.απλα ηθελα να ηξερα εαν η κοτε θα εχει καλυτερο 3G η θα βριζω κι εκει?αν ειναι ετσι ας γυρισω wind που ειναι η συμπαθεια μου Ps.το έχω κλειδωμένο στο 3g Edited August 21, 2013 by fuorigioco1981 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Από Νέα Φώκαια μέχρι και Παλιούρι είχε παντού 3G, ακόμη και μέσα στα σπίτια που ήμουν. ποσες γραμμες σημα?γιατι σε εμενα στην ιδια περιοχη επαιζε μεταξυ μηδεν γραμμων και αποσυνδεσης.Τι επιλογη ειχες επιλεγμενη?3g η 3g preferred? Μολις γυρισα Αθηνα το 3g μια χαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 τελικα δεν εχω καταλαβει.ισχυει αυτο που λεγαμε παλια οτι η κοσμοτε λογω τεχνολογιας οτε πιανει σε ποιο πολλες περιοχες η μπα?μιλαω για 3g ρωταω γιατι μετα απο 20 χρονια εφυγα απο wind λογω κακου σηματος ,ηρθα βοντα αλλα και εδω το 3g ειναι τραγικο!φλοισβος ΟΛΟ το παρκο χωρις κτιρια και εχει μια δυο γραμμες και δεν ανοιγουν σελιδες ιντερνετ δεν βγαινουν κλησεις!ερετρια,πλαταμωνας,νεοι ποροι εδεσσα λουτρα ποζαρ 3g μεσα σε σπιτια ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ.μονο σε παραθυρο και αν!ΕΛΕΟΣ με τις διαφημισεις τους.απλα ηθελα να ηξερα εαν η κοτε θα εχει καλυτερο 3G η θα βριζω κι εκει?αν ειναι ετσι ας γυρισω wind που ειναι η συμπαθεια μου Ps.το έχω κλειδωμένο στο 3g Λόγω τεχνολογίας ΟΤΕ; Ιδια τεχνολογία έχουν. Ο ΟΤΕ πιο πυκνό δίκτυο. Διαφορετική "τεχνολογία" έχει σε ορισμένες περιοχές η Vodafone, με 3G στα 900. Καλύτερο αλλά δεν το βλέπουν όλες οι συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Λόγω τεχνολογίας ΟΤΕ; Ιδια τεχνολογία έχουν. Ο ΟΤΕ πιο πυκνό δίκτυο. Διαφορετική "τεχνολογία" έχει σε ορισμένες περιοχές η Vodafone, με 3G στα 900. Καλύτερο αλλά δεν το βλέπουν όλες οι συσκευές. Ναι για το πυκνοτερο δίκτυο ήθελα να πω.Και Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guzel Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 αν δεν σε ενδιαφερουν 5-6 στενα σε αθηνα - θεσσαλονικη και θελεις 3g σχεδον παντου τοτε βουρ cosmote.. πιο ακριβο αλλα ειναι αρκετα αξιόλογο. έχω το 20GB το οποιο ειναι απεριόριστο, μετά τα 20 λενε οτι ριχνουν την ταχύτητα αλλα δεν εχει συμβει ποτε και το έχω 7 μηνες τώρα.. έχω καταργησει την adsl! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 ποσες γραμμες σημα?γιατι σε εμενα στην ιδια περιοχη επαιζε μεταξυ μηδεν γραμμων και αποσυνδεσης.Τι επιλογη ειχες επιλεγμενη?3g η 3g preferred? Μολις γυρισα Αθηνα το 3g μια χαρα Συνήθως φουλ, δεν το κοιτούσα και συνέχεια, γιατί ήμουν διακοπές. Αλλά πρόβλημα δεν αντιμετώπισα κάπου. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Καλησπέρα. Το κινητό αλλάζει από μόνο του το σημείο πρόσβασης. Δηλαδή ενώ επιλέγω το Wind internet, ενεργοποιώντας τα δεδομένα κάνει κάτι σαν αποσύνδεση δηλαδή εξαφανίζεται το H+ και αυτόματα αλλάζει το σημείο πρόσβασης σε Wind wap και εμφανίζεται πάλι το H+. Γιατί το κάνει αυτό; τι φταίει; τι να κάνω; Υ.Γ Το γράφω και εδώ γιατί δεν μου δώσανε απάντηση στο θέμα του Samsung galaxy s3 που το είχα αναρτήσει αρχικά. Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Στην Σαντορίνη τραγική η κάλυψη. Στα περισσότερα μέρη απλά G ή Edge , όταν με Vodafone σχεδόν παντού έχω 3G. Κρίμα για τέτοιο τουριστικό προορισμό. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Στην Σαντορίνη τραγική η κάλυψη. Στα περισσότερα μέρη απλά G ή Edge , όταν με Vodafone σχεδόν παντού έχω 3G. Κρίμα για τέτοιο τουριστικό προορισμό. Ναι σωθήκαμε κι εμείς με βοντα.όλη την Ελλάδα γύρισα τραγικό το 3g....βασικά ίδιο σχεδόν με της γουιντ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Ναι σωθήκαμε κι εμείς με βοντα.όλη την Ελλάδα γύρισα τραγικό το 3g....βασικά ίδιο σχεδόν με της γουιντ Δεν παίζει. Ιδιο με την Wind στις πόλεις. Εκτός, η wind απλά δεν υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts