Nikolas14 Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Δεν ξερω δινει το LTE υπηρεσίες φωνης? Δεν νομίζω να ειναι ενεργοποιημένο ακομα. 3τζι θελει και για φωνη Στάλθηκε από το LG-H818 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αμα εχει 2G-GSM στα 900Mhz για φωνη και LTE στα 800Mhz θα γινει παρτυ στο μετρο της Αθηνας..αντε να δουμε και στο μετρο της Θεσσαλονικης τετοια,που ακοκα χτιζεται... Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Ποια είναι η πιο φθηνή προσφορά μέσω ενός 12××× για δεδομένα? Κάπου νομίζω είχα δει ένα γίγα με 4.4 ευρώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Ποια είναι η πιο φθηνή προσφορά μέσω ενός 12××× για δεδομένα? Κάπου νομίζω είχα δει ένα γίγα με 4.4 ευρώ Από f2go στείλε 60 στο 12410: Ισχύει για όλους. 1GB με -4,40€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Αλλιώς το επόμενο που συμφέρει είναι το 1000 στο 1264 ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Σε αυτό το θέμα θα ανεβαίνουν οι ανανεώσεις των χαρτών κάλυψης σε 3g / 4g που ανεβάζουν στις επίσημες σελίδες τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας ανά τακτά χρονικά διαστήματα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6768450#post6768450 (Το παλαιό θέμα “Σύγκριση χαρτών κάλυψης κινητής τηλεφωνίας” δεν βρίσκεται πλέον σε λειτουργία και δεν θα ανανεώνονται οι χάρτες). Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Ξέρετε αν το παρακάτω, δουλεύει και με 4G?https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/wind-mobile-broadband/oikonomika-programmata-horis-sumvolaio/online-paraggelia-paketou-mobile-broadband/ Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Το usb stick και το Wi-Fi modem είναι 3G . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AquaSonic Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Καλημέρα! Λόγω δουλειάς μετακόμησα στη Λάρισα εδώ και περίπου 3 μήνες. Επειδή δεν θα κλείσω χρόνο αποφάσισα να βάλω ενα πακέτο Mobile Broadband 20GB σε προσφορά 20 ευρώ που είχε τότε η Wind, με Mifi συσκευή (είχε έξτρα χρέωση ~13 ευρώ, TP-Link M5350 Unbranded) Αν και σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος με την υπηρεσία, αντιμετώπιζα (και συνεχίζω) ορισμένα προβλήματα κυρίως με Timeouts, Corruption σε Downloads με DAP και πολλές φορές αδυναμία για streaming (είτε θα πιξελίαζει, είτε error στον player απο youtube μέχρι τελευταίο tv streaming site με JWplayer). Αυτο συμβαίνει σε πολλές περιοχές με καλό σήμα, οπότε το έριχνα στο MiFi. Δοκίμασα να βάλω την SIM και σε ενα Netgear MBRN3000 3G router με ενα σχετικά παλίο Huawei K4505 3G Stick της Vodafone που εχω και να βγάλω και το στικάκι στο μπαλκόνι (3-4 μπάρες) αλλά το πρόβλημα παραμένει το ίδιο. Μετά απο googling έπεσα σε παρόμοια περίπτωση εκτός Ελλάδας που το πρόβλημα λύθηκε με αλλαγή στο MTU Size στις ρυθμήσεις του Router. Έχετε αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο; Tnx! Edit: Να πω οτι σε κάθε περίπτωση οι ταχύτητες ξεπερνάνε τα 600kbps. Παράθεση http://www.metalplanet.gr/templates/smartDark/images/logo_phpBB.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Δηλαδή πόσο το έβαλες το ΜΤU size; :confused: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AquaSonic Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Απο Default το Netgear το εχει 1500. το TP-Link δεν δινει τετοια επιλογη (απλα το εριξα σαν ιδεα καθοτι δεν ειναι branded οποτε ισως παιζει κατι που δεν ξερω). :) Παράθεση http://www.metalplanet.gr/templates/smartDark/images/logo_phpBB.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να παρακολουθήσω τη sim που δίνει η wind δωρεάν με το double play και αφορά τα δεδομένα; Μέσω εφαρμογής f2g γίνεται; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athlos_PDA Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Στέλνεις κενό sms στο 1228. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Στέλνεις κενό sms στο 1228. Δεν μπορώ να στείλω sms η sim είναι μόνο για δεδομένα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athlos_PDA Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Την ίδια έχω κι εγώ. Επειδή κενό το sms δεν φεύγει πατάω μια φορά το space και το στέλνω στο 1228. Άμεσα σου έρχεται απάντηση με το υπόλοιπο των ΜΒ σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Την ίδια έχω κι εγώ. Επειδή κενό το sms δεν φεύγει πατάω μια φορά το space και το στέλνω στο 1228. Άμεσα σου έρχεται απάντηση με το υπόλοιπο των ΜΒ σου. H συγκεκριμένη κάρτα λήγει; Θέλει ανανέωση βάζοντας κάποιο ποσό; Αν λήγει, πως μπορώ να το μάθω; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athlos_PDA Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 H συγκεκριμένη κάρτα λήγει; Θέλει ανανέωση βάζοντας κάποιο ποσό; Αν λήγει, πως μπορώ να το μάθω; Ευχαριστώ. Μέχρι τώρα ήταν διάρκειας ενός χρόνου, πρόσφατα μου είπαν έγινε εξάμηνο. Θέλει δλδ 5 ευρώ ανανέωση κάθε 6 μήνες. Πριν λήξει ή τη μέρα που λήγει σου έρχεται σχετικό sms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Παίδες, άλλαξε η γυναίκα μου σε wind ( κ εγώ τις επόμενες ημέρες) κ όταν πάει να ανοίξει τα δεδομένα στο κινητό της, (Samsung S4) τις βγάζει μόνιμα δύκτιο "E" . Ούτε 3G, ούτε H+ ούτε τίποτα...... Μόνο Ε. Παίζει κάτι?? Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Braveheart1980 Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Παίδες, άλλαξε η γυναίκα μου σε wind ( κ εγώ τις επόμενες ημέρες) κ όταν πάει να ανοίξει τα δεδομένα στο κινητό της, (Samsung S4) τις βγάζει μόνιμα δύκτιο "E" . Ούτε 3G, ούτε H+ ούτε τίποτα...... Μόνο Ε. Παίζει κάτι?? Καλώς ήρθες στη wind φίλε μου.....:cry::cry: Παράθεση http://i.imgur.com/xrj2crT.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Καλώς ήρθες στη wind φίλε μου.....:cry::cry: Αυτό ακριβώς ... καλώς σε βρήκε η wind... καλά ξεμπερδέματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Αυτό ακριβώς ... καλώς σε βρήκε η wind... καλά ξεμπερδέματα Καλώς ήρθες στη wind φίλε μου.....:cry::cry: ΩΧΧΧΧΧΧΧ μη μου λέτε τέτοια........... Τόσο χάλια??? Εμένα φίλοι μου λέγανε πως όλα είναι μια χαρά κ σπάνια δεν έχουν σήμα εκεί που έχει η κοσμοτε π.χ. Αλλα σε γενικές γραμμές όλα καλά. Αυτό δεν είναι όμως όλα καλά........ Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 ΩΧΧΧΧΧΧΧ μη μου λέτε τέτοια........... Τόσο χάλια??? Εμένα φίλοι μου λέγανε πως όλα είναι μια χαρά κ σπάνια δεν έχουν σήμα εκεί που έχει η κοσμοτε π.χ. Αλλα σε γενικές γραμμές όλα καλά. Αυτό δεν είναι όμως όλα καλά........ Εκεί που μένουν οι φίλοι σου, είναι όλα καλά προφανώς. Όλες οι εταιρίες έχουν διάφορα κενά σημεία, κάτι που δε φαίνεται στο χάρτη κάλυψης. Πριν πας λοιπόν σε οποιαδήποτε εταιρία, καλό είναι να παίρνεις ένα καρτοκινητό και να τσεκάρεις το σήμα, κυρίως στις περιοχές που κινείσαι και το χρειάζεσαι. Θα χάσεις ίσως κανένα 10άρικο, αλλά σίγουρα, δεν θα βρεθείς προ απροόπτου. Αξίζει τον κόπο. :) Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Το να δω 3,4 σημεία δε σώνομαι. Αν κ πήρα τεράστιο ρίσκο για το χωριό μου........ Εγώ μιλάω για γενικό θέμα...... Αν ξέρει κάποιος τι τρέχει. Δε μπορεί συνεχώς να δείχνει Ε Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 ......... Δε μπορεί συνεχώς να δείχνει Ε Εκεί που το χρειάζομαι (περιοχή Ραφήνας) μου βγάζει και εμενα το Ε. Ειχα περασει απο το κατάστημα της wind στη Ραφήνα, και τους λέω "τι είναι το Ε?. Ελεεινό??" και γέλαγαν :-) Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Μην αλλαξεις σε wind... Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Παιδιά με αγχώνετε πάρα πολύ. :blink::blink::wacko::wacko::wacko: Είδη άλλαξε η γυναίκα μου, καθότι κάνουμε οικογενειακό πρόγραμμα στο όνομά της κ' σήμερα-αύριο αλλάζουν και εμένα.......... Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts