gerstavros2 Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 Το ίδιο 404 error. :ninja: μια χαρά φαίνεται η φώτο Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca10 Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 μια χαρά φαίνεται η φώτο Ναι τώρα φαίνεται. Προφανώς άλλαξε τη ρύθμιση στο dropbox και έκανε δημόσια τα αρχεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 εχει κανεις προχειρο το connection manager?δε το βρισκω πουθενα Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 Αυτό πρέπει να ψάχνεις http://www.wind.com.gr/gr/wind/upostirixi/mobile-broadband/proioda-wind-data/ Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 αυτο το βρηκα κ μεσα εχει τους drivers...εγω ψαχνω σκετο το προγραμμα..υπαρχει? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 Αυτά τα δυο προγράμματα http://www.wind.com.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/wind-mobile-broadband/prosfora-mobile-broadband-/, μπορείς να τα κόψεις όποτε θέλεις; ή σε υποχρεώνει για 1 χρόνο; ενεργοποιείτε τηλεφωνικά ή πρέπει να πάω σε ένα κατάστημα wind; Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos0101 Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Ξερει κανεις αν στις Σερρες υπαρχει δικτυο 3G?. γιατι προσπαθω να μπω στο internet και κανει μια ωρα να ανοιξει την σελιδα. δεν ξερω τι γινεται. δεν πιανει 3g. εχω το galaxy s3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 Αυτά τα δυο προγράμματα http://www.wind.com.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/wind-mobile-broadband/prosfora-mobile-broadband-/, μπορείς να τα κόψεις όποτε θέλεις; ή σε υποχρεώνει για 1 χρόνο; ενεργοποιείτε τηλεφωνικά ή πρέπει να πάω σε ένα κατάστημα wind; Η δέσμευση είναι 12μηνη αλλά μπορείς να κάνεις αίτηση διακοπής στους 2 μήνες πληρώνοντας την αξία του εξοπλισμού που θα πάρεις με την ενεργοποίηση. Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Ξέρει κανείς με σιγουριά να μου πει εαν το νεο δίκτυο 3G της Wind υποστηρίζει κωδικοποίηση ήχου AMR-WB; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Ξέρει κανείς με σιγουριά να μου πει εαν το νεο δίκτυο 3G της Wind υποστηρίζει κωδικοποίηση ήχου AMR-WB; Τελευταία φορά που τσέκαρα όχι, μόνο το κλασσικό AMR. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEOKONS Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Προσοχή ο όγκος δεδομένων για το ADSM Non-Stop 2 άλλαξε (δυστυχώς χωρίς προειδοποίηση) και από 3GB έγινε 1GB. Εκανα ενεργοποίηση από free2go σήμερα το πρωί. Κρίμα τα 7 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Προσοχή ο όγκος δεδομένων για το ADSM Non-Stop 2 άλλαξε (δυστυχώς χωρίς προειδοποίηση) και από 3GB έγινε 1GB. Εκανα ενεργοποίηση από free2go σήμερα το πρωί. Κρίμα τα 7 ευρώ.καιρό τώρα, κι είχε βγει κι ανακοινωση Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEOKONS Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Μήπως ξέρεις πόσα GB έγινε το ADSM Non-Stop 7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1916 Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 καλησπερα σας , ξερουμε προς ευβοια αν εχει καλο 3g η wind ; Και για μεσα στη Χαλκιδα αλλα και στο νησι γενικοτερα.Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Ξέρει κανείς με σιγουριά να μου πει εαν το νεο δίκτυο 3G της Wind υποστηρίζει κωδικοποίηση ήχου AMR-WB; οι υπόλοιπες εταιρίες υποστηρίζουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 καλησπερα σας , ξερουμε προς ευβοια αν εχει καλο 3g η wind ; Και για μεσα στη Χαλκιδα αλλα και στο νησι γενικοτερα.Ευχαριστω Υπάρχει σε αρκετά μέρη, αλλά δεν συγκρίνεται με Vodafone/Cosmote, οι οποίες εκπέμπουν 3G στο σύνολο των σταθμών βάσης(και στην Εύβοια, αλλά και γενικότερα σε όλη την Ελλάδα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 οι υπόλοιπες εταιρίες υποστηρίζουν? Όχι δεν υποστηρίζουν Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1916 Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Υπάρχει σε αρκετά μέρη, αλλά δεν συγκρίνεται με Vodafone/Cosmote, οι οποίες εκπέμπουν 3G στο σύνολο των σταθμών βάσης(και στην Εύβοια, αλλά και γενικότερα σε όλη την Ελλάδα) ξέρεις γιατι ρωτάω , το καλοκαίρι που ήμουν στο χωριό μου και γενικότερα στα χωριά του δήμου διρφύων η wind δεν είχε καθόλου σήμα 3g ,ανύπαρκτο , γνωρίζει κανείς αν έχει σκοπό η wind να βάλει συστήματα τρίτης γενιάς σε αυτές τις περιοχές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asylyptos Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Χωρίς να θέλω να σε δυσαρεστήσω, η επαρχία έχει πολύ δρόμο ακόμη για να αποκτήσει αξιοπρεπή κάλυψη 3G... Σήμερα που με πήραν τηλέφωνο για να ρωτήσουν το λόγο που έκανα φορητότητα προς την cosmote, δεν κρατήθηκα και τους τα είπα άγρια όσον αφορά την κάλυψη της επαρχίας σε 3G. Moυ είπαν ότι από τις αρχές του 2013 θα αλλάξουν το δίκτυο βαθμηδόν παντού...:confused: Παράθεση ΘΈΛΩ Η ΚΕΡΑΊΑ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΝΌΜΙΜΗ ΌΧΙ ΣΤΙΣ ΚΙΝΉΣΕΙΣ ΗΜΙΜΆΘΕΙΑΣ. Τάσος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Χωρίς να θέλω να σε δυσαρεστήσω, η επαρχία έχει πολύ δρόμο ακόμη για να αποκτήσει αξιοπρεπή κάλυψη 3G... Σήμερα που με πήραν τηλέφωνο για να ρωτήσουν το λόγο που έκανα φορητότητα προς την cosmote, δεν κρατήθηκα και τους τα είπα άγρια όσον αφορά την κάλυψη της επαρχίας σε 3G. Moυ είπαν ότι από τις αρχές του 2013 θα αλλάξουν το δίκτυο βαθμηδόν παντού...:confused:Προς το παρόν το χουν αλλάξει στις μεγάλες πόλεις, οπότε εχουμε ελπίδες και για επαρχεία. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tech_geek Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 ξέρεις γιατι ρωτάω , το καλοκαίρι που ήμουν στο χωριό μου και γενικότερα στα χωριά του δήμου διρφύων η wind δεν είχε καθόλου σήμα 3g ,ανύπαρκτο , γνωρίζει κανείς αν έχει σκοπό η wind να βάλει συστήματα τρίτης γενιάς σε αυτές τις περιοχές; Στενή και γύρω περιοχές δεν έχει 3G σήμα αλλά γενικά σήμα έχει μια χαρά και σημεία που Cosmote και Voda δεν έχουν, τώρα μέσα στην χαλκίδα στα περισσότερα σημεία από την Αρτάκη και μετά πιάνει HSDPA και 3G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 Η wind έχει πολύ δουλειά στην επαρχία. Τουλάχιστον πιάνει σε μερικά άκυρα σημεία που η cosmote και η voda δεν πιάνουν καθόλου 3G. Υπομονή Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
humanoid Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Η wind έχει πολύ δουλειά στην επαρχία. Τουλάχιστον πιάνει σε μερικά άκυρα σημεία που η cosmote και η voda δεν πιάνουν καθόλου 3G. Υπομονή Το σίγουρο είναι ότι σταδιακά η κατάσταση βελτιώνεται, οπότε πιστεύω ότι σύντομα θα υπάρχει παντού πλήρη κάλυψη και με αξιοπρεπείς ταχύτητες. Θα το κάνει η Wind το θαύμα της, είμαι βέβαιος :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asylyptos Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 από το στόμα σου και στης wind τ' αυτί!!!:) Παράθεση ΘΈΛΩ Η ΚΕΡΑΊΑ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΝΌΜΙΜΗ ΌΧΙ ΣΤΙΣ ΚΙΝΉΣΕΙΣ ΗΜΙΜΆΘΕΙΑΣ. Τάσος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 Τελευταία φορά που τσέκαρα όχι, μόνο το κλασσικό AMR. πως το τσεκαρες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts