nikos247 Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 Από ερώτηση που τους έκανε πήρα την απάντηση ότι αυτό δε γίνεται.Ούτε γίνεται να σε ενημερώσουν ότι τα ξεπέρασες.Μόνο από το μετρητή του τηλεφώνου δηλαδή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsK Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 Ενημερώνω, μετά από το μήνυμά μου εδώ πως η χρέωση για την χρήση της υπηρεσίας GPRS αυξήθηκε από τον Αύγουστο του 2008, από τα 0,0060 ευρώ/KB σε 0,0065 ευρώ/KB ... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 Ενημερώνω, μετά από το μήνυμά μου εδώ πως η χρέωση για την χρήση της υπηρεσίας GPRS αυξήθηκε από τον Αύγουστο του 2008, από τα 0,0060 ευρώ/KB σε 0,0065 ευρώ/KB ... Περαστικά μας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 παντα τετοια! πανε την χωρα μας πισω στις τηλεπικοινωνιες! Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaul Δημ. October 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2008 Δεν ξέρω αν πρέπει να το ρωτήσω εδώ και αν έχει ερωτηθεί ξανά... Πριν λίγο καιρό το logo της Wind στην οθόνη του κινητού εμφανιζόταν με ένα "παπάκι" (@) μετά το GR. Δηλαδή "WIND GR@". Γνωρίζει κανείς γιατί συνέβαινε αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. October 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2008 αυτό συμβαίνει όταν έχεις ανοιχτή σύνδεση GPRS Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MEGASSS Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 αυτό συμβαίνει όταν έχεις ανοιχτή σύνδεση GPRS nai otan exis aniksi gprs kapies fores dixni kai @ sto telos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antgeo Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Παιδιά, καλησπέρα. Δεν ξέρω αν αυτό είναι το κατάλληλο σημείο τού φόρουμ για την ερώτησή μου. Αν όχι, συγγνώμη. Λοιπόν, σκέφτομαι να πάω στο νέο πρόγραμμα i-300 τής Wind. Ποιές ρυθμίσεις πρέπει να βάλω στο iPhone 3G μου (APN, User Name, Password κ.λπ.); Το τηλέφωνο είναι αγορασμένο από κατάστημα τής Vodafone και δεν είναι jailbroken. Ευχαριστώ και συγγνώμη αν η απορία έχει απαντηθεί αλλού. Έψαξα, αλλά δεν βρήκα τίποτε. Παράθεση Tír gan teanga, tír gan anam. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Παιδιά, καλησπέρα. Δεν ξέρω αν αυτό είναι το κατάλληλο σημείο τού φόρουμ για την ερώτησή μου. Αν όχι, συγγνώμη. Λοιπόν, σκέφτομαι να πάω στο νέο πρόγραμμα i-300 τής Wind. Ποιές ρυθμίσεις πρέπει να βάλω στο iPhone 3G μου (APN, User Name, Password κ.λπ.); Το τηλέφωνο είναι αγορασμένο από κατάστημα τής Vodafone και δεν είναι jailbroken. Ευχαριστώ και συγγνώμη αν η απορία έχει απαντηθεί αλλού. Έψαξα, αλλά δεν βρήκα τίποτε. APN: gint.b-online.gr User and password κενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antgeo Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 APN: gint.b-online.gr User and password κενα. Ευχαριστώ πολύ. Να 'σαι καλά. Παράθεση Tír gan teanga, tír gan anam. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 Καλησπέρα, έβαλα το spb monitor στο Kaiser μου..μπορεί κανείς να μου εξηγήσει αν η Wind λειτουργεί βάση του παρακάτω και με ποιά χρέωση; : If your network provider charges for data transferred on a data block basis select the size of your data block. You may also wish to check the Hourly rounding box of your network provider rounds your data transfer counter to the block size every hour. Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmmour Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 Με τον όγκο δεδομένων σε χρεώνει. Πρέπει να βρεις αν π.χ. η χρέωση γίνεται σε blocks του 1 ΚΒ, 10 ΚΒ ή κάτι τέτοιο για να μετράει σωστά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 Με τον όγκο δεδομένων σε χρεώνει. Πρέπει να βρεις αν π.χ. η χρέωση γίνεται σε blocks του 1 ΚΒ, 10 ΚΒ ή κάτι τέτοιο για να μετράει σωστά! Αν πάρω στην εξυπηρέτηση λέτε να ξέρουν να μου απαντήσουν ; edit: Χρεώνουν ανά kb:0.0065 για 2 μέρες ακόμα/1024kb 6.5euro και μετά 0.0119kb/12.18 1mb. μάλλον θα πρέπει να το βάλω ανά block του 1kb. Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lena31 Δημ. October 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2008 καλησπερα σας ειμαι ασχετη και θελω βοηθεια. θελω να φτιαξω ρυθμισεις ωστε να μπορω να στελνω και να δεχομαι τα e-mail και στο κινητο μου. Ο λογαριασμος που εχω εινα tellas και το μοντελο του κινητου μου ειναι το omnia, υπαρχει λυση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m_rizes1958 Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 Σας παρακαλώ πως να το εμποδίσω επειδή μου το έχει κάνει και σε μένα όπως και σε άλλους φίλους εδώ μέσα. Λοιπόν η συσκευή Palm Treo 750 με wm 6 pro το πρόγραμμα wind plus non stop και οι ρυθμίσεις είναι οι: Press Start Select Settings Select Connections tab Select Connections Select Advanced tab Press Select Networks Press New Set the following Name: TIM WAP GPRS Select Modem tab Press New Set the following Name: TIM WAP GPRS Modem: Cellural Line (GPRS) Press Next Access Point Name: gwap.b-online.gr Press Next User name: wap Password: wap Domain: Press Finish Select Proxy Settings tab Set the following This network connects to the Internet: tick This network uses a proxy server to connect to the Internet: tick Proxy server: 192.168.200.10 Press Advanced HTTP: 192.168.200.10 port 9401 WAP: 192.168.200.10 port 9401 Secure WAP: 192.168.200.10 port 9401 Socks: 192.168.200.10 port 1080 Press Ok Press Ok again Η απόρία μου είναι η εξής γιατί μπαίνει μερικές φορές με προφίλ WIND INTERNET , και όσες φορές πήγα να το αλλάξω για να μην μπαίνει έχανα την σύνδεση μου?? Μήπως να δημιουργήσω νεο προφίλ?? Κι αν ναι ποιες είναι οι ρυθμίσεις?? Σας ευχαριστώ. ΥΓ. Είναι αδιανόητο να πηγαίνει ο λογαριασμός στους μειον και να μην σταματάει στο ΜΗΔΕΝ και να σταματάει η σύνδεση, έτσι θα ήξερες να το ελέγχεις . Τέλος πάντων . Μιχάλης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 το κανει επειδη ειναι το κινητο σου windows mobile. δεν υπαρχει λυση. μονο αν βαζεις χειροκινητα τις ρυθμισεις καθε φορα που ανοιγεις το κινητο σου... Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 καλησπερα σας ειμαι ασχετη και θελω βοηθεια. θελω να φτιαξω ρυθμισεις ωστε να μπορω να στελνω και να δεχομαι τα e-mail και στο κινητο μου. Ο λογαριασμος που εχω εινα tellas και το μοντελο του κινητου μου ειναι το omnia, υπαρχει λυση Απ'ότι ξέρω καμία εταιρεία κινητής τηλεφωνίας δεν υποστηρίζει email.Μόνο η Cosmote και μόνο με το i-mode αλλά εκεί φτιάχνεις καινούργιο email με τον αριθμό του κινητού σου.Είχα πάρει και εγώ στο παρελθόν γιατί δεν ήξερα τη ρυθμίσεις να βάλω στο SE μου για το email και μου είπαν ότι σου γράφω παραπάνω.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
V_tec Δημ. November 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2008 καλησπέρα παιδιά , έχω ενα N73 ME , έβαλα ένα πακετάκι με βίντεο κλήσεις στο wind καρτοκινητό μου , αλλά δεν μπορώ να κάνω κλήσεις με βίντεο.. έχω ενεργοποιήσει ριθμίσεις wap 3g ktl , τι άλλο πρέπει να κάνω..? ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. November 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2008 καλησπέρα παιδιά , έχω ενα N73 ME , έβαλα ένα πακετάκι με βίντεο κλήσεις στο wind καρτοκινητό μου , αλλά δεν μπορώ να κάνω κλήσεις με βίντεο.. έχω ενεργοποιήσει ριθμίσεις wap 3g ktl , τι άλλο πρέπει να κάνω..? ευχαριστώ!! Μήπως δεν βρίσκεσε σε κάλυψη 3G; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thierry_14 Δημ. November 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2008 επείσης παίζει και αυτός που πας να καλέσεις να μην εχει κάλυψη 3G Παράθεση THIERRY HENRY 14 και να πα να γ....... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. November 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2008 και η καρτα sim πρεπει νομιζω να υποστηριζει 3g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platijet Δημ. November 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2008 46 euro για 8,5 MB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 Αξιότιμε κύριε Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε, που επικοινωνήσατε μαζί μας μέσω INTERNET, και για το ενδιαφέρον σας για την Frog Mobile. Σχετικά με το ερώτημα σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι υπηρεσίες πρόσβασης στο Internet της Frog Mobile (Wireless Internet & Data/Fax), επί του παρόντος, δεν συμπεριλαμβάνονται στις παρεχόμενες υπηρεσίες των πακέτων καρτοκινητής Frog Mobile. Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία ή διευκρίνιση. Με εκτίμηση, Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών Frog Mobile ----------- Χάλι μαύρο ! Ευτυχώς που έχω wind 1...ούτε συζήτηση για frog λοιπόν ! Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. November 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2008 καλησπέρα. για την διπλωματική μου εργασία θα αναπτύξω εφαρμογή (j2me) που θα πρέπει να επικοινωνεί με έναν server, μάλλον με χρήση sockets (σχεδόν σίγουρα). Η υπηρεσία παρέχεται μόνο στα συμβόλαια ή και στις κάρτες; Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. November 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2008 καλησπέρα. για την διπλωματική μου εργασία θα αναπτύξω εφαρμογή (j2me) που θα πρέπει να επικοινωνεί με έναν server, μάλλον με χρήση sockets (σχεδόν σίγουρα). Η υπηρεσία παρέχεται μόνο στα συμβόλαια ή και στις κάρτες; Αν εννοείς full internet access και όχι wap based (δηλαδή μέσω proxy) τότε ναι σίγουρα παρέχεται και στα συμβόλαια και στα καρτοκινητά της Wind ;) Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts