Eastwood Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 Μήπως παίζει κάτι με εκείνην την ιστορία της εθνικής περιαγωγής; (ή κάτι τέτοιο) Από ότι θυμάμαι, ίσχυε/ισχύει ότι σε ορισμένες περιοχές της Ελλάδας είναι δυνατή η χρήση άλλου δικτύου από αυτό στο οποίο είσαι συνδρομητής χωρίς έξτρα χρέωση. Ξέρει κάποιος να μας πει αν ισχύει ακόμα κάτι τέτοιο; Να σημειώσω ότι φέτος το καλοκαίρι στη Θάσο κατά περιόδους το κινητό μου έδειχνε ότι βρίσκεται στο δίκτυο της Vodafone και λειτουργούσε κανονικά, παρ'όλο που έχω συμβόλαιο με τη Wind. Παράθεση Πωλείται Motorola VE66 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 Μήπως παίζει κάτι με εκείνην την ιστορία της εθνικής περιαγωγής; (ή κάτι τέτοιο) Από ότι θυμάμαι, ίσχυε/ισχύει ότι σε ορισμένες περιοχές της Ελλάδας είναι δυνατή η χρήση άλλου δικτύου από αυτό στο οποίο είσαι συνδρομητής χωρίς έξτρα χρέωση. Ξέρει κάποιος να μας πει αν ισχύει ακόμα κάτι τέτοιο; Να σημειώσω ότι φέτος το καλοκαίρι στη Θάσο κατά περιόδους το κινητό μου έδειχνε ότι βρίσκεται στο δίκτυο της Vodafone και λειτουργούσε κανονικά, παρ'όλο που έχω συμβόλαιο με τη Wind. Απ'όσο γνωρίζω έχουν εγκαταλείψει την εθνική περιαγωγή. Κάποτε είχε γίνει ενημέρωση των sim από το δίκτυο ώστε να μπορούν να συνδέονται στο άλλο εθνικό δίκτυο. Από τότε δεν γνωρίζω τί συνέβη, λογικά θα έχουν ενημερώσει ξανά όσες sim είχαν αυτή τη δυνατότητα ώστε να μην συνδέονται πλέον στο άλλο δίκτυο... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 Απ'όσο γνωρίζω έχουν εγκαταλείψει την εθνική περιαγωγή. Κάποτε είχε γίνει ενημέρωση των sim από το δίκτυο ώστε να μπορούν να συνδέονται στο άλλο εθνικό δίκτυο. Από τότε δεν γνωρίζω τί συνέβη, λογικά θα έχουν ενημερώσει ξανά όσες sim είχαν αυτή τη δυνατότητα ώστε να μην συνδέονται πλέον στο άλλο δίκτυο... Δεν νομίζω ότι σταμάτησε να ισχύει. Πριν ένα μήνα που βρέθηκα στην Καβάλα, μπόρεσα κανονικά να συνδεθώ με το δίκτυο της vodafone ενώ έχω wind. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 Δεν νομίζω ότι σταμάτησε να ισχύει. Πριν ένα μήνα που βρέθηκα στην Καβάλα, μπόρεσα κανονικά να συνδεθώ με το δίκτυο της vodafone ενώ έχω wind. Το καλοκαίρι που είχα ξαναπάει στο Δίκορφο και προσπάθησα να συνδεθώ με άλλο δίκτυο (χειροκίνητη αναζήτηση) μου έβγαζε το ''GR COSMOTE'' και το ''Vodafone GR'' αλλά δίπλα από την ονομασία είχε ένα σηματάκι σαν κλειδαριά και όποτε πάταγα ή το ''GR COSMOTE'' ή το ''Vodafone GR'' μου πέταγε το μήνυμα ''Σφάλμα'' και έτσι δεν είχα σήμα.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 @johnthegreek, κάνονικά,μπορείς να διακόψεις το συμβόλαιο,αρκεί να τους επιστρέψεις το αναπόσβεστο ποσό επιδότησης.Στην προκειμένη περιπτωση,που δεν υπάρχει επιδότηση,υποχρεούσαι να πληρώσεις το ποσό των 54 ευρώ πλην το ποσό για το οποίο έκανες κίνηση αυτον τον καιρό που εχεις τη σύνδεση.Σημειωτεον,το ποσό των,συνολικά,54 ευρώ αφορά κίνηση ανευ Φ.Π.Α. στο λογαριασμό.Θα πρέπει δηλαδή η συνολική καθαρη κίνηση του λογαριασμού σου(προ Φ.Π.Α. και φόρων κινητής τηλεφωνίας)να είναι 54 ευρώ.Οπότε,τους επιστρεφεις 54 ευρώ - κίνηση προ Φ.Π.Α. και φόρων που απομένει ως ότου συμπληρωθεί το ποσό των 54 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 @kotsianis 7 Καλύτερα να πάω να πάρω ένα πακέτο σύνδεσης Cosmote Cosmoκάρτα και να βάλω και το 1 λεπτό το λεπτό και όταν ξανάρθω Κέρκυρα να το πετάξω.Αντί να δώσω 54€+ καλύτερα να δώσω 5€ και να κάνω τη δουλεία μου!.:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiankap74_ Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 Ρε παιδιά δεν ξέρω τι γίνεται αλλά μόλις μου δημιουργήθηκε ότι κάτι παράξενο από πλευράς χρεώσεων συμβαίνει. Να σας εξηγήσω τι συμβαίνει. Έχω ένα πακέτο Wind BBest με με δύο γραμμές με 90 λεπτά χρόνο ομιλίας ανά γραμμή και απεριόριστο ενδοεταιρικό χρόνο (15,7 /γραμμή πάγιο). Γραμμή 1 Η μία γραμμή είχε εκτός του παγίου και μια επιλογή 7 ωρών προς σταθερά (κόστος 13,8 ευρώ) και την επιλογή wind plus non stop (3,48 αν θυμάμαι καλά). Σύνολο παγίων δηλαδή 33 ευρω τα οποία σπάνια ξεπερνούσα καθώς είμαι ιδιαίτερα προσεκτικός στη χρήση και άντε να έφτανα τα 40. Γραμμή 2 Η άλλη γραμμή χρησιμοποιείται από την σύζυγό μου, η οποία ώς πάγιο είχε μόνο τα 15,7 αλλά νόμιζε πως είχε απεριόριστο χρόνο και προς όλο τον υπόλοιπο κόσμο (οι παντρεμένοι καταλαβαίνουν τι εννοώ) με αποτέλεσμα οι χρεώσεις να φτάνουν στα ύψη. Συνολικά και οι δύο γραμμές ήταν πάντα πάνω από 100 και έφταναν έως 280 (το μέγιστο). Τον τελευταίο μήνα αγόρασα και 2 καρτοκινητά στα οποία ενεργοποίησα και τις επιλογές προς παρέα και από τα οποία έκανα την πλειοψηφία των τηλεφωνημάτων μου προς σταθερά άλλά και κινητά Wind F2G, τόσο εγώ τόσο και η σύζυγός μου, την σύνδεση της οποίας την κρατούσα εγώ και η όποια χρήση γινόταν υπό την επίβλεψή μου. H χρήση μειώθηκε κατά πολύ στο κινητό της συζύγου μου ενώ εγώ δεν άλλαξα στο παραμικρό συνήθειες καθώς σπάνια ξεπερνούσα το χρόνο ομιλίας που μου διατίθετο. Ταυτόχρονα έκοψα τις επιλογές προς σταθερά και wind plus non stop. Έτσι το αναμενόμενο κόστος για τις 2 γραμμες (μόνο πάγια) ήταν : Πάγια 15,7*2=31,4 Τέλη τηλεφωνίας = 10 Συνολο 41,4 . Άντε σου λέω να ξέφυγα, να μην το πήρα είδηση και να πήγα και άλλα επιπρόσθετα 20 ευρώ κινηση (αν και το πρόσεξα αυτό το μήνα ιδαίτερα να μην κάνω πολλά τηλέφωνα) τα οποία με τις χαμηλές χρεώσεις που έχω ως 3ο χρόνο στο πρόγραμμα αντιστοιχούν σε αρκετά λεπτά χρήσης. Πήρα λοιπόν χθες για να μάθω τον λογαριασμό μου και μου είπαν ότι ο συνολικός λογαριασμός είναι στα 101 ευρώ (όπως είχα πει και πιο πριν στα 3 χρόνια 100 ευρώ ήταν ο μικρότερος λογαριασμός μου). Το τηλέφωνο της συζύγου μου όπως πάντα είχε τη μεγαλύτερη κίνηση ενώ η δε δικιά μου χρέωση ήταν στα 42 ευρώ και όταν τους είπα ότι έχω αφαιρέσει κάποιες επιλογές συνολικού κόστους 17 ευρώ πως γίνεται αυτό να είναι το ίδιο ποσό με τους άλλους λογαριασμούς μου από την στιγμή που προσέχω να μην ξεπερνάω τα 90 λεπτά, μου είπαν πως έχουν μεν αφαιρεθεί τα 17 ευρω των υπηρεσιών και μάλιστα μου αφαίρεσαν και περί τα 7 επιπλέον ευρώ ως αναδρομική επιστροφή αλλά έχω κάνει και περί τα 25 ευρώ κίνηση !!!!!!!!!!!! Εκεί μου γύρισαν τα λαμπάκια ανάποδα καθώς ουδέποτε έχω μιλήσει τόσο πολύ στο κινητό και πάντα πρόσεχα να μην ξεπερνώ τα 90 λεπτά που μου έδιναν. Τότε ήταν που μπήκαν ψύλλοι στα αυτιά μου ότι κάτι παράξενο συμβαίνει με τις χρεώσεις αν και θα το ψάξω το θέμα αναλυτικά όταν θα έρθει ο λογαριασμός μήπως κάποιος άλλος (π.χ. η πεθερά μου ή γυναίκα μου ) έκανε κλήσεις όταν εγώ άφηνα τα κινητά στο σπίτι. Έχει κανένας καμμιά παρόμοια υποψία ότι μας χρεώνουν οτι θέλουν ή είναι η ιδέα μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 H Μέχρι τώρα εμπειρία μου δίχνει ότι πριν έρθει ο λογαριασμός πολλοί μιλάνε για υπερβολικές χρεώσεις . Μόλις δουν την ανάλυση λογαριασμού θυμούνται τις κλήσεις που έχουν κάνει . Περιμένουμε λοιπόν να δεις και εσύ τον λογαριασμό και να να μας ενημερώσεις σχετικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 @yiankap74_ Και ο πατέρας μου που έχει σύνδεση στο Wind Flexy 30 και μιλάει γύρω στις 2-3 ώρες (extra των ευρώ που του δίνει το flexy)και του έρχεται λογαριασμός 110-120 ευρώ μηνιαίος.Βέβαια μιλάει πολύ λόγω τις δουλείας του αλλά δεν καταλαβαίνω.30 ευρώ πάγιο και 180' επί 0,25 ευρώ/λεπτό=75 ευρώ.Δεν καταλαβαίνω πως του έρχεται 110 ευρώ λογαριασμός:confused:.Δεν έχει ενεργοποιήσει καμία υπηρεσία γιατί δεν ξέρει και πολλά για τις υπηρεσίες της Wind.Τι συμβαίνει??:confused:Όποιος ξέρει ας βοηθήσει.Να σημειώσω ότι τις 3 ώρες δεν τις ξεπερνάει σύμφωνα με τον μετρητή του κινητού του και κάθε μήνα τον μηδενίζει για να ξέρει πόσα λεπτά ομιλίας κάνει κάθε μήνα.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 Επιπλέον υπάρχει ο κρατικός φόρος που είναι 11,9 ευρώ 45+30 +11.90 = 87 ευρώ Δες ακριβώς τον λογαριασμό Υπάρχει ανάλυση , Θα καταλάβεις πιό πολλά Να υπολογίσεις επίσης ότι πολλά τηλέφωνα που είναι 5-10 δευτερόλεπτα στον λογαριασμό , χρεώνονται για 30 μια και υπάρχει ελάχιστη διάρκεια χρέωσης . Π.Χ ο λογαριασμός λέει χρεωθήκατε 2 ώρες και 30 λεπτά αλλά στην πραγματικότητα μπορεί να έχεις περάσει τις 3 ώρες!! Αν δεν καταλάβεις κάτι δώσε μας τα ακριβή στοιχεία Δεύτερον Για τον Πατέρα σου ίσως το Flexy δεν είναι σωστή επιλογή μια και πιθανόν να μην στέλνει μηνύματα . Συνιστώ να βάλει κάπιο πρόγραμμα με 60 ή 75 ευρώ. Θα τον καλύπτει με τον χρόνο που μιλάει Επίσης να φύγει από Flexy ώστε να έχει δωρεάν μεταφορά χρόνου ομιλίας αν κάπιο μήνα δεν τα μιλήσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 @Vasileios Θα του πω να ελέγξει τους λογαριασμούς του και άν δεν το συμφέρει να φύγει απο το Wind Flexy 30.Πιστεύω ότι καλύτερα θα ήταν να έβαζε κάποιο πρόγραμμα με φραγή εξερχομένων μετά απο κάποιο ποσό σαν το Καρτοσυμβόλαιο αλλά δεν πιστεύω να τον φτάνει το Καρτοσυμβόλαιο 35.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 @Vasileios Θα του πω να ελέγξει τους λογαριασμούς του και άν δεν το συμφέρει να φύγει απο το Wind Flexy 30.Πιστεύω ότι καλύτερα θα ήταν να έβαζε κάποιο πρόγραμμα με φραγή εξερχομένων μετά απο κάποιο ποσό σαν το Καρτοσυμβόλαιο αλλά δεν πιστεύω να τον φτάνει το Καρτοσυμβόλαιο 35.:) απο την στιγμη που μιλαει πολυ λογω ΔΟΥΛΕΙΑΣ, καλυτερα να αποφυγει προγραμμα με φραγη οπως το καρτοσυμβολαιο. Το οποιο ομως με μια κληση στο 1315 σου προσθετει 5 η 10 €. Παράθεση Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 Ρε παιδιά δεν ξέρω τι γίνεται αλλά μόλις μου δημιουργήθηκε ότι κάτι παράξενο από πλευράς χρεώσεων συμβαίνει. Να σας εξηγήσω τι συμβαίνει. Έχω ένα πακέτο Wind BBest με με δύο γραμμές με 90 λεπτά χρόνο ομιλίας ανά γραμμή και απεριόριστο ενδοεταιρικό χρόνο (15,7 /γραμμή πάγιο). Γραμμή 1 Η μία γραμμή είχε εκτός του παγίου και μια επιλογή 7 ωρών προς σταθερά (κόστος 13,8 ευρώ) και την επιλογή wind plus non stop (3,48 αν θυμάμαι καλά). Σύνολο παγίων δηλαδή 33 ευρω τα οποία σπάνια ξεπερνούσα καθώς είμαι ιδιαίτερα προσεκτικός στη χρήση και άντε να έφτανα τα 40. Γραμμή 2 Η άλλη γραμμή χρησιμοποιείται από την σύζυγό μου, η οποία ώς πάγιο είχε μόνο τα 15,7 αλλά νόμιζε πως είχε απεριόριστο χρόνο και προς όλο τον υπόλοιπο κόσμο (οι παντρεμένοι καταλαβαίνουν τι εννοώ) με αποτέλεσμα οι χρεώσεις να φτάνουν στα ύψη. Συνολικά και οι δύο γραμμές ήταν πάντα πάνω από 100 και έφταναν έως 280 (το μέγιστο). Τον τελευταίο μήνα αγόρασα και 2 καρτοκινητά στα οποία ενεργοποίησα και τις επιλογές προς παρέα και από τα οποία έκανα την πλειοψηφία των τηλεφωνημάτων μου προς σταθερά άλλά και κινητά Wind F2G, τόσο εγώ τόσο και η σύζυγός μου, την σύνδεση της οποίας την κρατούσα εγώ και η όποια χρήση γινόταν υπό την επίβλεψή μου. H χρήση μειώθηκε κατά πολύ στο κινητό της συζύγου μου ενώ εγώ δεν άλλαξα στο παραμικρό συνήθειες καθώς σπάνια ξεπερνούσα το χρόνο ομιλίας που μου διατίθετο. Ταυτόχρονα έκοψα τις επιλογές προς σταθερά και wind plus non stop. Έτσι το αναμενόμενο κόστος για τις 2 γραμμες (μόνο πάγια) ήταν : Πάγια 15,7*2=31,4 Τέλη τηλεφωνίας = 10 Συνολο 41,4 . Άντε σου λέω να ξέφυγα, να μην το πήρα είδηση και να πήγα και άλλα επιπρόσθετα 20 ευρώ κινηση (αν και το πρόσεξα αυτό το μήνα ιδαίτερα να μην κάνω πολλά τηλέφωνα) τα οποία με τις χαμηλές χρεώσεις που έχω ως 3ο χρόνο στο πρόγραμμα αντιστοιχούν σε αρκετά λεπτά χρήσης. Πήρα λοιπόν χθες για να μάθω τον λογαριασμό μου και μου είπαν ότι ο συνολικός λογαριασμός είναι στα 101 ευρώ (όπως είχα πει και πιο πριν στα 3 χρόνια 100 ευρώ ήταν ο μικρότερος λογαριασμός μου). Το τηλέφωνο της συζύγου μου όπως πάντα είχε τη μεγαλύτερη κίνηση ενώ η δε δικιά μου χρέωση ήταν στα 42 ευρώ και όταν τους είπα ότι έχω αφαιρέσει κάποιες επιλογές συνολικού κόστους 17 ευρώ πως γίνεται αυτό να είναι το ίδιο ποσό με τους άλλους λογαριασμούς μου από την στιγμή που προσέχω να μην ξεπερνάω τα 90 λεπτά, μου είπαν πως έχουν μεν αφαιρεθεί τα 17 ευρω των υπηρεσιών και μάλιστα μου αφαίρεσαν και περί τα 7 επιπλέον ευρώ ως αναδρομική επιστροφή αλλά έχω κάνει και περί τα 25 ευρώ κίνηση !!!!!!!!!!!! Εκεί μου γύρισαν τα λαμπάκια ανάποδα καθώς ουδέποτε έχω μιλήσει τόσο πολύ στο κινητό και πάντα πρόσεχα να μην ξεπερνώ τα 90 λεπτά που μου έδιναν. Τότε ήταν που μπήκαν ψύλλοι στα αυτιά μου ότι κάτι παράξενο συμβαίνει με τις χρεώσεις αν και θα το ψάξω το θέμα αναλυτικά όταν θα έρθει ο λογαριασμός μήπως κάποιος άλλος (π.χ. η πεθερά μου ή γυναίκα μου ) έκανε κλήσεις όταν εγώ άφηνα τα κινητά στο σπίτι. Έχει κανένας καμμιά παρόμοια υποψία ότι μας χρεώνουν οτι θέλουν ή είναι η ιδέα μου? Θα σου προτεινα να περιμενεις να λαβεις τον λογαριασμο. Απο το τηλεφωνο παντα ακουγεται παραπανω απ΄οτι περιμενουμε, γιατι δεν το βλεπουμε αναλυτικα. Εαν οντως εχει γινει λαθος, τοτε να ζητησεις την αναλογη πιστωση/διορθωση. Αλλα καλυτερα να περιμενεις να δεις την αναλυση, ειμαι σιγουρος οτι θα δεις εκει τι προκαλεσε την διαφορα στα ευρω που περιμενες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zorz Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 Καλύτερα να πάω να πάρω ένα πακέτο σύνδεσης Cosmote Cosmoκάρτα και να βάλω και το 1 λεπτό το λεπτό και όταν ξανάρθω Κέρκυρα να το πετάξω.Αντί να δώσω 54€+ καλύτερα να δώσω 5€ και να κάνω τη δουλεία μου!.:cool: Η καλύτερη λύση :wink: Αφού δεν έχει πάγιο το συμβόλαιο, το κρατάς ενεργό και απλά το βάζεις στο "πάγο" για όσο θέλεις! Παράθεση Motorola Razr i XT890 + Alcatel 2005D + Samsung GT-N5110 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 Καλησπερα σας παιδια! Μια απορεια... Περιμενω, περιμενω αλλα τιποτα... Υπαρχει εστω και ενας που να εχει παρει το κινητο της HTC Touch Pro (αυτο που ειναι ιδιο με το Diamond αλλα με πληκτρολογια) με συμβολαιο μεσα απο καποιο καταστημα Wind; Εχω παει σε οσα περισσοτερα καταστηματα μπορω της Wind στη Θεσσαλονικη και ΠΟΥΘΕΝΑ δεν υπαρχει και ουτε ξερουν και το ποτε θα ερθει... Τι γινεται; θα το φερουν; Ευχαριστω πολυ! Παράθεση Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 Ούτε και αυτοί ξερουν πότε θα είναι διαθέσιμο απο την εταιρεία.Μπορει να ειναι σε μια εβδομαδα μπορει και σε ενα μηνα.Εγω σημερα πηγα απο ενα καταστημα Wind για το Diamond και μου ειπαν ναι μεν μπορει καποιος να το παρει απο Wind αλλα η Wind δεν εχει παραλαβει ακομα συσκευες απο την Αντιπροσωπο εταιρεια ετσι ωστε να βγαλουν κωδικό για διάθεση στο κοινό.Μου είπαν αφήστε το τηλέφωνο σας και οταν θα ειναι διαθέσιμο θα σας πάρουμε τηλ να το παραγγείλουμε.Σε μια εβδομάδα ,σε δυο σε ενα μήνα?Άγνωστο.Φανταζομαι το ιδιο ισχυει και για το κινητο που θελεις κι εσυ φιλε μου.Υπομονή αλλιώς προσανατολίσου για κάτι άλλο Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. November 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2008 Ισχύει ότι η Wind δεν έχει εφαρμόσει την Ευρωταρίφα όταν κάνεις roaming στην Ελβετία; H Vodafone το έχει κάνει... Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2008 Σύμφωνα με την σελίδα http://www.wind.com.gr/ConDows/00001441_Retailgr.pdf Η Ελβετία δεν είναι στις χρεώσεις Ευρωζώνης. Στην Vodafone είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. November 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2008 Ωχ, αν η Ελβετία δεν ανήκει στην Ευρωταρίφα την πάτησα.... :( Και τώρα μια προχωρημένη ερώτηση: αν ζητήσω να γίνει αλλαγή αριθμού στο συμβόλαιό μου, τότε το παλιό νούμερο το χάνω ή μπορώ να το κάνω καρτοκινητό; Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alt10 Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 καλησπερα, μου ηρθε η επιδοτηση και εμενα 190-210 ευρω λεει εχω flexy 20 αλλα χρεωνομαι με flexy 25 απο προηγουμενη προσφορα τωρα που θα γινει ανανεωση συμβολαιοου θα ληξει η προσφορα και θα πληρωνω και θα περνω 20? αν δεν παω να κανω αναβαθμιση το κανουν απο μονοι τους? αν δεν παω καθολου να παρω την επιδοτιση για συσκευη την χανω ή μπορω οποια δηποτε χρονικη στιγμη να την παρω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Ωχ, αν η Ελβετία δεν ανήκει στην Ευρωταρίφα την πάτησα.... :( Και τώρα μια προχωρημένη ερώτηση: αν ζητήσω να γίνει αλλαγή αριθμού στο συμβόλαιό μου, τότε το παλιό νούμερο το χάνω ή μπορώ να το κάνω καρτοκινητό;Μπορείς να κάνεις νέο συμβολαιο με καινουριο νούμερο και παράλληλα να μετατρέψεις το παλιό σου σε καρτοκινητο Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 καλησπερα, μου ηρθε η επιδοτηση και εμενα 190-210 ευρω λεει εχω flexy 20 αλλα χρεωνομαι με flexy 25 απο προηγουμενη προσφορα τωρα που θα γινει ανανεωση συμβολαιοου θα ληξει η προσφορα και θα πληρωνω και θα περνω 20? αν δεν παω να κανω αναβαθμιση το κανουν απο μονοι τους? αν δεν παω καθολου να παρω την επιδοτιση για συσκευη την χανω ή μπορω οποια δηποτε χρονικη στιγμη να την παρω ? παρεις δεν παρεις επιδοτηση ο επομενος λογαριασμος σου αφου εχεις κλεισει χρονο θα εχει το φλεξυ25 και θα πληρωνεις για φλεξυ 25,εκτος αν κατεβεις παγιο. την επιδοτηση καλο ειναι να την παρεις,απο μονοι μας δεν την ανανεωνουμε. απλα αν την παρεις πχ μαρτιο μηνα,του χρονου τον μαρτιο θα ξαναχεις επιδοτηση Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 στο flexy 20 ποσα ευρω ειναι η επιδοτηση για νεα συνδεση; Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest johnvol_no1 Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 στο flexy 20 ποσα ευρω ειναι η επιδοτηση για νεα συνδεση; 35+19%........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOYFOY Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 αν δεν παρω συσκευη με επιδοτηση τι εκτπωση θα εχω στο παγιο μου?εχω flexi 40 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts