nikosr78 Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 Γιατί να δημιουργήσει τέτοια υπηρεσία τη στιγμή που μέσω Tellas παρέχει αξιόπιστη σταθερή τηλεφωνία; Προσωπικά είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τη σταθερή της WIND. Δουλεύει άψογα και με τέλεια ποιότητα ήχου 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο. Μην τα μπλέκεις. Οι δύο υπηρεσίες είναι πολύ διαφορετικές μεταξύ τους. Δηλαδή με τη λογική σου η Cosmote δημιούργησε το @Home επειδή ο ΟΤΕ δεν παρέχει αξιόπιστη σταθερή τηλεφωνία; :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 Μην τα μπλέκεις. Οι δύο υπηρεσίες είναι πολύ διαφορετικές μεταξύ τους. Δηλαδή με τη λογική σου η Cosmote δημιούργησε το @Home επειδή ο ΟΤΕ δεν παρέχει αξιόπιστη σταθερή τηλεφωνία; :lol: Δεν είπα αυτό. Αν έβγαζε μια τέτοια υπηρεσία θα ανταγωνίζονταν τον εαυτό της, τη στιγμή που ήδη παρέχει σταθερή τηλεφωνία. Αντίθετα, βοντα και κοσμοτέ δεν παρέχουν άλλο τύπο σταθερής (τυπικά άλλο πράγμα Οτε και άλλο κοσμοτέ). Θέλω να πω με απλά λόγια ότι δεν είναι σωστό εμπορικα μια εταιρεία να παρέχει 2 τύπους σταθερής τηλεφωνίας, πάντα κατά την άποψή μου. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest johnvol_no1 Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Δεν είπα αυτό. Αν έβγαζε μια τέτοια υπηρεσία θα ανταγωνίζονταν τον εαυτό της, τη στιγμή που ήδη παρέχει σταθερή τηλεφωνία. Αντίθετα, βοντα και κοσμοτέ δεν παρέχουν άλλο τύπο σταθερής (τυπικά άλλο πράγμα Οτε και άλλο κοσμοτέ). Θέλω να πω με απλά λόγια ότι δεν είναι σωστό εμπορικα μια εταιρεία να παρέχει 2 τύπους σταθερής τηλεφωνίας, πάντα κατά την άποψή μου. για αλλους λογους δεν το βγαζει. είναι δύο διαφορετικά προιοντα. αν τωρα πάει κάποιος στην wind που πληρωνει στον οτε το διμηνο 35-40 ευρώ, τι μπορεί να πάρει για να τον συμφερει? για tellas λεω. δηλαδή αυτοί που μιλάνε λίγο δεν καλυπτονται απο tellas.για την ωρα. γιατι κάτι θα βγάλει αργότερα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris74 Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 αυτό που λέτε ότι θα γίνεται στα φλεξυ δλδ sms=mms και κλήση=βιντεοκλήση θα ισχύει μόνιμα ή είναι σαν προσφορά; υπάρχει κάπου επίσημη ανακοίνωση για το κόστος αυτών; ποιο είναι το τίμημα για αυτές τις "προσφορές"; τι αυξήθηκε; ευχαριστώ αυξηθηκε το κοστος κλησης και το μηνυμα. http://www.wind.com.gr/Listing.fds?langid=1&pageID=410&tablePageID=195&rec=248 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosr78 Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Δεν είπα αυτό. Αν έβγαζε μια τέτοια υπηρεσία θα ανταγωνίζονταν τον εαυτό της, τη στιγμή που ήδη παρέχει σταθερή τηλεφωνία. Αντίθετα, βοντα και κοσμοτέ δεν παρέχουν άλλο τύπο σταθερής (τυπικά άλλο πράγμα Οτε και άλλο κοσμοτέ). Θέλω να πω με απλά λόγια ότι δεν είναι σωστό εμπορικα μια εταιρεία να παρέχει 2 τύπους σταθερής τηλεφωνίας, πάντα κατά την άποψή μου. Δεν ανταγωνίζεται τον εαυτό της προσφέροντας τέτοια υπηρεσία. Οι @Home υπηρεσίες είναι για όσους δε θέλουν Internet, double play κλπ και για όσους δεν μπορούν να έχουν DSL με Tellas στην περιοχή τους (και είναι πάρα πολλοί αυτοί, δες μόνο πόσοι έβαλαν την ανάλογη υπηρεσία της Vodafone στα εξοχικά τους όπου δεν υπάρχει καν γραμμή ΟΤΕ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Εγώ έχω κινητή, σταθερή και ADSL από τη WIND. Με βολεύει και με συμφέρει πολύ, για τους εξής λόγους: 1) Με το πρόγραμμα "Σταθερή Απεριόριστα" και με 17,95 Ευρώ το μήνα έχω απεριόριστες Αστικές και Υπεραστικές κλήσεις και 60 λεπτά προς κινητά WIND. Τα 60 αυτά λεπτά τα χρησιμοποιούμε εγώ και η γυναίκα μου, για να τηλεφωνούμε ο ένας στον άλλο από το σταθερό, κάνοντας σημαντική οικονομία στο λογαριασμο του κινητού (έχουμε και οι δύο WIND όπως και πολλοί φίλοι μας). 2) Έχω οικονομία μέχρι 7% στις κλήσεις προς κινητά και 21% στις Διεθνείς κλήσεις προς σταθερά σε Ευρώπη και ΗΠΑ. 3) Συνδυάζονται στον ίδιο λογαριασμό και τα τρία (κινητή, σταθερή ίντερνετ), με αποτέλεσμα να υπάρχει έκπτωση στα πάγια. 4) Ο ενιαίος λογαριασμός βολεύει, μια και όλα είναι συγκεντρωμένα σε ένα, χωρίς περιττό χαρτομάνι, όμορφα και συμμαζεμένα. 5) Το προσωπικό στην εξυπηρέτηση πελατών είναι πολύ ευγενικό και σε βοηθά σε κάθε ζήτημα. Από τότε που τα έβαλα όλα αυτά βλέπω πραγματική οικονομία και τάξη στους λογαριασμούς. Βέβαια, πληρώνω πάγιο ΟΤΕ, καθώς στην περιοχή μου η TELLAS δεν διαθέτει ιδιόκτητο δίκτυο, αλλά ακόμη κι έτσι η οικονομία είναι δεδομένη. Τα έχω βάλει κάτω, τα υπολόγισα αναλυτικά και βγαίνω κερδισμένος. Και η σταθερή τηλεφωνία είναι πραγματικά σταθερή, δεν επηρεάζεται από διακοπές ρεύματος, μπορείς να έχεις συναγερμό συνδεδεμένο με το τηλέφωνο και η ποιότητα του ήχου είναι υποδειγματική. Τώρα, αν κάποιος δεν μιλάει πολύ, δεν θέλει ADSL, τέλος πάντων δεν έχει πολλές απαιτήσεις, μπορεί να βολεύεται με τις άλλες λύσεις. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Εγώ έχω κινητή, σταθερή και ADSL από τη WIND. Με βολεύει και με συμφέρει πολύ, για τους εξής λόγους: 1) Με το πρόγραμμα "Σταθερή Απεριόριστα" και με 17,95 Ευρώ το μήνα έχω απεριόριστες Αστικές και Υπεραστικές κλήσεις και 60 λεπτά προς κινητά WIND. Τα 60 αυτά λεπτά τα χρησιμοποιούμε εγώ και η γυναίκα μου, για να τηλεφωνούμε ο ένας στον άλλο από το σταθερό, κάνοντας σημαντική οικονομία στο λογαριασμο του κινητού (έχουμε και οι δύο WIND όπως και πολλοί φίλοι μας). 2) Έχω οικονομία μέχρι 7% στις κλήσεις προς κινητά και 21% στις Διεθνείς κλήσεις προς σταθερά σε Ευρώπη και ΗΠΑ. 3) Συνδυάζονται στον ίδιο λογαριασμό και τα τρία (κινητή, σταθερή ίντερνετ), με αποτέλεσμα να υπάρχει έκπτωση στα πάγια. 4) Ο ενιαίος λογαριασμός βολεύει, μια και όλα είναι συγκεντρωμένα σε ένα, χωρίς περιττό χαρτομάνι, όμορφα και συμμαζεμένα. 5) Το προσωπικό στην εξυπηρέτηση πελατών είναι πολύ ευγενικό και σε βοηθά σε κάθε ζήτημα. Από τότε που τα έβαλα όλα αυτά βλέπω πραγματική οικονομία και τάξη στους λογαριασμούς. Βέβαια, πληρώνω πάγιο ΟΤΕ, καθώς στην περιοχή μου η TELLAS δεν διαθέτει ιδιόκτητο δίκτυο, αλλά ακόμη κι έτσι η οικονομία είναι δεδομένη. Τα έχω βάλει κάτω, τα υπολόγισα αναλυτικά και βγαίνω κερδισμένος. Και η σταθερή τηλεφωνία είναι πραγματικά σταθερή, δεν επηρεάζεται από διακοπές ρεύματος, μπορείς να έχεις συναγερμό συνδεδεμένο με το τηλέφωνο και η ποιότητα του ήχου είναι υποδειγματική. Τώρα, αν κάποιος δεν μιλάει πολύ, δεν θέλει ADSL, τέλος πάντων δεν έχει πολλές απαιτήσεις, μπορεί να βολεύεται με τις άλλες λύσεις. Από την στιγμή που έχεις στο σπίτι σου δύο νούμερα κινητών της wind σίγουρα σε συμφέρει αλλά να θυμίσω για όσους διαβάζουν το post ότι έχεις προεπιλογή φορέα και πληρώνεις και πάγιο ΟΤΕ σε άλλο λογαριασμό. Πέρα από αυτό θα ήθελα να σχολιάσω ένα παραπάνω post σχετικά με την διαπίστωση ότι γιατί η wind να δώσει ανάλογα προγράμματα At Home από την στιγμή που έχει το wind προς σταθερά και την συνεργασία με την tellas. Σίγουρα αν υπάρχει γραμμή ΟΤΕ ή άλλου δικτύου στο σπίτι τα προγράμματα αυτά είναι ίδια αλλά αν δεν υπάρχει γραμμή θα πρέπει να περιμένει κάποιος αρκετό καιρό για να βάλει. Αντίθετα με τα προγράμματα At Home της vodafone και της cosmote έχεις νέο νούμερο σε λίγα λεπτά. Το σημαντικότερο είναι ότι έχεις σταθερό γεωγραφικό νούμερο και σε μέρη που δεν έχει πάει ακόμα ο ΟΤΕ αλλά έχει η περιοχή σήμα σε κινητό τηλέφωνο, Τα προγράμματα αυτά βολεύουν φοιτητές, άτομα που πάνε κάπου για λίγους μήνες και δεν ξέρω για την vodafone η cosmote σε βάζει στα προγράμματα αυτά χωρίς 12μηνη δέσμευση αν δεν πάρεις επιδότηση και η υπηρεσία δουλεύει και σε κινητό τηλέφωνο με όλες τις πρόσθετες υπηρεσίες (sms, mms, wap, wireless internet) και την υπηρεσία twin sim που παρέχεται χωρίς πάγιο (στην wind 3,00 και στην vodafone 2.38 ευρώ/μήνα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Εγώ έχω κινητή, σταθερή και ADSL από τη WIND. Με βολεύει και με συμφέρει πολύ, για τους εξής λόγους: 1) Με το πρόγραμμα "Σταθερή Απεριόριστα" και με 17,95 Ευρώ το μήνα έχω απεριόριστες Αστικές και Υπεραστικές κλήσεις και 60 λεπτά προς κινητά WIND. Τα 60 αυτά λεπτά τα χρησιμοποιούμε εγώ και η γυναίκα μου, για να τηλεφωνούμε ο ένας στον άλλο από το σταθερό, κάνοντας σημαντική οικονομία στο λογαριασμο του κινητού (έχουμε και οι δύο WIND όπως και πολλοί φίλοι μας). 2) Έχω οικονομία μέχρι 7% στις κλήσεις προς κινητά και 21% στις Διεθνείς κλήσεις προς σταθερά σε Ευρώπη και ΗΠΑ. 3) Συνδυάζονται στον ίδιο λογαριασμό και τα τρία (κινητή, σταθερή ίντερνετ), με αποτέλεσμα να υπάρχει έκπτωση στα πάγια. 4) Ο ενιαίος λογαριασμός βολεύει, μια και όλα είναι συγκεντρωμένα σε ένα, χωρίς περιττό χαρτομάνι, όμορφα και συμμαζεμένα. 5) Το προσωπικό στην εξυπηρέτηση πελατών είναι πολύ ευγενικό και σε βοηθά σε κάθε ζήτημα. Από τότε που τα έβαλα όλα αυτά βλέπω πραγματική οικονομία και τάξη στους λογαριασμούς. Βέβαια, πληρώνω πάγιο ΟΤΕ, καθώς στην περιοχή μου η TELLAS δεν διαθέτει ιδιόκτητο δίκτυο, αλλά ακόμη κι έτσι η οικονομία είναι δεδομένη. Τα έχω βάλει κάτω, τα υπολόγισα αναλυτικά και βγαίνω κερδισμένος. Και η σταθερή τηλεφωνία είναι πραγματικά σταθερή, δεν επηρεάζεται από διακοπές ρεύματος, μπορείς να έχεις συναγερμό συνδεδεμένο με το τηλέφωνο και η ποιότητα του ήχου είναι υποδειγματική. Τώρα, αν κάποιος δεν μιλάει πολύ, δεν θέλει ADSL, τέλος πάντων δεν έχει πολλές απαιτήσεις, μπορεί να βολεύεται με τις άλλες λύσεις. Καλη φαση αλλα νομιζω οτι αν πας κατευθειαν στην tellas και οχι στη wind μεσω tellas θα εχεις 60' λεπτα δωρεαν το μηνα προς ολα τα κινητα ανεξαρτητως δικτυου,πειτε μου αν κανω λαθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Από την στιγμή που έχεις στο σπίτι σου δύο νούμερα κινητών της wind σίγουρα σε συμφέρει αλλά να θυμίσω για όσους διαβάζουν το post ότι έχεις προεπιλογή φορέα και πληρώνεις και πάγιο ΟΤΕ σε άλλο λογαριασμό. Φίλε alany, όπως έγραψα και στο ποστ μου, ακόμη και με το πάγιο του ΟΤΕ που πληρώνω, κάνω σημαντική οικονομία για τους λόγους που προανέφερα. Τα έχω ψάξει - μελετήσει πολύ. Κρατάω και στατιστικά στοιχεία για τους λογαριασμούς μου. @ Picard: Φίλε μου, δεν ξέρω αν πρόσεξες, αλλά στο προηγούμενο ποστ μου λέω ότι στην περιοχή μου η Tellas δεν έχει ιδιόκτητο δίκτυο. Αλλά περισσότερο εμένα μ' ενδιαφέρουν και με συμφέρουν τα 60 λεπτά προς κινητά WIND, καθώς προς αυτά γίνεται η μεγαλύτερη χρήση από μέρους μου. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Καλη φαση αλλα νομιζω οτι αν πας κατευθειαν στην tellas και οχι στη wind μεσω tellas θα εχεις 60' λεπτα δωρεαν το μηνα προς ολα τα κινητα ανεξαρτητως δικτυου,πειτε μου αν κανω λαθος Στο Double Play της Tellas ισχύει αυτό και φυσικά εντός δικτύου tellas. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alt10 Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 Πριν λιγο καιρο πηρα την αναβαθμηση συσκευης και η συσκευη που πηρα ειχε μεσα την καρτα <<Υπηρεσιες Αξιας 100 ευρω δωρο απο τhν WIND>> η οποια περιεχει εκτος των αλλων και καποια λεπτα το μηνα δωρεαν βιντεο κλησεις συμφωνα με τις νεες χρεωσεις απο τις 2 Αυγουστου θα ισχυει οτι η απλη κληση θα ειναι ιδια με την βιντεο κληση σε θεματα χρεωσης.Αμα ενεργοποιησω αυτη την καρτα θα εχω δωρεαν 15 λεπτα βιντεο κληση ή δεν υσχιει πια. Καθως και τα mms (sorry για το formal edition αλλα το ιδιο εστειλα και στην wind με καποιες αλλαγες..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 Θεωρώ ότι η Wind είναι αρκετά τσιγκούνα όσον αφορά το θέμα των επιδοτήσεων. Πέρυσι όταν ήμουν στην Voda είχα επιδότηση 120 ευρώ, ενώ φέτος στην wind μετά βίας μου δώσαν 65 ευρώ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 Για την ίδια γραμμή? Γιατί άλλαξες εταιρεία τώτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackbird Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 Πράγματι η wind είναι πολύ χάλια στις επιδοτήσεις... Και εγώ ήμουν παλιά στη vodafone και με τους ίδιους λογαριασμούς έπαιρνα πολύ περισσότερη επιδότηση. Ασε που η wind σε αναγκάζει να πάρεις ακριβότερα κινητά για να εκμεταλλευτείς μεγαλύτερη επιδότηση. Στη vodafone μου δίναν +40 για vf live συσκευή που της έκανα μια αναβάθμιση μετά και γινόταν το μενού κανονικό. Στη wind πολύ απλά αυτό δεν υπάρχει! Το μόνο που με κρατάει είναι το flexy που δεν έχουν άλλες εταιρίες και το wind plus non-stop με 3,49 το μήνα... Παράθεση http://www.estudents.gr/images/links/8831.JPG Το Νο1 φοιτητικό site!! Πωλείτε JC777 καινούριο για Θεσσαλονίκη 147€: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=217191 Πληροφορίες για JC777 εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=215460 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 Τα ίδια ισχύουν και για μένα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 To προγραμμα wind1 δινει καποια επιδοτηση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos200 Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 To προγραμμα wind1 δινει καποια επιδοτηση ? Όχι, δε δίνει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 To προγραμμα wind1 δινει καποια επιδοτηση ? ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ :!: Αρκεί να έχεις κλείσει τουλάχιστον 1 χρόνο στο Wind1 και δεν χρειάζεται να πας σε άλλο πρόγραμμα, παραμένεις στο Wind1 (αν θέλεις φυσικά ;) ) απλά υπογράφεις ανανέωση συμβόλαιου για ένα χρόνο. Αν δεν γνωρίζετε μην απαντάτε καθόλου! Είναι προτιμότερο από το να παραπληροφορείτε τον κόσμο ;) Πάντα φιλικά :) Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos200 Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 OK.. signomh alla stin arxh tis kikliforias tou (san antigrafh apo to Q1) den edine katholou epidotisi.. Na rwtisw k egw kati.. An kaneis tin ananewsh gia ena xrono otan pareis tin epidotisi, desmeuesai na kaneis kapoio stantar poso logariasmwn opws einai sto zero, h mporei na einai akoma k midenikoi oi logariasmoi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest johnvol_no1 Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 OK.. signomh alla stin arxh tis kikliforias tou (san antigrafh apo to Q1) den edine katholou epidotisi.. Na rwtisw k egw kati.. An kaneis tin ananewsh gia ena xrono otan pareis tin epidotisi, desmeuesai na kaneis kapoio stantar poso logariasmwn opws einai sto zero, h mporei na einai akoma k midenikoi oi logariasmoi? αν πάρεις επιδότηση λόγω ενός χρόνου παραμονής στο δίκτυο, δεν υπάρχει περιορισμός στους λογαριασμούς ούτε στο wind1 ούτε στο zero. Την επιδότηση την παίρνεις βάση των λογαριασμών που έκανες και απλά να παραμείνεις ενα χρόνο ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 Ρε παιδιά έψαχνα πληροφορίες για το wind1 στο site της wind αλλά με παρέπεμπε σε παλιά προγράμματα. Μπορεί κάποιος να μου δώσει ενα link που μπορώ να βρώ πληοφορίες γι αυτο το πρόγραμμα? Ευχαροστώ πολύ Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos200 Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 αν πάρεις επιδότηση λόγω ενός χρόνου παραμονής στο δίκτυο, δεν υπάρχει περιορισμός στους λογαριασμούς ούτε στο wind1 ούτε στο zero. Την επιδότηση την παίρνεις βάση των λογαριασμών που έκανες και απλά να παραμείνεις ενα χρόνο ακόμα. Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 Ρε παιδιά έψαχνα πληροφορίες για το wind1 στο site της wind αλλά με παρέπεμπε σε παλιά προγράμματα. Μπορεί κάποιος να μου δώσει ενα link που μπορώ να βρώ πληοφορίες γι αυτο το πρόγραμμα? Ευχαροστώ πολύ http://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageid=1290 Το έχω εδώ και λίγο καιρό, σε έναν αριθμό μου. Ελάχιστη χρέωση 30 δευτερολέπτων δεν υπάρχει και σε συνδυασμό με το friends & family μου έχουν ρίξει αρκετά το ποσό των λογαριασμών μου. Συν ότι για λογαριασμούς άνω των 13 ευρώ, άνευ Φ.Π.Α. , Υπάρχει έκπτωση 5%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 Στο Wind.com.gr δεν αναφέρει που πουθενά ότι το πρόγραμμα συμβολαίου Wind 1 έχει επιδότηση συσκευής!.Ένας όμως χρήστης του MyPhone πιο κάτω λέει ότι το Wind 1 έχει επιδότηση συσκευής.Τελικά έχει ή δεν έχει επιδότηση συσκευής:worry::worry:. Το μόνο που λέει στο Wind.com.gr για το Wind 1 είναι: α)Το πρόγραμμα WIND 1 προσφέρεται χωρίς μηνιαίο πάγιο και χωρίς ενσωματωμένο δωρεάν χρόνο ομιλίας ή μηνύματα. β)Η χρέωση είναι κλιμακωτή, γίνεται ανά δευτερόλεπτο, χωρίς ελάχιστη διάρκεια χρέωσης γ)Με την ενεργοποίηση νέας σύνδεσης στο πρόγραμμα WIND 1 ο συνδρομητής χρεώνεται με Εφάπαξ Τέλος Σύνδεσης 25€ δ) Στο πρόγραμμα WIND 1 παρέχεται δωρεάν η υπηρεσία WIND 1 Friends & Family, η οποία προσφέρει έκπτωση 50% στις εθνικές κλήσεις φωνής, SMS, MMS, video-κλήσεις που πραγματοποιούνται εντός Ελλάδας προς έναν ή δύο δηλωμένους αριθμούς Q-Telecom ή WIND ή έναν αριθμό Q-Telecom ή WIND και έναν αριθμό σταθερού. Ρε παιδιά γιατί η Wind χρεώνει 25€ Τέλος Σύνδεσης;Τι είναι το Τέλος Σύνδεσης;Είναι αυτό που έρχεται μαζί με το Φ.Π.Α σε κάθε λογαριασμό που είναι 2€;Ευχαριστώ!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 Και αφού το προηγούμενο θέμα μου δικαίως κλειδώθηκε.... ας ρωτήσω εδώ που είναι το κατάλληλο θέμα. Αν κάποιες ερωτήσεις είναι εκτός θέματος μπορείτε να μην απαντήσετε και θα ρωτήσω σε άλλα θέματα πιο κατάλληλα. Είμαι σίγουρος ότι όλες μου οι ερωτήσεις θα έχουν απαντηθεί σε άλλα μέρη, αλλά τα θέματα εχουν φτάσει σε απαγορευτικό αριθμό σελίδων.... Λοιπόν: Είμαι για τα τελευταία 9 χρόνια συνδρομητής στη Vodafone. Επειδή όμως δεν έχει κάποιο πρόγραμμα με φτηνό internet σκεφτομαι να μεταβώ στην telestet. 1. Μπορώ με σύνδεση telestet να σερφάρω φτηνά και απεριόριστα στο internet σε βασικές σελίδες όπως email, google, etc? 2. Μπορώ να συνδέω το κινητό μου με τον υπολογιστή και να σερφάρω? Αν έχω κινητό με 3g απολαμβάνω κάποια καλύτερη ταχύτητα? 3. Σκέφτομαι να πάρω το SE g900 για τα παραπάνω, αν έχετε, άλλες προτάσεις είμαι ελεύθερος να ακούσω γιατί δεν έχω κατασταλάξει. (απλά θέλω το κινητό να έχει wifi, skype, bluetooth, να σερφάρει άνετα κι εύκολα, και να μην είναι και πολύ ακριβό.... αλήθεια το 3γ iphone έχει έρθει στην Ελλάδα, πόσο κάνει?) 4. Για να έχω γύρω στις 4 ώρες ομιλίας προπληρωμένες και τα παραπάνω (internet), πόσα θα δίνω το μήνα? Σας ευχαριστώ, Bezbozny. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts