dr. Δημ. October 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2023 Η Nova στην κινητή τηλεφωνία στο πρόγραμμα της Unlimited All δίνει extra data SIM card ; Όπως γνωρίζουμε η cosmote και η Vodafone δίνουν . 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2023 27 minutes ago, dr. said: Η Nova στην κινητή τηλεφωνία στο πρόγραμμα της Unlimited All δίνει extra data SIM card ; Όπως γνωρίζουμε η cosmote και η Vodafone δίνουν . Όχι και ούτε πρόκειται άμεσα. esim θα δώσει σύντομα. 3 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. October 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2023 1 hour ago, dr. said: Η Nova στην κινητή τηλεφωνία στο πρόγραμμα της Unlimited All δίνει extra data SIM card ; Όπως γνωρίζουμε η cosmote και η Vodafone δίνουν . Γιοκ. Καπούτ. Δεν δίνει extra sim. 3 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. October 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2023 Η esim βγαίνει προσεχώς... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. October 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2023 (edited) Αυτό λέμε από τον Ιούνιο και φτάσαμε Οκτώβριο φίλτατε… Δεν λέω ότι μας παραπληροφορείς, μη παρεξηγηθώ, απλά το αργούν πολυ το όλο πράγμα και όλο αυτό τον καιρό Έχει μείνει απλά στα χαρτιά. Edited October 2, 2023 by panos.k2 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. October 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2023 56 minutes ago, panos.k2 said: Αυτό λέμε από τον Ιούνιο και φτάσαμε Οκτώβριο φίλτατε… Δεν λέω ότι μας παραπληροφορείς, μη παρεξηγηθώ, απλά το αργούν πολυ το όλο πράγμα και όλο αυτό τον καιρό Έχει μείνει απλά στα χαρτιά. Ιούνιος και Οκτώβριος, του ίδιου έτους όμως. Πολύ απαιτητικός είσαι... Εγώ που ακούω άλλα έτη τι να πω; 4 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. October 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2023 1 hour ago, panos.k2 said: Αυτό λέμε από τον Ιούνιο και φτάσαμε Οκτώβριο φίλτατε… Δεν λέω ότι μας παραπληροφορείς, μη παρεξηγηθώ, απλά το αργούν πολυ το όλο πράγμα και όλο αυτό τον καιρό Έχει μείνει απλά στα χαρτιά. Η ενημέρωση είναι μέχρι τέλος του έτους! Αυτό κρατάμε! 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. October 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2023 23 minutes ago, Chrischal1908 said: Η ενημέρωση είναι μέχρι τέλος του έτους! Αυτό κρατάμε! Έχω κι εγώ την ίδια ενημέρωση 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. October 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2023 Πως βρίσκουμε το όνομα χρήστη της εφαρμογής Nova αν το έχουμε ξεχάσει; Έστειλα στο chat, μου λένε να κάνω επανφορά τον κωδικό. Στο 13700 λένε να πάρω το 13800 το 13800 κάνουν τους Κινέζους και λένε θα καλέσει το αρμόδιο τμήμα. Αφορά συμβόλαιο σταθερού συμβολαίου χωρίς κινητά στον ίδιο ΑΦΜ. Προσπαθώντας να γίνει σύνδεση με τον αριθμό, έρχεται ένα μήνυμα με 6 ψηφία και τα βάζω αλλά στην εφαρμογή λέει κάτι πήγε στραβά και στην ιστοσελίδα απλά φορτώνει την σελίδα να γίνει σύνδεση με όνομα και κωδικό. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. October 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2023 (edited) 6 minutes ago, Arinos said: Στο 13700 λένε να πάρω το 13800 το 13800 κάνουν τους Κινέζους και λένε θα καλέσει το αρμόδιο τμήμα. Να κάνει η μάνα. Edited October 2, 2023 by memoriesradio 3 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. October 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2023 (edited) Ελπίζω να κανει την καλύτερη υλοποίηση eSIM η Nova. Να μπορούμε να παίρνουμε ενα καρτοκινητο ή ενα συμβόλαιο εξ ολοκλήρου ιντερνετικα(δεν ξερω Κατά ποσό οφελεί τα φυσικά καταστήματα αυτό αλλά σε άλλες χώρες γίνεται) Ελπιζω να έχει ηδη ερθει μεχρι το νεο ετος Edited October 2, 2023 by panos.k2 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2023 5 ώρες πριν, Chrischal1908 said: Η esim βγαίνει προσεχώς... Για Μάρτιο ξερω εγώ 🙂 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. October 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2023 15 ώρες πριν, paanos said: Για Μάρτιο ξερω εγώ 🙂 Για Δεκέμβριο-Ιανουάριο ξέρω εγώ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. October 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2023 5 πάνω, 5 κάτω (...χρόνια), δεν χάθηκε κι ο κόσμος. 1 4 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. October 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2023 17 ώρες πριν, Arinos said: Πως βρίσκουμε το όνομα χρήστη της εφαρμογής Nova αν το έχουμε ξεχάσει; Έστειλα στο chat, μου λένε να κάνω επανφορά τον κωδικό. Στο 13700 λένε να πάρω το 13800 το 13800 κάνουν τους Κινέζους και λένε θα καλέσει το αρμόδιο τμήμα. Αφορά συμβόλαιο σταθερού συμβολαίου χωρίς κινητά στον ίδιο ΑΦΜ. Προσπαθώντας να γίνει σύνδεση με τον αριθμό, έρχεται ένα μήνυμα με 6 ψηφία και τα βάζω αλλά στην εφαρμογή λέει κάτι πήγε στραβά και στην ιστοσελίδα απλά φορτώνει την σελίδα να γίνει σύνδεση με όνομα και κωδικό. Εμένα το ίδιο πρόβλημα λύθηκε αμέσως με κλήση στο 13800. Μπορείς να ζητήσεις να καταργηθεί ο λογαριασμός σου και να φτιάξεις καινούργιο ή να ζητήσεις να σου πουν το όνομα και έπειτα να κάνεις επαναφορά κωδικού αν δεν θυμάσαι ούτε αυτόν 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. October 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2023 (edited) 6 minutes ago, Gv2008 said: Εμένα το ίδιο πρόβλημα λύθηκε αμέσως με κλήση στο 13800. Μπορείς να ζητήσεις να καταργηθεί ο λογαριασμός σου και να φτιάξεις καινούργιο ή να ζητήσεις να σου πουν το όνομα και έπειτα να κάνεις επαναφορά κωδικού αν δεν θυμάσαι ούτε αυτόν Τι πιο απλό και λειτουργικό, το 2023, να υπάρχει υπενθύμιση για το όνομα χρήστη και κωδικού πρόσβασης ταυτόχρονα, για τα credentials, σε ένα σύγχρονο login system... Edited October 3, 2023 by memoriesradio 3 1 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. October 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2023 (edited) Πρέπει να κάνουμε κάτι για τους λογαριασμούς; Ήδη το λαμβάνω από την εφαρμογή και με μήνυμα! Άλλαξε κάτι; Edited October 3, 2023 by Chrischal1908 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2023 28 minutes ago, Chrischal1908 said: Πρέπει να κάνουμε κάτι για τους λογαριασμούς; Ήδη το λαμβάνω από την εφαρμογή και με μήνυμα! Τι ακριβώς συμβαίνει; 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. October 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2023 Μήπως έχει πάρει κάποιος αυτή την προσφορά ; για λεπτομέρειες.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. October 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2023 22 ώρες πριν, panos.k2 said: Ελπίζω να κανει την καλύτερη υλοποίηση eSIM η Nova. Να μπορούμε να παίρνουμε ενα καρτοκινητο ή ενα συμβόλαιο εξ ολοκλήρου ιντερνετικα(δεν ξερω Κατά ποσό οφελεί τα φυσικά καταστήματα αυτό αλλά σε άλλες χώρες γίνεται) Ελπιζω να έχει ηδη ερθει μεχρι το νεο ετος Στην Ελλάδα έχουν σφίξει λίγο το θέμα της ταυτοποίησης από φόβο για SIM swap. Αυτό που εγώ ελπίζω είναι καλή διαθεσιμότητα (όχι όπως στην Voda που μία εβδομάδα δίνει και την άλλη όχι) και εφάπαξ χρέωση (όχι όπως την Cosmote που χρεώνει σε κάθε νέα χρήση). 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2023 27 minutes ago, hercoulis said: Μήπως έχει πάρει κάποιος αυτή την προσφορά ; για λεπτομέρειες.. Όλες υπάρχουν στο site. Η τηλεόραση που δίνουν κοστίζει 719€ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2023 Ένα λινκ... Από το site 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. October 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2023 Όλες υπάρχουν στο site. Η τηλεόραση που δίνουν κοστίζει 719€Φίλε μου το site φαίνεται ότι είναι το www.fiber100.gr αλλά τιμές δε λέει πουθενά για να μην σχολιάσω το ότι πατάω στο πρώτο λινκ με τα 2 Samsung δώρο και επιστρέφει ένα error 404 το άρθρο δεν βρέθηκε!Όποιος πάρει τηλ και μάθει ας ενημερώσει εδώ Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2023 (edited) Site εννοώ το nova.gr. Εδώ είναι όλες edit: φαίνεται να σταμάτησε να ισχύει η προσφορά για την τηλεόραση TCL 58” των 719€. Την έδιναν με τα 5€ έξτρα (32€ δηλαδή) στο unlimited all όταν συνδυάζεις και άλλο συμβόλαιο. Τωρα δίνουν μια Samsung 43" στο πρόγραμμα των 15GB Edited October 4, 2023 by paanos 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
some1 Δημ. October 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2023 καλησπέρα εχω ενα πρόγραμμα απεριόριστα λεπτα μηνύματα και 10gb internet στα 19.50€ πηρα τηλ στη νοβα αν γίνεται να κανω το unlimited και αν εχει κανα δωρο και μου ειπαν οχι. θελει συνδυαστικά με σταθερο η με αλλη σύνδεση η νέα σύνδεση. ειδα αυτα τα galaxy που δίνουν και ελεγα να δωσω και κανένα κινητο στους γονείς μου που χρειάζονται αυτον τον καιρό. υπάρχει κατι αλλο πιο συμφέρον περα απο τα 33€ που μου είπαν; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts