Jump to content

Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

Eliseos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν ενεργοποιθηκαμε πχ στις 20 του μηνα θα εχουμε το χρονο ομιλιας για 10 ημερες η για ολο το μηνα;

Δεν παει ο χρονος ομιλιας ημερολογιακα την πρωτη καθε μηνα.

Οταν ενεργοποιηθεις, παρε τηλεφωνο να ρωτησεις ποτε θα εκδοθει ο πρωτος λογαριασμος.

Εαν σου πουν πχ θα εκδοθει στις 17 του μηνα, κι εσυ ενεργοποιηθηκες στις, λεμε, 12 του μηνα, σημαινει οτι για την περιοδο των 5 ημερων (12 με 17) εχεις τα 5/30 του χρονου ομιλιας, και τα 5/30 του παγιου. Απο τις 17 του μηνα ολα κανονικα πλεον.

Καλησπέρα!

Εχω μια καρτούλα που εχει γυρω στα 30 ευρώ, και ενα αριθμό με συμβόλαιο.

Επειδή δεν χρειάζομαι πια τη κάρτα, μπορώ να στείλω τα λεφτα της κάρτας στον αριθμο συμβολαίου μέσω της υπηρεσίας sharing ?

Καλησπέρα!

Εχω μια καρτούλα που εχει γυρω στα 30 ευρώ, και ενα αριθμό με συμβόλαιο.

Επειδή δεν χρειάζομαι πια τη κάρτα, μπορώ να στείλω τα λεφτα της κάρτας στον αριθμο συμβολαίου μέσω της υπηρεσίας sharing ?

Όχι, μονο σε άλλο καρτοκινητό F2G/ForAll. :O

Αν κάνω νέα σύνδεση στο FLEXY 25, ισχύουν τα εξής:

1. Για ένα χρόνο θα έχω την ενσωματωμένη χρήση του 25 πληρώνοντας 20 Ευρώ πάγιο;

2. Η επιδότηση συσκευής θα είναι του Flexy 25 ή του Flexy 20;

3. Το συμβόλαιο (εφόσον πάρω συσκευή με επιδότηση) θα έχει ετήσια διάρκεια;

Αν κάνω νέα σύνδεση στο FLEXY 25, ισχύουν τα εξής:

1. Για ένα χρόνο θα έχω την ενσωματωμένη χρήση του 25 πληρώνοντας 20 Ευρώ πάγιο;

2. Η επιδότηση συσκευής θα είναι του Flexy 25 ή του Flexy 20;

3. Το συμβόλαιο (εφόσον πάρω συσκευή με επιδότηση) θα έχει ετήσια διάρκεια;

1. Ναι

2. Εγω που πηγα σε καταστημα microland μου εδωσαν την επιδοτηση του προγραμματος που γραφτηκα, δηλαδη το 25 για σενα.

3. Ναι.

2. Εγω που πηγα σε καταστημα microland μου εδωσαν την επιδοτηση του προγραμματος που γραφτηκα, δηλαδη το 25 για σενα.

Αυτό είναι πολύ καλό! :)

1. Ναι

3. Ναι.

Να υποθεσω πηγες σε microland για να παρεις συγκεκριμενη συσκευη, η κατι αλλο?

Απλα ρωτω, γιατι ειναι σπανιο...

Μέχρι τα 41,25. Αλλιώς δεν θα είχε και νόημα η έκπτωση...

Δεν περασα απο καποιο πακετο σε αλλο για να δικααιοουμε εκπτωση...απλα ειμαι στι flexy 30....και δεν ξερω πιος ςιναι ο ενσωματομενος χρονος το flexy 30...

επισης αν τελειωσει ο δωρεαν χρονος μου...μου το λεει σε μηνθμα...η απλα λεει ποσο εχω καταναλωσει

Να υποθεσω πηγες σε microland για να παρεις συγκεκριμενη συσκευη, η κατι αλλο?

Απλα ρωτω, γιατι ειναι σπανιο...

Πηγα εκει γιατι σε γνωστο (γκουχ γκουχ :p ) καταστημα wind μου ζητουσαν 198 Ευρω ενω στη microland 107 Ευρω για το N73.

Η προσφορα ισχυει μονο για αγορες κινητων χωρις επιδοτηση και σου δινουν τη διαφορα, οχι διπλα τη διαφορα. Χαζοι ειναι; Αφου ξερουν οτι ειναι ακριβοι.

Θέμα: Μηδενισμός χρονόμετρων εξερχόμενων κλήσεων

Καλησπέρα,

Είμαι πρόσφατα συνδρομητής business συμβολαίου της wind.Μήπως ξέρετε πότε πρέπει να μηδενίζω το χρονόμετρο για τον επόμενο μήνα?Στην cosmote το μηδένιζα κάθε 27 του μήνα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Θέμα: Μηδενισμός χρονόμετρων εξερχόμενων κλήσεων

Καλησπέρα,

Είμαι πρόσφατα συνδρομητής business συμβολαίου της wind.Μήπως ξέρετε πότε πρέπει να μηδενίζω το χρονόμετρο για τον επόμενο μήνα?Στην cosmote το μηδένιζα κάθε 27 του μήνα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Μ'ενα τηλεφωνημα στο 1277 και πατωντας το 8 μπορεις να ρωτησεις καποιον απο την εξυπηρετηση καθε ποτε εκδιδεται ο λογαριασμος σου. :)

Never Give Up:!:

Join friend!

Ερώτηση : Εγώ που έχω wind flexy 20 , αν κανω αλλαγή πακέτου σε flexy 25 θα πληρώνω το ίδιο πάγιο, αλλά με περισσότερο χρόνο ομιλίας?

Θα πρεπει να πας στο 30 (δηλαδη 2 προγραμματα προς τα πανω) και θα πληρωνεις 25 Ευρω.

Ενώ αν κάποιος κάνει νέα σύνδεση στο 25, θα έχει τη χρήση του 25, πληρώνοντας για ένα χρόνο το πάγιο του 20.

Σωστά τα λέω;

Ενώ αν κάποιος κάνει νέα σύνδεση στο 25, θα έχει τη χρήση του 25, πληρώνοντας για ένα χρόνο το πάγιο του 20.

Σωστά τα λέω;

Ακριβώς!

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Θέλω να ρωτήσω το εξής:

έκανα το καρτοκινητό μου συμβόλαιο στο wind flexy 25 πληρώνοντας υποτίθεται πάγιο 20ευρώ (+2ευρω τα τέλη κινητής τηλεφωνίας)... Ο λογαριασμός μου ενεργοποιήθηκε στις 1/7 και δεν έκανα καθόλου κλήσεις μέχρις ότου εκδοθεί ο πρώτος λογαριασμός. Καλώντας το 1215 έμαθα ότι ο λογαριασμός εκδόθηκε στις 5/7 και το ποσό ήταν 29 ευρώ!!! πως γίνεται να βγαίνει τέτοιος λογαριασμός αφού δεν είχα μιλήσει καθόλου μέχρι τις 5/7; :( εγω υπολόγιζα 22 ευρω να μου έρθει όπως μου είχαν πει και απο το κατάστημα wind.

Περιμενε να τον παρεις στα χερια σου και θα δεις! Αν και κατι μου λεει πως εκαναν πατατα και σε χρεωσαν κανονικα τα 25 παγιο.

Παίδες καλησπέρα, σόρυ προκαταβολικά, βιάζομαι και δεν είχα χρόνο να διαβάσω τους κανόνες και έτσι ίσως είμαι λίγο of topic :)

Στο θέμα μου. Η κοπέλα μου έχει επιδότηση στην wind 100-130 Ε και θέλει αύριο μεθαύριο να αγοράσει κινητό αλλά στην wind δεν έχει το w850 που θέλει, μπορεί λοιπόν να πάει στο γερμανό να πάρει από εκεί κινητό με την επιδότηση της?

Υ.Γ. Αν γίνεται απαντηστε γρήγορα plz :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Lars Magnus Ericsson

An Empire was born...

Θέλω να ρωτήσω το εξής:

έκανα το καρτοκινητό μου συμβόλαιο στο wind flexy 25 πληρώνοντας υποτίθεται πάγιο 20ευρώ (+2ευρω τα τέλη κινητής τηλεφωνίας)... Ο λογαριασμός μου ενεργοποιήθηκε στις 1/7 και δεν έκανα καθόλου κλήσεις μέχρις ότου εκδοθεί ο πρώτος λογαριασμός. Καλώντας το 1215 έμαθα ότι ο λογαριασμός εκδόθηκε στις 5/7 και το ποσό ήταν 29 ευρώ!!! πως γίνεται να βγαίνει τέτοιος λογαριασμός αφού δεν είχα μιλήσει καθόλου μέχρι τις 5/7; :( εγω υπολόγιζα 22 ευρω να μου έρθει όπως μου είχαν πει και απο το κατάστημα wind.

Προφανώς υπάρχει αναλογία παγίου από 1/7 έως 4/7 και το πάγιο από 5/7 έως 4/8. Αλλά και έτσι να είναι μαζί με τα 2,38 ευρώ του φόρου θα έπρεπε να είναι 25 και κάτι. Μήπως έβαλες non stop wap; Δεν θα πρέπει να έχει γίνει λάθος πάντως.

Το ποσό με το non stop wap είναι σωστό ως εξής:

20/30=0,66666

0,6666*4=2,6666(1)

3,49/30=0,1163

0,1163*4=0,4653(2)

Πάγιο= 20 (3)

Non stop= 3.49(4)

Φόρος= 2,38(5)

1+2+3+4+5=29 ευρώ

επισης ξεχασατε το ενδεχομενο για καποια υπηρεσια wind plus non stop ή mms15 ή sms60. ;)

Join friend!

ναι,δωρεαν αλλα αφου τα χρεωθεις στον 1ο λογαριασμο και τα πιστωθεις στον 2ο.

Join friend!

• The title was changed to Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ