Jump to content

calvinklein

Members
  • Δημοσιεύσεις

    192
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by calvinklein

  1. το δοκίμασα και το πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται...
  2. Εμενα εβγαλε το παρακατω report. Το κινητο τσουροφλαει απο πισω και κυριως στην καμερα. Ειναι φυσιολογικο αυτο η πρεπει να το παω για αντικατασταση?
  3. Την κατέβασα και εγώ την αναβάθμιση. Δεν βλέπω καμία αλλαγή...μάλλον μας δουλεύουν!!!
  4. Συνεχίζει να μην φορτίζει στο 100% όταν είναι κλειστό. Τι γίνεται ρε παιδιά? Σήμερα μου άνοιξε στο 97%
  5. Ρε παιδια το κινητο το ειχα τελειως κλειστο και οχι σε πτηση κ μου εφαγε 4%. Αυτο δεν μου εχει ξανασυμβει σε συσκευη
  6. Το κινητό όταν το έκλεισα το βράδυ η μπαταρία ήταν στο 82%. Σήμερα το πρωί που το άνοιξα ήταν στο 78%. 4% battery drain υπερβολικό μου φαίνεται. Γνώριζει κανένας τι μπορεί να παίζει?
  7. Αγόρασα αυτή τη θήκη με express delivery στα 48 ευρώ... http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-ZENUS-Lettering-Diary-Case-for-Galaxy-Note3-Black-Superior-to-SGP-/221295271707?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item338639df1b
  8. Εγω το φορτισα ολο το βραδυ κλειστο κ σημερα το πρωι που το ανοιξα η μπαταρια ειναι στο 95%. Κανω κατι λαθος?
  9. Απορία: Τους σελιδοδείκτες από το chrome στο σταθερό υπολογιστή πως τους μεταφέρουμε στο internet explorer του κινητού?
  10. Παντως με 4g της cosmote η μπαταρια τελειωνει πολυ πιο γρηγορα διοτι το σημα δεν ειναι φουλ. Το εβαλα 3g κ κραταει πολυ περισσοτερο.
  11. Μια γρήγορη ερώτηση: Υπάρχει και 3G συσκευή ή όλες είναι 4G LTE στην ελλάδα? Ενδιαφέρομαι για LTE 4G και θέλω να το πάρω από Wind σκέτη συσκευή. Στο site της wind δεν αναγράφει LTE.
  12. Πάντως μέχρι στιγμής το φθηνότερο είναι εδώ στα 645 ευρώ. http://www.portal365.gr/index.php?act=viewProd&productId=3167
  13. Για Αθηηνα ενδιαφερομαι. Εχει καποιος εμπειρια
  14. Καλησπέρα σας, Έχω την συσκευή Samsung Galaxy Note 2 (την 3G) και κάνω κλήσεις μέσω skype με GPRS (What's up internet mobile). Το πρόβλημα είναι ότι ακόμα και όταν έχω φούλ σήμα η επικοινωνία δεν είναι σωστή (υπάρχουν διακοπές, δεν ακούω, πέφτει το σήμα κτλ). Σκέφτομαι σοβαρά να αγοράσω το Samsung Galaxy Note 3 (4G). Πιστεύετε ότι με την 4G συσκευή θα μιλάω χωρίς προβλήματα? Όποιος έχει εμπειρία και μπορεί να βοηθήσει ας την καταθέσει. Ευχαριστώ.
  15. Παιδιά καντε λίγο υπομονή. Γνώστος μου μέσα από την samsung μου είπε ότι θα πέσει στα 550 με κάποιες προσφορές που θα κάνουν (λόγω ανταγωνισμού αλλά και λανσαρίσματος νέας version Note 3) αρχές Νοέμβρη. Οπότε υπομονή 1 μήνα.
  16. Σου δίνει δωρεπιταγή 100 ευρώ που αφαιρείται στο ταμείο.
×
×
  • Create New...