Jump to content

Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

Eliseos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σας,

Πριν από περίπου 2 εβδομάδες μου ήρθε χαρτί για επιδότηση χωρίς να έχω κλείσει χρόνο. Αυτή τη στιγμή είμαι στο πρόγραμμα xl 1000 και ενώ ενδιαφέρθηκα για την επιδότηση τους ρώτησα σε ένα κατάστημα τους αν μπορώ να το αλλάξω στο large και να αποκτήσω την επιδότηση αυτή. Μου είπαν ναι και πως το πρόγραμμα θα άλλαζε στις 6/10 την ημέρα δηλαδή που εκδίδεται ο λογαριασμός. Δεν μου έχει έρθει κάποιο μήνυμα για αλλαγή πακέτου και τους τηλεφώνησα σήμερα για το εν λόγω θέμα και μου είπαν οτι δεν γίνεται διότι δεν έχω κλείσει ακόμα χρόνο (πράγμα το οποίο θα γίνει σε 3 μήνες). Με κοροιδεύουν ή μου φαίνεται?

Πακέτο προς τα κάτω θα μπορείς να αλλάξεις σε 3 μήνες που κλείνει χρόνο το συμβόλαιο σου!

Όταν έκανες την σύνδεση προϋπόθεση ήταν η παραμονή σου για 12 μήνες.

Και από οτι καταλαβαίνω δεν είσαι πάνω από χρόνο συνδρομητής.

Αυτά για συνδρομητές που δεν έχουν κλείσει χρόνο!

Αν είσαι χρόνια συνδρομητής και ανανεώσεις το συμβόλαιο δεν σε αναγκάζει κανείς να μείνεις με το πρόγραμμα που θα επιλέξεις.

Αλλάζεις όποτε θες!

Όσο για την αλλαγή προγράμματος 2-3 μέρες πριν την έκδοση γίνεται ώστε να μην υπολογιστούν αναλογικά ο χρόνος σου και τα χρήματά σου!

PS: Αν αλλάξεις το XL1000 δεν θα μπορέσεις, αν ποτέ θελήσεις, να γυρίσεις. Δεν είναι πια εμπορικά διαθέσιμο!

Edited by DemetreKre

PS: Αν αλλάξεις το XL1000 δεν θα μπορέσεις, αν ποτέ θελήσεις, να γυρίσεις. Δεν είναι πια εμπορικά διαθέσιμο!

Μία διόρθωση αν μου επιτρεπεις...

Το XL1000 είναι εμπορικά διαθέσιμο. Ίσως μπερδευτηκες με το παλιότερο Wind1000.

Καλησπερα παιδες. Θα σας μοιραστω τον πονο μου. Ημουν στην δουλεια το πρωι και κατα τις 10 παιρνω ενα μνμ στο iphone. " ο λογαριασμος του κινητου σας εχει εκδοθει με υπολοιπο 923 ευρω"

Περιτω να σας πω τι επαθα μετα. Ακομα να συνελθω. Μπηκα στο ebill και βλεπω οτι εχω χρεωθει 600 ευρω σε προστηθεμενης αξιας και κλησεις gprs. 48 ωρες λεει συνολο. Τρελαθηκα γιατι δ χρησιμοποιουσα το συμβολαιο για το ιντερνετ. Το εχω σε καρτα 2in1. Δν ξερω τι να κανω! Εχω χαλαστει πολυ ασχημα για τν λογο οτι απο τις 48 ωρες δν χρησιμοποιησα ουτε 1 εις γνωσην μου. Αραγε ισχυει αυτο η παιζεται καμια κομπινα; Καμια βοηθεια παιδια θα με βοηθουσε πολυ.

Συγνωμη αν σας κουρασα.

μηπως μπερδευτηκες με την καρτα 2in1 και ειχες ενεργοποιημενο το συμβολαιο?

Το ιδιο μου ειπε και το παιδι στο καταστημα της περιοχης μου. Εκανα αιτηση για αναλυτικο και στο καρτοκινητο. Την αλλη γραμμη της καρτας δλδ. Απο εκει εμπαινα ιντερνετ. Αν συμπιπτουν οι ωρες πολυ πιθανον να με χρεωναν και στο συμβολαιο κ στο καρτοκινητο. Ειμαι να σκασω!

δεν μπορω να καταλαβω γιατι η wind δεν φερνει τα iphone!

η wind ειναι στα δικαστηρια εδω και παρα πολυ καιρο με την apple λογο οτι η apple ειχε δωσει το iphone σε vodafone και cosmote απο το 3g ειναι αυτη η ιστορια!

και απο οσο ξερω ειχε πει η wind πιο παλια οτι τα καταστηματα μπορουν να παραγγειλουν iphone "κρυφα" ομως και μονο σε 10αδες .

πιο καταστημα θα επερνε τοσα iphone ? :p

Από τον Ιούνιο-Ιούλιο έχει υπογραφεί η συνεργασία μεταξύ Apple-Wind και σύντομα θα φέρνουν και οι μπλέ :)

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Καλησπέρα σας,

Πριν από περίπου 2 εβδομάδες μου ήρθε χαρτί για επιδότηση χωρίς να έχω κλείσει χρόνο. Αυτή τη στιγμή είμαι στο πρόγραμμα xl 1000 και ενώ ενδιαφέρθηκα για την επιδότηση τους ρώτησα σε ένα κατάστημα τους αν μπορώ να το αλλάξω στο large και να αποκτήσω την επιδότηση αυτή. Μου είπαν ναι και πως το πρόγραμμα θα άλλαζε στις 6/10 την ημέρα δηλαδή που εκδίδεται ο λογαριασμός. Δεν μου έχει έρθει κάποιο μήνυμα για αλλαγή πακέτου και τους τηλεφώνησα σήμερα για το εν λόγω θέμα και μου είπαν οτι δεν γίνεται διότι δεν έχω κλείσει ακόμα χρόνο (πράγμα το οποίο θα γίνει σε 3 μήνες). Με κοροιδεύουν ή μου φαίνεται?

φιλε μου το συμβολαιο σου λεει οτι για 1 χρονο θα εισαι στο χλ χωρις να μπορεις να πας σε κατι μικροτερο σε χρηματα! οποτε λογο οτι εχεις μεγαλους λογαριασμους και μαλλον του πληρωνεις στην ωρα τους περνεις επιδοτηση νωρις ! αλλα την αλλαγη μπορεις να την κανεις μετα τον χρονο ! μην φοβασαι και μην κολλας ετσι ειναι !

Μία διόρθωση αν μου επιτρεπεις...

Το XL1000 είναι εμπορικά διαθέσιμο. Ίσως μπερδευτηκες με το παλιότερο Wind1000.

αν θυμαμε καλα υπαρχουν 2 xl

ειναι το xl Και το xl1000

Edited by eLeKtriK EyE

Εεεε, πρωϊ-πρωϊ εκεί στη CREDICOM μηνύματα στέλνετε 3 φορές Δευτεριάτικα ?:mad:

Δεν κατάλαβα...

Αν σου έρθουν 3 sms μαζεμένα για να πάρεις δάνειο από τράπεζα...θα καταλάβεις.:mad:

Πάρ'τους τηλ. και ζήτησε διαγραφή του αριθμού σου από τις λίστες τους....

........και δάνειο να πάρεις , πάλι αυτοί θα σου στέλνουν μηνύματα!!!

lalista.gr

Πάρ'τους τηλ. και ζήτησε διαγραφή του αριθμού σου από τις λίστες τους....

........και δάνειο να πάρεις , πάλι αυτοί θα σου στέλνουν μηνύματα!!!

Την wind ή την Credicom ? :mad:

με την πρώτη ευκαιρία αυτό θα κάνω...

Παιδια μια ερωτηση. Το τελος επανασυνδεσης 5ευρω πως και απο ποτε το πληρωνεις? Θελω με σιγουρια ομως!
ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Παιδια μια ερωτηση. Το τελος επανασυνδεσης 5ευρω πως και απο ποτε το πληρωνεις? Θελω με σιγουρια ομως!

Με σιγουριά εδώ

lalista.gr

καλησπερα,εχω παει στο δικτυο τις wind απο τα χριστουγεννα και εχτες μου ηρθε ενα χαρτι που εγραφε...

αγαπητε συνδρομητη,

αποκτηστε τωρα εντελως δωρεαν τη συσκευη που επιθυμειτε απλα ανανεωνοντας το οικογενειακο σας συμβολαιο σε οπιοδήποτε καταστημα wind.Επιλεξτε αυτη που σας ταιριαζει μεσα απο μια ευρεια γκαμα δωρεαν συσκευων που ειναι διαθεσιμες για εσας.

ενδεικτικα σας παρουσιαζουμε μερικες απο αυτες:

SONY SPIRO NOKIA X3 LG GT540 HTC LEGEND

Εναλλακτικα,επιλεξετε οποιαδηποτε αλλη συσκευη νεας τεχνολογιας η smart phone επιθυμειτε σε προνομιακη τιμη συνδυαζοντας την επιδοτιση 2 συμβολαιων που δικαιουνται ανανεωση

εαν δεν χρειαζεστε νεα συσκευη,μπορειται να μειωσεται το κοστος του λογαριασμου σας για 12 μηνες επιλεγοντας μηνιαια εκπτωση στο συμβολαιο σας

οποτε φυσικα παω στην wind και λεω,θελω το legent,εκει μου λενε οτι τα κινητα αυτα δεν ισχυουν μου δειχνουν καποια αλλα κινητα σαν επιδοτιση ανα γραμμη ενω μου λενε οτι αν θελω να συνδιασω την επιδοτιση των 2 γραμμων η εκπτωση ειναι 180 ευρω.καταλαβα κατι λαθος??????

δεν με απασχολουσε τοσο η επιδοτιση αλλα μετα απο αυτο θα το σκεφτω αν θα μεινω..παρολο που ημουν ευχαριστημενος,εχει συμβει κατι αναλογο σε κανεναν?

καλησπερα,εχω παει στο δικτυο τις wind απο τα χριστουγεννα και εχτες μου ηρθε ενα χαρτι που εγραφε...

αγαπητε συνδρομητη,

αποκτηστε τωρα εντελως δωρεαν τη συσκευη που επιθυμειτε απλα ανανεωνοντας το οικογενειακο σας συμβολαιο σε οπιοδήποτε καταστημα wind.Επιλεξτε αυτη που σας ταιριαζει μεσα απο μια ευρεια γκαμα δωρεαν συσκευων που ειναι διαθεσιμες για εσας.

ενδεικτικα σας παρουσιαζουμε μερικες απο αυτες:

SONY SPIRO NOKIA X3 LG GT540 HTC LEGEND

Εναλλακτικα,επιλεξετε οποιαδηποτε αλλη συσκευη νεας τεχνολογιας η smart phone επιθυμειτε σε προνομιακη τιμη συνδυαζοντας την επιδοτιση 2 συμβολαιων που δικαιουνται ανανεωση

εαν δεν χρειαζεστε νεα συσκευη,μπορειται να μειωσεται το κοστος του λογαριασμου σας για 12 μηνες επιλεγοντας μηνιαια εκπτωση στο συμβολαιο σας

οποτε φυσικα παω στην wind και λεω,θελω το legent,εκει μου λενε οτι τα κινητα αυτα δεν ισχυουν μου δειχνουν καποια αλλα κινητα σαν επιδοτιση ανα γραμμη ενω μου λενε οτι αν θελω να συνδιασω την επιδοτιση των 2 γραμμων η εκπτωση ειναι 180 ευρω.καταλαβα κατι λαθος??????

δεν με απασχολουσε τοσο η επιδοτιση αλλα μετα απο αυτο θα το σκεφτω αν θα μεινω..παρολο που ημουν ευχαριστημενος,εχει συμβει κατι αναλογο σε κανεναν?

το προβλημα ποιο ειναι ?

η επιστολη?

η επιδοτηση?

το ποσον?

το οτι δεν σε εξυπηρετησαν σωστα?

Never Give Up:!:

Join friend!

η επιστολη οταν την διαβαζεις τι λεει???το εδειξα σε πολλα ατομα,το προβλημα ειναι οτι αλλα γραφουν και αλλα ενοουν,εμενα μου αρεσει τα πραγματα να ειναι ξεκαθαρα.....

η επιστολη οταν την διαβαζεις τι λεει???το εδειξα σε πολλα ατομα,το προβλημα ειναι οτι αλλα γραφουν και αλλα ενοουν,εμενα μου αρεσει τα πραγματα να ειναι ξεκαθαρα.....

μα λεει ενδεικτικα... το ξεκαθαρο θα ηταν να σου ελεγε, αγαπητε συνδρομητη για σενα η htc legend ειναι δωρεαν για σενα.

επειδη ειναι και μαρκετινιστικη η επιστολη λογικο ειναι να θελουν να σε οδηγησουν στο καταστημα,και φυσικα να ενημερωθεις καλυτερα.

Never Give Up:!:

Join friend!

το προβλημα ποιο ειναι ?

η επιστολη?

η επιδοτηση?

το ποσον?

το οτι δεν σε εξυπηρετησαν σωστα?

συγνωμη αλλα τι δεν καταλαβες??ΑΛΛΑ τηλεφωνα ελεγε η επιστολη ΑΛΛΑ αντι αλλων του ειπανε!

μαρκετινιστικη επιστολη να στειλουν στις δικες τους οικογενειες και οχι να κοροιδευουν τον κοσμο...

το "ενδεικτικα" σημαινει οτι υπαρχουν ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ συσκευες αλλα ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ μερικες ειναι αυτες....

Edited by ilka71

• The title was changed to Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ