Vasileios Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 Πόσο είναι αυτό το πάγιο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nina21 Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 Πόσο είναι αυτό το πάγιο ? :wacko: Nα σας απαντησω αυριο κ. Βασιλη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 Φιλε μου η επιδοτηση ειναι μοναδικη για καθε ετος και δεν συμψηφιζεται με της προηγουμενης ή ακομα και της επομενης χρονιας. γι'αυτο αν εχεις σκοπο να ανανεωνεις καλο ειναι να το κανεις στην ωρα σου. Επισης ειναι ο μεσος ορος των λογαριασμων το αποτελεσμα της επιδοτησης σου. συνηθως το ποσο που εχεις στο 12μηνο..εφοσον δεν εχειι αλλαξει καποια πολιτικη της εταιριας για αυξομειωση παραμενει ιδια. ακριβως. αν δεν ηταν ετσι θα μαζευαμε επιδοτησεις τρια τεσσερα χρονια και θα παιρναμε την ακριβοτερη συσκευη της αγορας. μακαρι να συνεβαινε δηλαδη αλλα θα ηταν πολυ καλο για να ειναι αληθινο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 και γιατι να μην συμβαινει? αλλωστε ποσοι εχουν την υπομονη να μεινουν με την ιδια συσκεη 2 και 3 χρονια? και οσοι μενουν δεν ειναι οι tech freaks που θα πανε σε high end.. Αυτοι θα το παρουν ετσι κ αλλιως. Απλα το θετω ισως και λιγο απλοϊκα σκεπτομενος οτι η εταιρεια ετσι κ αλλιως το δινει το ποσο για να χρησιμοποιηθει δηλαδη το εχει ας πουμε "χαμενο" απο το ταμειο της, γιατι να μην μενει στην καρτελα του πελατη. Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 και γιατι να μην συμβαινει? αλλωστε ποσοι εχουν την υπομονη να μεινουν με την ιδια συσκεη 2 και 3 χρονια? και οσοι μενουν δεν ειναι οι tech freaks που θα πανε σε high end.. Αυτοι θα το παρουν ετσι κ αλλιως. Απλα το θετω ισως και λιγο απλοϊκα σκεπτομενος οτι η εταιρεια ετσι κ αλλιως το δινει το ποσο για να χρησιμοποιηθει δηλαδη το εχει ας πουμε "χαμενο" απο το ταμειο της, γιατι να μην μενει στην καρτελα του πελατη. ειναι πολυς κοσμος που δεν παιρνει καθε χρονο καινουρια συσκευη.περισσοτερος απο οσο φανταζεσε.και σκεψου ακομα ποσοι περνανε την επιδοτηση τους σαν εκπτωση στο παγιο τους Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 και εγω μεσα σ'αυτους ειμαι ;) εχω ακομα το n73 και το εχω απ'οταν κυκλοφορησε, μαζι με νεα συνδεση τοτε ΤΙΜ. Νομιζω ειναι ατερμονη η συζητηση αυτη, απλα μου φανηκε περιεργο πως η εταιρεια σου πιστωνει την καρτελα σου κ ξαφνικα με τη νεα πιστωση χανεται η παλια!! Μου φαινεται αδικο.. Βεβαιως κ να κανεις εκπτωση στο παγιο σου δεν ειναι εκει το θεμα! Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. July 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2009 Εγω πληρωνω 2 νουμερα σε εναν λογαριασμο.Στη wind μου ειπαν πως τωρα εχω επιδοτηση για το ενα νουμερο 60 ευρω και αλλα τοσα περιπου θα ειναι και τον Νοεμβριο για το αλλο.Ο λογος που δεν ειναι 60+60 η επιδοτηση ειναι επειδη οι συνδεσεις δεν γιναν ταυτοχρονα.Παρ ολα αυτα μου ειπαν πως μπορω να μην παρω τωρα την επιδοτηση των 60 ευρω και να περιμενω μεχρι τον Νοεμβριο για να τις χρησιμοποιησω μαζι.Ισχυει σιγουρα κατι τετοιο η θα μου τ αλλαξουν μετα και θα μου ακυρωσουν καμια επιδοτηση???? Γιατι ειναι το μοναδικο thread οπου οτι και να ρωτησω δεν περνω απαντηση και πρεπει να ξαναρωταω???:p:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. July 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2009 Δεν την χάνεις, αλλα νομιζω οτι με το χρονο που περναει μειωνεται σταδιακα Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. July 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2009 Μπορεί και να αυξηθεί.Αναλόγως τη χρήση υπηρεσιών που κάνεις,τους λογαριασμούς κλπ.Σε κάθε περίπτωση,αν μειωθεί,ζήτα επανεξέταση και ενδεχομένως να στην ανεβάσουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukou Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 καλησπερα εκανα σημερα το εν λογο προγραμμα.μηπως ξερει κανεις αν υπαρχει καποιο νουμερο που στελνουμε sms να δουμε ποσο εχουμε μιλησει η καποιου ειδους χρεωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 καλησπερα εκανα σημερα το εν λογο προγραμμα.μηπως ξερει κανεις αν υπαρχει καποιο νουμερο που στελνουμε sms να δουμε ποσο εχουμε μιλησει η καποιου ειδους χρεωση Αν έκανες το πρόγραμμα και επέλεξες πάγιο 9 ευρώ/μήνα μπορείς με κενό μήνυμα στο 1212 να μάθεις αν έχεις ξεπεράσει τα 9 ευρώ.Επίσης,μέσω του 1215 μπορείς να μαθαίνεις πόσο είναι το ποσό του λογαριασμού σου.Καθημερινή ενημέρωση λογαριασμού δεν υπάρχει.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 Moλις τωρα με πηραν απο την Vodafone για να με ενημερωσουν για μια προσφορα που εχουν με 20 ευρω το μηνα παγιο και δωρεαν συσκευη (δεν θυμαμαι ποσο).Αυτο θα χουμε τωρα με τις φορητοτητες????Να περιμενω και απο Cosmote???? Υ.Γ Ωραια ωρα βρηκαν να παρουν τηλεφωνο,μεσημεριατικα :mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 Εγω πληρωνω 2 νουμερα σε εναν λογαριασμο.Στη wind μου ειπαν πως τωρα εχω επιδοτηση για το ενα νουμερο 60 ευρω και αλλα τοσα περιπου θα ειναι και τον Νοεμβριο για το αλλο.Ο λογος που δεν ειναι 60+60 η επιδοτηση ειναι επειδη οι συνδεσεις δεν γιναν ταυτοχρονα.Παρ ολα αυτα μου ειπαν πως μπορω να μην παρω τωρα την επιδοτηση των 60 ευρω και να περιμενω μεχρι τον Νοεμβριο για να τις χρησιμοποιησω μαζι.Ισχυει σιγουρα κατι τετοιο η θα μου τ αλλαξουν μετα και θα μου ακυρωσουν καμια επιδοτηση???? Αν μπορείς ζήτησε γραπτώς αυτό που σου είπαν. Είναι αρκετό το διάστημα που μεσολαβεί και πιθανόν να ξεχαστεί η προφορική συμφωνία. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 Ούτε η γραπτή συμφωνία ισχύει για πάντα . Πάντα υπάρχει προθεσμία στην επιδότηση που σου λένε και αλλάζει κάθε μήνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nina21 Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 Απλη ενημερωση εκ μερους μου ( το θεματακι που ειχε η θεια μου με την επιδοτηση της ) Η επιδοτηση σας ειναι ανοιχτη, περαστε απο 1 καταστημα για να ενημερωθειτε για το ποσον!!:D:D Τελικα αποδιδει να λες για τη vodafone και για φορητοτητα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Ήρθε χθες ο λογαριασμός μου και είδα το εξής: "Πάγιο τέλος επιλογή μηνιαίας χρήσης: 7,56 ευρώ" και από κάτω γράφει: "Wind Flexy Zero-Promo: -7,56 ευρώ". Δείτε κι εδώ: http://img210.imageshack.us/img210/1980/001pkj.jpg Τι είναι το "Wind Flexy Zero-Promo";:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 7,56 +19 % Φ.Π.Α. = 9 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 7,56 +19 % Φ.Π.Α. = 9 ευρώ. Ευχαριστώ.Να ρωτήσω και κάτι άλλο.Στον πρώτο μήνα ίσχυε το πάγιο των 9 ευρώ;Γιατί η γραμμή μου ενεργοποιήθηκε στις 15 και στις 17 εκτυπώθηκε ο πρώτος λογαριασμός με ποσό 6,59 ευρώ.Θα πληρώσω στον έκτο λογαριασμό + 2,41 ευρώ ή δεν μετράει ο πρώτος μήνας;:confused:Στο 1260 μου είπαν ότι μάλλον δεν μετράει ο πρώτος μήνας.:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grande Δημ. August 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2009 Καλησπέρα,να ρωτήσω και εγώ κάτι. Πόσο ακριβώς έρχεται ο λογαριασμός στο wind100(με τέλη και ΦΠΑ)και πόσο σε κάποιον που κάνει νεα σύνδεση αλλά αντι για συσκευή θα επιλέξει μείωση παγίου? Thanks!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. August 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2009 τα μηνυματα απο το 54400 της wind που ερχονται για να μαζεψεις ποντους κλπ χρεωνονται η οχι? απλα σου σπανε τα νευρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. August 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2009 Καλησπέρα,να ρωτήσω και εγώ κάτι. Πόσο ακριβώς έρχεται ο λογαριασμός στο wind100(με τέλη και ΦΠΑ) Thanks!! Το ποσό που θα πληρώνεις κάθε μήνα είναι:22,40 ευρώ (20 ευρώ πάγιο + φόρος).:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2009 Κάθε μήνα θα πληρώνεις 22,4 ευρώ Δηλαδή 20 +12% φόρος(2,4) = 22,4 . Διότι από την πρώτη Αυγούστου ισχύει νέος τρόπος υπολογισμού του φόρου . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. August 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2009 Κάθε μήνα θα πληρώνεις 22,4 ευρώ Δηλαδή 20 +12% φόρος(2,4) = 22,4 . Διότι από την πρώτη Αυγούστου ισχύει νέος τρόπος υπολογισμού του φόρου . Σωστός.Εγώ, έβαλα 18% (ως φόρο) γι'αυτό και βγήκε λίγο πιο πάνω το ποσό που βρήκα.Συγνώμη.:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. August 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2009 μια ερώτηση και από εμένα: έχω τον 2ο αριθμό οικογενειακού προγράμματος και μου έχει βγει και η επιδότηση η οποία όμως είναι πολύ μικρή σε σχέση με τους λογαριασμούς που κάνω και σκέφτομαι να πάω στη cosmote. μπορώ να το κάνω με φορητότητα ή δε θα με αφήσουν ?? Θ παραλάβω νέα sim από την cosmote ή θα έχω την ίδια (12ιν1) ?? Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. August 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2009 Από τη στιγμή που έχει βγει η επιδότηση και έχεις συμπληρώσει 12 μήνες από την προηγούμενη επιδότηση ή από τη νέα σύνδεση,μπορείς να φύγεις από τη Wind όποτε θέλεις χωρίς κόστος.Η Cosmote θα σου δώσει νέα κάρτα Usim (3G).Αν έχεις κι'άλλες απορίες ρώτα εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts