Jump to content

Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

Eliseos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλημερα

υπαρχει καποια καλη προσφορα φορητοτητας σταθερο/κινητο unlimited?

Just now, mastorantza said:

καλημερα

Σε ποιον παροχο είσαι;;;;Για το κινητό πάντως τρέχουν μία πολύ καλή προωθητική ενέργεια Cosmote και Vodafone όπου με 13 ευρώ τον μήνα ανανέωση και ενεργοποίηση πακέτου σου δίνει δώρο τα πάντα απεριόριστα(το δώρο δεν ισχύει για περιαγωγή στην Ευρωπαϊκή Ένωση)και αυτό ισχύει για τους πρώτους 9 μήνες. Μετά βλέπεις μαζί με το σταθερό που θα πας

1 hour ago, mastorantza said:

καλημερα

Της Νόβα το unlimited έχει κόφτη ταχύτητας στα 300gb πέφτει στα 8mbps και με τις τιμές αυτές παίρνεις στις άλλες που δίνουν εύκολα προσφορές. Ποίος ο λόγος να πας Νόβα στην κινητή σε μουφά εμπειρία unlimited ;

Edited by cmvr

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

7 minutes ago, mastorantza said:

καλημερα

https://nova.gr/offers/prosfores-me-sindiastika-programmata?_gl=1*1n86kb9*_up*MQ..*_gs*MQ..&gclid=EAIaIQobChMIzOLSuIrAigMVV6iDBx2uUzYtEAAYAiAAEgJ9q_D_BwE

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

τωρα ειμαι cosmote 24αρα στα 23.90ευρω και κινητο unlimited στα 14,75ευρω.

στο γερμανο μου ειπαν οτι τωρα που ληγουν θα παω σε κανονικες τιμες οποτε λεω να φυγω.

Edited by mastorantza

5 minutes ago, mastorantza said:

στο γερμανο μου ειπαν οτι τωρα που ληγουν θα παω σε κανονικες τιμες οποτε λε να φυγω.

Σε τι ποσά θα ανέβει δηλαδή;

Edited by p_k

Παύλος Παυλίδης 

19 minutes ago, mastorantza said:

στο γερμανο μου ειπαν οτι τωρα που ληγουν θα παω σε κανονικες τιμες οποτε λεω να φυγω.

Αν λήξουν, ναι θα μπορούνε να αλλάξουν τις τιμές σε εκείνες που έχει ο κατάλογος.

Έλαβες κάποια προσφορά για ανανέωση του συμβολαίου;

στο app ηρθε μονο για το σταθερο προσφορα, 24αρα στα 24.90ευρω και 50αρα στα 26.90ευρω

9 minutes ago, mastorantza said:

στο app ηρθε μονο για το σταθερο προσφορα, 24αρα στα 24.90ευρω και 50αρα στα 26.90ευρω

Ok είναι οι τιμές 

Παύλος Παυλίδης 

23€ είχε η 50αρα και 26€ είχε η 100αρα μέχρι τότε που ανέβασαν τις τιμές

Έχουν αναφερθεί σχόλια στο θέμα συμβολαίων της Vodafone πως έχουν δοθεί καλύτερες τιμές.

2 ώρες πριν, mastorantza said:

Δεν είναι κακές τιμές, δεν είναι σίγουρα τιμές καταλόγου να ξέρεις.

"Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.''

2 ώρες πριν, mastorantza said:

Καλά είναι αλλά αν θες να φύγεις από Cosmote προς Nova, θα έλεγα ψάξε το καλά γιατί θα πάρεις αντιπροσφορά αλλά δύσκολα θα φύγεις από τη Nova.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

στο σταθερο 2-3 ευρω παρακατω απο τιμες καταλογου, δεν ειναι και καμια σοβαρη προσφορα...

το προβλημα μου ειναι το κινητο unlimited που να το παω για καλη τιμη?

Δε κατεβάζουν πολύ στα σταθερά, στα κινητά συνήθως. 

Το κινητό για ανανέωση πόσο στο δίνουν;

Αν έχει καλό σήμα η Vodafone στη περιοχή, αυτή δίνει αξιόλογες προφορές βέβαια αν δουν από τη COSMOTE φορητότητα συνήθως παίρνουν για καλύτερη αντιπροσφορά

"Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.''

9 minutes ago, mastorantza said:

στο σταθερο 2-3 ευρω παρακατω απο τιμες καταλογου, δεν ειναι και καμια σοβαρη προσφορα...

το προβλημα μου ειναι το κινητο unlimited που να το παω για καλη τιμη?

Θα σου πρότεινα να πας vf σε καρτοκινητό όπου για 9 μήνες με κάθε ανανέωση και ενεργοποίηση πακέτου σου δίνει δώρο απεριόριστα δεδομένα,λεπτά ομιλίας και μηνύματα με 13 ευρώ ανανέωση. Έτσι θα δουν και όλας το αίτημα φορητότητας και θα έχεις το πλεονέκτημα του χρόνου να διαπραγματευτείς με τον παλιό σου πάροχο 

ο γερμανος μου ειπε να παω απο εκει να μου πει την προσφορα ανανεωσης, περιμενω και ενα τηλεφωνο απο της προσφορες της cosmote να δω τι θα πουν.

αν γινει αιτημα φορητοτητας προλαβενω να υπαναχωρησω η παμε στα πεναλτι ?

31 minutes ago, mastorantza said:

ο γερμανος μου ειπε να παω απο εκει να μου πει την προσφορα ανανεωσης, περιμενω και ενα τηλεφωνο απο της προσφορες της cosmote να δω τι θα πουν.

αν γινει αιτημα φορητοτητας προλαβενω να υπαναχωρησω η παμε στα πεναλτι ?

Περίμενε να δεις τι θα γίνει με τις δύο περιπτώσεις και μετά πράξε ανάλογα. Θα σου πρότεινα το αίτημα να γίνει την επομένη της λήξης του συμβολαίου για να μην γίνει καμία στραβή και πληρώσεις το πέναλτι 

Εσύ θα τους πιέσεις και στο κατάστημα και στο τηλέφωνο και θα τους πεις ότι ο ανταγωνισμός σου δίνει το πρόγραμμα που είχες στην ίδια τιμή και το σκέφτεσαι πολύ σοβαρά να φύγεις. Δεν θα τους πεις για καρτοκινητό γιατί αυτοί δεν ξέρουν σε τι πρόγραμμα πας

Edited by aektzhs 1

Χρόνια πολλά σε όλους.Λοιπον έχω nova και πληρώνω σύνολο 101 ευρώ.σας παρουσιάζω αναλυτικά τι είναι αυτά τα 101.Ιντερνετ 100 mbbs τηλεόραση με smartbox με  full pack  σταθερό τηλέφωνο,και 2 γραμμές κινητής με απεριόριστα το ένα με 32 ευρώ δικό μου ,και το άλλο με 21 (σύζυγό) στο δικό μου όνομα έρχεται βέβαια.Και πάμε να σας πω πω ποτέ λήγουν τα συμβόλαια. Τηλεόραση ίντερνετ σταθερό λήγουν τον Αύγουστο του 25 ,το κινητό η μια γραμμή τον Σεπτέμβριο του 25 ,και το δεύτερο νούμερο του κινητού το οικογενειακό που λέμε ,Μάιο του 26. Το σκέφτομαι σοβαρά για τεχνικούς λόγους στο θέμα του ίντερνετ να πάω σε cosmote .Θέλω όμως να διατηρήσω τα 2 νούμερα.Σε αυτήν την περίπτωση τι γίνεται; Η τιμή ανεβαίνει για τα 2 κινητά; Αν ναι για πιο λόγω εφόσον για το καθένα από τα παραπάνω ισχύουν ξεχωριστά συμβόλαια; Η στην ουσία θεωρείται συνδυαστικό πρόγραμμα; Θέλω λιγάκι την συμβουλή σας εδώ.Ο λόγος ο τεχνικός που ανέφερα είναι ότι έχω συχνές αποσυνδέσεις,και με πολλά τηλεφωνήματα να αλλάξω κανάλι κλπ δεν έγινε τίποτα δυστυχώς.Να πάω σε οπτική δεν μπορώ μένω σε ενοίκιο και έχει διαδικασία το όλο ζήτημα .

29 minutes ago, Hliasat said:

Χρόνια πολλά σε όλους.Λοιπον έχω nova και πληρώνω σύνολο 101 ευρώ.σας παρουσιάζω αναλυτικά τι είναι αυτά τα 101.Ιντερνετ 100 mbbs τηλεόραση με smartbox με  full pack  σταθερό τηλέφωνο,και 2 γραμμές κινητής με απεριόριστα το ένα με 32 ευρώ δικό μου ,και το άλλο με 21 (σύζυγό) στο δικό μου όνομα έρχεται βέβαια.Και πάμε να σας πω πω ποτέ λήγουν τα συμβόλαια. Τηλεόραση ίντερνετ σταθερό λήγουν τον Αύγουστο του 25 ,το κινητό η μια γραμμή τον Σεπτέμβριο του 25 ,και το δεύτερο νούμερο του κινητού το οικογενειακό που λέμε ,Μάιο του 26. Το σκέφτομαι σοβαρά για τεχνικούς λόγους στο θέμα του ίντερνετ να πάω σε cosmote .Θέλω όμως να διατηρήσω τα 2 νούμερα.Σε αυτήν την περίπτωση τι γίνεται; Η τιμή ανεβαίνει για τα 2 κινητά; Αν ναι για πιο λόγω εφόσον για το καθένα από τα παραπάνω ισχύουν ξεχωριστά συμβόλαια; Η στην ουσία θεωρείται συνδυαστικό πρόγραμμα; Θέλω λιγάκι την συμβουλή σας εδώ.Ο λόγος ο τεχνικός που ανέφερα είναι ότι έχω συχνές αποσυνδέσεις,και με πολλά τηλεφωνήματα να αλλάξω κανάλι κλπ δεν έγινε τίποτα δυστυχώς.Να πάω σε οπτική δεν μπορώ μένω σε ενοίκιο και έχει διαδικασία το όλο ζήτημα .

Ώς Combo ορίζεται οποιοδήποτε συμβόλαιο έχεις στη NOVA όσον αφορά τις τιμές δλδ θα βλέπουν ότι εσύ έχεις τον πρώτο αριθμό και θα πληρώνεις 33€ και λόγω αυτου (αφού λες ότι είναι στα δικά σου στοιχεία) θα πάρεις την έκπτωση και στο δεύτερο. 

Για μένα, από τη στιγμή που θες να πας COSMOTE με TV & σταθερό, πες του ότι έχεις και κινητά να πάρεις καλύτερη προσφορά. Πιστεύω ότι θα σου δώσουν έκπτωση σε όλα τα συμβόλαια ενώ στη NOVA επειδή θα έχεις μόνο ένα τηλ, θα ξεκινάει από 33€ ακατέβατα. 

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Εάν κάνετε φορητότητα για το σταθερό σας τηλέφωνο θα πληρώσετε ρήτρα για αυτό και μόνο. 

Τα 33€ και τα 21€ μένουν έως έχουν όπως και η Eon+ αλλά προσοχή εάν τώρα για παράδειγμα δίνετε για 100 mbps και Eon + μαζί 48€ εάν φύγει το σταθερό για την Eon + θα δίνετε 28€.

Αυτα είναι λεγόμενα της εξυπηρέτησης πελατών.

Τελευταία φορά που έκανα φορητήτα σε συνδυαστικό με τηλεόραση μου έκοψαν και την  τηλεόραση, τώρα που έκανα φορητήτα το σταθερό, μου ανέφεραν ότι δεν θα γίνει διακοπή και ότι διακοπή έκαναν μόνο σε δορυφορικό. 

Θα φανεί στην πράξη. 

Nova only Edge SA For Ever.. 

7 ώρες πριν, Hliasat said:

Είμαι στην ίδια φάση και εγώ, με σκέψη για φορητότητα από τη Nova σε μια από τις άλλες δύο. Έχω μόνο σταθερό (είχα διακόψει τον αποκωδικοποιητή πριν από ένα χρόνο) και 2 κινητά στο ΑΦΜ μου, με λιγότερες παροχές και απαιτήσεις, και βρίσκω στις άλλες δύο καλλίτερες προσφορές, αλλά το penalty στο σταθερό είναι ένας σοβαρός ανασταλτικός παράγοντας που πρέπει να τον σκεφτείς. Στην περίπτωσή μου. το δταθερό λήγει 15/4/25 και δεν είμαι διατεθειμένος να τους δώσω ούτε 1€ για πρόωρη διακοπή του συμβολαίου.

Διάβασε καλά το συμβόλαιό σου πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση..

52 minutes ago, makap said:

Διάβασε καλά το συμβόλαιό σου πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση..

Θα δω τι θα κάνω . Είναι κρίμα να θέλω να φύγω για τεχνικούς λόγους.Εχω σκέψεις μήπως φταίει το ρούτερ του παρόχου.Συχνα επανεκκίνηση κάνω ,δεν είναι λύση όμως αυτό.Θελω λιγάκι κάποιος χρήστης να με πει εδώ αν αγόρασε κάποιο ρούτερ απο το εμπόριο,και του λύθηκε το θέμα.Αν συνεχίσω και άλλο off topic θα βγω ,από το νήμα βέβαια οπότε ,πείτε μου αν υπάρχει κάποιο άλλο νήμα εδώ με τέτοια θέματα να γράψω.

Δεν έχω την ίδια παροχή και ρούτερ για να τα συγκρίνουμε, αλλά είχα και εγώ προβλήματα στο παρελθόν και διορθώθηκαν μενέα που μου άλλαξαν.

1 hour ago, Hliasat said:

Θα δω τι θα κάνω . Είναι κρίμα να θέλω να φύγω για τεχνικούς λόγους.Εχω σκέψεις μήπως φταίει το ρούτερ του παρόχου.Συχνα επανεκκίνηση κάνω ,δεν είναι λύση όμως αυτό.Θελω λιγάκι κάποιος χρήστης να με πει εδώ αν αγόρασε κάποιο ρούτερ απο το εμπόριο,και του λύθηκε το θέμα.Αν συνεχίσω και άλλο off topic θα βγω ,από το νήμα βέβαια οπότε ,πείτε μου αν υπάρχει κάποιο άλλο νήμα εδώ με τέτοια θέματα να γράψω.

Ποιο Ρουτερ έχετε, τι γραμμή; πχ 100 άρα 

Και τι προβλήματα έχετε; 

Στην τεχνική υποστήριξη τις σας λένε; 

Edited by Antonio21

Nova only Edge SA For Ever..