Nikolas14 Δημ. 1 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαρτίου 20 minutes ago, Antonio21 said: Σας ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Απλά είδα 18€ και λέω ας ρωτήσω αλλά δεν... εμένα αν το συνδέσω με σταθερό το F2G του πατέρα μου βγαίνει 27€ με 2 παγια δώρο, 18€ αν το προσθέσω στο αφμ μου και 21€ μετατροπή από F2G χωρίς σταθερό στο όνομα του. Το σκεφτόμασταν αλλά με το δίκτυο που έχει στη Θεσσαλονίκη είναι ρίσκο. 2 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 1 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαρτίου 46 minutes ago, Nikolas14 said: εμένα αν το συνδέσω με σταθερό το F2G του πατέρα μου βγαίνει 27€ με 2 παγια δώρο, 18€ αν το προσθέσω στο αφμ μου και 21€ μετατροπή από F2G χωρίς σταθερό στο όνομα του. Το σκεφτόμασταν αλλά με το δίκτυο που έχει στη Θεσσαλονίκη είναι ρίσκο. Άστα όπως είναι. Αφού έχεις αμφιβολίες με το δίκτυο μην κάνεις κίνηση ακόμα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StacySk. Δημ. 1 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαρτίου Γεια σας. Στις 30/1 είχα δεχτεί την ανανέωση του συμβολαίου μέσα από την εφαρμογή για να γιορτάσει τον έναν χρόνο κτλ κτλ που έλεγε. Ενώ πριν αλλάξουν την εφαρμογή έλεγε λήξη του συμβόλαιο 30/1/26 τώρα δείχνει το προηγούμενο που είχα που έληγε στις 25/5/25. Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 1 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαρτίου Δυστυχώς είναι κάποιο bug της νέας εφαρμογής μετά την ανανέωση της εφαρμογής. Παρατηρείται αυτό και σε μένα και σε πάρα πολλούς άλλους συνδρομητές και δυστυχώς ακόμη δεν το έχουν φτιάξει. 6 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 1 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαρτίου Ναι, μετά την αλλαγή της εφαρμογής έχουν χαλάσει οι ημερομηνίες που δείχνει. Δεν ισχύουν οι λάθος, περιμένουμε διόρθωση. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StacySk. Δημ. 1 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαρτίου 12 minutes ago, p_k said: Δυστυχώς είναι κάποιο bug της νέας εφαρμογής μετά την ανανέωση της εφαρμογής. Παρατηρείται αυτό και σε μένα και σε πάρα πολλούς άλλους συνδρομητές και δυστυχώς ακόμη δεν το έχουν φτιάξει. Έλεγα μήπως τελικά μετράει το νέο συμβόλαιο μετά την λήξη του παλιού που είχαμε καταλάβει όλοι στην αρχή. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 1 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαρτίου 26 minutes ago, StacySk. said: Έλεγα μήπως τελικά μετράει το νέο συμβόλαιο μετά την λήξη του παλιού που είχαμε καταλάβει όλοι στην αρχή. Το νέο μετράει από την ημέρα που ανανέωσες 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 1 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαρτίου 1 ώρα πριν, minast said: Ναι, μετά την αλλαγή της εφαρμογής έχουν χαλάσει οι ημερομηνίες που δείχνει. Δεν ισχύουν οι λάθος, περιμένουμε διόρθωση. Απαράδεκτη καθυστέρηση πάντως! 2 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 1 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαρτίου 5 ώρες πριν, p_k said: Απαράδεκτη καθυστέρηση πάντως! Θα σου πούν ότι τώρα μπήκαν στις νέες εγκαταστάσεις. Δεν έχουν ούτε 10 μέρες. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StacySk. Δημ. 2 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαρτίου Καλησπέρα. Τα φώτα σας παρακαλώ. Πως γίνεται να χρεώθηκα για Ίντερνετ από την στιγμή που έχω απεριόριστα; Κανονικά είναι 6,51€ και ήρθε 10,47 γιατί λεει χρησιμοποίησα περισσότερο Ίντερνετ από αυτό που μου προσφέρει το πρόγραμμα μου. Στην φωτό είναι και τα τρία νούμερα που διαθέτω. Αν δείτε το άλλο εχει καταναλώσει περισσότερο Ίντερνετ από εμένα αλλά δεν έχει χρεωθεί. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 2 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαρτίου 26 minutes ago, StacySk. said: Καλησπέρα. Τα φώτα σας παρακαλώ. Πως γίνεται να χρεώθηκα για Ίντερνετ από την στιγμή που έχω απεριόριστα; Κανονικά είναι 6,51€ και ήρθε 10,47 γιατί λεει χρησιμοποίησα περισσότερο Ίντερνετ από αυτό που μου προσφέρει το πρόγραμμα μου. Στην φωτό είναι και τα τρία νούμερα που διαθέτω. Αν δείτε το άλλο εχει καταναλώσει περισσότερο Ίντερνετ από εμένα αλλά δεν έχει χρεωθεί. Να πάρεις την Δευτέρα το 13800(χρέωση 0,25€/κλήση από δίκτυο Nova)και να το αναφέρεις. Λάθος του συστήματος κατά πάσα πιθανότητα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StacySk. Δημ. 2 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαρτίου 21 minutes ago, aektzhs 1 said: Να πάρεις την Δευτέρα το 13800(χρέωση 0,25€/κλήση από δίκτυο Nova)και να το αναφέρεις. Λάθος του συστήματος κατά πάσα πιθανότητα Έψαξα και βρήκα ότι είναι αυτή η χρέωση 2,90. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 2 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαρτίου 20 minutes ago, StacySk. said: Έψαξα και βρήκα ότι είναι αυτή η χρέωση 2,90. Από τη στιγμή που είναι απεριόριστα να τους στείλεις να το κοιτάξουν. Αν είναι λάθος δικό τους θα στο αφαιρέσουν στο επόμενο λογαριασμό. Έτσι μου έκαναν και εμένα με το talk to eu. 2 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 2 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαρτίου Να πω ένα μπράβο στην εταιρεία που άνοιξε κατάστημα στην Θήβα 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 2 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαρτίου Δεν είχε Νόβα πριν; 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. 2 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαρτίου 2 minutes ago, p_k said: Δεν είχε Νόβα πριν; Ολόκληρη Θήβα δεν είχε μία nova; Δεν νομίζω.. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 2 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαρτίου 1 hour ago, kalitexnis_g said: Ολόκληρη Θήβα δεν είχε μία nova; Δεν νομίζω.. Γι αυτό ρώτησα 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 2 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαρτίου Είχε WIND και έκλεισε 1 hour ago, kalitexnis_g said: Ολόκληρη Θήβα δεν είχε μία nova; Δεν νομίζω.. 2 minutes ago, p_k said: Γι αυτό ρώτησα 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 2 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαρτίου 2 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Να πω ένα μπράβο στην εταιρεία που άνοιξε κατάστημα στην Θήβα Και στη Κεφαλονιά επίσης, που δεν είδε παρουσία. 3 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 3 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαρτίου 7 ώρες πριν, StacySk. said: Καλησπέρα. Τα φώτα σας παρακαλώ. Πως γίνεται να χρεώθηκα για Ίντερνετ από την στιγμή που έχω απεριόριστα; Κανονικά είναι 6,51€ και ήρθε 10,47 γιατί λεει χρησιμοποίησα περισσότερο Ίντερνετ από αυτό που μου προσφέρει το πρόγραμμα μου. Στην φωτό είναι και τα τρία νούμερα που διαθέτω. Αν δείτε το άλλο εχει καταναλώσει περισσότερο Ίντερνετ από εμένα αλλά δεν έχει χρεωθεί. Προφανώς και θα επικοινωνήσεις με την εξυπηρέτηση. Και για να γίνω λίγο καυστικός, κάποιοι θα πουν πως φταίει η voda 😂 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 3 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαρτίου 7 ώρες πριν, StacySk. said: Καλησπέρα. Τα φώτα σας παρακαλώ. Πως γίνεται να χρεώθηκα για Ίντερνετ από την στιγμή που έχω απεριόριστα; Κανονικά είναι 6,51€ και ήρθε 10,47 γιατί λεει χρησιμοποίησα περισσότερο Ίντερνετ από αυτό που μου προσφέρει το πρόγραμμα μου. Στην φωτό είναι και τα τρία νούμερα που διαθέτω. Αν δείτε το άλλο εχει καταναλώσει περισσότερο Ίντερνετ από εμένα αλλά δεν έχει χρεωθεί. Καλέ τι τιμές είναι αυτές; 😌 2 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 3 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαρτίου 5 ώρες πριν, sou_d said: Προφανώς και θα επικοινωνήσεις με την εξυπηρέτηση. Και για να γίνω λίγο καυστικός, κάποιοι θα πουν πως φταίει η voda 😂 Εννοείται ότι η νοβα επηρεάστηκε απο τις λαθος χρεώσεις της βονταφον! 2 1 Παράθεση - Εξαργύρωση Cashback έως 08/12/2024 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. 3 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαρτίου 9 minutes ago, VIPdriver said: Εννοείται ότι η νοβα επηρεάστηκε απο τις λαθος χρεώσεις της βονταφον! Έχει κάνει μεγάλο κακό η Victus τελικά.. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 3 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαρτίου (edited) Εγω θυμάμαι τη βονταφον να ζητάει από δικαστήριο να μην επιτρέπεται στην κοσμοτέ να δίνει φουλ ταχύτητες Edited 3 Μαρτίου by VIPdriver 3 Παράθεση - Εξαργύρωση Cashback έως 08/12/2024 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. 3 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαρτίου 3 ώρες πριν, VIPdriver said: Εγω θυμάμαι τη βονταφον να ζητάει από δικαστήριο να μην επιτρέπεται στην κοσμοτέ να δίνει φουλ ταχύτητες Αν θέλει ας επενδύσει και αυτή για να έχει τέτοιες ταχύτητες. Οι εναλλακτικοί μόνο να κλαίγονται για την cosmote ξέρουν. Και τότε με τον διπλασιασμό ταχυτήτων της cosmote τα ίδια έκαναν. 4 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts