Jump to content

Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

Eliseos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

50 minutes ago, VIPdriver said:

Παρε το Νeo της κοσμοτε ολα απεριόριστα με 33€ και εισαι ήσυχος χωρίς συμβόλαια. 

Σε άλλα νέα, το ίντερνετ της Νοβα μάλλον επηρεάστηκε απο την βροχή στη Θεσσαλονίκη και δεν μπορω να streamάρω, οπότε συνεχίζω με πακετο σκ της κοσμοτέ...

Καλή επιλογή αλλά δίνει απεριόριστες κλήσεις προς Ε.Ε. Γιατί αν δεν το έχει είναι deal breaker.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

9 minutes ago, Nikolas14 said:

Καλή επιλογή αλλά δίνει απεριόριστες κλήσεις προς Ε.Ε. Γιατί αν δεν το έχει είναι deal breaker.

Δεν έχω ιδέα. Εάν χρειάζεσαι κλήσεις προς ΕΕ, τότε μένεις εκεί που είσαι. 

13 minutes ago, Nikolas14 said:

3 minutes ago, VIPdriver said:

Δεν έχω ιδέα. Εάν χρειάζεσαι κλήσεις προς ΕΕ, τότε μένεις εκεί που είσαι. 

Ή πάει Vodafone ή κάνει ζήτα από Cosmote κάτι καλό και με κλήσεις προς ΕΕ

Άσχετο αλλά επειδή μου έφυγαν οι υπογραφές των προφίλ,πως τις ενεργοποιώ ξανά;;;;

1 minute ago, aektzhs 1 said:

Ή πάει Vodafone ή κάνει ζήτα από Cosmote κάτι καλό και με κλήσεις προς ΕΕ

Κάτι τέτοιο θα κανω αλλά εχω What’s Up φοιτητικό…θα δούμε. 

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

14 minutes ago, aektzhs 1 said:

επειδή μου έφυγαν οι υπογραφές των προφίλ,πως τις ενεργοποιώ ξανά;;;;

Account - ρυθμισεις λογαριασμου - settings area - signature

12 ώρες πριν, VIPdriver said:

Παρε το Νeo της κοσμοτε ολα απεριόριστα με 33€ και εισαι ήσυχος χωρίς συμβόλαια. 

Σε άλλα νέα, το ίντερνετ της Νοβα μάλλον επηρεάστηκε απο την βροχή στη Θεσσαλονίκη και δεν μπορω να streamάρω, οπότε συνεχίζω με πακετο σκ της κοσμοτέ...

Τα απεριοριστα απο τηη αποζημιωση εγιναν επηρεαοριστα...

10 minutes ago, Bas said:

Τα απεριοριστα απο τηη αποζημιωση εγιναν επηρεαοριστα...

Εγώ δεν πήρα καν αποζημίωση. Το δίκτυο είναι σε τραγική κατάσταση μετά την Κυριακή. Έχω απηυδήσει πλέον πραγματικά. Έχω πάρει επιδότηση συσκευής όπως και ο Νικόλας, αλλιώς θα είχα ήδη διακόψει 

2 ώρες πριν, Gv2008 said:

Εγώ δεν πήρα καν αποζημίωση. Το δίκτυο είναι σε τραγική κατάσταση μετά την Κυριακή. Έχω απηυδήσει πλέον πραγματικά. Έχω πάρει επιδότηση συσκευής όπως και ο Νικόλας, αλλιώς θα είχα ήδη διακόψει 

Εγώ εικάζω ότι δεν θα δώσουν απεριόριστα και πάλι στις γιορτές σε όλους τους συνδρομητές για να μην χειροτερέψει και άλλο η εικόνα του δικτύου τους

10 minutes ago, aektzhs 1 said:

Εγώ εικάζω ότι δεν θα δώσουν απεριόριστα και πάλι στις γιορτές σε όλους τους συνδρομητές για να μην χειροτερέψει και άλλο η εικόνα του δικτύου τους

Μετά την Κυριακή ήρθε η ολική καταστροφή του δικτύου 

On 15/12/2023 at 8:33 ΜΜ, VIPdriver said:

τι πακεταρα ειναι αυτη!! μου κινησε το ενδιαφερον..κατι τετοιο ψαχνω..αραγε μπορω να το κανω με φορητοτητα η θελει νεα συνδεση..με βαλες σε ωραιες σκεψεις με την προταση αυτη.

my old profile -----> RAVER

9 minutes ago, ktikti said:

τι πακεταρα ειναι αυτη!! μου κινησε το ενδιαφερον..κατι τετοιο ψαχνω..αραγε μπορω να το κανω με φορητοτητα η θελει νεα συνδεση..με βαλες σε ωραιες σκεψεις με την προταση αυτη.

IMG_20231218.thumb.jpg.1773206d7cab1132783ebe16b690a5f6.jpgIMG_2023121.thumb.jpg.2d11b2e9afe1196645ba3eb083cf8f2f.jpg

IMG_20231218_.thumb.jpg.c0a62af74d91cca9c13b8d78dce29e98.jpg

Από το μεσημέρι του ΣΑ 16/12 έχασα το ίντερνετ (vdsl50 τέως Wind) και 2 σταθερά σε περιοχή του βόρειου τομέα Αθήνας, μίλησα με τις βλάβες, σήμερα ήρθε τεχνικός της Nova, σε ώρα που κοιμόμουνα και εκτός της προγραμματισμένης επίσκεψης, τον κάλεσα και είπε ότι μέτρησε στο κουτί της κολώνας που βρίσκεται στο πεζοδρόμιο και κατάλαβε ότι δεν είναι δική μου βλάβη αλλά του δικτύου και θα το αναφέρει για να έρθει τεχνικός της Cosmote στο KV (το είχα επισημάνει και το πρωί που τηλεφώνησαν για το ραντεβού).

Τελικά, είπε ότι υπήρχαν και άλλα 3 περιστατικά στη γειτονιά!

Έχω κάνει hotspot το κινητό, για να έχω πρόσβαση στο pc, και πολύ φοβάμαι ότι ότι δεν θα διορθωθεί πριν από την Πρωτοχρονιά....

1 hour ago, makap said:

Από το μεσημέρι του ΣΑ 16/12 έχασα το ίντερνετ (vdsl50 τέως Wind) και 2 σταθερά σε περιοχή του βόρειου τομέα Αθήνας, μίλησα με τις βλάβες, σήμερα ήρθε τεχνικός της Nova, σε ώρα που κοιμόμουνα και εκτός της προγραμματισμένης επίσκεψης, τον κάλεσα και είπε ότι μέτρησε στο κουτί της κολώνας που βρίσκεται στο πεζοδρόμιο και κατάλαβε ότι δεν είναι δική μου βλάβη αλλά του δικτύου και θα το αναφέρει για να έρθει τεχνικός της Cosmote στο KV (το είχα επισημάνει και το πρωί που τηλεφώνησαν για το ραντεβού).

Τελικά, είπε ότι υπήρχαν και άλλα 3 περιστατικά στη γειτονιά!

Έχω κάνει hotspot το κινητό, για να έχω πρόσβαση στο pc, και πολύ φοβάμαι ότι ότι δεν θα διορθωθεί πριν από την Πρωτοχρονιά....

Το θέμα είναι να κάνουν γρήγορα το αίτημα στον ΟΤΕ. Μετά θα σου έρθει πολύ γρήγορα

34 minutes ago, aektzhs 1 said:

Το θέμα είναι να κάνουν γρήγορα το αίτημα στον ΟΤΕ. Μετά θα σου έρθει πολύ γρήγορα

Με ενημέρωσαν τώρα το απόγευμα ότι θα έρθει αύριο το πρωί τεχνικός του ΟΤΕ στο KV.

Μακάρι να φτιάξει όλες τις βλάβες της περιοχής και τις δικές μου. 

Η επαναλαμβανόμενη ιστορία. 
Μήπως ήρθε -πριν χαλάσει- κάποιος τεχνικός κοσμοτε; Τι ρωτάω κ εγώ…

Να έχεις το νου σου όταν έρθει να παρακολουθείς το Ίντερνετ. 

4 ώρες πριν, hercoulis said:

Η επαναλαμβανόμενη ιστορία. 
Μήπως ήρθε -πριν χαλάσει- κάποιος τεχνικός κοσμοτε; Τι ρωτάω κ εγώ…

Να έχεις το νου σου όταν έρθει να παρακολουθείς το Ίντερνετ. 

Δεν μπορώ να ξέρω αν άνοιξε το KV τεχνικός του ΟΤΕ πριν τη ζημιά, αλλά το υποψιάζομαι γιατί προκλήθηκαν και σε άλλες συνδέσεις, όπως είπε ο τεχνικός της Nova.

Αλλά δεν είναι δυνατόν να παρακολουθώ πότε θα έρθει ο τεχνικός του ΟΤΕ στο KV αφού έδωσαν ωράριο 10-14. Θα παρακολουθώ το router, βέβαια.

Αναζητείται προγραμματιστής να φτιάξει την εφαρμογή nova account. 
Δεν μπαίνω ούτε με κωδικούς. 
Εντομεταξύ μου στείλαν το λογαριασμό σε μήνυμα και όταν πάω να κατεβάσω το pdf /για αντίγραφο/ το αρχείο δεν κατεβαίνει. 

Από σήμερα 19/12/2023 η nova διαθέτει esim στα συμβόλαια (όχι καρτοκινητή). Το πήρα χαμπάρι όταν στο σάιτ της είδα να σε αφηνει να διαλέξεις μεταξύ sim και esim στα συμβόλαια.

8 minutes ago, costastro said:

Από σήμερα 19/12/2023 η nova διαθέτει esim στα συμβόλαια (όχι καρτοκινητή). Το πήρα χαμπάρι όταν στο σάιτ της είδα να σε αφηνει να διαλέξεις μεταξύ sim και esim στα συμβόλαια.

Επιτέλους. Και πολύ άργησε. Extrasim τώρα θέλουμε 

Δωρεάν τη δίνει η nova σε αντίθεση με τους άλλους παρόχους. Να βγάλει και extra sim τώρα κατά προτίμηση χωρίς κόφτες. 

Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU

40 minutes ago, dasnowy said:

Δωρεάν τη δίνει η nova σε αντίθεση με τους άλλους παρόχους. Να βγάλει και extra sim τώρα κατά προτίμηση χωρίς κόφτες. 

Για νέο νούμερο ναι. Για αλλαγή υπάρχοντος όχι, πληρώνεις κανονικά έξοδο αλλαγής κάρτας (νομίζω 5€).

Μπορει το ίδιο QR να μεταφερθεί σε άλλη συσκευή εφόσον πρώτα σβηστεί από την πρώτη 

2 ώρες πριν, hercoulis said:

Αναζητείται προγραμματιστής να φτιάξει την εφαρμογή nova account. 
Δεν μπαίνω ούτε με κωδικούς. 
Εντομεταξύ μου στείλαν το λογαριασμό σε μήνυμα και όταν πάω να κατεβάσω το pdf /για αντίγραφο/ το αρχείο δεν κατεβαίνει. 

Προσπαθείς να μπεις με αριθμό τηλεφώνου στην εφαρμογή ή με στοιχεία; 

26 minutes ago, paanos said:

Για νέο νούμερο ναι. Για αλλαγή υπάρχοντος όχι, πληρώνεις κανονικά έξοδο αλλαγής κάρτας (νομίζω 5€).

Μπορει το ίδιο QR να μεταφερθεί σε άλλη συσκευή εφόσον πρώτα σβηστεί από την πρώτη 

Προσπαθείς να μπεις με αριθμό τηλεφώνου στην εφαρμογή ή με στοιχεία; 

Επίσημη πληροφόρηση αυτή; 
Αν ναι, θα κανω την μετατροπή σιγά σιγά. Διότι θέλω φυσική την Cosmote.