Jump to content

Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

Eliseos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

8 minutes ago, fotisk13 said:

Screenshot_20231211-193307_Instagram.jpg

Κύριοι. Μπράβο. 

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

10 minutes ago, fotisk13 said:

Screenshot_20231211-193307_Instagram.jpg

Πολύ καλή κίνηση, τους το δίνω. Αλλά δυστυχώς σε Unlimited All δεν ενεργοποείται, και κανονικά θα έπρεπε ΚΑΤ εξαιρεση πάντα να δώσουν μια εβδομάδα πίστωση παγίου. 

IMG_0616.thumb.png.e297b7f9bdff63931d60794548adf028.png

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Σε Unlimited all τι νόημα έχει; 

Πίστωση πρέπει να δοθεί 

Παύλος Παυλίδης 

51 minutes ago, Nikolas14 said:

Πολύ καλή κίνηση, τους το δίνω. Αλλά δυστυχώς σε Unlimited All δεν ενεργοποείται, και κανονικά θα έπρεπε ΚΑΤ εξαιρεση πάντα να δώσουν μια εβδομάδα πίστωση παγίου. 

IMG_0616.thumb.png.e297b7f9bdff63931d60794548adf028.png

Ναι το ίδιο και εγώ! Όχι μια εβδομάδα, 1 μηνιαίο πάγιο. Είμαστε κιόλας το πιο ακριβό συμβόλαιο, ναυαρχίδα των παροχών τους!

Edited by Chrischal1908

Λοιπόν, σε συμβόλαιο απεριοριστο τίποτα αλλά σε καρτοκινητά F2G N3 στο 1285 και δίνει απεριόριστα λεπτά/mb και 10000 sms.

Αντιστοιχα για Q το Ν4,

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Γίνεται και μέσω της εφαρμογής

MyF2G

Πακέτα... 

...  Special offer

Edited by p_k

Παύλος Παυλίδης 

2 ώρες πριν, Nikolas14 said:

Λοιπόν, σε συμβόλαιο απεριοριστο τίποτα αλλά σε καρτοκινητά F2G N3 στο 1285 και δίνει απεριόριστα λεπτά/mb και 10000 sms.

Αντιστοιχα για Q το Ν4,

Ν2 στο 1285 για απεριόριστα λεπτά προς ΕΕ για 7 μέρες.

15 ώρες πριν, Chrischal1908 said:

Ναι το ίδιο και εγώ! Όχι μια εβδομάδα, 1 μηνιαίο πάγιο. Είμαστε κιόλας το πιο ακριβό συμβόλαιο, ναυαρχίδα των παροχών τους!

Εάν θέλεις, δικαιούσαι επιστροφή παγίου για το διάστημα που δεν είχες υπηρεσία, αλλά μάλλον θα χάσεις περισσότερο χρόνο και ενέργεια από τα χρήματα που θα πιστωθείς.

Προφανώς με την εβδομάδα που έδωσαν σε όσους δεν έχουν απεριόριστα "αγοράζουν" καλή θέληση, αλλά ολόκληρο μήνα δεν έχω πάρει ούτε σε μισθωμένη με ρήτρα SLA 🙂

12 ώρες πριν, Chrischal1908 said:

Ν2 στο 1285 για απεριόριστα λεπτά προς ΕΕ για 7 μέρες.

Ναι μου ήρθε μήνυμα και το έβαλα…ασε γιατί στον τελευταίο λογαριασμό πλήρωσα 1,5 μήνα το 3,30€.

Εγώ που επίσης έχω Unlimited πρόγραμμα έλαβα το μεσημέρι το παρακάτω μήνυμα...

OI YΠHPEΣIEΣ EIΣEPXOMENΩN KΛHΣEΩN & SMS ΠOY EΠHPEAΣTHKAN 10/12 EXOYN EΠANEΛΘEI. ΣE EYXAPIΣTOYME ΓIA THN KATANOHΣH KAI ΣOY ΠPOΣΦEPOYME ΔΩPEAN AΠEPIOPIΣTEΣ ΔIEΘNEIΣ KΛHΣEIΣ ΠPOΣ E.E ΓIA 7 HMEPEΣ. MΠEΣ ΣTO Nova app H ΣTEIΛE N2 ME SMS ΣTO 1285 MEXPI 14/12.

Να μου πείτε και τι να σου προσφέρουν σε ένα  Unlimited πρόγραμμα, αυτό μου έστειλαν όπως και να έχει. 

Από την άλλη θα ήθελα να τονίσω ότι σε παρόμοιο περιστατικό όπως το προχθεσινό, η εταιρεία επειδή είχα μείνει χωρίς σταθερό και ίντερνετ για 2μερες και κάτι θυμάμαι τότε ότι μου ήρθε μήνυμα για πίστωση στον λογαριασμό μου όλου του παγίου μου, έτσι στον επόμενο μήνα δεν χρεωθηκα καθόλου....να λέμε και τα καλά!!

Konakis.

42 minutes ago, konakis said:

Εγώ που επίσης έχω Unlimited πρόγραμμα έλαβα το μεσημέρι το παρακάτω μήνυμα...

OI YΠHPEΣIEΣ EIΣEPXOMENΩN KΛHΣEΩN & SMS ΠOY EΠHPEAΣTHKAN 10/12 EXOYN EΠANEΛΘEI. ΣE EYXAPIΣTOYME ΓIA THN KATANOHΣH KAI ΣOY ΠPOΣΦEPOYME ΔΩPEAN AΠEPIOPIΣTEΣ ΔIEΘNEIΣ KΛHΣEIΣ ΠPOΣ E.E ΓIA 7 HMEPEΣ. MΠEΣ ΣTO Nova app H ΣTEIΛE N2 ME SMS ΣTO 1285 MEXPI 14/12.

Να μου πείτε και τι να σου προσφέρουν σε ένα  Unlimited πρόγραμμα, αυτό μου έστειλαν όπως και να έχει. 

Από την άλλη θα ήθελα να τονίσω ότι σε παρόμοιο περιστατικό όπως το προχθεσινό, η εταιρεία επειδή είχα μείνει χωρίς σταθερό και ίντερνετ για 2μερες και κάτι θυμάμαι τότε ότι μου ήρθε μήνυμα για πίστωση στον λογαριασμό μου όλου του παγίου μου, έτσι στον επόμενο μήνα δεν χρεωθηκα καθόλου....να λέμε και τα καλά!!

Εγώ έχω ήδη διεθνείς κλήσεις και δεν με καλύπτει κανένας. Απαράδεκτοι σε αυτό το κομμάτι 

2 ώρες πριν, Gv2008 said:

Εγώ έχω ήδη διεθνείς κλήσεις και δεν με καλύπτει κανένας. Απαράδεκτοι σε αυτό το κομμάτι 

N3 στο 1285 για καρτοκινητα

Έχω σταθερό nova double play εάν κάνω κ φορητότητα το κινητό μου στη nova θα μου δώσουν κάποια καλή προσφορά σε συνδιασμο με το σταθερό;

Sent from my iPhone using Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]

15 minutes ago, rs280ps said:

Έχω σταθερό nova double play εάν κάνω κ φορητότητα το κινητό μου στη nova θα μου δώσουν κάποια καλή προσφορά σε συνδιασμο με το σταθερό;

Σίγουρα 1000 λεπτά προς όλους στο καρτοκινητό σου. Αν θέλεις συμβόλαιο μπορείς να πάρεις τηλ να ρωτήσεις ειδάλλως ότι σου δίνει το σάιτ σε συνδυασμό με σταθερό

17 minutes ago, rs280ps said:

Προϋπόθεση πάντα ανανέωση κάθε μήνα με 13€;

Στην Nova είναι 8 ευρώ. Επίσης μέσω του app κάνεις ανανέωση και από 1 ευρώ. Δηλαδή αν θέλεις να έχεις μόνο αυτά τα 1000 λεπτά θα κάνεις ανανέωση μόνο 1 ευρώ/δίμηνο

20 minutes ago, aektzhs 1 said:

Στην Nova είναι 8 ευρώ. Επίσης μέσω του app κάνεις ανανέωση και από 1 ευρώ. Δηλαδή αν θέλεις να έχεις μόνο αυτά τα 1000 λεπτά θα κάνεις ανανέωση μόνο 1 ευρώ/δίμηνο

Πάντως αν η προϋπόθεση είναι να μην έχεις φραγή, δεν είναι μόνο 2 οι μήνες που μπορείς να τη βγάλεις με 1€.

Πάντως αν η προϋπόθεση είναι να μην έχεις φραγή, δεν είναι μόνο 2 οι μήνες που μπορείς να τη βγάλεις με 1€.

Δλδ; Το θέλω για ομιλία το νούμερο μιας κ έχω Ίντερνετ σε άλλο αριθμό από Cosmote

[sIGPIC][/sIGPIC]

1 hour ago, rs280ps said:

Δλδ; Το θέλω για ομιλία το νούμερο μιας κ έχω Ίντερνετ σε άλλο αριθμό από Cosmote

Εαν θέλεις να καλείς, το φτηνότερο πακετο είναι 8€. Εάν σου φτάνουν 60-120 λεπτα κάθε μήνα, μπορείς να τα έχεις με 3,02€ στο φρογκ.