paanos Δημ. October 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2023 Μπορεί ναι. Αν θυμάμαι όμως το ελάχιστο για το ανώτατο οριο είναι 20€ έξτρα 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2023 1 hour ago, looneygirl said: Γεια σας. Σε ένα συμβόλαιο που θέλω να υπογράψω unlimited all με τα 21 ευρώ μέσα από την εφαρμογή, έχει σαν ανώτερο όριο τα 400 ευρώ. Εγώ σε καμία περίπτωση δεν θέλω τόσο. Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι αφού ενεργοποιηθεί η γραμμή τότε μπορούμε να το αλλάξουνε. Ισχύει; Ή μετά θα μου λένε αλλά; Θέλω να το έχω το πολύ μέχρι 15 ευρώ όπως έχω και σε αλλά τρία συμβόλαια που έχω κάνει. Sent from my iPhone using Tapatalk Τι ανώτερο όριο είναι αυτό; 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. October 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2023 3 ώρες πριν, p_k said: Τι ανώτερο όριο είναι αυτό; Χρήσης εκτός παγίου. 2 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. October 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2023 Δηλαδή; Ποιο πάγιο; Απεριόριστα δεν έλεγε ο φίλος; Δε το ξέρω δε το καταλαβαίνω... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. October 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2023 21 minutes ago, _NikitaS_ said: Δηλαδή; Ποιο πάγιο; Απεριόριστα δεν έλεγε ο φίλος; Δε το ξέρω δε το καταλαβαίνω... Εννοεί επιπρόσθετες χρεώσεις(πχ roaming,πενταψήφια) 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. October 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2023 Εγώ το έκανα 55 ή 65. Νόμιζα ότι αφορούσε 21 συν έξτρα ίσον 65 ευρώ 2 Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. October 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2023 Εγώ το έκανα 55 ή 65. Νόμιζα ότι αφορούσε 21 συν έξτρα ίσον 65 ευρώ Τελικά δεν συμφώνησα. Όταν με πήραν τηλέφωνο να τους πω γιατί, απλά είπα ότι με 400 ανώτερο όριο δεν συμφωνώ και ας μπορώ να το αλλάξω μετά. Μου έφτιαξε καινούριο συμβόλαιο με ανώτερο τα 15 ευρώ. (Μπορεί να παρω τηλέφωνο να το κάνω και 5 μην σας πω αν γίνεται ).Άρα 21+15=36 αν ξεφύγει με καμία βλακεία γιατί είναι για την μάνα μου και ικανή την έχω να κάνει χαζομάρες.Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. October 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2023 (edited) Με πήραν χτες τηλέφωνο για το συμβόλαιο σταθερής μου που λήγει τον Ιανουάριο. Επειδή ήμουν στην δουλειά και ήμουν πολύ απασχολημένος τους είπα να με καλέσουν σήμερα. Για να δούμε EDIT:Με πήραν και μου πρότειναν για ανανέωση τις ίδιες παροχές με τιμή 1.50€ παραπάνω(από 45.10€ σε 46.60€). Εκτός αν γύρναγα το δορυφορικό σε EON(μέσω wifi)τότε πήγαινα στα 42.10€. Φυσικά και δεν αποδέχτηκα την πρόταση και μάλιστα τους είπα ότι μιας και τον Ιανουάριο λήγει το συμβόλαιο έχω την δυνατότητα να πάρω προφορά και από τους ανταγωνιστές. Για να δούμε Edited October 19, 2023 by aektzhs 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. October 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2023 Μπορείτε να μπείτε στην εφαρμογή της NOVA?Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. October 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2023 Οχι..Λουπαρει το σημα τηςOptoStyle 2 Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2023 Αυτό που συμβαίνει κάθε λίγο και λιγάκι είναι επιεικώς απαράδεκτο. 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. October 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2023 (edited) Μήπως την αναβαθμίζουν; Για Οκτώβριο δεν είχε ακουστεί ότι θα βγει η καινούρια εφαρμογή; Εντωμεταξυ ούτε εμένα ούτε τον αδερφό μου που φεύγουμε από Nova μας κάλεσαν για αντιπροσφορά. Ίσως επειδή ειναι Σάββατο. Θα μας καλέσουν από Δευτέρα λογικά. Edited October 21, 2023 by panos.k2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2023 Σήμερα, για μία ακόμη φορά, για κάποιο χρονικό διάστημα (ευτυχώς μικρό), δεν λειτουργούσαν οι εφαρμογές. Ούτε το myNova ούτε το Free to Go και αυτή η δυσλειτουργία συμβαίνει αρκετά συχνά το τελευταίο χρονικό διάστημα. Δεν ξέρω αν οφείλεται σε αναβαθμίσεις ή τεχνικά προβλήματα, το θέμα είναι ότι αν εκείνη τη στιγμή χρειαστείς την εφαρμογή δεν την έχεις και αυτό είναι μέγα σφάλμα. Και μια και μιλάμε για τις εφαρμογές... Δεν θα έπρεπε κάποια στιγμή να μπορεί ο συνδρομητής να κάνει κάποια πράγματα εύκολα μέσα από την εφαρμογή; Παραδείγματος χάρη αλλαγή οικονομικού προγράμματος, είτε σε μικρότερο είτε σε μεγαλύτερο πάγιο. Επίσης, η ταυτοποίηση της κάρτας sim θα μπορούσε να γίνεται μέσω της εφαρμογής, αντί να περιμένεις επί ώρες να σε καλέσουν σε περίπτωση που εκδόσεις καινούργια κάρτα από το αρμόδιο τμήμα. Ας τα δουν αυτά λίγο οι αρμόδιοι, αν μας διαβάζουν εδώ μέσα, γιατί είναι κρίμα να συμβαίνει τόσο μεγάλη πρόοδος στο δίκτυο και να υπάρχουν αυτές οι δυσλειτουργίες ή οι ελλείψεις. Άλλο μέγα θέμα η έλλειψη extra sim. Ξέρω ότι το έχω θίξει αρκετές φορές, όμως δεν είναι δυνατό κάτι που παρέχει ο ανταγωνισμός να μην το παρέχεις και εσύ, το ίδιο και οι κάρτες eSIM. Ξεκίνησε δυναμικά η νεα εταιρεία, έκανε πολλά νέα συμβόλαια από ό, τι μαθαίνουμε, προχώρησε σε σωστή τιμολόγηση όχι με 15.000 διαφορετικές προσφορές αλλά με τιμές ίδιες για όλους, όμως και αυτά τα θέματα πρέπει να τα δει κάποια στιγμή. 3 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2023 (edited) 17 minutes ago, p_k said: Σήμερα, για μία ακόμη φορά, για κάποιο χρονικό διάστημα (ευτυχώς μικρό), δεν λειτουργούσαν οι εφαρμογές. Ούτε το myNova ούτε το Free to Go και αυτή η δυσλειτουργία συμβαίνει αρκετά συχνά το τελευταίο χρονικό διάστημα. Δεν ξέρω αν οφείλεται σε αναβαθμίσεις ή τεχνικά προβλήματα, το θέμα είναι ότι αν εκείνη τη στιγμή χρειαστείς την εφαρμογή δεν την έχεις και αυτό είναι μέγα σφάλμα. Και μια και μιλάμε για τις εφαρμογές... Δεν θα έπρεπε κάποια στιγμή να μπορεί ο συνδρομητής να κάνει κάποια πράγματα εύκολα μέσα από την εφαρμογή; Παραδείγματος χάρη αλλαγή οικονομικού προγράμματος, είτε σε μικρότερο είτε σε μεγαλύτερο πάγιο. Επίσης, η ταυτοποίηση της κάρτας sim θα μπορούσε να γίνεται μέσω της εφαρμογής, αντί να περιμένεις επί ώρες να σε καλέσουν σε περίπτωση που εκδόσεις καινούργια κάρτα από το αρμόδιο τμήμα. Ας τα δουν αυτά λίγο οι αρμόδιοι, αν μας διαβάζουν εδώ μέσα, γιατί είναι κρίμα να συμβαίνει τόσο μεγάλη πρόοδος στο δίκτυο και να υπάρχουν αυτές οι δυσλειτουργίες ή οι ελλείψεις. Άλλο μέγα θέμα η έλλειψη extra sim. Ξέρω ότι το έχω θίξει αρκετές φορές, όμως δεν είναι δυνατό κάτι που παρέχει ο ανταγωνισμός να μην το παρέχεις και εσύ, το ίδιο και οι κάρτες eSIM. Ξεκίνησε δυναμικά η νεα εταιρεία, έκανε πολλά νέα συμβόλαια από ό, τι μαθαίνουμε, προχώρησε σε σωστή τιμολόγηση όχι με 15.000 διαφορετικές προσφορές αλλά με τιμές ίδιες για όλους, όμως και αυτά τα θέματα πρέπει να τα δει κάποια στιγμή. Μια χαρά είναι οι εφαρμογές της νοντ πάντα οι πιο όμορφες σε γραφικά και πιο φιλικές ιδιαίτερα στην καρτοκινητή. Σε άλλα πράγματα πάσχει αλλά όχι στις εφαρμογές της. Τώρα είτε βλάβη είτε αναβάθμιση για μια δυο μέρες δεν τρέχει και τίποτα θα τα επαναφέρουν όπως και να έχει. Η έσιμ οι δημοσιογράφοι είπαν μέσα στον επόμενο μήνα αλλά πιστεύω μέχρι τέλος Δεκεμβρίου θα τις βγάλουν. Δεν γίνεται πια θα αρχίσουν να βγαίνουν μόνο συσκευές με eσιμ σύντομα. Edited October 21, 2023 by cmvr 7 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2023 Για το αισθητικό κομμάτι συμφωνώ. Με την extra sim πρέπει να προχωρήσει το πράγμα. 4 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2023 (edited) 4 minutes ago, p_k said: Για το αισθητικό κομμάτι συμφωνώ. Με την extra sim πρέπει να προχωρήσει το πράγμα. Δεν πρόκειται να βγάλει extrasim ακόμα και μπορεί να μην βγάλει κιόλας. Μόνο esim. Και τι να την βγάλει όταν πια μπαίνουν όρια από όλες. Δεν βλέπεις τι τραβάω μμε την extrasim της πράσινης ; μετά τα 150gb 3 με 5 Mbps down. Μόνο η space mobile στα business δεν έχει βάλει όριο στις extrasim και να δούμε για πόσο ακόμα. Edited October 21, 2023 by cmvr 4 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2023 Εντάξει, αλλά 1. Σε πολλούς τα 150 gb μπορεί να φτάνουν και να περισσεύουν. Εξαρτάται από τις ανάγκες του καθενός. 2. Δεν έχει μπει όριο σε όλους. 3. Μπορεί να μη βάλει και η Nova όριο. 2 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2023 2 minutes ago, p_k said: Εντάξει, αλλά 1. Σε πολλούς τα 150 gb μπορεί να φτάνουν και να περισσεύουν. Εξαρτάται από τις ανάγκες του καθενός. 2. Δεν έχει μπει όριο σε όλους. 3. Μπορεί να μη βάλει και η Nova όριο. Μακάρι αλλά κρατάω μικρό καλάθι για όλες πια. Πάντως προσωπικά περιμένω το σταρλινκ με την μικρή κεραία για το αυτοκίνητο να τελειώνουμε με τις τρύπες στα εκτός πόλης. 4 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltaros Δημ. October 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2023 17 ώρες πριν, panos.k2 said: Μήπως την αναβαθμίζουν; Για Οκτώβριο δεν είχε ακουστεί ότι θα βγει η καινούρια εφαρμογή; Εντωμεταξυ ούτε εμένα ούτε τον αδερφό μου που φεύγουμε από Nova μας κάλεσαν για αντιπροσφορά. Ίσως επειδή ειναι Σάββατο. Θα μας καλέσουν από Δευτέρα λογικά. Εμενα με τραβηξε η κοσμοτε την πεμπτη και δεν με πηρε κανενας τηλεφωνο για αντιπροσφορα!! τι να πω εφυγα και απο συμβολαιο κιολας... 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cris4524 Δημ. October 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2023 Παιδιά έκανα πριν 10 μέρες το unlimited all από f2go με 1 μήνα δώρο και θέλω να διακόψω. Εάν κάνω φορητότητα σε άλλο πάροχο θα χρεωθώ πέναλτι;Στάλθηκε από το SM-F946B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. October 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2023 3 minutes ago, Cris4524 said: Παιδιά έκανα πριν 10 μέρες το unlimited all από f2go με 1 μήνα δώρο και θέλω να διακόψω. Εάν κάνω φορητότητα σε άλλο πάροχο θα χρεωθώ πέναλτι; Στάλθηκε από το SM-F946B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κοίτα το συμβόλαιο σου. Κανονικά το πέναλτι πρέπει να είναι όσο τα 2 πρώτα πάγια, δηλαδή για εσένα 21 ευρώ αφού το πρώτο πάγιο είναι δώρο. 2 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. October 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2023 3 minutes ago, Cris4524 said: Παιδιά έκανα πριν 10 μέρες το unlimited all από f2go με 1 μήνα δώρο και θέλω να διακόψω. Εάν κάνω φορητότητα σε άλλο πάροχο θα χρεωθώ πέναλτι; Στάλθηκε από το SM-F946B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τι λένε οι όλοι που υπέγραψες; Αν το έκανες από μακριά, συνήθως έχει δικαίωμα υπαναχωρησης κάποιον ημερών. Αν το έκανες από κατάστημα, δύσκολο. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cris4524 Δημ. October 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2023 Αυτό υπέγραψα μέσω μαιλΣτάλθηκε από το SM-F946B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. October 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2023 1 minute ago, Cris4524 said: Αυτό υπέγραψα μέσω μαιλ Στάλθηκε από το SM-F946B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θα πληρώσεις 15.4 ευρώ. Δεν ξέρω αν χρεώνουν και ΦΠΑ πάνω στο πέναλτι. Η υπαναχώρηση δεν ισχύει από τη στιγμή που ενεργοποιήθηκε η σύνδεση. 4 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cris4524 Δημ. October 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2023 Σε κατάστημα που έκανα απόπειρα για διακοπή μου είπαν ότι αυτόματα το σύστημα το βγάζει ημερομηνία κατάργησης τον Δεκέμβριο (για να ανέβει το πέναλτι) εάν το τραβήξω σε άλλη εταιρεία ίσως χρεωθώ λιγότερα ίσως πάλι 84€+ΦΠΑ.Στάλθηκε από το SM-F946B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts