Jump to content

miltaros

Members
  • Δημοσιεύσεις

    34
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by miltaros

  1. Εμενα με τραβηξε η κοσμοτε την πεμπτη και δεν με πηρε κανενας τηλεφωνο για αντιπροσφορα!! τι να πω εφυγα και απο συμβολαιο κιολας...
  2. παιδια καλησπερα. Μιας και που δεν φαινεται στον οριζοντα η ενεργοποιηση των multi sim και επειδη τις εχω αναγκη σκεφτομαι να φυγω δυστχως απο την nova. Αν και ειναι εκτος τοπικ και συγχωρεστε με απλα θα ηθελα να ρωτησω μιας και που η voda και ο κοτε τις εχουν σε ποια απο τις δυο αξιζει να παω. Την eon θα την κρατησω. δεχτηκα μια πολυ καλη προσφορα απο την κοτε για δυο νουμερα κινητου και ενα στο σταθερο και αν και δεν θελω να ξανα παω στο κοτε το σκεφτομαι σοβαρα. Θα παρω και μια προσφορα απο voda. YΓ: παντως εαν καποιος εχει καμια πληροφορια εκ των εσω οτι προκειται να ερθουν οι multi sim μπορω να κανω λιγο υπομονη ακομα αλλα μιλησα και μεσω chat σημερα και μου ειπαν οτι δεν εχουν καποια ενημερωση για το εαν θα γινει καποια στιγμη και ποτε.. Βλεπω και ενα μελος μας απο εδω που λεει οτι δεν θα ερθει μαλλον η multisim αλλα η esim εε οποτε δυστυχως μαλλον θα την κανω, Και ημουν ευχαριστημενος πολυ. ΥΓ2: Τους ζητησα απο το chat να μου πουνε το κοστος αποδεσμευσεις να δω εαν με συμφερει αν φυγω και μου ειπαν οτι πρεπει να παω σε καταστημα. Οτι να ναι. ΥΓ3: Κριμα και ημουν και ειμαι πολυ ευχαριστημενος με την nova..
  3. Ολοι αυτο λεμε αλλα μονοι μας τα λεμε μονοι μας τα ακουμε. Οι nova δεν κανει τιποτα!
  4. Καλη η ιδεα. Σε ευχαριστω πολυ θα το ψαξω και αυτο. 😄
  5. Εε δεν γινεται πλεον αφου δεν θα ερθει αυτη η υπηρεσια πρεπει να σκεφτουμε κατι εναλλακτικο. Ναι το ξερω για αυτο εχω δυο νουμερα σε συνδεση με τα 13€ και σκεφτομουν στο νουμερο που δεν το ξερει κανενας το δευτερο μου να βαλω εκει τα απεριοριστα ωστε να μπορω να τα εχω και σπιτι και στο κινητο. αλλιως με ενα νουμερο δυστυχως δεν γινεται γιατι σου κλεινει το τηλ. Γιατι θελω να την γραμμη του ιντερνετ στο σπιτι και το 5g να το κανω μια γραμμη ωστε να παιρνω ταυτοχρονα και τις δυο γραμμες.
  6. Παιδια καλησπερα. Μιας και που δεν νομιζω να δουμε ποτε multi sim απο την nova. Εστω οτι θελω να κανω load balancing με το ρουτερ της nova που εχω και ενα 5g ρουτερ. Εαν παρω twin sim και οταν πηγαινω σπιτι πχ ανοιγω το ρουτερ και οταν φευγω το κλεινω και ενεργοποιητε στο κινητο δεν ειναι εφικτο και αυτο?
  7. Θα παρεις πολυ καλη τιμη να ξερεις. Ας ελπισουμε να βαλουν extra sim η nova αν και απο οτι εχω διαβασει δεν νομιζω να βαλει. Κριμα πολυ κριμα.
  8. Και εγω για τον ιδιο λογο την χρειαζομαι. Πραγματικα δεν νομιζω να την δωσουν. Κριμα και δεν θελω να παω στους πρασινους.
  9. παιδια εχω δυο νουμερα nova συνδεση. Θελω να τους πιεσω για να παρω αυτο με τα 6,5€ απεριοριστα τα παντα. Μπορω να παω σε ενα καταστημα vodafone και να τους ζητησω να το κανουν καρτοκινητο αντι για συνδεησ που ειναι τωρα στην nova?
  10. Παιδια καλημερα. Διαβαζοντας την προσφορα με τα 6,5€ και εχοντας 3 τηλεφωνα σε συμβολαιο ( unlimited 2gb ) στην nova με πηραν τηλ να φερω και αλλο νουμερο στην nova και θα μου δωσουν την κλασσικη προσφορα που τρεχει 6,5€ ολα απεριοριστα. τους ειπα εαν γινεται να μου το κανουν σε αυτα που εχω ηδη και μου ειπε οτι δεν γινεται. Σκεφτηκα να παω σε ενα καταστημα nova να ζητησω να διαγραφουν τα νουμερα μου ωστε να με καλεσουν να μαθουν τον λογο και αν παρω και καμια καλυτερη προσφορα. Λετε να πετυχει? ΥΓ: Στην wind οταν ερχοταν η ωρα τις ανανεωσεις μου εδιναν τις τιμες site κανοντας την παραπανω διαδιακασια επαιρνα προσφορες που εδιναν αμα εφευγες και ηταν πολυ καλες.
  11. Παιδια καλησπερα. Μηπως εχουμε κανενα νεο ποτε η nova θα μας δωσει την δυνατοτητα για multisim καρτες? Εχω το απεριοριστο πακετο και σκεφτομουν πως εαν υπηρχε σαν τις cosmote θα επαiρνα ενα router 5g και θα εκανα load balancing με την γραμμη την 100αρα. Αλλα που τετοια ονειρα.
  12. Καλησπέρα . Αυτό θα κάνω με την πρώτη ευκαιρία. Ευχαριστώ πολύ. 🙂
  13. Μέσω τηλεφώνου μίλησα στο γνωστό νούμερο που τελειώνει σε 200. Θα πάω σε ένα κατάστημα να δω μήπως καταφέρω κάτι αλλιώς θα ζητήσω διαγραφή μπας και με πάρουν τηλέφωνο για προσφορά. Κρίμα να τσλαιπωρουν το κόσμο.
  14. Καλησπέρα σε όλους. Έχω απογοητευτεί πάντως στο ξεκίνημα της nova. Όχι από τις υπηρεσίες αλλά από την συμπεριφορά τους. Έχω ένα σταθερό 100mbps + eon μαζί με 2 κινητά το ένα έχει το παλιό το πρόγραμμα με τα απεριόριστα δεδομένα. Και το δεύτερο που για αυτό θα συζητήσουμε έχει το 3gb και πληρώνω 18€. Έχω ένα ακόμα καρτοκινητο το οποίο έχω σκοπό να το κάνω στο καινούργιο πρόγραμμα unlimited 2gb με τα 13€. Με την προϋπόθεση όμως ότι το δεύτερο νούμερο με τα 3 gb θα το μετατρέψω στα 2 gb και από τα 18 θα πάει στα 13. Τους εξηγώ όλα τα παραπάνω και μου λένε ότι δεν γίνεται στο δεύτερο νούμερο καθώς υπάρχει συμβόλαιο που λήγει το Μάιο. Ωραία ας του κάνουμε ανανέωση με το 2gb. Δεν γίνεται μου λένε μόνο αναβάθμιση. Τους ρώτησα πόσο κόστος έχει να το διαγράψω εντελώς το κινητό μου είπα. 17€ και πρέπει να πάω σε ένα κατάστημα . ( Την τελευταία φορά έτσι πετυχα καλή τιμή τους ζήτησα διαγραφή από το κατάστημα και με πήραν πίσω για προσφορά ) Απλά είναι κρίμα να χάσουν ένα εν ενεργεία συμβόλαιο και μια μετατροπή καρτοκινητου σε συμβόλαιο. Λυπάμαι...
  15. καλησπερα. Σημερ ακαι εγω προσπαθησα να επικοινωνησω γιατι θελω να κανω 3 συμβολαια με το 13€ και το τμημα που μιλουσα δεν ηταν για τις προσφορες μου ειπαν οτι θα με παρουν τηλεφωνο. Μεσα στην ημερα ξανα μιλησα και παλι το ιδιο μου ειπαν θα με παρουν τηλεφωνο απλα ο δευτερος υπαλληλος που μιλησα μου ειπε επι λεξη: Υπαρχει πολυ μεγαλος ογκος απο κλησεις ειτε για αποριες που εχουν καταναλωτες ειτε για νεα συμβολαια. Και του λεω οτι με ενδιαφερει αυτο με τα 13€. Μου απανταει το εξης: Ειναι το καλυτερο προγραμμα που υπαρχει απο θεμα τιμης, γινετια χαμος με αυτο το προγραμμα και σπαει τον ανταγωνισμο στην μεση. Δεν εχει και αδικο βεβαια εαν θεωρησουμε οτι η καρτα πλεον ειναι 15€...
  16. Καμια προσφορα για αυτα εδω ξερετε εαν παιζει? https://nova.gr/kiniti-tilefonia/simvolaia-kinitis/mobile-internet#package=2 Ετσι λιγο να ενισχυουμε το ιντερνετ γιατι στα 100 που πιανει 80 με το ζορι δεν γινεται δουλεια.
  17. Και εγώ πάντως θα κάνω το πακέτο με τα 2gb και θα βάλω το unlimited add on.
  18. Παιδια εαν καποιος βαλει το προγραμμα με τα 13€ και το πακετο με τα 15€ απεριοριστα δεν του βγαινει 28€?
  19. Θεωρω και εγω πως το σωστο θα ηταν τουλαχιστον 1-2 mbps....
  20. Μα οντως ακυρωνουν αυτο που λενε αφου ειναι ιδια τιμη ακομα και με 5 γραμμες. Αλλα μηπως ακομα τα φτιαχνουν οπως ειπε και ποιο πανω ο Chrischal1908.
  21. Εντωμεταξυ εκει που λεει οτι υπολογισε το ποσοστο εκπτωσης εαν εχεις παραπανω απο 2 γραμμες κινητου οταν βαζω 3 γραμμες που θελω να φερω τις ιδιες τιμες εχει. Αρα να ειναι καποιο bug η απλα να πεφτει δουλεμα?
  22. Εδω και ωραααα. Εντωμεταξυ εχω κανει αιτημα οσο ηταν on να με καλεσουν 6-9 αλλα προς το παρων αρνουνται. 😛
×
×
  • Create New...