p_k Δημ. August 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2023 7 minutes ago, paanos said: Υπάρχει ο τρόπος, δεν υπάρχει η θέληση Κατάλαβα, κρίμα πάντως. Μακάρι να πρυτανευσει η λογική. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. August 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2023 Σας δουλεύει η σελίδα; https://nova.gr/eksipiretisi-pelatwn/epikoinonia/forma-epikoinonias. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. August 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2023 (edited) 15 minutes ago, hercoulis said: Σας δουλεύει η σελίδα; https://nova.gr/eksipiretisi-pelatwn/epikoinonia/forma-epikoinonias. Εμένα μου φόρτωσε από αυτό το link η φόρμα https://nova.gr/eksipiretisi-pelatwn/epikoinonia/forma-epikoinonias Ίσως επειδή είχες την τελεία στο τέλος του link. Edited August 7, 2023 by dasnowy 1 1 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. August 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2023 Ναι, έχεις δίκαιο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. August 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2023 4 ώρες πριν, paanos said: Συστημικές κυρίως. Το δίκτυο είναι ασχετο και αναβαθμίζεται βάσει προγραμματισμού Στην Αθήνα πότε θα τελειώσουν ολικά; Είμαι Μαρούσι και περιμένω καιρό τώρα ενώ το συμβόλαιο τρέχει... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. August 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2023 8 ώρες πριν, hercoulis said: Σας δουλεύει η σελίδα; https://nova.gr/eksipiretisi-pelatwn/epikoinonia/forma-epikoinonias. Σ' εμένα άνοιξε κανονικά η σελίδα από το link που έγραψες 1 Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. August 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2023 Τελικά την έφαγα ωραία. Για nova unlimited 27€ πριν κλείσει το δίμηνο ανανέωσης πέναλτι αποχώρησης 162€ Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. August 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2023 Τελικά την έφαγα ωραία. Για nova unlimited 27€ πριν κλείσει το δίμηνο ανανέωσης πέναλτι αποχώρησης 162€Είχες πάρει επιδότηση για κάποια συσκευή ή σου είχαν δώσει κάτι αυτοί; Πολύ μεγάλο ποσό για δίμηνο εναπομειναν αποχώρησης... Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. August 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2023 6 minutes ago, Antonio21 said: Τελικά την έφαγα ωραία. Για nova unlimited 27€ πριν κλείσει το δίμηνο ανανέωσης πέναλτι αποχώρησης 162€ Είναι μεγάλο. Ψαξτο και μην πληρώσεις μέχρι να σου εξηγήσουν από πού και γιατί προέκυψε αυτό το ποσό 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. August 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2023 (edited) Όχι δεν έχω πάρει καμία συσκευή. Έκπτωση παγίου μόνο. Τώρα θα καλέσω την εξυπηρέτηση πελατών. Να το γράψω πιο σωστά 24 μηνο συμβόλαιο και έφυγα με φορητότητα λίγες μέρες πριν κλείσω δίμηνο στο συμβόλαιο. Edited August 9, 2023 by Antonio21 3 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. August 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2023 6 minutes ago, Antonio21 said: Όχι δεν έχω πάρει καμία συσκευή. Έκπτωση παγίου μόνο. Τώρα θα καλέσω την εξυπηρέτηση πελατών. Να το γράψω πιο σωστά 24 μηνο συμβόλαιο και έφυγα με φορητότητα λίγες μέρες πριν κλείσω δίμηνο στο συμβόλαιο. Σίγουρα είναι λάθος. Ακόμη και να είχε μπει στον τρίτο μήνα (που είναι ακριβότερο), θα ήταν μικρότερο το ποσό. Δεδομένου ότι ο τρόπος υπολογισμού επιβάλλεται από την ΕΕΤΤ, και δεν έχεις πάρει συσκευή, ζήτησέ να σου εξηγήσουν τι έχουν χρεώσει, και εάν χρειαστεί επικοινώνησε με Συνήγορο του Καταναλωτή και καταγγελία σε ΕΕΤΤ. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. August 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2023 Μίλησα θα το δουν και θα με καλέσουν. 4 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. August 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2023 Με ποιον μίλησες; Τηλ; Έχω κάνει κ εγώ αίτημα υπαναχώρησης. Βλέπω ότι χωρίς την προσφορά, η τιμή είναι διπλάσια. Επίσης, βλέπω ότι για ακόμη μια φορά, σου κάνουν τη ζωή δύσκολη στο κάθε αίτημα διακοπής. Στο έγγραφο αναφέρω ότι δεν συμφωνώ, όπως ο καθένας έχει το κάθε δικαίωμα, με τους όρους της σύμβασης. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. August 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2023 Με την εξυπηρέτηση πελατών και θα με καλέσουν από το αρμόδιο τμήμα για το ποσό αυτό. Η κοπέλα έβλεπε 162€ τέλη διακοπής που έφυγα. 1 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. August 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2023 Ότι ναναι.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. August 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2023 Το ήξερα ότι θα πλήρωσω πέναλτι απλά μου φαίνονται λίγο πολλά τα 162€ επειδή έγινε τηλεφωνικά ή ανανέωση συμβολαίου δεν το έχω το συμβόλαιο με δω το κόστος της ποινής. Νόμιζα είναι 2 πάγια 27€ Χ 2 εκτός εάν είναι 2 πάγια σε τιμή κατάλογου. 1 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. August 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2023 Είναι σε τιμή καταλόγου. Το συμβόλαιο έρχεται μέσω μηνύματος σε τηλ. Αριθμό ή email. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. August 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2023 Ναι το γνωρίζω από τα παλιά συμβόλαια που έχω. Αυτό δεν μου ήρθε ποτέ. Το παλιό μου γράφει αυτό 105€ 2 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2023 34 minutes ago, hercoulis said: Είναι σε τιμή καταλόγου. Το συμβόλαιο έρχεται μέσω μηνύματος σε τηλ. Αριθμό ή email. Σε τιμή που πληρώνεις μαζί με εκπτώσεις κλπ υπολογίζεται το πινακάκι 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. August 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2023 Ο υπολογισμός πρέπει να γίνει με την πραγματική τιμή παγίου που έχει συμφωνήσει ο πελάτης. Ο παραπάνω πίνακας από παλιό συμβόλαιο δεν φαίνεται να τηρεί τον ισχύοντα αλγόριθμο της ΕΕΤΤ: https://www.eett.gr/docs/sychnes-erotiseis-gia-katanalotes/tilefonia-amp-diadiktyo/chreoseis/ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. August 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2023 Πριν ένα μήνα που πήρα πάλι τηλέφωνο την εξυπηρέτηση πελατών για μια χρέωση δεν με κάλεσαν πίσω από το τμήμα των λογαριασμών έτσι πιστεύω ότι δεν θα με καλέσουν πάλι. Για να δούμε. 1 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. August 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2023 Ναι. Δε θα σε καλέσουν. Εγω τους έστειλα αίτημα υπαναχώρησης από τη φόρμα τους και μου λένε να τους καλέσω. Νέα τακτική 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. August 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2023 Θα τους πάρω πάλι αύριο τηλ πρωινές ώρες. 1 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2023 Υπάρχει πλέον η δυνατότητα αλλαγής οικονομικού προγράμματος εξ ολοκλήρου μέσω της ιστοσελίδας; Βλέπω ότι δίνει τη δυνατότητα διατήρησης του ίδιου αριθμού και μετά ζητάει να καταχωρηθεί ο αριθμός κινητού. Πατώντας συνέχεια ολοκληρώνεται η διαδικασία; Ή πάλι περιμένεις να σε καλέσει εκπρόσωπος; Μιλάω για αλλαγή σε χαμηλότερο πάγιο. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. August 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2023 6 ώρες πριν, p_k said: Υπάρχει πλέον η δυνατότητα αλλαγής οικονομικού προγράμματος εξ ολοκλήρου μέσω της ιστοσελίδας; Βλέπω ότι δίνει τη δυνατότητα διατήρησης του ίδιου αριθμού και μετά ζητάει να καταχωρηθεί ο αριθμός κινητού. Πατώντας συνέχεια ολοκληρώνεται η διαδικασία; Ή πάλι περιμένεις να σε καλέσει εκπρόσωπος; Μιλάω για αλλαγή σε χαμηλότερο πάγιο. Καλεί εκπρόσωπος 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts