Jump to content

Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

Eliseos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παντως και WIND εντος εβδομαδας θα παρουσιασει νεα προγραμματα και θα ειναι σε παρα πολυ καλες τιμες...

Και το βρίσκω πολύ λογικό, ο ανταγωνισμός μόνο καλό κάνει.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Πολύ σύντομα θα εφαρμοστεί σκληρότερη πολιτική χρήσης στο απεριόριστο της Wind λόγω κατάχρησης κάποιων χρηστών.

Για να πω την αλήθεια, αυτό δεν το κατάλαβα. Πως μπορεί κάποιος να κάνει κατάχρηση σε ένα απεριόριστο πρόγραμμα??? Ακόμη κι αν το έχω να τρώει ασταμάτητα mb, όλο τον μήνα, που ακριβώς είναι η κατάχρηση? Δεν μου παρέχει το πακέτο αυτή την δυνατότητα? Με αυτούς τους όρους δεν συμφωνήσαμε να μπω στο συγκεκριμένο πρόγραμμα? Δεν μου είπε κάποιος από την wind (ούτε στα ψιλά γράμματα) σου δίνω απεριόριστο αλλά μη τα χρησιμοποιείς γιατί είναι κατάχρηση.

Αποκλείω να τολμήσουν να κάνουν μια τόσο μεγάλη πατάτα. Αν και δεν κάνω "κατάχρηση" αυτό θα ήταν τραγελαφικό να συμβεί

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Για να πω την αλήθεια, αυτό δεν το κατάλαβα. Πως μπορεί κάποιος να κάνει κατάχρηση σε ένα απεριόριστο πρόγραμμα??? Ακόμη κι αν το έχω να τρώει ασταμάτητα mb, όλο τον μήνα, που ακριβώς είναι η κατάχρηση? Δεν μου παρέχει το πακέτο αυτή την δυνατότητα? Με αυτούς τους όρους δεν συμφωνήσαμε να μπω στο συγκεκριμένο πρόγραμμα? Δεν μου είπε κάποιος από την wind (ούτε στα ψιλά γράμματα) σου δίνω απεριόριστο αλλά μη τα χρησιμοποιείς γιατί είναι κατάχρηση.

Αποκλείω να τολμήσουν να κάνουν μια τόσο μεγάλη πατάτα. Αν και δεν κάνω "κατάχρηση" αυτό θα ήταν τραγελαφικό να συμβεί

Ακριβώς έτσι είναι, δεν υπάρχει όριο στην κατανάλωση από την στιγμή που πληρώνεις για "απεριόριστη χρήση". Εξάλλου η κάθε εταιρία ποντάρει στο ότι ένα μεγάλο ποσοστό χρηστών καταναλώνει μέρος των παροχών κι ένα μικρό μπορεί να υπερβαίνει την "μέση χρήση". Όλα τα άλλα μάλλον είναι "εκ του πονηρού" ώστε να επιβάλλονται περιορισμοί κι επιπλέον χαράτσια...:X:blink:

40 ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ μερες για να φυγει ενας πελατης με αιτηση ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑΣ απο το καρτοσυμβολαιο του που εχει ΛΗΞΕΙ??

ΤΙ στο διαολο......ουτε κηδεια να ειχαμε να περασει το 40μερο!!!!!

ΠΕΘΑΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ!!!!!!

Καλο παραδεισο!:blink::blink::blink::blink:

Παντως και WIND εντος εβδομαδας θα παρουσιασει νεα προγραμματα και θα ειναι σε παρα πολυ καλες τιμες...

Και το βρίσκω πολύ λογικό, ο ανταγωνισμός μόνο καλό κάνει.

Θα δείξει αν θα είναι ανταγωνισμός ή καρτέλ όμως :lol: γιατι αν όλως τυχαίως βγάλει 3 προγράμματα και στις ίδιες τιμές, τοτε τι θα ειναι? Ανταγωνισμός ή καρτέλ?

Θα δείξει αν θα είναι ανταγωνισμός ή καρτέλ όμως :lol: γιατι αν όλως τυχαίως βγάλει 3 προγράμματα και στις ίδιες τιμές, τοτε τι θα ειναι? Ανταγωνισμός ή καρτέλ?
Πολύ απλή απάντηση στο ερώτημα σου.

Αν οι τιμές πάμε προς τα κάτω, είναι ανταγωνισμός.

Αν οι τιμές πάμε προς τα πάνω, είναι καρτέλ.

Πάντως μέχρι στιγμής, από τις τιμές της Cosmote, μάλλον για ανταγωνισμός φαίνεται...

Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Θα δείξει λοιπόν...

Παύλος Παυλίδης 

Καλημέρα, από το πρωί δεν δουλεύει το mywind.

Το έχει παρατηρήσει και κάποιος άλλος;

Παύλος Παυλίδης 

Καλημέρα, από το πρωί δεν δουλεύει το mywind.

Το έχει παρατηρήσει και κάποιος άλλος;

Αντίθετα, σήμερα το πρωί αγόρασα πακέτα σε f2g και Q και από το mywind κατέβασα τις εικόνες των 2 sim

Τι κατέβασες; :p

Πάντως και εδώ όλα καλά φαίνονται, μπορεί να κάνανε κάτι το πρωί.

Τώρα επανήρθε καί σε μένα.

----- προσθήκη μηνύματος 54 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αντίθετα, σήμερα το πρωί αγόρασα πακέτα σε f2g και Q και από το mywind κατέβασα τις εικόνες των 2 sim

Τι εννοείς ;

Παύλος Παυλίδης 

Πρακτικά καρτέλ είναι, ΑΛΛΑ... αν βγάλει ίδια προγράμματα με τους ανταγωνιστές, δίνει στους συνδρομητές της τη δυνατότητα επιπλέον επιλογών, που στην παρούσα φάση δεν την έχουν.

Μπορείς να μας πείς καμία λεπτομέρεια? Λήγει την επόμενη εβδομάδα το συμβόλαιο μου που είναι σε άλλη εταιρεία........

Επίσης υπάρχει φόρμα επικοινωνίας για να ρωτήσω για φορητότητα?

Edited by mobile_34

40 ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ μερες για να φυγει ενας πελατης με αιτηση ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑΣ απο το καρτοσυμβολαιο του που εχει ΛΗΞΕΙ??

ΤΙ στο διαολο......ουτε κηδεια να ειχαμε να περασει το 40μερο!!!!!

ΠΕΘΑΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ!!!!!!

Καλο παραδεισο!:blink::blink::blink::blink:

Αφού κανενας δεν τους μιλάει( EETT) αυτά και χειρότερα θα βλέπουμε με το καιρό....

Όσο για το ΠΕΘΑΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ!!!!!! ΠΟΥ Είπες.

Η telestet ποτέ δεν πεθαίνει..... θα βγάλει απεριόριστα περιορισμένα που ο κόσμος περιμένει τελευταία και καταϊδρωμένη...

Εφταξα στιχάκι...

Edited by oxxy

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Τι εννοείς ;

Εννοώ τις εικόνες με την ανάλυση κάθε sim, για τα πακέτα που έχει.

Έβγαλε η Wind συνδυαστικό πακέτο σταθερής με κινητή, αλλά τα συμβόλαια κινητής δεν τα πείραξε καθόλου.

Πολύ καλό για κάποιον που μιλάει πολύ το πακέτο με τα 55 ευρώ με απεριόριστα λεπτά και 100 mbps για το σπίτι, αλλα με 5 ευρω ακονα ΔΩΡΕΑΝ smartphone μας έφυγε το κλαπετο...

To W 5GB πλέον είναι 10GB και νομίζω με διαφορά στο πάγιο, άρα έχει αλλαγές.

Upd: βλέπω τώρα για αναβάθμιση από καρτοσύνδεση το δίνει στα 28€. Δεν είναι κακή τιμή.

Πέρα από το συνδυαστικό πακέτο το οποίο είναι ενδιαφέρον, τα υπόλοιπα δεν προσφέρουν κάτι το ιδιαίτερο σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Προς το παρόν δεν έχει βγάλει κάτι.....επίσης είδα σήμερα το συνδυαστικό που έβγαλε στα 55€.

Αν κατάλαβα καλά περιλαμβάνει και απεριόριστες κλήσεις σε κινητά και από το σταθερό ?

Δεν δείχνει διαθεσιμότητα στη περιοχή μου όμως, ενώ οι υπόλοιπες δείχνουν .....

Το συνδυαστικό που έβγαλε στα 55€ είναι πακέτο άρα έβγαλε...

Στην ίδια τιμή το wind one 5gb 100mbps πλέον δίνει 10gb.

Δυστυχώς το w 5gb έγινε 10gb αλλά η τιμή δεν έμεινε ίδια.

Καλημέρα, οι λογαριασμοί μου εκδίδονται στις 11κάθε μήνα και επειδή τον Ιούλιο η 11η του μηνός ήταν Σάββατο, ο λογαριασμός μου εκδόθηκε χθες.

Δεν εμφανίστηκε όμως ακόμη ούτε στο myWIND ούτε ήρθε mail με τα στοιχεία του.

Τα έχω όλα ενεργοποιημένα κανονικά. Συμβαίνουν τέτοιες καθυστερήσεις;

Παύλος Παυλίδης 

Τώρα που το λες, και μένα στη σταθερή που κοίταξα, δεν εχει εκδοθεί ακόμα. Κάθε 12 του μήνα είναι να εκδοθεί και ακομα τίποτα. Δεν το εχω παρατηρήσει πάλι. Αντε μια μέρα καθυστέρηση να εχω δει να κάνει να εμφανιστεί στο app

Sent from my STK-LX1 using Tapatalk

• The title was changed to Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ