cmvr Δημ. April 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2020 Τι εννοείς καλή τιμή? Πόσο δηλαδή? Σκέφτομαι να ζητήσω φορητοτητα σε cosmote για να τρέξουν λίγο.... Τους παίρνεις και τους τα ζαλίζεις :) και θα γίνει η δουλειά σου. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Energy1980 Δημ. May 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2020 (edited) Τα φώτα σας (πριν χάσω εγώ τα δικά μου)! Έχω συμβόλαιο κινητής στην Wind (Wind 2GB με 28€ το μήνα). Έχω εδώ και 1 μήνα που τους καλώ, με σκοπό να κάνω αναβάθμιση προγράμματος στο Wind 5GB, αλλά ζητάω πιο πριν να ενημερωθώ πόσο θα κοστίζει το μηνιαίο πάγιο. 6 φορές κάλεσα έως τώρα, κάθε φορά η απάντηση που δέχομαι είναι «μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση στο Wind Unlimited με 44€ το μήνα». Τους λέω ότι δεν θέλω να κάνω αναβάθμιση στο Unlimited, αλλά στο 5GB. Η απάντηση είναι «έχουμε δρομολογήσει το αίτημα σας και θα σας καλέσουμε πίσω για να σας ενημερώσουμε». ΠΟΤΕ δεν με κάλεσαν! Μου κάνουν 2 πράγματα εντύπωση: 1. Είμαι ένας πελάτης που είναι ευχαριστημένος από το δίκτυο, αλλά προφανώς το δίκτυο με έχει γραμμένο. Αν δεν με είχε, με 6 κλήσεις σε 1 μήνα κάποιος θα καλούσε έστω να με ενημερώσει ότι δεν μπορώ να κάνω αναβάθμιση, εξηγώντας μου σαφώς και τον λόγο 2. Άντε εμένα με έχουν γραμμένο... οι ίδιοι τους δεν ενδιαφέρονται να βγάλουν κέρδος; Αναβάθμιση προγράμματος ζητάω, που σημαίνει υψηλότερο πάγιο! Πραγματικά δεν τους καταλαβαίνω... Tι λέτε ότι συμβαίνει; Edited May 7, 2020 by Energy1980 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2020 Τα φώτα σας (πριν χάσω εγώ τα δικά μου)! Έχω συμβόλαιο κινητής στην Wind (Wind 2GB με 28€ το μήνα). Έχω εδώ και 1 μήνα που τους καλώ, με σκοπό να κάνω αναβάθμιση προγράμματος στο Wind 5GB, αλλά ζητάω πιο πριν να ενημερωθώ πόσο θα κοστίζει το μηνιαίο πάγιο. 6 φορές κάλεσα έως τώρα, κάθε φορά η απάντηση που δέχομαι είναι «μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση στο Wind Unlimited με 44€ το μήνα». Τους λέω ότι δεν θέλω να κάνω αναβάθμιση στο Unlimited, αλλά στο 5GB. Η απάντηση είναι «έχουμε δρομολογήσει το αίτημα σας και θα σας καλέσουμε πίσω για να σας ενημερώσουμε». ΠΟΤΕ δεν με κάλεσαν! Μου κάνουν 2 πράγματα εντύπωση: 1. Είμαι ένας πελάτης που είναι ευχαριστημένος από το δίκτυο, αλλά προφανώς το δίκτυο με έχει γραμμένο. Αν δεν με είχε, με 6 κλήσεις σε 1 μήνα κάποιος θα καλούσε έστω να με ενημερώσει ότι δεν μπορώ να κάνω αναβάθμιση, εξηγώντας μου σαφώς και τον λόγο 2. Άντε εμένα με έχουν γραμμένο... οι ίδιοι τους δεν ενδιαφέρονται να βγάλουν κέρδος; Αναβάθμιση προγράμματος ζητάω, που σημαίνει υψηλότερο πάγιο! Πραγματικά δεν τους καταλαβαίνω... Tι λέτε ότι συμβαίνει;Έχουν χάσει την μπάλα από το τμήμα προσφορών από ότι φαίνεται. Και φίλος που είχε το παλαιό με τα 5 GB και θέλει να αναβαθμίσει έχει πάρει πολλές φορές τηλέφωνο και τον γράφουν. Εγώ του είπα αν δεν λήξει το θέμα σύντομα αφού τους πάρει και τους κράξει να πάει σε άλλο δίκτυο αν βρει κάτι καλό τιμολογιακά αν εξακολουθούν να τον γράφουν. Πρέπει όλες οι εταιρίες να καταλάβουν επιτέλους ότι δεν είμαστε ασήμαντοι γιατί τους χαλάνε την εικόνα τους τέτοια πράγματα ιδιαίτερα η wind που αργησε να φτιάξει το δίκτυο 4G. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. May 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2020 Το W Plus 5GB είναι καλύτερο πρόγραμμα από το νέο W5 γιατί έχει 3 μηνες τον διπλασιασμό των δεδομένων, ενώ τα νέα όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. May 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2020 Τελικά βρήκα μια σχετικά καλή λύση. Ήθελα να βάλω το W5 στη σύζυγο σε μια καλή τιμή. Οι προσφορές που μου έδιναν σε τηλεφωνική επικοινωνία δεν με ικανοποίησαν. Πέρασα από ένα κατάστημα και έριξα μια ερώτηση. Τελικά το ενσωμάτωσα στο δικό μου πακέτο και μου βγήκε στα 20,85€. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2020 Τελικά βρήκα μια σχετικά καλή λύση. Ήθελα να βάλω το W5 στη σύζυγο σε μια καλή τιμή. Οι προσφορές που μου έδιναν σε τηλεφωνική επικοινωνία δεν με ικανοποίησαν. Πέρασα από ένα κατάστημα και έριξα μια ερώτηση. Τελικά το ενσωμάτωσα στο δικό μου πακέτο και μου βγήκε στα 20,85€. Σαν wind one ; Πήρες την έκπτωση των 10% δηλαδή; Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2020 Πολύ καλή τιμή πάντως. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 Σαν wind one ; Πήρες την έκπτωση των 10% δηλαδή; Εγώ έχω unlimited στο κινητό και 50αρα σταθερό. Έβαλα και το W5 της συζύγου οπότε μου κάναν αυτή την τιμή. Σύνολο ΌΛΩΝ των παραπάνω (1 σταθερό + 2 κινητά) στα 73€. Μου κάνει εντύπωση που το τμήμα προσφορών μου τα έδινε σχεδόν 10€ επάνω. Λίγο άσχετο. Να ελπίζουμε σε 5G? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 Πέτυχες φοβερή τιμή. Όσον αφορά το 5g, και οι τρεις πάροχοι θα δώσουν. Θα πρέπει να γίνουν οι σχετικές διαδικασίες και μετά κάθε εταιρεία θα κρίνει το πότε και το πώς. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik Δημ. May 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2020 Πάντως αρκετοί παλαιοί συνδρομητές πήραν με 35 και 38 ευρώ το Unlimited μετά από παζάρια για να μην φύγουν από το δίκτυο και είχα διαβάσει εδώ μέσα ότι και το W5 παλαιοί το είχαν πάρει με 25 η 26ευρώ οπότε στο σκληρό παζάρι αν καλύπτεσαι από το δίκτυο μπορείς να κερδίσεις. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Προσωπικά δεχτηκα προσφορα το W5g στα 20,-€ τελική τιμη για 24 μηνες. Θέλοντας να βάλω και αλλο ενα αριθμο, αυτος μου δόθηκε στα 25,-€ στο W5g πάλι. Συνδιαστικα, εχει μια επιπλεον εκπτωση του 10% με αποτελεσμα να μου βγαινει το ενα στα 18,/€ και το αλλο στα 22,50€. 40,5€ ανα μήνα για 2 συνδεσεις στο w5g. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση It's nice to be important, but it's more important to be nice... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdoc Δημ. May 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2020 Μου ήρθε χτες sms από τη Wind ότι μου προσφέρουν 20gb και 1000 λεπτά προς όλους για 15 ημέρες. Σήμερα μπήκα στο app και είδα ότι όντως είχε ενεργοποιηθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoz Δημ. May 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2020 Μου ήρθε χτες sms από τη Wind ότι μου προσφέρουν 20gb και 1000 λεπτά προς όλους για 15 ημέρες. Σήμερα μπήκα στο app και είδα ότι όντως είχε ενεργοποιηθεί. Μήπως πλήρωσες κάποιο λογαριασμό; https://www.wind.gr/gr/wind/media/deltia-tupou/deltio-tupou/1526316406744/ Ίσως επεκτάθηκε η διάρκειά του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2020 Προσωπικά δεχτηκα προσφορα το W5g στα 20,-€ τελική τιμη για 24 μηνες. Θέλοντας να βάλω και αλλο ενα αριθμο, αυτος μου δόθηκε στα 25,-€ στο W5g πάλι. Συνδιαστικα, εχει μια επιπλεον εκπτωση του 10% με αποτελεσμα να μου βγαινει το ενα στα 18,/€ και το αλλο στα 22,50€. 40,5€ ανα μήνα για 2 συνδεσεις στο w5g. Sent from my iPhone using Tapatalk Μια χαρά είσαι. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdoc Δημ. May 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2020 Μήπως πλήρωσες κάποιο λογαριασμό; https://www.wind.gr/gr/wind/media/deltia-tupou/deltio-tupou/1526316406744/ Ίσως επεκτάθηκε η διάρκειά του. O Λογαριασμός εξοφλειται αυτόματα με πιστωτική, δε θυμαμαι ποιά μέρα. Ισως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. May 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2020 Πήρε παράταση μέχρι αύριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. May 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2020 Μου ήρθε χτες sms από τη Wind ότι μου προσφέρουν 20gb και 1000 λεπτά προς όλους για 15 ημέρες. Σήμερα μπήκα στο app και είδα ότι όντως είχε ενεργοποιηθεί. Το ιδιο ηρθε και σε εμένα. Οπως εσύ ετσι κ γω, την εξόφληση την εχω με πάγια εντολή από λογαριασμό ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. May 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2020 Πλήρωσα μόλις τώρα λογαριασμό και μου τα έδωσε, άρα είναι μέχρι τα μεσάνυχτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rob21 Δημ. May 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2020 (edited) Συγγενής μου έβαλε πρόσφατα Wind one 100 Mbps με επιδότηση κινητού για 2 Χρόνια αλλά επειδή 55 ευρώ είναι πολλά μπορεί να αλλάξει συμβόλαιο για να μην πληρώνει πολλά ή να επιστρέψει σε καρτοκινητο; Edited May 28, 2020 by rob21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. May 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2020 Συγγενής μου έβαλε πρόσφατα Wind one 100 Mbps με επιδότηση κινητού για 2 Χρόνια αλλά επειδή 55 ευρώ είναι πολλά μπορεί να αλλάξει συμβόλαιο για να μην πληρώνει πολλά ή να επιστρέψει σε καρτοκινητο;Στο συμβόλαιο του αναγράφεται το πέναλτι που πρέπει να πληρώσει, αναλόγως με τον μήνα που βρίσκεται Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2020 Άμεση αντίδραση της Wind. Στα 39 € το unlimited. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2020 Άλλο από αυτό είναι; Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2020 (edited) Δεν μπορώ να ανεβάσω screenshot, σε εμένα στην ιστοσελίδα της Wind εμφανίζει το πρόγραμμα w unlimited gb στα 39 ευρώ. Edited June 5, 2020 by p_k Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2020 Ναι, τελικά αν μπεις στη σελίδα το δείχνει 39. Αν οδηγηθείς μέσω αναζήτησης λέει 45. Λογικά είναι θέμα ανανέωσης. Καλούτσικη τιμή, ανάλογα με τις ανάγκες σου. Είναι αυτό με τα 15 gb όριο; Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. June 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2020 (edited) Όντως είναι στα 39 και έκαναν και άλλες μειώσεις πχ https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/wind-one/wind-one-100mbps-5gb από 55 που είχε πήγε 45. Είναι που ήταν υψηλή η φορολογία οχι οτι φοβήθηκαν τυχόν καμπάνες.. Edited June 5, 2020 by Nrg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2020 Ναι, τελικά αν μπεις στη σελίδα το δείχνει 39. Αν οδηγηθείς μέσω αναζήτησης λέει 45. Λογικά είναι θέμα ανανέωσης. Καλούτσικη τιμή, ανάλογα με τις ανάγκες σου. Είναι αυτό με τα 15 gb όριο; Sent from my Galaxy S10e Λογικά αυτό θα είναι. Δεν αναφέρει πληροφορίες παρακάτω. Άραγε σε περίπτωση που κάποιος ενδιαφέρεται και το προχωρήσει, η μετατροπή από καρτοκινητο Wind γίνεται άμεσα; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts