Jump to content

Energy1980

Members
  • Δημοσιεύσεις

    114
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Energy1980

  • Ημ. Γέννησης 06/09/1980

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

Energy1980's Achievements

  1. Energy1980

    NOVA 5G

    Άκυρο… Όλα ΟΚ.
  2. Τα φώτα σας (πριν χάσω εγώ τα δικά μου)! Έχω συμβόλαιο κινητής στην Wind (Wind 2GB με 28€ το μήνα). Έχω εδώ και 1 μήνα που τους καλώ, με σκοπό να κάνω αναβάθμιση προγράμματος στο Wind 5GB, αλλά ζητάω πιο πριν να ενημερωθώ πόσο θα κοστίζει το μηνιαίο πάγιο. 6 φορές κάλεσα έως τώρα, κάθε φορά η απάντηση που δέχομαι είναι «μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση στο Wind Unlimited με 44€ το μήνα». Τους λέω ότι δεν θέλω να κάνω αναβάθμιση στο Unlimited, αλλά στο 5GB. Η απάντηση είναι «έχουμε δρομολογήσει το αίτημα σας και θα σας καλέσουμε πίσω για να σας ενημερώσουμε». ΠΟΤΕ δεν με κάλεσαν! Μου κάνουν 2 πράγματα εντύπωση: 1. Είμαι ένας πελάτης που είναι ευχαριστημένος από το δίκτυο, αλλά προφανώς το δίκτυο με έχει γραμμένο. Αν δεν με είχε, με 6 κλήσεις σε 1 μήνα κάποιος θα καλούσε έστω να με ενημερώσει ότι δεν μπορώ να κάνω αναβάθμιση, εξηγώντας μου σαφώς και τον λόγο 2. Άντε εμένα με έχουν γραμμένο... οι ίδιοι τους δεν ενδιαφέρονται να βγάλουν κέρδος; Αναβάθμιση προγράμματος ζητάω, που σημαίνει υψηλότερο πάγιο! Πραγματικά δεν τους καταλαβαίνω... Tι λέτε ότι συμβαίνει;
  3. Πέφτει σε 3G. Να καλέσω την εξυπηρέτηση πελατών; ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ΟΚ! Τους κάλεσα και το ενεργοποίησαν
  4. W2G - 28€ Σκέφτηκα να ξεκινήσω μ'αυτό, κι αν δω ότι δεν με καλύπτει, να αλλάξω πρόγραμμα. Αν και δεν το κόβω! Τις περισσότερες ώρες συνδέομαι μέσω WiFi, οπότε τα 2GB είναι μια χαρά
  5. Ερώτηση (που σίγουρα έχει απαντηθεί): VoLTE σε iPhone δεν παίζει; (Έχω συμβόλαιο). Όταν επιλέγω "4G, VoLTE ενεργό" σε iPhone 8 Plus, εμφανίζεται μήνυμα πως το κινητό δίκτυο δεν έχει πιστοποιηθεί από τον φορέα για VoLTE στο iPhone. Όχι ότι μου είναι θέμα, μια χαρά γίνονται οι κλήσεις.
  6. Μόνο αυτό μπορώ να φανταστώ. Και η αλήθεια είναι ότι σήμερα όταν κάλεσα στην εξυπηρέτηση πελατών, αυτή που απάντησε, ακουγόταν σαν να απαντάει από το σπίτι της. Τώρα θα μου πείτε... "πως ακούγεται κάποιος σαν να απαντάει από το σπίτι του"; Μου έδωσε την αίσθηση ότι κοιμόταν και η φωνή της ακουγόταν αγχωμένη. Οπότε... δεν ευθύνεται στην πραγματικότητα κανένα δίκτυο.
  7. Ερώτηση: Στις 20/02 έκανα online αίτηση φορητότητας από Cosmote - What's Up σε Wind συμβόλαιο. Στις 24/02 έλαβα μέσω courier το συμβόλαιο με την SIM, το υπέγραψα και μαζί με τα δικαιολογητικά το έστειλα πίσω. Για να την ενεργοποίηση της γραμμής πρέπει να περάσουν 14 ημέρες, στις οποίες έχω το δικαίωμα να δηλώσω υπαναχώρηση. Σήμερα είναι 18/03, κι από την προηγούμενη εβδομάδα καλώ κάθε μέρα την εξυπηρέτηση πελατών, η οποία μου δίνει κάθε φορά την ίδια απάντηση: "Η γραμμή σας είναι προς ενεργοποίηση, σήμερα ή το αργότερο αύριο θα έχει ενεργοποιηθεί". Έχει περάσει σχεδόν 1 μήνας από το αρχικό αίτημα, κι ακόμα έχω Cosmote What's up! Τι μπορεί να συμβαίνει; Φταίει κάποιος υπάλληλος της Wind ή φταίει η Cosmote που δεν αποδεσμεύει τον αριθμό μου;
  8. Energy1980

    4G LTE

    Η Deutsche Telekom ξεκίνησε «στην κινητή τηλεφωνία» υπό την επωνυμία D1. Μετά από σχεδόν μία δεκαετία άλλαξε το όνομα σε T-Mobile και στη συνέχεια ξανάλλαξε κι έγινε Telekom. Αυτά είναι τα ονόματα που βλέπανε (κι αντίστοιχα βλέπουν) οι συνδρομητές της στις οθόνες των κινητών τους. Οπουδήποτε υπάρχει T-Mobile εκτός Γερμανίας, είναι η Deutsche Telekom. Στην Ελλάδα η Cosmote θεωρείται τόσο δυνατό brand, που μια αλλαγή ονόματος μόνο αντίθετα αποτελέσματα θα έφερνε.
  9. Μόλις κυκλοφόρησε το iOS 12! Για να δούμε τι θα δούμε...
  10. Ως κάτοχος του iPhone 8 Plus απάντησα το 4 (Όχι, δε θεωρώ ότι αξίζει η αναβάθμιση σε σχέση με την προηγούμενη γενιά). Ερχόμενος από το Android σίγουρα δεν θα επέστρεφα σ’αυτό (με τίποτα όμως), παρόλα αυτά υπάρχουν 3 πράγματα που “στα” iPhone X δεν μου αρέσουν: 1. Ότι έχουν μόνο Face ID 2. Ο τρόπος που κλείνουν οι εφαρμογές 3. Το notch Σε άλλους βέβαια μπορεί να αρέσουν όλα τα παραπάνω, για μένα όμως αποτέλεσαν αιτία πέρυσι να αγοράσω το 8 Plus (και δεν το μετάνιωσα). Μελλοντικά αν πρέπει να αγοράσω καινούριο και δεν έχει αλλάξει κάτι από όλα αυτά, θα πρέπει να συμβιβαστώ.
  11. Ακριβώς για τους ίδιους λόγους έφυγα κι εγώ από το Android (χαοτικό μενού) και ακριβως για τους ίδιους λόγους αγόρασα κι εγώ το 8 Plus. Ύστερα από περίπου 9-10 μήνες χρήσης δεν το μετάνιωσα, αντιθέτως μάλιστα θα το επέλεγα ξανά αν μπορούσα!
  12. Μου έχει συμβεί κι εμένα, αλλά δεν πιστεύω ότι είναι θέμα λογισμικού. Έχεις Cosmote; Διότι εγώ (με Cosmote) παρατήρησα ότι κάποιες ελάχιστες φορές έχω το συγκεκριμένο πρόβλημα από τότε που ξεκίνησε το VoLTE!
  13. Ότι το iOS 11 έχει θέματα είναι γνωστό. Αλλά αν όλα τα παραπάνω τα αντιμετωπίζεις συχνά, τότε σίγουρα το πρόβλημα δεν προέρχεται από το iOS! Μήπως να πας να ελέγξεις τη συσκευή σου; Έχουμε το ίδιο κινητό και με εξαίρεση κάποια λαγκαρίσματα στο Auto Rotation (που δεν απαιτούν κλείδωμα και ξεκλείδωμα), δεν τα έχω αντιμετωπίσει ποτέ!
  14. Εγώ δεν βλέπω κάποια διαφορά στην μπαταρία! Αντιθέτως θα’λεγα ότι μάλιστα είναι καλύτερη
×
×
  • Create New...