TWINDROP2 Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Παιδιά καλησπέρα, Μέχρι πόσα φοιτητικά πακέτα μπορεί να πάρει ένας φοιτητής? Μπορεί να βγάλει 2 νούμερα με αυτές τις τιμές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morp Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Παιδιά καλησπέρα, Μέχρι πόσα φοιτητικά πακέτα μπορεί να πάρει ένας φοιτητής? Μπορεί να βγάλει 2 νούμερα με αυτές τις τιμές? Νομίζω ένα μπορεί, αλλά και πάλι με τις παροχές που έχει είναι υπεραρκετό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rbmk Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Καλησπερα Πριν 3 μηνες αποφασισα να διακοψω απο την Wind και να παω σε μια απο τις αλλες εταιριες. Στην εταιρια αυτη ειχα κινητο και σταθερο. Οταν αλλαξα λοιπον, μετα απο ενα μηνα περιπου ηρθε χαρτι (λογαριασμος) απο την wind για εξοφληση οφειλων διακοπης κλπ, κατι το οποιο και τακτοποιησα (δεν ηταν και λιγα). Σημερα λοιπον, ηρθε ακομα ενα χαρτι απο την wind που αναφερει πως εχω χρωστουμενα "ο λογαριασμος σας εξακολουθει να παρουσιαζει ανεξοφλητο ποσο της ταξεως των...". οπισθεν του χαρτιου αυτου εχει ημερομηνιες εκδοσεως τιμολογιων για νοεμβρη, δεκεμβρη και γεναρη, με ποσα απο διπλα τους (καθε μηνα και διαφορετικο ποσο). Συμφωνα με το χαρτι αυτο, αυτα ειναι χρωστουμενα για το σταθερο τηλεφωνο που ειχα σε αυτους. Τρεις μηνες τωρα, χαρτι χρωστουμενων ή λογαριασμο δεν εχω παρει απο αυτους, πως και απο που στο καλο αυτο το χαρτι? Καποια ιδεα τι γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 (edited) Που διάβασες για την έκπτωση αυτή; Μπορείς να δώσεις κάποιο link; Edit Βρήκα αυτό αλλά μιλάει για μια μόνο φορά και μόνο για τους πρώτους 2000 συνδρομητές από 27/2 που ισχύει η προσφορά και, φυσικά, δεν αναφέρεται τίποτε σχετικό στην wind. Στην αρχική σελίδα πριν καμιά 10αριά μέρες, έγραφε για έκπτωση 5 euro για πληρωμή μέσω paypal. Προφανώς τελείωσαν οι 2000 που αναφέρει το λινκ που έβαλες και το βγάλανε. Παιδιά καλησπέρα, Μέχρι πόσα φοιτητικά πακέτα μπορεί να πάρει ένας φοιτητής? Μπορεί να βγάλει 2 νούμερα με αυτές τις τιμές? Μέχρι δύο. Edited March 20, 2015 by marras Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coreyhalkis Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Γειά χαρά σε όλους. Μία ερώτηση σχετικά με την επικείμενη ανανέωση του συμβολαίου μου. Έχω σύνδεση από το 2003 έχοντας περάσει από διάφορα προγράμματα της wind. Τώρα είμαι στο W το οποίο λόγω τηλεφωνικής προσφοράς το έχω στα 21 ευρώ σχεδόν με τους φόρους. Η σύμβαση λήγει το Μάιο αλλά η αναβάθμιση άνοιξε εδώ και λίγες μέρες. Μου προτάθηκε λοιπόν το αστείο κατ εμέ ποσό των 88 € για συσκευή ή 3€ μείωση στο πάγιο για 18μηνο συμβόλαιο ( η κοπέλα στο κατάστημα μου είπε ότι δεν υπάρχουν πλέον 12 μηνα αλλά μόνο 18 και 24, όπως και μεταξύ άλλων ότι θα καταργηθούν και τα καρτοκινητα και θα πάνε σε καρτοσυμβολαια, όταν της είπα περί F2G). Επιπλέον αλλαξα μόλις χτες την κάρτα σιμ μου απο ΤΙΜ που ήταν ακόμα εδώ και 12 χρόνια για να τσεκαρω τι λέει και το ίντερνετ το οποίο είναι μια απογοήτευση όπου κινήθηκα στη Χαλκίδα με το S2 μου (ενώ με κάρτα CU η ίδια συσκευή πετάει). Το ερώτημα μου είναι αξίζει να δεσμευτω για 18 μηνες ή να εκβιασω την κατασταση κανοντας πχ φορητότητα στην κοσμοτε ας πούμε? Να πω οτι χρειάζομαι ουσιαστικά την ομιλία που μου προσφέρει το W και περιστασιακό ίντερνετ για κάνα email και GPS. Τα SMS μου είναι άχρηστα. Ευχαριστώ και συγγνώμη για το μακροσκελές μήνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Άρχισαν πάλι το παραμύθι περί κατάργησης των καρτοκινητών..... Σε παραμυθαντσού έπεσες. Μόνο με απειλή φορητότητας θα πετύχεις καλύτερη τιμή, Μπορεις να το κάνεις τον Μάιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Σε αντίστοιχη "μοίρα" είμαι τώρα...3 γραμμές σε 3 W, έληξαν πριν μια βδομάδα και χωρίς να έχω κάνει αίτηση φορητότητας, με πήραν δυο φορές τηλέφωνο και πρότειναν 18μηνη ανανέωση με : 1)πρώτη φορά : 27-33-43 (τυράκι το 27 της πρώτης γραμμής και ακολουθούν τα θύματα :p ) 2)δεύτερη φορά : 27-33-37 (δώστου κάτι παραπάνω μπας και...:p ) Σήμερα-αύριο θα τους σκάσει η αίτηση φορητότητας και οψόμεθα...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 (edited) Γειά χαρά σε όλους. Μία ερώτηση σχετικά με την επικείμενη ανανέωση του συμβολαίου μου. Έχω σύνδεση από το 2003 έχοντας περάσει από διάφορα προγράμματα της wind. Τώρα είμαι στο W το οποίο λόγω τηλεφωνικής προσφοράς το έχω στα 21 ευρώ σχεδόν με τους φόρους. Η σύμβαση λήγει το Μάιο αλλά η αναβάθμιση άνοιξε εδώ και λίγες μέρες. Μου προτάθηκε λοιπόν το αστείο κατ εμέ ποσό των 88 € για συσκευή ή 3€ μείωση στο πάγιο για 18μηνο συμβόλαιο ( η κοπέλα στο κατάστημα μου είπε ότι δεν υπάρχουν πλέον 12 μηνα αλλά μόνο 18 και 24, όπως και μεταξύ άλλων ότι θα καταργηθούν και τα καρτοκινητα και θα πάνε σε καρτοσυμβολαια, όταν της είπα περί F2G). Επιπλέον αλλαξα μόλις χτες την κάρτα σιμ μου απο ΤΙΜ που ήταν ακόμα εδώ και 12 χρόνια για να τσεκαρω τι λέει και το ίντερνετ το οποίο είναι μια απογοήτευση όπου κινήθηκα στη Χαλκίδα με το S2 μου (ενώ με κάρτα CU η ίδια συσκευή πετάει). Το ερώτημα μου είναι αξίζει να δεσμευτω για 18 μηνες ή να εκβιασω την κατασταση κανοντας πχ φορητότητα στην κοσμοτε ας πούμε? Να πω οτι χρειάζομαι ουσιαστικά την ομιλία που μου προσφέρει το W και περιστασιακό ίντερνετ για κάνα email και GPS. Τα SMS μου είναι άχρηστα. Ευχαριστώ και συγγνώμη για το μακροσκελές μήνυμα. μην πάρεις επιδότηση σε καμιά περίπτωση, εκεί είναι η μούφα ότι παίρνεις έκπτωση για 12 μήνες που είναι το σημαντικό και μετά είσαι δεσμευμένος για ένα επιπλέον 6μηνο για φραγκοδίφραγκα, αλλά πλέον η τιμή του συμβολαίου θα έχει εκτοξευθεί εγώ ποτέ δεν έπαιρνα την επιδότηση πάντα με τη προσφορά τους ήμουν, το θέμα είναι ότι μετά από 3 χρόνια πολύ καλών προσφορών (πάντα μετά από αίτηση φορητότητας για κάρτα), πέρισυ δεν ήταν διατεθημένοι για τόσο μεγάλη έκπτωση όπως η δική σου τώρα, οπότε και πήγα σε κάρτα έφαγα πολύ πρήξιμο μέχρι να φύγω με αποκορύφωμα ότι με το έτσι θέλω μου ακύρωσαν το αίτημα για κάρτα και έπρεπε να τρέχω σε ε.ε.τ.τ. για να με εξυπηρετήσουν πλέον f2g και δε το αλλάζω με τίποτα. δεν είναι χαζοί να το καταργήσουν, αν το κάνουν αυτό θα χάσουν πολλούς πελάτες αφού το μόνο πράγμα που αξίζει σε αυτή την εταιρεία είναι το f2g. μόνο και μόνο από σπάσιμο αν έκαναν κάτι διαφορετικό (πχ καρτοσυμβόλαια όπως λές) θα έφευγε πολύς κόσμος. ακόμα και αν άλλαζαν τις προσφορές τους θα έχαναν πολύ κόσμο επίσης συμβόλαια για διάφορους λόγους δε γίνεται να έχουν όλοι οπότε η συγκεκριμένη υπάλληλος σου έλεγε μούφες Edited March 27, 2015 by qsis Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iznodur Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Το F2G έχει εξαιρετικές προσφορές, βέβαια και στα συμβόλαια και στην σταθερή νομίζω είναι η πιο ανταγωνιστική εταιρία σε τιμές. Ειδικά με τις προσφορές που παίρνουν οι περισσότεροι και εν συναρτήση με τις υπηρεσίες. Παράθεση ck Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 (edited) όσο παίρνεις προσφορές καλά είναι, αλλά όταν ήθελαν να μου πάνε το πάγιο από τα 18€ στα 35 (με τιμή καταλόγου 50), ε υπάρχει θέμα όσο και να χεις γλυκαθεί από τις παροχές του συμβολαίου δε πρόκειται να συμφωνήσεις να πληρώνεις τόσα πολλά περισσότερα, ειδικα όταν με 10€ κάρτα (και δε μιλάω καν για φοιτητικό) μπορείς να έχεις τις παροχές που καλύπτουν το 90% του κόσμου αν είναι δηλαδή τις λίγες φορές στη ζωή μου να χρειαστεί να βάλω πάνω από το 10αρικο ας βάλω (με 30€ κάρτα μπορείς να κάνεις το κινητό σκουλαρίκι και να είσαι internet ασταμάτητα) , δεν υπάρχει λόγος να τα πληρώνω αυτά κάθε μήνα, ούτε έχω ανάγκη επιδοτήσεις για υπερτιμημένες συσκευές κάποια στιγμή ήμουν επιφυλακτικός, πλέον που το είδα στη πράξη απλά δε το συζητάω να ξαναγύρισω σε συμβόλαιο ακόμα και με τιμή χώμα αλλά αυτό έχει να κάνει και με τις ανάγκες του καθενός Edited March 27, 2015 by qsis Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalisvolos Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Ακου ρε τις κου@#€€%λες !!!! Ε βεβαια καποιο λακκο θα ειχε η φαβα!! Παράθεση ZOPO ZP700+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalisvolos Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Είχα κάνει μια ερώτηση για το θέμα της ενημέρωσης υπολοίπου προς κινητά (εχω το double play σταθερη+Internet) το οποίο δεν μπορώ να εντοπίσω στο mywind. Σβήστηκε ή μεταφέρθηκε??? Ο φίλος που απάντησε για το 1270 τον ευχαριστώ αλλά αυτό αναφέρεται σε κινητή τηλεφωνία. Τους έχω στείλει email και περιμένω την απάντησή τους. Δεν θα μας αφήνουν στο έλεος του θεού με την ελπίδα να βαρεθούμε να μετράμε λεπτά και να χρεωθούμε!! Για να μην εκφραστώ χειρότερα.... :mad: Παράθεση ZOPO ZP700+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Μπορεις να κοιτάξεις στα μηνύματα σου και να το βρεις . Κάνεις Κλικ στο όνομα σου σε ένα μήνυμα σου και ζητάς εύρεση μηνυμάτων. Το μήνυμα σου μεταφέρθηκε στον χώρο της σταθερής τηλεφωνίας , μιας και δεν αφορά το νήμα της κινητής της WIND. Θα σε παρακαλέσω επίσης να γράφεις στο σωστό νήμα , αλλιώς οποιοσδήποτε μπορεί να θεωρήσει ότι μιλάς για κινητά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Είχα κάνει μια ερώτηση για το θέμα της ενημέρωσης υπολοίπου προς κινητά (εχω το double play σταθερη+Internet) το οποίο δεν μπορώ να εντοπίσω στο mywind. Σβήστηκε ή μεταφέρθηκε??? Ο φίλος που απάντησε για το 1270 τον ευχαριστώ αλλά αυτό αναφέρεται σε κινητή τηλεφωνία. Τους έχω στείλει email και περιμένω την απάντησή τους. Δεν θα μας αφήνουν στο έλεος του θεού με την ελπίδα να βαρεθούμε να μετράμε λεπτά και να χρεωθούμε!! Για να μην εκφραστώ χειρότερα.... :mad: Μάλλον εννοείς στο myphone και το ερώτημά σου έχει γίνει σε άλλο νήμα, στο οποίο έχω απαντήσει αλλά και αυτός που έγραψε για το 1270 και άλλοι συμφορουμίτες. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Σε αντίστοιχη "μοίρα" είμαι τώρα...3 γραμμές σε 3 W, έληξαν πριν μια βδομάδα και χωρίς να έχω κάνει αίτηση φορητότητας, με πήραν δυο φορές τηλέφωνο και πρότειναν 18μηνη ανανέωση με : 1)πρώτη φορά : 27-33-43 (τυράκι το 27 της πρώτης γραμμής και ακολουθούν τα θύματα :p ) 2)δεύτερη φορά : 27-33-37 (δώστου κάτι παραπάνω μπας και...:p ) Σήμερα-αύριο θα τους σκάσει η αίτηση φορητότητας και οψόμεθα...:) Ως εκ θαύματος, σημερα που τους έσκασε η φορητότητα με έχουν πάρει 7-8 φορές (ξεχωριστά για κάθε γραμμή) και ναι....τώρα μπορούν να μου δώσουν 27 ευρώ για W για κάθε γραμμή...:p... τώρα είναι αργά όμως...χαίρεται κυρία Wind μετά από 15 χρόνια...πάω vodafone (που δεν την 'γουστάρω' κιόλας) και σε 2 χρόνια τα ξαναλέμε μπας και...:rolleyes::) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Ως εκ θαύματος, σημερα που τους έσκασε η φορητότητα με έχουν πάρει 7-8 φορές (ξεχωριστά για κάθε γραμμή) και ναι....τώρα μπορούν να μου δώσουν 27 ευρώ για W για κάθε γραμμή...:p... τώρα είναι αργά όμως...χαίρεται κυρία Wind μετά από 15 χρόνια...πάω vodafone (που δεν την 'γουστάρω' κιόλας) και σε 2 χρόνια τα ξαναλέμε μπας και...:rolleyes::) ωραίος! κι εγώ έτσι είμαι αν πάρω απόφαση δε γυρνάω πίσω μετά! τί σου πρόσφερε η vodafone ??? Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Το θέμα είναι να σε εξυπηρετεί η Vodafone έστω το ίδιο από όλες τις απόψεις (σήμα κλπ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 red 1 με 27 ευρώ τελική! Σήμα είχα παντού με την wind και λογικά δε θα έχω θέμα και με την vodafone :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 εχει κανεις προβλημα με το 3g της wind σημερα?Κεντρο Αθηνας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anduril Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 red 1 με 27 ευρώ τελική! Σήμα είχα παντού με την wind και λογικά δε θα έχω θέμα και με την vodafone :) πως όμως πέτυχες αυτή τη τιμή στη vodafone? τα καταστήματα δεν δίνουν τόσο καλές τιμές και γενικότερα αυτά δίνονται μόνο μετά από αντιπρόταση σε φορητότητα αλλά από το ίδιο δίκτυο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 πως όμως πέτυχες αυτή τη τιμή στη vodafone? τα καταστήματα δεν δίνουν τόσο καλές τιμές και γενικότερα αυτά δίνονται μόνο μετά από αντιπρόταση σε φορητότητα αλλά από το ίδιο δίκτυο! είμαστε οφφτοπικ, αλλά να σου πω και το κλείνουμε εδώ ότι την προσφορά την πήρα , παρόλο που δεν τρέχει αυτόν τον καιρό η τιμή αυτή...τα υπόλοιπα εννοούνται...εγώ κρατάω ότι έκανα την δουλειά μου και για 2 χρόνια έχω απεριόριστο τηλέφωνο σε πάρα πολύ καλή τιμή.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tech_geek Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 εχει κανεις προβλημα με το 3g της wind σημερα?Κεντρο Αθηνας Μήπως εννοείς 4G ; Γιατί το 3G πάει μπάλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastro_rallye Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Είμαι Cosmote αρκετά χρόνια και έχω διαμοιρασμό ΜΒ στο κινητό μου και το tablet. Έχει κάποιο αντίστοιχο πρόγραμμα η Wind γιατί έχουν σφίξει τα πράγματα; Είδα το 10GB με 19€ και μου γαργάλησε το αυτί. Μπορεί να μοιραστεί και στο tablet; Συνολικά πληρώνω μέσο όρο 43€ το μήνα και έχω 200' λεπτά ομιλίας, 15 SMS και 5GB για κινητό και tablet με 2 διαφορετικά sim. Παράθεση Rock Simplicity Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Είμαι Cosmote αρκετά χρόνια και έχω διαμοιρασμό ΜΒ στο κινητό μου και το tablet. Έχει κάποιο αντίστοιχο πρόγραμμα η Wind γιατί έχουν σφίξει τα πράγματα; Είδα το 10GB με 19€ και μου γαργάλησε το αυτί. Μπορεί να μοιραστεί και στο tablet; Συνολικά πληρώνω μέσο όρο 43€ το μήνα και έχω 200' λεπτά ομιλίας, 15 SMS και 5GB για κινητό και tablet με 2 διαφορετικά sim. 19,9€ 20GB για adsm. τωρα για το κινητό δες προς F2G μεριά! Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 (edited) Παιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλά. :) Συγγνώμη εκ των προτέρων αν απευθύνομαι σε λάθος μέρος. Έχω ένα πρόβλημα με τη Wind και δεν ξέρω πως να το χειριστώ... Οι γονείς μου έχουν 2 συνδέσεις κινητών και ένα σταθερό στη Wind. Σχεδόν κάθε μέρα και μάλιστα πολλές φορές την ίδια μέρα σε κάποιες περιπτώσεις τους ενοχλούν από ένα 6933828000, το οποίο τους λέει ότι είναι από τη Wind και θέλουν λένε να τους κάνουν κάποια προσφορά... Το θέμα είναι ότι αφενός ανανέωσαν πρόσφατα το συμβόλαιο με τη Wind, οπότε και δε μπορώ να καταλάβω τι προσφορά θέλει να κάνει πάλι η Wind, αφετέρου οι γονείς μου τους έχουν πει επανειλημμένως και σε έντονο ύφος ότι έχουν κάνει ήδη ανανέωση και δεν ενδιαφέρονται για κάποια προσφορά και αυτοί συνεχίζουν να ενοχλούν καθημερινά και στα 3 τηλέφωνα (!!!)... Με λίγο googling επιβεβαίωσα ότι το παραπάνω νούμερο είναι της Wind για προσφορές, καμιά ιδέα τι να κάνω μπας και σταματήσουν να ενοχλούν γιατί ειλικρινά έχει καταντήσει αηδία η κατάσταση; Σε κατάστημα Wind έχω πάει ήδη και έχω κάνει παράπονα επ' αυτού, αλλά αυτοί συνεχίζουν να καλούν κανονικά... Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Edited April 14, 2015 by SpyrosR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts