Jump to content

mastro_rallye

Members
  • Δημοσιεύσεις

    116
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

About mastro_rallye

  • Ημ. Γέννησης 28/07/1982

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

mastro_rallye's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Είμαι Cosmote αρκετά χρόνια και έχω διαμοιρασμό ΜΒ στο κινητό μου και το tablet. Έχει κάποιο αντίστοιχο πρόγραμμα η Wind γιατί έχουν σφίξει τα πράγματα; Είδα το 10GB με 19€ και μου γαργάλησε το αυτί. Μπορεί να μοιραστεί και στο tablet; Συνολικά πληρώνω μέσο όρο 43€ το μήνα και έχω 200' λεπτά ομιλίας, 15 SMS και 5GB για κινητό και tablet με 2 διαφορετικά sim.
  2. Δηλαδή μετά το τέλος του έτους δεν θα υπάρχει καθόλου η προσφορά ή π.χ. θα είναι ας πούμε με τα μισά MB??
  3. Και μένα μόλις μου ήρθε. Αν ισχύει διακοπτω την συνδεση άμεσα.
  4. Εμ του το έκαναν δώρο..χαχα...Εγώ θα του την βάλω...έτσι κι αλλιώς μόνο τηλέφωνα και μηνύματα στέλνει...άρα όποιο bug και να υπάρχει δεν νομίζω να του δημιουργήσει πρόβλημα.
  5. Πολύ ενδιαφέρον...Είδα ότι υπάρχει στα bbforums η 5.0.0.238 BETA...Έχει ελληνικά αυτή? Αν ναι του την βάζω και τελείωσε η υπόθεση...Το λέω γιατί το παλικάρι δεν γνωρίζει καθόλου αγγλικά και του είναι άχρηστη η συσκευή έτσι κι αλλιώς.
  6. Χμμ...Μάλιστα...Όταν λες σε λίγες μέρες...Μέσα στην εβδομάδα?
  7. Ρε παιδια μου εφερε ενας φιλος το 9000 και ενω εχει ελληνικους χαρακτηρες τυπωμενους στο πληκτρολογιο δεν εχει ελληνικη γλωσσα για τα μενου. Πρεπει να του κανω καποια αναβαθμιση; Εχει την 4.6.0.216. Δεν εχω ξανα πιασει στα χερια μου συσκευη blackberry και με επιασε αδιαβαστο. Η συσκευη να πω οτι ειναι αγορασμενη απο Ελλαδα. Ευχαριστω για την βοηθεια προκαταβολικα.
  8. Έχω κάνει reset. Το θέμα είναι ότι κάνω pair το jabra με το n79 με το A2DP απενεργοποιημένο αλλά τίποτα.....
  9. Κάποιος με κάποια ιδέα για το πρόβλημά μου? Τελικά τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα...Όχι μόνο μπαίνει στην μουσική αλλά ξεκινάει και παίζει κομμάτι με αποτέλεσμα να μου τελειώνει την μπαταρία και από το κινητό αλλά και από το Jabra.:blink:
  10. Αγόρασα χθες το Ν79. Άψογο το κινητό. Απόλυτα ευχαριστημένος. Αλλά έχω το εξής πρόβλημα. Έχω paired το bluetooth Jabra BT530 στο iPhone και το N79. Όταν με καλέσουν στο iPhone και τελειώσω την κλήση το Jabra συνδέεται αυτόματα με το Ν79 αλλά μπαίνει στο μενού της μουσικής. Ακόμα και όταν είναι κλειδωμένο. Είναι πάρα πολύ σπαστικό. Παλαιότερα όταν το είχα paired στο 6300 υπήρχε ένα παρόμοιο θέμα και όταν συνδεόταν ξεκινούσε να παίζει κάποιο κομμάτι. Αλλά μπορούσα να βάλω το Jabra σε pairing mode με το A2DP κλειστό και έτσι το πρόβλημα σταματούσε. Στην περίπτωση του N79 υπάρχει πρόβλημα ακόμα και με το A2DP κλειστό από το bluetooth. Τι μου προτείνετε να κάνω?
  11. Αγόρασα χθες το Ν79. Άψογο το κινητό. Απόλυτα ευχαριστημένος. Αλλά έχω το εξής πρόβλημα. Έχω paired το bluetooth Jabra BT530 στο iPhone και το N79. Όταν με καλέσουν στο iPhone και τελειώσω την κλήση το Jabra συνδέεται αυτόματα με το Ν79 αλλά μπαίνει στο μενού της μουσικής. Ακόμα και όταν είναι κλειδωμένο. Είναι πάρα πολύ σπαστικό. Παλαιότερα όταν το είχα paired στο 6300 υπήρχε ένα παρόμοιο θέμα και όταν συνδεόταν ξεκινούσε να παίζει κάποιο κομμάτι. Αλλά μπορούσα να βάλω το Jabra σε pairing mode με το A2DP κλειστό και έτσι το πρόβλημα σταματούσε. Στην περίπτωση του N79 υπάρχει πρόβλημα ακόμα και με το A2DP κλειστό από το bluetooth. Τι μου προτείνετε να κάνω?
  12. Εμένα πάντως δεν κάνει κάτι τέτοιο. Αλλά έχω την 1.40.1
  13. Και μένα έτσι είναι μην αγχώνεσαι....Καλορίζικο!!!
  14. Στον Opera για να μπει ο wand password πατάμε Ctrl+Enter. Στον Opera mobile τι πατάμε? Δεν μπορώ να το βρω πουθενά.
  15. Ωπ...τώρα το είδα...πατάς κατευθείαν..Δεν χρειάζεται να ξεκλειδώσεις. Άρα πάλι χαμένες κλήσεις στη θήκη.:X
×
×
  • Create New...