Jump to content

Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

Eliseos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

θα πρέπει να υπολογίσω ποσο χρειαζομαι για voip οταν ειμαι εκτός wifi. Αλλα το τηλ θα ειναι συνεχεια με το 3g και data ανοιχτό σε αυτες τις περιπτώσεις

Αν κινείσαι πολύ δεν θα βρίσκεις 3g παντού. Μην σκέφτεσαι να καταργήσεις τελείως το τηλέφωνο. Θα έχεις πρόβλημα.

Αν κινείσαι πολύ δεν θα βρίσκεις 3g παντού. Μην σκέφτεσαι να καταργήσεις τελείως το τηλέφωνο. Θα έχεις πρόβλημα.

θα πρέπει να βρω μια ενδιάμεση λύση γιατι με τα συμβολαια να αυξάνονται τωρα δεν θα μπορέσω να τα πληρώνω

θα πρέπει να βρω μια ενδιάμεση λύση γιατι με τα συμβολαια να αυξάνονται τωρα δεν θα μπορέσω να τα πληρώνω

Πάρε ένα f2g φοιτητικό, αν δεν θες να πληρώνεις πολλά. Δεν γίνεται αλλιώς.

Πάρε ένα f2g φοιτητικό, αν δεν θες να πληρώνεις πολλά. Δεν γίνεται αλλιώς.

Αυτό δεν γίνεται. Δεν είμαι φοιτητής:D

Αυτό δεν γίνεται. Δεν είμαι φοιτητής:D

Δε χρειαζεται να εισαι για να παρεις.

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Δε χρειαζεται να εισαι για να παρεις.

Ποια είναι η διαδικασία για να πάρεις το φοιτητικό χωρίς να είσαι φοιτητής; Επίσης μπορείς να το παρεις και με φορητότητα ή είναι μόνο για νέους αριθμούς;

Μαλλον θα τη δοκιμάσω. Ελπίζω να μην απογοητευτώ από το 3g h+

προσωπικά δεν εχω κανένα θέμα, εντος αττικής και σπανιώς εκτός...

Ωστόσο το τελευταίο διάστημα δείχνει αρκετά σημάδια βελτίωσης, σε κάθε περίπτωση πριν δεσμευτείς μπορείς να πάρεις μια sim και να κάνεις test drive το δίκτυο χωρίς κανένα κόστος.

αυτό είναι το πιο λογικό!;)

έχω συμβόλαιο "Wind to all 25" κι εγώ κι η γυναίκα μου.

Επίσης σταθερό (δωρεάν σε Ελλάδα και εξωτερικό, συν μια ώρα σε κινητά) και 24άρι internet.

Πληρώνω 25 Ευρώ περίπου το μήνα κινητά και 33 σταθερό και internet.

Σε ένα μήνα λήγει το συμβόλαιο.

Δεν έχω δει τι παίζει στην αγορά.

Υπάρχει κάτι καλύτερο, ή να μείνω όπως είμαι?

make love not work

έχω συμβόλαιο "Wind to all 25" κι εγώ κι η γυναίκα μου.

Επίσης σταθερό (δωρεάν σε Ελλάδα και εξωτερικό, συν μια ώρα σε κινητά) και 24άρι internet.

Πληρώνω 25 Ευρώ περίπου το μήνα κινητά και 33 σταθερό και internet.

Σε ένα μήνα λήγει το συμβόλαιο.

Δεν έχω δει τι παίζει στην αγορά.

Υπάρχει κάτι καλύτερο, ή να μείνω όπως είμαι?

Ειχα το, Wind to all 30 περυσι και εδινα 16€ τελικη τιμη μαζι με 120 δωρεαν sms προς ολους, σε συνδυασμο με dp small.

Οποτε εχεις περιθωριο να ζητησεις μειωση πιστευω.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Δηλαδή να τους πάρω χύμα και να τους ζητήσω μείωση, αλλιώς ...φεύγω?
make love not work

Δηλαδή να τους πάρω χύμα και να τους ζητήσω μείωση, αλλιώς ...φεύγω?

Αν το κάνεις έτσι θα πάρεις το μακρύτερο. Να δείξεις ότι αγαπάς την εταιρεία και ότι θέλεις να μείνεις και είσαι στεναχωρημενος γιατί δεν έχεις λεφτά. Δεν μιλάς για Μειώσεις.

Θέατρο παίζεις όπως κάνουμε για να καταφέρουμε μια γυναίκα. Παραμύθια και υποσχέσεις και αγάπη, ενώ σκεφτόμαστε ένα μόνο πράγμα, που δεν το λέμε ποτέ. :lol:

Μωρέ δίκιο έχεις. Να μη τους πω για μειώσεις.

Ε, τότε για ποιά αφορμή να τους πάρω?

Για να βρω έναν ώμο να κλάψω?

make love not work

Ναι γράψεις στο φ/β ότι άκουσες ότι κάποιοι φίλοι σου πληρώνουν λιγότερα. Εκεί πες τους είναι δυνατόν? Και ότι αρχίζεις να στεναχωριέσαι αν είναι αλήθεια.

Έχουν γραμμή να μην υποκύπτουν σε εκβιασμούς έστω κι αν χάσουν τον πελάτη.

Όπως δεν υποκύπτουν σε αυτούς που κρατάνε ομήρους. Αν υποχωρήσουν μία φορά, μετά πάει.

Πρέπει να δείξεις υποταγή και να σου κάνουν αυτοί τη χάρη. :D

Αν θέλεις μαγκιές, πήγαινε σε φοιτητικό. Εδώ εκτιμούν μόνο το γλύψιμο. Τι να κάνουμε. Οι κυβερνήσεις τους δώσανε την αποκλειστικοτητα.

πας και κανεις φορητοτητα σε αλλη,σε παιρνουν απο wind για αντιπροσφορα και τους λες οχι,θα σε ξαναπαρουν 2η φορα μετα απο μερικες μερες και εκει θα παρεις τρελη προσφορα.Το κανω χρονια.Ενδεικτικα?Περυσι ειχα το wind to all 50 με 12 ευρω

πας και κανεις φορητοτητα σε αλλη,σε παιρνουν απο wind για αντιπροσφορα και τους λες οχι,θα σε ξαναπαρουν 2η φορα μετα απο μερικες μερες και εκει θα παρεις τρελη προσφορα.Το κανω χρονια.Ενδεικτικα?Περυσι ειχα το wind to all 50 με 12 ευρω

Παίζεται αυτό με την φορητοτητα πλέον. Υπάρχει περίπτωση να σε αφήσουν να φύγεις αν δεν κάνεις μεγάλους λογαριασμούς.

Καλύτερα πρώτα παράπονα και μετά φορητοτητα.

Και ευχή να έχουν χρόνο να καλέσουν για παζάρια.

Μια χαρά θα τον πάρουν.

Κανένα πελάτη δεν αφήνουν έτσι αν κάνουν φορητότητα.

Και αυτά με τις υποταγες και τα χαιδεματα ας τα κάνει όποιος θέλει να το παίξει ηθοποιός.

Κανένα ψέμα δεν χρειάστηκε για μένα.

Με πήραν τηλέφωνο, τους εξήγησα ότι θέλω καλύτερη τιμή και ότι ξέρω ότι παίζουν καλύτερες τιμές στην αγορά και μετά μου έκαναν την έκπτωση.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Guys, ποιες εταιρείες διαθέτουν online αίτηση για φορητότητα εκτός από την hol, wind; Βλέπω η Forthnet πλέον σε αναγκάζει να πας στο κατάστημά της και δεν έχει online διαδικασία.

Guys, ποιες εταιρείες διαθέτουν online αίτηση για φορητότητα εκτός από την hol, wind; Βλέπω η Forthnet πλέον σε αναγκάζει να πας στο κατάστημά της και δεν έχει online διαδικασία.

γινεται online φορητοτητα?Τωρα για το θεμα να σε παρουν και να κλαφτεις η να πουλησεις οποιοδηποτε στυλακι για παρεις εκπτωση να σας πω τι παιζει.Θα σου δωσουν μια μικρη εκπτωσουλα και συ θα νομιζεις οτι τους εριξες.Αλλα μονο εσυ.Θα στην εδιναν και χωρις τα δραματα.Αν θες γερη εκπτωση κανεις το παιχνιδι με την φορητοτητα και τις 2 αντιπροσφορες που αναφερω πιο πανω.

Φορητότητα καλύτερα να κανουμε σε καταστημα ή τηλεφωνικά? Γιατί τηλεφωνικά σε στέλνουν το συμβολαιο πρωτα να υπογράψεις και μετά ενημερώνουν την Wind οτι επιθυμείς να αποχωρήσεις. Το λέω γιατί την πατησα.

Και συγκεκριμενα εκανα αίτηση φορητοτητας σε voda. Αφού ήρθε κούριερ και υπεγραψα μετα απο 2-3 μέρες με πήραν απο wind και έκαναν καλη αντί προσφορά. Δέχτηκα και μου ειπαν οτι πρεπει να πάρω voda να ακυρωσω. Τοτε ξεκίνησε τρελό τρέξιμο. Απο voda μου έλεγαν οτι έχει ξεκινήσει η διαδικασία και δεν μπορούν να το σταματήσουν. Και οτι πρεπει να μεταφερθω στην voda και μετα να κάνω αίτηση διακοπής. Έπαιρνα τηλέφωνα στην wind και τους έλεγα να μην διακόψουν την γραμμή μου και απαντούσαν οτι πλεον είναι θέμα της voda να το σταματήσει και οτι είναι υποχρεωμένοι αφού τους το ζητάω ο ίδιος! Με τα πολλά, αφού έστειλα 3 email ,φαξ, και μερικά τηλέφωνα οτι θα τους καταγγειλω αν δεν διακοπεί ΑΜΕΣΑ η φορητότητα τελικά το έκαναν. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ επειδή οι ηλίθιοι στην Wind δεν δέχτηκαν απο την αρχή να μου κάνουν καλύτερη τιμή όταν τους το ζήτησα! Κα αφού τους είπα οτι θα φύγω παλι με ΕΓΡΑΨΑΝ. Μόλις όμως εκανα αίτηση φορητότητα με πήραν κυριολεκτικά 3 τηλέφωνα για να αλλάξω γνώμη.

Σε λίγους μηνες που τελειώνει ο χρονος ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ! Σκέφτομαι να κάνω αίτηση στον ΟΤΕ τώρα να δω πως θα παει! Γνωρίζει κανεις αν μετα τον χρονο με αφήσουν στο ίδιο τιμολογιο που έχω και τώρα ή αυτόματα θα πληρώνω την κανονική τιμή που προβλέπεται?

Edited by pank

Φορητότητα καλύτερα να κανουμε σε καταστημα ή τηλεφωνικά? Γιατί τηλεφωνικά σε στέλνουν το συμβολαιο πρωτα να υπογράψεις και μετά ενημερώνουν την Wind οτι επιθυμείς να αποχωρήσεις. Το λέω γιατί την πατησα.

Και συγκεκριμενα εκανα αίτηση φορητοτητας σε voda. Αφού ήρθε κούριερ και υπεγραψα μετα απο 2-3 μέρες με πήραν απο wind και έκαναν καλη αντί προσφορά. Δέχτηκα και μου ειπαν οτι πρεπει να πάρω voda να ακυρωσω. Τοτε ξεκίνησε τρελό τρέξιμο. Απο voda μου έλεγαν οτι έχει ξεκινήσει η διαδικασία και δεν μπορούν να το σταματήσουν. Και οτι πρεπει να μεταφερθω στην voda και μετα να κάνω αίτηση διακοπής. Έπαιρνα τηλέφωνα στην wind και τους έλεγα να μην διακόψουν την γραμμή μου και απαντούσαν οτι πλεον είναι θέμα της voda να το σταματήσει και οτι είναι υποχρεωμένοι αφού τους το ζητάω ο ίδιος! Με τα πολλά, αφού έστειλα 3 email ,φαξ, και μερικά τηλέφωνα οτι θα τους καταγγειλω αν δεν διακοπεί ΑΜΕΣΑ η φορητότητα τελικά το έκαναν. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ επειδή οι ηλίθιοι στην Wind δεν δέχτηκαν απο την αρχή να μου κάνουν καλύτερη τιμή όταν τους το ζήτησα! Κα αφού τους είπα οτι θα φύγω παλι με ΕΓΡΑΨΑΝ. Μόλις όμως εκανα αίτηση φορητότητα με πήραν κυριολεκτικά 3 τηλέφωνα για να αλλάξω γνώμη.

Σε λίγους μηνες που τελειώνει ο χρονος ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ! Σκέφτομαι να κάνω αίτηση στον ΟΤΕ τώρα να δω πως θα παει! Γνωρίζει κανεις αν μετα τον χρονο με αφήσουν στο ίδιο τιμολογιο που έχω και τώρα ή αυτόματα θα πληρώνω την κανονική τιμή που προβλέπεται?

το τρέξιμο το είχες επειδή ο υπάλληλος της vodafone αρνήθηκε να ακυρώσει τη φορητότητα... Εαν ίσχυαν αυτά που σου έλεγε, όσες καταγγελίες και να έκανες, θα έπρεπε να επιμένει στο ίδιο ;) .

Και στο κατάστημα το ίδιο θα έκαναν. Είναι τακτική, που πιάνει πάντοτε σχεδόν. Το...... και την υπογραφή μας, προσέχουμε που το βάζουμε. :lol:

Ναι όντως έχετε δίκιο pavlitakis και wirelesslover. Τώρα σε λίγο που τελειώνει ο χρονος της προσφορας θα συνεχιστεί η προσφορά ή θα με χρεωσουν κανονικά οτι προβλέπεται?

Σε περίπτωση υπογραφής αίτησης για φορητότητα σε κατάστημα (π.χ. Forthnet), τι δικαίωμα έχουμε και πόσο χρόνο για ακύρωση της φορητότητας, γνωρίζει κανείς; Σε συναλλαγή από απόσταση γνωρίζω είναι 14 μέρες άνευ δικαιολογίας.

----- προσθήκη μηνύματος 33 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ναι όντως έχετε δίκιο pavlitakis και wirelesslover. Τώρα σε λίγο που τελειώνει ο χρονος της προσφορας θα συνεχιστεί η προσφορά ή θα με χρεωσουν κανονικά οτι προβλέπεται?

Θα σε χρεώσουν κανονικά ότι προβλέπει ο τιμοκατάλογος.

Ευχαριστω για την ενημερωση. Πρεπει να πάρω τηλέφωνο πριν λήξει ο χρονος για να με ανανεώσουν? Ή θα αρνηθούν οποτε παλι φορητότητα?

• The title was changed to Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ