Jump to content

Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

Eliseos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μου ηρθε μήνυμα προχθές απο τη wind που με ενημέρωνε ότι συνεχίζεται η έκπτωση -30% στο πάγιο,που είχα απο μια προσφορα πέρσι που ειχε κανει, ως ένδειξη στους μακροχρονιους πελάτες (μια χαρα θα έλεγα!!).το θέμα ειναι ότι εγω θέλω να αλλάξω πάγιο και να παω σε ένα λίγο μεγαλύτερο (εχει λήξη το συμβόλαιο μου εδω και 1-2 μήνες) αλλα απο ότι είδα εχει καταργήσει τα προγράμματα με απεριοριστα προς wind.αν το ζητήσω λέτε να μου το κάνουν παρόλο που πλέον δεν ειναι εμπορικά διαθεσιμα?

Αν θυμάμαι καλα κάπου εδω μέσα είχα διαβάσει παλιότερα ότι είχαν δώσει μη εμπορικά διαθέσιμο προγράμμα σε ανανέωση συμβολαίου.

Συνήθως οι εταιρείες αν θέλουν να εξυπηρετήσουν κάποιο καλό τους πελάτη του ενεργοποιούν πρόγραμμα που είναι καταργημένο, έτσι έκανε η Vodafone στον αδερφό μου, το θέμα είναι να είσαι καλός πελάτης για να κάνουν αυτήν την εξαίρεση ...;)

Είμαι πολλά χρόνια στη wind και έχω ένα συμβόλαιο κινητής, ένα double play, ενα wind L και 2 καρτοκινητά!

Ελπίζω να θεωρούμε "καλός" πελάτης:):)

θα τηλεφωνήσω και θα ποστάρω εδώ μετά.

Μου ηρθε μήνυμα προχθές απο τη wind που με ενημέρωνε ότι συνεχίζεται η έκπτωση -30% στο πάγιο,που είχα απο μια προσφορα πέρσι που ειχε κανει, ως ένδειξη στους μακροχρονιους πελάτες (μια χαρα θα έλεγα!!).το θέμα ειναι ότι εγω θέλω να αλλάξω πάγιο και να παω σε ένα λίγο μεγαλύτερο (εχει λήξη το συμβόλαιο μου εδω και 1-2 μήνες) αλλα απο ότι είδα εχει καταργήσει τα προγράμματα με απεριοριστα προς wind.αν το ζητήσω λέτε να μου το κάνουν παρόλο που πλέον δεν ειναι εμπορικά διαθεσιμα?

Αν θυμάμαι καλα κάπου εδω μέσα είχα διαβάσει παλιότερα ότι είχαν δώσει μη εμπορικά διαθέσιμο προγράμμα σε ανανέωση συμβολαίου.

Μπορείς να αλλάξεις πρόγραμμα και απο τις υπηρεσίες του my wind. Εκει θα βρεις προγράμματα με 1500 λεπτά προς wind

Έχω free2go και έλαβα sms ποσφορά να το κάνω συμβόλαιο με 20ευρώ για να έχω 500 λεπτά ομιλίας προς όλους,30 sms, 100 ΜΒ και 10ευρώ στη κάρτα...

Είναι καλή προσφορά?Τί μου προτείνετε?

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που είχε βγάλει η WIND:

Τα προγράμματα Wind XS-3XL θα παραμείνουν διαθέσιμα για μεταβιβάσεις και αλλαγές οικονομικού προγράμματος.

Έχω free2go και έλαβα sms ποσφορά να το κάνω συμβόλαιο με 20ευρώ για να έχω 500 λεπτά ομιλίας προς όλους,30 sms, 100 ΜΒ και 10ευρώ στη κάρτα...

To F2g δεν σε βόλεψε? Δεν είναι κακό πάντως και το καρτοσυμβόλιαο (αυτό δεν έννοεις?)...Φαντάζομαι ότι με τα υπόλοιπα 10 ευρώ μπορείς να αγοράσεις πακέτα όπως στο F2G?

Σήμερα μου έκαναν και εμένα μια αντίστοιχη προσφορά για καρτοσυμβόλαιο με 500' προς όλους (180"/1"), 30 SMS και 100 MB καθώς και 10 ευρώ στην κάρτα για 14,59 ευρώ με 18μηνη δέσμευση. Για να πω την αλήθεια το σκέφτομαι...

Από ότι μου είπαν στο τηλέφωνο, το δεκάρικο δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αγορά πακέτου.

Σήμερα μου έκαναν και εμένα μια αντίστοιχη προσφορά για καρτοσυμβόλαιο με 500' προς όλους (180"/1"), 30 SMS και 100 MB καθώς και 10 ευρώ στην κάρτα για 14,59 ευρώ με 18μηνη δέσμευση. Για να πω την αλήθεια το σκέφτομαι...

Από ότι μου είπαν στο τηλέφωνο, το δεκάρικο δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αγορά πακέτου.

Φίλε αυτό είναι τρομερό πακέτο ! Πολύ καλή προσφορά από την Wind !!

Λοιπόν. Με 15 ευρώ καθαρά σε f2g (περίπου 16 ανανέωση σε κατάστημα wind):

300' από προσφορά.

200´ με 5 ευρώ προς όλους.

150 sms (αν θυμάμαι καλά) με 5 ευρώ

1 gb με άλλα 5 ευρώ.

Όλα αυτά μέσω ενεργοποίησης πακέτων από http://www.f2g.gr.

Υπάρχουν ακόμα συμβόλαια;;;;;

Back In Black

Αν σ' ενδιαφέρουν τα sms, η προsφορά είναι οκ. Αλλά κατά τη γνώμη μου, αν σε έχει καλύψει το f2g ως τώρα, καλό είναι να μη φύγεις. Θεωρώ ότι είναι το πλέον συμφέρον καρτοκινητό αυτή τη στιγμή και μπορείς να έχεις περισσότερα με πάνω κάτω τα ίδια λεφτά. Και διατηρείς και την ανεξαρτησία σου

Edited by Ttanya

Λοιπόν. Με 15 ευρώ καθαρά σε f2g (περίπου 16 ανανέωση σε κατάστημα wind):

300' από προσφορά.

200´ με 5 ευρώ προς όλους.

150 sms (αν θυμάμαι καλά) με 5 ευρώ

1 gb με άλλα 5 ευρώ.

Όλα αυτά μέσω ενεργοποίησης πακέτων από http://www.f2g.gr.

Υπάρχουν ακόμα συμβόλαια;;;;;

ακριβώς έτσι, με μία μικρή διόρθωση, θα πρέπει να βάλει γύρω στα 18 ευρω, αλλά πάλι πιο value for money θα του βγαίνει. Και το κυριότερο, δε θα του έρχονται λογαριασμοί, φραγές (λόγω καθυστερησης πληρωμης) κτλ.

Παιδιά καλημέρα,

Πριν τρεις μήνες έκανα φορητότητα στην wind για να εκμεταλλευτώ την προσφορά των 35 ευρώ. Δυστυχώς αυτή η έκπτωση δεν ήρθε ποτέ με αποτέλεσμα να πληρώνω 50 ευρώ σε κάθε λογαριασμό. Παρά τις διαμαρτυρίες μου τίποτε δεν άλλαξε.

Ρωτώ λοιπόν: μπορώ να φύγω από την wind με φορητότητα;

Τι συνέπειες μπορεί να υπάρξουν δεδομένου ότι δεν έχω λάβει καμία έκπτωση;

Ευχαριστώ.

Παιδιά καλημέρα,

Πριν τρεις μήνες έκανα φορητότητα στην wind για να εκμεταλλευτώ την προσφορά των 35 ευρώ. Δυστυχώς αυτή η έκπτωση δεν ήρθε ποτέ με αποτέλεσμα να πληρώνω 50 ευρώ σε κάθε λογαριασμό. Παρά τις διαμαρτυρίες μου τίποτε δεν άλλαξε.

Ρωτώ λοιπόν: μπορώ να φύγω από την wind με φορητότητα;

Τι συνέπειες μπορεί να υπάρξουν δεδομένου ότι δεν έχω λάβει καμία έκπτωση;

Ευχαριστώ.

Αν δεν έχεις λάβει κάποιο ποσό είτε σαν επιδότηση για συσκευή είτε σαν έκπτωση παγίου και έχεις συμπληρώσει 2 μήνες που είναι η ελάχιστη παραμονή, τότε μπορείς να φύγεις χωρίς κανένα πρόβλημα, σύμφωνα και με τους όρους του συμβολαίου σου.

Αν έχεις πάρει κάποιο ποσό σαν επιδότηση ή σαν έκπτωση παγίου μπορείς να φύγεις αφού το επιστρέψεις πρώτα ...

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.

Φεύγω λοιπόν για άλλη εταιρεία γιατί μέχρι να μου περάσουν την έκπτωση θα τους έχω χρυσοπληρώσει.

Φίλε αυτό είναι τρομερό πακέτο ! Πολύ καλή προσφορά από την Wind !!

Και το F2G καρασυμφέρει, εννοείται, αλλά και αυτό είναι πολύ καλό γιατί με τα 10 ευρώ στην κάρτα θα μπορεί πχ να αγορασει παραπάνω ομιλία ή data...Επίσης αν και κάποιοι (καλώς κατά την απόψη μου) αποφεύγουν τις δεσμεύσεις των συμβολαίων, κάποιοι άλλοι θέλουν να έχουν την εξασφάλιση ότι δεν θα άλλαξει κάτι στους όρους του καρτοκινητου τους, οπότε αυτό το προγραμματάκι μου ακούγεται σούπερ

σε μία εποχή που τα συμβόλαια τα κάνουν 18μηνα, και με τον ρυθμό που αλλάζουν οι προσφορές, το να πάει κάποιος σε συμβόλαιο είναι χαρακίρι :p

Καλησπερα παιδια!Νεος και εγω στην wind αλλα δεν μου τα ειπανε καλα!

Εκανα καρτοσυμβολαιο 35 με φορητοτητα απο cosmote και με επιδοτηση για κινητο το οποιο πληρωσα την διαφορα. Ηρθε ο πρωτος λογαριασμος 45 ευρω!!!ΓΙΑΤΙ??

Αναλυτικα: Μηνιαιο παγιο απο 5/5 εως 4/6 28.45 ευρω

Αναλογια Wind καρτοσυνδεση 35 απο 1/5 εως 4/5 3,79 ευρω

Τελος Συνδρομητων κινητης τηλεφωνιας 3.87 ευρω

συνολο χωρις ΦΠΑ 36.11 ΕΥΡΩ

Συνολο με ΦΠΑ 23% 44.42 ΕΥΡΩ

Αφου στα 35ευρω πρεπει να ειναι μεσα το φπα. σωστα?

Γιατι? Βοηθεια σας παρακαλω γιατι ειμαι ετοιμος να παω αυριο στον πωλητη!! δεν μπορει να μου λεει 35!

Εκανα καρτοσυμβολαιο 35 με φορητοτητα απο cosmote και με επιδοτηση για κινητο το οποιο πληρωσα την διαφορα. Ηρθε ο πρωτος λογαριασμος 45 ευρω!!!ΓΙΑΤΙ??

Γιατι? Βοηθεια σας παρακαλω γιατι ειμαι ετοιμος να παω αυριο στον πωλητη!! δεν μπορει να μου λεει 35!

39,2e τεικό ποσό με Φορους κινητής. Σου ήρθε μια αναλογια 5e λόγω πρώτου λογαριασμού. αν δεν σου είχε αναφέρει τα τέλη κινητής καλό ειναι να τον ενημερωσεις

Edited by DemetreKre

O Λογαριασμός σου είναι 35 ευρώ + 12% φόρος κινητής τηλεφωνίας = 39,20 ευρώ τον μήνα. Ο συγκεκριμένος που σου ήρθε περιλαμβάνει 34 ημέρες

τελικά 39,2*34/30 = 44,42. Σωστός λογαριασμός.

Σας ευχαριστω για τις απανατησεις! Μαθαινω οτι ειναι συχνο φαινομενο σε ολες οι εταιριες να κρυβουν τα τελη κινητης τηλεφωνιας! Απαραδεκτο! Αν θελω να σταματησω το πακετο τι χρεωση υπαρχει?

Παιδια καλησπερα.Εχω ενα θεματακι οποιος μπορει να βοηθησει.Εκανα αιτηση φορητοτητας στην Vodafone τηλεφωνικα για το προγραμμα Vodafone 400 και το σταθερο απεριοριστα αστικα και ιντερνετ.Ηρθε στο σπιτι μου courier εβαλα υπογραφες.Βλεποντας αργοτερα το συμβολαιο εγραφε Vodafone Red.Τους πηρα τηλεφωνο,μου ειπαν εκαναν λαθος και θα μου στειλουν καινουργιο συμβολαιο.

Σημερα με πηραν απο Wind μου εκαναν μειωση στο παγιο και μου ειπαν να καλεσω στο 13894 της Vodafone και να ζητησω ακυρωση της φορητοτητας,Παιρνω και μου λενε οτι εχει ηδη δρμολογηθει και αφου εχω υπογραψει και εχω παραλαβει sim δεν μπορει να δεχτει την ακυρωση και οτι αν θελω να κανω αιτημα φορητοτητας στην Wind.Της απανταω οτι η γραμμη μου ειναι ακομα στη Wind δεν εχει γινει διακοπη.Αποτελεσμα ΤΙΠΟΤΑ.Ξανα παιρνω τηλεφωνο στο 13894 το σηκωνει αλλη κυρια η οποια μου λεει οτι θα κανει την αιτηση ακυρωσης αλλα θα περασει μια εργασιμη μερα για να μου απαντησουν.Εντωμεταξυ με πηραν απο courier για να μου δωσουν το καινουργιο συμβολαιο! Δεν παρελαβα.Γνωριζει κανεις τι πρεπει να κανω για να σταματησω την αιτηση φορητοτητας? Εκτος απο το τηλεφωνο υπαρχει αλλος τροπος να ζητησω ακυρωση φορητοτητας? Καποιο email ή φαξ ισως? Και γενικα εχω το δικαιωμα αυτο? Απο την wind μου ειπαν οτι πρεπει να ακυρωσουν την διαδικασια η Vodafone.

Απο την στιγμή που έχεις κάνει την αίτηση στην Vodafone μόνο αυτή μπορεί να ακυρώσει την αίτηση φορητότητας, η WIND δεν μπορεί να κάνει τίποτα (αν και παλιότερα μπορούσαν και καθυστερούσαν με ακύρωση λόγω λάθους στοιχείων, το οποίο νομίζω δεν ισχύει πια ).

Τώρα από την στιγμή που δεν σε έχουν ενεργοποιήσει μπορείς να κάνεις το αίτημα σου τηλεφωνικώς αλλά και μέσω του Site ώστε να υπάρχει και γραπτώς και να περιμένεις απάντηση.

Δυστυχώς είναι στο χέρι της Vodafone αν θα σε ενεργοποιήσει πρώτα και να ακυρώσεις μετά (όπως μπορείς να υπαναχωρήσεις εντός 14 ημερών) για να γυρίσεις μετά στην WIND ή να ακυρώσει πριν. Αν στην Vodafone την αίτηση την έκανες μέσω τηλεπώλησης μάλλον να περιμένεις ότι θα σε ενεργοποιήσουν μιας και έτσι την μετράνε σαν πώληση τους.

Απο την στιγμή που έχεις κάνει την αίτηση στην Vodafone μόνο αυτή μπορεί να ακυρώσει την αίτηση φορητότητας, η WIND δεν μπορεί να κάνει τίποτα (αν και παλιότερα μπορούσαν και καθυστερούσαν με ακύρωση λόγω λάθους στοιχείων, το οποίο νομίζω δεν ισχύει πια ).

Τώρα από την στιγμή που δεν σε έχουν ενεργοποιήσει μπορείς να κάνεις το αίτημα σου τηλεφωνικώς αλλά και μέσω του Site ώστε να υπάρχει και γραπτώς και να περιμένεις απάντηση.

Δυστυχώς είναι στο χέρι της Vodafone αν θα σε ενεργοποιήσει πρώτα και να ακυρώσεις μετά (όπως μπορείς να υπαναχωρήσεις εντός 14 ημερών) για να γυρίσεις μετά στην WIND ή να ακυρώσει πριν. Αν στην Vodafone την αίτηση την έκανες μέσω τηλεπώλησης μάλλον να περιμένεις ότι θα σε ενεργοποιήσουν μιας και έτσι την μετράνε σαν πώληση τους.

Ευχαριστω για την απαντηση.Τωρα ελαβα μηνυμα απο HOL οπου λενε οτι εχουν λαβει το αιτημα μου και θα με ενημερωσουν με sms για την ημερα ενργοποιησης.Οποτε μαλλον την πατησα.Τουλαχιστον μπορω να ακυρωσω την HOL γαι να γλυτωσω το τελος ενεργοποιησης? Στο κινητο δεν υπαρχει καποια τετοια χρεωση οποτε και ενα μηνα να παω στη Vodafone δεν πειραζει.Στο σταθερο ομως θα χρεωθω.

• The title was changed to Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ