Jump to content

Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

Eliseos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστω! Θα περιμενω να δω...Εχεις δικιο, απλα δεν τα ξεπερνω ολες τις φορες και δεν ηθελα να εχω στανταρ λογαριασμο απο 35 ευρω πχ...Ελπιζω να ειναι ετσι παντως...

Αναβαθμίστηκε το e-bill όπου πλέων ονομάστηκε mywind.Παρέχει επιπλέον την δυνατότητα αλλαγής πακέτου, ενεργοποίησης παραγωγής, ενεργοποιήσεις φραγής λόγο κλοπής η απώλειας , εμφάνισης του αριθμού PUK, δυνατότητα επιλογής η όχι καταχώρισης σε τηλεφωνικούς καταλόγους καθώς και ενοποίηση όλων των συνδέσεων.Μπράβο στη wind.

Αναβαθμίστηκε το e-bill όπου πλέων ονομάστηκε mywind.Παρέχει επιπλέον την δυνατότητα αλλαγής πακέτου, ενεργοποίησης παραγωγής, ενεργοποιήσεις φραγής λόγο κλοπής η απώλειας , εμφάνισης του αριθμού PUK, δυνατότητα επιλογής η όχι καταχώρισης σε τηλεφωνικούς καταλόγους καθώς και ενοποίηση όλων των συνδέσεων.Μπράβο στη wind.

Μιά χαρά ακούγονται αυτα και έπρεπε να έχουν γίνει καιρό . Ελπίζω να μην σε υποχρεώνει να αλλάζεις κωδικό κάθε 3 και λίγο διότι με το παλιό ebill είχε καταντήσει κουραστικό .

Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver

Φιλικά, Σταύρος :)

Wind.... τι να πω... απο που να αρχίσω.. μακράν η χειρότερη εξυπηρέτηση ever.δε συζηταω για Υποστήριξη... καλα... αστο.. το μεγαλύτερο λαθος που εχω κανει να μπω σε κατάστημα wind. Εχω κανει αίτηση διακοπής τοτ συμβολαίου μου απο 9 μαρτιου.. ακουστε 9. Μου ειπανε 14 απριλιου θα εισαι κομπλε.εξοφλω λογαριασμους κ δεν εχω παρει επιδότηση,δεν εχω καμια υποχρέωση απέναντι τους.. 3 χρονια συνδρομητης... παει 14 τπτ 17 τπτ.. παω ρωταω τι γίνεται ρε παιδια λενε ααα 30 απριλιου θα στο κοψουν... μα καλα λεω εδω που υπεγραψα ειπατε μεσα σε 30 μερες μεγιστο... εντωμεταξύ μου ηρθε κ αλλος λογαριασμός δεχομαι τηλ 1 αναμεσα στα 90 που με εχουν παρει ολοι οι εργαζόμενοι στην εταιρία μ λεει δε κοβουμε εχεις ενεξοφλητο λογαριασμο. Ρε πατε καλα λεω με δουλευετε? Αφου δε μου το.κοβεις πως να.μην ερχεται λογαριασμος? Τεσπα να μην κουραζω αλλο αυριο αμα δεν εχει κοπει παω μια βολτα απο δικηγορο να κινηθω νομικά Γιατί ακρη.δε βγαζω κ στη τελικη η συμπεριφορά τους ειναι.πολυ επιπόλαιη. Κ αμα με ξαναδει η wind να μου πει.ας που θα φαει δυσφημιση σε όλους τους γνωστους. Τελος. Δε ξερω αν.έγραψα στο σωστο.τοπικ.αλλα.παιδες επρεπε να κραξω.θα εσκαγα.

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση.

Ήρθε κάποιο email ; Δεν έχω δει κάτι.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Wind.... τι να πω... απο που να αρχίσω.. μακράν η χειρότερη εξυπηρέτηση ever.δε συζηταω για Υποστήριξη... καλα... αστο.. το μεγαλύτερο λαθος που εχω κανει να μπω σε κατάστημα wind. Εχω κανει αίτηση διακοπής τοτ συμβολαίου μου απο 9 μαρτιου.. ακουστε 9. Μου ειπανε 14 απριλιου θα εισαι κομπλε.εξοφλω λογαριασμους κ δεν εχω παρει επιδότηση,δεν εχω καμια υποχρέωση απέναντι τους.. 3 χρονια συνδρομητης... παει 14 τπτ 17 τπτ.. παω ρωταω τι γίνεται ρε παιδια λενε ααα 30 απριλιου θα στο κοψουν... μα καλα λεω εδω που υπεγραψα ειπατε μεσα σε 30 μερες μεγιστο... εντωμεταξύ μου ηρθε κ αλλος λογαριασμός δεχομαι τηλ 1 αναμεσα στα 90 που με εχουν παρει ολοι οι εργαζόμενοι στην εταιρία μ λεει δε κοβουμε εχεις ενεξοφλητο λογαριασμο. Ρε πατε καλα λεω με δουλευετε? Αφου δε μου το.κοβεις πως να.μην ερχεται λογαριασμος? Τεσπα να μην κουραζω αλλο αυριο αμα δεν εχει κοπει παω μια βολτα απο δικηγορο να κινηθω νομικά Γιατί ακρη.δε βγαζω κ στη τελικη η συμπεριφορά τους ειναι.πολυ επιπόλαιη. Κ αμα με ξαναδει η wind να μου πει.ας που θα φαει δυσφημιση σε όλους τους γνωστους. Τελος. Δε ξερω αν.έγραψα στο σωστο.τοπικ.αλλα.παιδες επρεπε να κραξω.θα εσκαγα.

Υπήρχε τεχνικό πρόβλημα όσον αφορά την αλλαγή σε καρτοκινητό,όλοι οσοι ηταν να αλλάξουν εκεινες τις μερες πήγανε 30 απριλίου και δεν θα χρεωθούν το παγιο (στην περιπτωση σου απο 14-30 Απριλίου). Αν κοιτάξεις στα αντιστοιχα τόπικ της καρτοκινητης εχουν αναφερθεί εδω και μέρες.Λογικά επίσης θα σου ερθει και αλλος λογαριασμος που θα εχει αναδρομικά επιστροφή παγίου.

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση.

Ήρθε κάποιο email ; Δεν έχω δει κάτι.

Φοβερή η νέα υπηρεσία και εύχρηστη!!

ck

Με ειχαν παρει για μια προσφορα απο την wind ομως εγραψα λαθος τον αριθμο. Εχω γραψει 211711480 , ξερει καποιος το σωστο αριθμο ή καποιον αντιστοιχο?

Με ειχαν παρει για μια προσφορα απο την wind ομως εγραψα λαθος τον αριθμο. Εχω γραψει 211711480 , ξερει καποιος το σωστο αριθμο ή καποιον αντιστοιχο?

καλεσε το 1260 και ζητα το τμημα προσφορων

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

οντως καλό και ευχρηστο το νεο version.

καλεσε το 1260 και ζητα το τμημα προσφορων

Δεν ειμαι συνδρομητης στην wind. Στο σταθερο με ειχαν παρει για φορητοτητα.

Δεν ειμαι συνδρομητης στην wind. Στο σταθερο με ειχαν παρει για φορητοτητα.

τοτε παρε στα κεντρικα και απο εκει θα σε καθοδηγησουν.Τηλ.: 210 6158000.οσο για το τηλεφωνο που γραφεις παραπανω πρεπει να ειναι ντιλερ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Με πήραν τηλέφωνο και μου πρότειναν και δέχτηκα με επιφύλαξη για το wind one L .Προσφορά 39,90 μέχρι σήμερα . Γράφω με επιφύλαξη γιατί δεν ξέρω το σήμα της wind και δεν ξέρω τι μου επιφυλάσσει η και καλά συμφωνία που έγινε αν και δεν έχω υπογράψει ακόμα . Ποιά η γνώμη σας ;
London for ever

γνωριζει καποιος πως χρεωνεται η εκτροπη κλησης απο wind συμβολαιο σε αλλο νουμερο παλι στην wind (και σε αλλης εταιριας αν γνωριζει)?

ρωταω μιας και τωρα με τα μπανια του λαου δεν θελω να περνω το παντοφλο κινητο μιας και την εχω παθει απο λαμογιο σε παραλια και δεν θελω να ξανακλαψω κι αλλο κινητακι .

Αν αφήσεις σπίτι το συμβόλαιο και εκτρέπεις τις κλήσεις του στο 2ο νουμερο που θα πάρεις, θα είναι το ίδιο σε χρέωση με το να τηλεφωνούσε το συμβόλαιο το 2ο αριθμό. Οι χρεώσεις εξαρτώνται φυσικά από το πόσο χρόνο έχει το πάγιο προς wind ή προς άλλα δίκτυα. Εσύ ξέρεις σε τι πρόγραμμα είσαι. Αν μιλήσεις όμως πολύ με όποιον σε καλεί ο ανάλογος χρόνος θα αφαιρεθεί από τον δωρεάν του μηνος. Αν όμως βρεθείς εκτός χρόνου του παγίου θα αρχίσει να πέφτει η χρέωση τιμοκαταλόγου.

γνωριζει καποιος πως χρεωνεται η εκτροπη κλησης απο wind συμβολαιο σε αλλο νουμερο παλι στην wind (και σε αλλης εταιριας αν γνωριζει)?

ρωταω μιας και τωρα με τα μπανια του λαου δεν θελω να περνω το παντοφλο κινητο μιας και την εχω παθει απο λαμογιο σε παραλια και δεν θελω να ξανακλαψω κι αλλο κινητακι .

Βγάζεις την κάρτα από το πρώτο κινητό , και την βάζεις στο δεύτερο

Εκτροπή δεν χρειάζετε.

Ή ζητάς από την WIND μια 2η κάρτα με τον ίδιο αριθμό και πετάς στην 2η συσκευή και είσαι ωραίος στην παραλία :)

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

εχουν πεσει ολα τα σαιτ της wind απο χτες και αυτοι κοιμοοοοοοουνται....... και φυσικα στο 1260 ¨"δεν εχουν ακουσει κατι!"

Ή ζητάς από την WIND μια 2η κάρτα με τον ίδιο αριθμό και πετάς στην 2η συσκευή και είσαι ωραίος στην παραλία :)

Η υπηρεσία αυτή λέγεται Κάρτα TWIN και η wind την έχει με χρέωση 3,05€/μήνα http://www.wind.com.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/upiresies/sim-kartes-upiresies/karta-twin/

Νεος και εγω στο site, οπως και στην Wind απο vodafone.

Προγραμμα Wind one L. Πρωτος λογαριασμος 3 ημερων 53 ευρω νορμαλ.

Δευτερος λογαριασμος 260 περιπου. Γιατι ρε παιδια τους ρωταω; Ξεπερασατε τα MB

του Internet στο κινητο μου απαντανε. Πραγματι τα ξεπερασα χωρις να το καταλαβω

γιατι δεν εχω στο κινητο μου εφαρμογη για κινηση δεδομενων (HD2). Το πόσο ειναι το θεμα.

Τα ξεπερασα κατα 300 ΜΒ. Και αυτα τα ΜΒ κοστιζουν με ΦΠΑ και τελη τηλ 210 Ευρω.

Το συγκεκριμενο προγραμμα δεν εχει ενημερωση ΜΒ, ουτε προειδοποιηση στο 80% και

αν τα ξεπερασεις χρεωνεσαι 0,5 Ευρω το ΜΒ. Στην επικοινωνια με Wind τα ανεφερα τα

παραπανω αλλα ειτε τα ειπα ειτε οχι, το ιδιο.

Εννοειται οτι εχω κανει καταγγελια παντου για υπερογκες χρεωσεις τις Wind, ψευδη διαφημιση

για φθηνη εταιρεια και μη ισονομια των προγραμματων αφου τα αλλα προγραμματα (Wind to all)

εχουν ενημερωση ΜΒ.

Τωρα ειμαι παλι vodafone και σε οποιον μπορω του λεω την μικρη ιστορια μου απο

την "φθηνη" Wind

γιατι δεν εχω στο κινητο μου εφαρμογη για κινηση δεδομενων (HD2). Το πόσο ειναι το θεμα.

αν τα ξεπερασεις χρεωνεσαι 0,5 Ευρω το ΜΒ. Στην επικοινωνια με Wind τα ανεφερα τα

Εννοειται οτι εχω κανει καταγγελια παντου για υπερογκες χρεωσεις τις Wind, ψευδη διαφημιση

για φθηνη εταιρεια και μη ισονομια των προγραμματων αφου τα αλλα προγραμματα (Wind to all)

εχουν ενημερωση ΜΒ.

την "φθηνη" Wind

Καλα κανεις και διαμαρτυρεσαι για να ξερουμε τι αντιμετωπιση εχουμε ως καταναλωτες απο τις εταιρειες που μονο στο πλευρο μας δεν ειναι και μας την εχουν στημενη για να μας αυξησουν τη χρεωση.

Η ερωτηση βεβαια που εχω ειναι αν καποια απο τις αλλες 2 "μεγαλες" εταιρειες θα προσεφερε διαφορετικη αντιμετωπιση στο θεμα σου... Η προσωπικη μου γνωμη ειναι μαλλον οχι, και αν καποιος εχει διαφορετικη εμπειρια, ας τη μοιραστει...

Καλα κανεις και διαμαρτυρεσαι για να ξερουμε τι αντιμετωπιση εχουμε ως καταναλωτες απο τις εταιρειες που μονο στο πλευρο μας δεν ειναι και μας την εχουν στημενη για να μας αυξησουν τη χρεωση.

Η ερωτηση βεβαια που εχω ειναι αν καποια απο τις αλλες 2 "μεγαλες" εταιρειες θα προσεφερε διαφορετικη αντιμετωπιση στο θεμα σου... Η προσωπικη μου γνωμη ειναι μαλλον οχι, και αν καποιος εχει διαφορετικη εμπειρια, ας τη μοιραστει...

Μα φυσικα θα ειχε

Ξεκιναμε με το οτι ισχυει ενημερωση με sms για ολα τα πακετα δεδομενων (και στο 80 καιι στο 100%), οπως επισης οτι η τιμη της υπερβασης ειναι 200MB/5Ευρω.

εχουν ενημερωση ΜΒ.

την "φθηνη" Wind

μπορείς να αιτηθείς να πληρώσεις το MB/0,1€ (δηλ. για τα 300 MBs θα πλήρωνες +30€)

βέβαια ο κατάλογος γράφει την επίσημη τιμή, και δεν σου λέει πουθενά για αυτόματη ενημέρωση...

Μα φυσικα θα ειχε

Ξεκιναμε με το οτι ισχυει ενημερωση με sms για ολα τα πακετα δεδομενων (και στο 80 καιι στο 100%), οπως επισης οτι η τιμη της υπερβασης ειναι 200MB/5Ευρω.

Καλό αν το ξεπεράσεις αρκετά. Αλλιώς έστω και ενα kb να κάνεις παραπάνω από το ενσωματωμένο θα πληρώσεις 5€

Μα φυσικα θα ειχε

Αυτόματη ενημέρωση ισχύει αν την εχει ήδη το πακέτο. Δυστυχώς δεν μπαίνει εκ των υστέρων...

Πολύ επίσης θα ήθελα να είχε €5 τα 200 MB στο Wind One... θα το υπερέβαινα σχεδόν κάθε μήνα...

Νομίζω πάντως ότι καμία εταιρεία σε παλιότερα προγράμματα δεν προσφέρει ούτε ενημέρωση, ούτε πακέτα MB...

• The title was changed to Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ