Jump to content

Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

Eliseos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν ισχύει αυτο που λες. Εαν καταναλωσεις τα 1500 προς Wind και εχεις ακομα υπολοιπο κλησεων προς τριτους θα καταναλωσει χρονο απο εκει εως οτου τα τελειωσεις και μετα θα χρεωθεις.

Φιλικά

Αν το χεις δοκιμάσει τότε πάω πάσο. Εμένα μου συνέβη πριν 10-12 μήνες οπότε μπορεί να έχει αλλάξει κάτι...

Πάντως αν το δεις βάση πακέτου σου λέει οτι έχεις 1500' προς Wind/Q/σταθερά και άλλα 240' προς VF/Cosmote. Είναι σαφές πως γίνεται η κατανάλωση των λεπτών :)

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Και εγώ αυτό κατάλαβα γι'αυτό και ρώτησα. Σήμερα ρώτησα την εξυπηρέτηση και μου είπαν οτι μετά τα 1500 αφαιρούνται από τα υπόλοιπα λεπτά. Ρώτησα ξανά να είναι σίγουροι και μου είπαν πως ναι. Η νεκροψία θα δείξει μιας και μου τελειώνουν όπου να'ναι τα 1500.
Less is more...

Έχω iPhone και θέλω να ρωτήσω πως κάνω φραγη εισερχομενων σε ορισμένους αριθμούς που δεν θέλω να ενοχλούν; Έχω την τελευταία έκδοση.

Γνωρίζει κάποιος πως υπολογίζονται οι επιδοτήσεις ; Συνήθως την επερνα υπό μορφή έκπτωσης στο λογ/μο αλλά τώρα θέλω συσκευή.Πως μπορώ να την υπολογίσω για να αρχίσω να ψάχνω;

Καλησπέρα, μια ερώτηση θέλω να κάνω.

Έχω το wind m το παλιό και έχω 250mb κάθε μήνα. Με κενό sms στο 1212 μου λέει το υπόλοιπο του χρόνου ομιλίας & sms.

Τα mb υπάρχει τρόπος να τα μάθω?

Γνωρίζει κάποιος πως υπολογίζονται οι επιδοτήσεις ; Συνήθως την επερνα υπό μορφή έκπτωσης στο λογ/μο αλλά τώρα θέλω συσκευή.Πως μπορώ να την υπολογίσω για να αρχίσω να ψάχνω;

Δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος τρόπος. Υπολογίζουν πάγιο, αν το ξεπερνάς κτλ αλλά τίποτα σίγουρα. Απλώς κάθε μήνα βγάζουν συσκευές σε προσφορά και έτσι μπορεί να πετύχεις κάτι καλό. Διαφορετικά ζητά καλύτερο ποσό για 18μηνο! Απόφασισε περίπου τι θες από συσκευή και θα βρεις τη λύση!

Ρίξε άμα θες και μια ματιά στις άλλες 2 θα δεις πως γενικά είναι πεσμένα τα πράγματα. Και τέλος, αν θες βάζεις πάλι έκπτωση στο λογαριασμό και αγοράζεις από αλλού τη συσκευή. Βρίσκεις κάποιες καλές διαφορές τιμών από κατάστημα σε κατάστημα!

Καλησπέρα, μια ερώτηση θέλω να κάνω.

Έχω το wind m το παλιό και έχω 250mb κάθε μήνα. Με κενό sms στο 1212 μου λέει το υπόλοιπο του χρόνου ομιλίας & sms.

Τα mb υπάρχει τρόπος να τα μάθω?

Μόνο από το μετρητή-εφαρμογή του κινητού! Δεν υπάρχει τρόπος ακόμα... Έχουν φάει κράξιμο αλλά μυαλό δεν βάζουν! Μόνο τα Wind to All είναι jet στις ειδοποιήσεις-ενημέρωσεις!

Καλησπέρα. Έχω επαγγελματικό στην Wind από το 2003 όταν ήταν ακόμα TIM, με 3 γραμμές. Λογαριασμοί κάπου στα 80-100 ευρώ/μήνα και πριν 1.5 χρόνο αναβάθμιση 400 ευρώ. Φέτος η προσφορά για ανανέωση ήταν 3 συσκευές Huawei G2800 με 19.90 έκαστο. Έκανα αίτηση για βελτίωση προσφοράς και μου δίνουν 40ευρώ/γραμμή. Τι να κάνω; Φορητότητα σε άλλη εταιρία; Το σκέφτομαι σοβαρά να κάνω για Q κι ας μην μετράει ως επαγγελματικό. Έχω συμβόλαιο 100', 130sms και απεριόριστα ενδοεπικοινωνίας με 19ευρώ/γραμμή. Τι με συμφέρει;

Σου συνιστώ να εξακολουθήσεις να την πάρεις σαν έκπτωση στον λογαριασμό γιατί έτσι γλυτώνεις και τον φόρο από πάνω που προκύπτει. Και να ψάξεις να βρεις σε άλλο κατάστημα την συσκευή που θέλεις σε πολύ καλύτερη τιμή από οτι έχουν στα καταστήματα κινητής τηλεφωνίας. Συνήθως βάζουν υψηλότερη τιμή ώστε να εξανεμίζεται η επιδότηση.

Less is more...

Καλησπέρα. Έχω επαγγελματικό στην Wind από το 2003 όταν ήταν ακόμα TIM, με 3 γραμμές. Λογαριασμοί κάπου στα 80-100 ευρώ/μήνα και πριν 1.5 χρόνο αναβάθμιση 400 ευρώ. Φέτος η προσφορά για ανανέωση ήταν 3 συσκευές Huawei G2800 με 19.90 έκαστο. Έκανα αίτηση για βελτίωση προσφοράς και μου δίνουν 40ευρώ/γραμμή. Τι να κάνω; Φορητότητα σε άλλη εταιρία; Το σκέφτομαι σοβαρά να κάνω για Q κι ας μην μετράει ως επαγγελματικό. Έχω συμβόλαιο 100', 130sms και απεριόριστα ενδοεπικοινωνίας με 19ευρώ/γραμμή. Τι με συμφέρει;

Όπως πολύ σωστά αναφέρει ο T-mobile είναι προτιμότερο να συνεχίσεις στη Wind, να πάρεις την επιδότηση σαν έπτωση στο πάγιο και να βγεις στην αγορά να ψάξεις με την ησυχία σου για τη συσκευή που σε ενδιαφέρει. Όλο και κάποια προσφορά θα πετύχεις τώρα το καλοκαίρι ;)

Παιδιά καλησπέρα,

Γνωρίζει κανείς εάν η επιπλέον έκπτωση παγίου για online σύνδεση μπορεί να μεταφερθεί και μετά την ανανέωση του συμβολαίου;

Π.χ. αν κάνεις συμβόλαιο online στο πακέτο L για 12 μήνες τους πρώτους 12 μήνες πληρώνεις πάγιο 38.5 ευρώ. Στο 2ο χρόνο θα πληρώνεις 49.5 ευρώ!?!?

Γιώργος

Καλησπέρα, οι τιμες συμβολαιου που ειναι στο site ειναι τελικες τιμες μαζι με ΦΠΑ και φορο κινητης τηλεφωνιας ;

Επισης, θυμαμαι παλαιοτερα μπορουσες πχ να φτιαξεις ενα wind to all στα δικα σου μετρα, ισχυει ακομα αυτο ;

Motorola Moto G

Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1

Καλησπέρα, οι τιμες συμβολαιου που ειναι στο site ειναι τελικες τιμες μαζι με ΦΠΑ και φορο κινητης τηλεφωνιας ;

Επισης, θυμαμαι παλαιοτερα μπορουσες πχ να φτιαξεις ενα wind to all στα δικα σου μετρα, ισχυει ακομα αυτο ;

Φόρο κινητής δεν συμπεριλαμβάνεται σε κανένα κατάλογο μιας και διαφέρει ανάλογα με το ύψος του λογαριασμού.

Ισχύει ακόμα αλλά από site και τηλέφωνο δεν νομίζω να βγάλεις άκρη, καλύτερα από κατάστημα ρώτα.

οταν μεταφερεις συνδεσεις σε ενα οικογενειακο πακετο οι εκπτωσεις π.χ. οικογενειακου πακετου(10% σε καθε νουμερο?),-10ε επειδη εχεις και σταθερο wind δεν πανε σε καθε νουμερο και οχι στο συνολο του λογαριασμου!?

Ξέρει κανείς αν ισχύουν ακόμα οι εκπτώσεις μετά το χρόνο που είσαι στο ίδιο πρόγραμμα ασχέτως αν έχεις πάρει επιδότηση ή έκπτωση παγίου; Ή πλέον έχεις μόνο αυτά τα 2; Πχ παλιά αν έκλεινες χρόνο και ανανέωνες άσχετα αν πήρες συσκευή είχες και μια μικρή μείωση περίπου 5-10%...

οταν μεταφερεις συνδεσεις σε ενα οικογενειακο πακετο οι εκπτωσεις π.χ. οικογενειακου πακετου(10% σε καθε νουμερο?),-10ε επειδη εχεις και σταθερο wind δεν πανε σε καθε νουμερο και οχι στο συνολο του λογαριασμου!?

Τώρα πια η έκπτωση σταθερού ανεξάρτητα αν είναι πάνω από μια γραμμή είναι -10,33€

Παλαιότερα σε 2 γραμμές έμπαινε έκπτωση -20€ (2-3 χρόνια πριν)

Αν έχεις την παλιά έκπτωση και αλλάξεις σε νέο οικογενειακό, με εμπορικά διαθέσιμα προγράμματα, αλλάζει και η έκπτωση σε -10,33€

Το -10% έκπτωση οικογενειακού αφορά το συνολικό ποσοστό των παγίων, όσες γραμμές και να έχεις...

Ξέρει κανείς αν ισχύουν ακόμα οι εκπτώσεις μετά το χρόνο που είσαι στο ίδιο πρόγραμμα ασχέτως αν έχεις πάρει επιδότηση ή έκπτωση παγίου; Ή πλέον έχεις μόνο αυτά τα 2; Πχ παλιά αν έκλεινες χρόνο και ανανέωνες άσχετα αν πήρες συσκευή είχες και μια μικρή μείωση περίπου 5-10%...

Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Μόνο σε περίπτωση που σου έχουν κάνει προσφορά από το 1216 η οποία ισχύει για 12 μήνες.

Εμένα κλείνει χρόνο το Σεπτέμβρη το συμβόλαιό μου αλλά με είχαν πάρει πριν 2-3 μήνες από το τμήμα προσφορών και μου έβαλαν ένα -20% στο πάγιο (το οποίο ισχύει για 12 μήνες) ανεξάρτητα της πίστωσης που έχω και θα λήξει σε 2 μήνες.

Γνωρίζει κανείς πως απενεργοποιυμε το μυνημα που έρχεται όταν χάνουμε μια κλήση?

Motorola Moto G

Μπορει καποιος να μου πει με παγιο 20 ή 30 ευρώ ποσο έρχεται η επιδότηση?

Μπορει καποιος να μου πει με παγιο 20 ή 30 ευρώ ποσο έρχεται η επιδότηση?

Στον αδερφό μου με 20€ του είχε έρθει 16€ και με δίχρονο πήγαινε γύρω στα 85€. Εμένα με 40€ μου ήρθε 35€. Με αίτημα φορητότητας στον αδερφό μου πήγε 110€ για ένα χρόνο και εμένα 226€. Εγώ πάντως το βρήκα το κόλπο. Αν θέλουν αίτημα φορητότητας για να κάνουν καμιά προσφορά της προκοπής, αυτό θα έχουν κάθε χρόνο...

Γνωρίζει κανείς πως απενεργοποιυμε το μυνημα που έρχεται όταν χάνουμε μια κλήση?

Στελνουμε μνμ τν λεξη ΟΧΙ στο 1265.

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

ενεργοποιείτε πάλι;

αν καταλαβα καλα ρωτας πως ενεργοποιειται? Στέλνεις ΝΑΙ στο 1265

Σε ένα κατάστημα wind στην Αμαλιάδα είδα μια αφίσα που ανέφερε ειδικές προσφορές εάν έχεις κάρτα ανεργίας.

Δε το έχω ξαναδεί αυτό.

Γνωρίζει κανείς περί τίνος πρόκειται;

Motorola Moto G

Σε ένα κατάστημα wind στην Αμαλιάδα είδα μια αφίσα που ανέφερε ειδικές προσφορές εάν έχεις κάρτα ανεργίας.

Δε το έχω ξαναδεί αυτό.

Γνωρίζει κανείς περί τίνος πρόκειται;

Σταθερή Τηλεφωνία & Internet

Έκπτωση 20% για νέες συνδέσεις στα προγράμματα WIND Double Play Μ & L και WIND Telephony M & L.

Κινητή Τηλεφωνία

Οι νέες ή υπάρχουσες συνδέσεις στο WIND to ALL 25 αποκτούν επιπλέον 60’ δωρεάν χρόνο ομιλίας.

WIND Καρτοκινητή

Για τους δικαιούχους του ΟΑΕΔ η εταιρεία προσφέρει 120’ δωρεάν χρόνο ομιλίας προς όλα τα σταθερά κάθε μήνα ενώ ισχύουν και οι εκάστοτε προσφορές ανανέωση χρόνου ομιλίας!

Α Ρε αθάνατη wind!2 χλμ έξω από ερέτρια 3g ανύπαρκτο και με το απλό g ακόμα και το play store βγάζει μήνυμα ότι το χρονικό όριο σύνδεσής έληξε! ΤΌΣΟ ΑΡΓΌ ΕΊΝΑΙ!ΈΛΕΟΣ ΡΕ WIND! Αλλά δεν φταις εσύ εμείς φταίμε που μένουμε στο κ* δίκτυο σου!

Προσπαθώ να ενεργοποιήσω το add-on mobile internet πακέτο για 100MB/μήνα στο συμβόλαιό μου,

στέλνοντας "100MB NAI" στο 1202 και συνέχεια για 7 μέρες λαμβάνω ως απάντηση σε SMS από την Wind:

"H ENEPΓOΠOIHΣH/AΠENEPΓOΠOIHΣH TΩN EΠIΛOΓΩN WIND ΔEN EINAI ΠPOΣΩPINA EΦIKTH. ΠAPAKAΛOYME ΞANAΠPOΣΠAΘHΣTE ΣE ΛIΓO."

Έτσι έχω κολλήσει στο πρόγραμμα 40MB/μήνα που είχα ενεργοποιήσει πέρσι.

Έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα; :worry:

• The title was changed to Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ