stathis123 Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 αυτο περιμενω και εγω απο τις 10/06! Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Τις τελευταίες μέρες αργούν να έρθουν τα απαντητικά sms από το 1212 (ενημέρωση υπολοίπου). Έρχονται με αρκετή καθυστέρηση δηλαδή. Συμβαίνει και σ' εσάς αυτό; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trela Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 Παίδες θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να κατεβάσω το πάγιο από την wind.Έκανα εκεί μετάβαση αριθμού τον Μάρτη και πήρα μια συσκευή,μια κοπέλα που ρώτησα που δουλεύει στην κοσμοτέ μου είπε ότι σε αυτήν την εταιρία μπορείς να αλλάξεις το πάγιο μετά τους 3 μήνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdoc Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 Πείτε μου σας παρακαλώ, γιατί η WIND αύξησε πάλι τις χρεώσεις της???:mad::mad: Τον Μάρτιο τις είχε ανεβάσει στο 0,0044/δευτ. Και τώρα, μόλις 4 μήνες μετά τις ξανανεβάζει στο 0,0048/δευτ. (αύξηση 9%!!!) Και μάλιστα όταν ο πληθωρισμός για το αντίστοιχο διάστημα είναι 0,5% Καλά πανε;;; :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. July 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2009 Παίδες θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να κατεβάσω το πάγιο από την wind.Έκανα εκεί μετάβαση αριθμού τον Μάρτη και πήρα μια συσκευή,μια κοπέλα που ρώτησα που δουλεύει στην κοσμοτέ μου είπε ότι σε αυτήν την εταιρία μπορείς να αλλάξεις το πάγιο μετά τους 3 μήνες. μπορεις μετα απο 3 μηνες να ανεβεις πακετο ή αφου κλεισεις 1 χρονο να κατεβεις. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceman13 Δημ. July 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2009 παιδια θα ηθελα να ρωτησω σε τι επιπεδα κυμαινονται οι επιδοτησεις της wind σε σχεση με την vodafone και επισης αν υπαρχει καποιος αριθμος που μπορω να καλεσω για να διαπραγματευτω την φορητοτητα (από vodafone σε wind) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ben69 Δημ. July 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2009 Τις τελευταίες μέρες αργούν να έρθουν τα απαντητικά sms από το 1212 (ενημέρωση υπολοίπου). Έρχονται με αρκετή καθυστέρηση δηλαδή. Συμβαίνει και σ' εσάς αυτό; Ναι σε μένα καθυστερούν ΠΑΑΑΑΑΑΡΑ πολύ! Μπορεί και ώρες ολόκληρες!! Παράθεση :: kissonline.gr ::GREEK KISS ARMY == The hottest band in the world KISS!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morning Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 Καλησπέρα κι από μένα...εχω μια ερωτηση κι εγω. Λοιπον...εδω και περιπου εναμιση χρονο εχω κανει μια συνδεση της wind20...τις προαλες μου ηρθε ενα μηνυμα απο την wind για μια νεα προσφορα προς 1 αριθμο wind...κατι για 1000' και 1000 sms...σημερα πηγε το αγορι μου και εκανε φορητοτητα τον αριθμο του απο vodafone σε καρτοσυνδεση wind25...η προσφορα αυτη ισχυει για να την κανω μαζι του ή οχι ???? κι αν ναι πως το κανω??? thanks εκ των προταιρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 Καλησπέρα κι από μένα...εχω μια ερωτηση κι εγω. Λοιπον...εδω και περιπου εναμιση χρονο εχω κανει μια συνδεση της wind20...τις προαλες μου ηρθε ενα μηνυμα απο την wind για μια νεα προσφορα προς 1 αριθμο wind...κατι για 1000' και 1000 sms...σημερα πηγε το αγορι μου και εκανε φορητοτητα τον αριθμο του απο vodafone σε καρτοσυνδεση wind25...η προσφορα αυτη ισχυει για να την κανω μαζι του ή οχι ???? κι αν ναι πως το κανω??? thanks εκ των προταιρων! Ναι,μπορείς να "εκμεταλλευτείς" την προσφορά με το αγόρι σου μόνο όταν ολοκληρωθεί η φορητότητα που έχει κάνει.Μόλις ολοκληρωθεί η φορητότητα,κάλεσε στο 1260 και ζήτα ενεργοποίηση της προσφοράς.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morning Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 Και θα μπορει κι αυτος να στελνει και να περνει τηλ δωρεαν ή μονο εγω? επειδη στο καταστημα που πηγε να κανει την φορητοτητα του ειπαν πως για καρτοσυνδεση δεν ισχυει η προσφορα..και επισης διαβασα στο site της wind πως την ενεργοποιηση της προσφορας την κανει ο νεος συνδρομητης (δηλαδη αυτος), και οχι εγω που εχω την συνδεση ηδη εναμιση χρονο. Ναι,μπορείς να "εκμεταλλευτείς" την προσφορά με το αγόρι σου μόνο όταν ολοκληρωθεί η φορητότητα που έχει κάνει.Μόλις ολοκληρωθεί η φορητότητα,κάλεσε στο 1260 και ζήτα ενεργοποίηση της προσφοράς.:) Και θα μπορει κι αυτος να στελνει και να περνει τηλ δωρεαν ή μονο εγω? επειδη στο καταστημα που πηγε να κανει την φορητοτητα του ειπαν πως για καρτοσυνδεση δεν ισχυει η προσφορα...και επισης διαβασα στο site της wind οτι την προσφορα την ενεργοποιει ο νεος συνδρομητης (δηλαδη αυτος) και οχι εγω που εχω την συνδεση μου ηδη εναμιση χρονο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 Και θα μπορει κι αυτος να στελνει και να περνει τηλ δωρεαν ή μονο εγω? επειδη στο καταστημα που πηγε να κανει την φορητοτητα του ειπαν πως για καρτοσυνδεση δεν ισχυει η προσφορα..και επισης διαβασα στο site της wind πως την ενεργοποιηση της προσφορας την κανει ο νεος συνδρομητης (δηλαδη αυτος), και οχι εγω που εχω την συνδεση ηδη εναμιση χρονο. Καλά του είπαν από το κατάστημα.Στην ιστοσελίδα της Wind λέει το εξής: Η προσφορά είναι διαθέσιμη στα ατομικά και οικογενειακά οικονομικά προγράμματα συμβολαίου WIND για ιδιώτες. Εξαιρούνται τα προγράμματα δεδομένων (ADSM), η Καρτοσύνδεση, τα WIND C Unlimited 1, 2, 3 και το WIND V Friends.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morning Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 Καλά του είπαν από το κατάστημα.Στην ιστοσελίδα της Wind λέει το εξής: .:( ok thanks... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 ok thanks... Παρακαλώ.Κρίμα,τελικά,που δεν μπορείς να ενεργοποιήσεις την προσφορά.:( Γιατί,ενώ άλλαξα το καρτοκινητό μου σε σύνδεση,η Wind συνεχίζει να μου στέλνει μήνύματα με προσφορές του Wind F2G;:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Παρακαλώ.Κρίμα,τελικά,που δεν μπορείς να ενεργοποιήσεις την προσφορά.:( Γιατί,ενώ άλλαξα το καρτοκινητό μου σε σύνδεση,η Wind συνεχίζει να μου στέλνει μήνύματα με προσφορές του Wind F2G;:confused: Πάρ' τους τηλέφωνο στο 1260 και πες τους ότι έχεις αυτό το πρόβλημα και ότι θες να σταματήσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 καλησπερα Θυμιστε μου σας παρακαλω πως μπορω να ενημερωθω για το υπολοιπο δωρεαν χρονο ομιλιας της συνδεσης μου με συμβολαιο ??? ευχαριστω εκ των προτερων..!!! Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 καλησπερα Θυμιστε μου σας παρακαλω πως μπορω να ενημερωθω για το υπολοιπο δωρεαν χρονο ομιλιας της συνδεσης μου με συμβολαιο ??? ευχαριστω εκ των προτερων..!!! κενο μηνυμα στο 1212 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 κενο μηνυμα στο 1212 ΣΕ ευχαριστω..!! :!: Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 μπορει καποιος να μου πει σας παρακαλω σε ποιο τηλεφωνο καλουμε απο συνδεση wind για να ενεργοποιηθει η υπηρεσια νον στοπ?? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 μπορει καποιος να μου πει σας παρακαλω σε ποιο τηλεφωνο καλουμε απο συνδεση wind για να ενεργοποιηθει η υπηρεσια νον στοπ?? Από καρτοκινητό WIND στο 1265, αν εννοείς τις επιλογές Non Stop του F2G. Για να το γράφεις όμως εδώ, μήπως εννοείς την ενεργοποίηση της επιλογής Wind 600 Minutes των συμβολαίων; Αν ναι, τότε καλείς στην εξυπ. πελατών (1260) Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aneta Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 Παιδιά καλημέρα και από μένα. Θα ήθελα να κατεβάσω το πάγιο της wind. είμαι 3 χρόνια στο wind flexy 30 και θέλω να πάω στο flexy 25. Τον Ιανουάριο χρησιμοποίησα την επιδότηση συσκευής. Θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα στην αλλαγή προγράμματος; πρέπει να κλείσω χρόνο απ την τελευταία επιδότηση ή δεν παίζει ρόλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 Kinder έκπληξη σήμερα στον λογαριασμό(wind)…και ερωτώ: Χρεώνονται οι κλήσεις voip (μέσω skype/nimbuzz στο κινητό και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ σύνδεσης με wifi) αν είσαι στο εξωτερικό??? ο λογαριασμός δείχνει κλήσεις σε νούμερα 211… (όντως τέτοιο νούμερο φαίνεται ότι καλείς όταν χρησιμοποιείς voip) αλλά τα έχει σαν κλήσεις μέσω του ξένου δικτύου, συγκεκριμένα της etisalat στο Dubai… το κουστουμάκι?? 70 ευρώ για συνολικές κλήσεις των 8 λεπτών περίπου…:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 Εαν ειναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ μεσω wifi πως γινεται να χρεωθεις; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 Παιδιά καλημέρα και από μένα. Θα ήθελα να κατεβάσω το πάγιο της wind. είμαι 3 χρόνια στο wind flexy 30 και θέλω να πάω στο flexy 25. Τον Ιανουάριο χρησιμοποίησα την επιδότηση συσκευής. Θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα στην αλλαγή προγράμματος; πρέπει να κλείσω χρόνο απ την τελευταία επιδότηση ή δεν παίζει ρόλο; Δυστυχώς,θα πρέπει να κλείσεις χρόνο για να κατέβεις πάγιο.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 Kinder έκπληξη σήμερα στον λογαριασμό(wind)…και ερωτώ: Χρεώνονται οι κλήσεις voip (μέσω skype/nimbuzz στο κινητό και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ σύνδεσης με wifi) αν είσαι στο εξωτερικό??? ο λογαριασμός δείχνει κλήσεις σε νούμερα 211… (όντως τέτοιο νούμερο φαίνεται ότι καλείς όταν χρησιμοποιείς voip) αλλά τα έχει σαν κλήσεις μέσω του ξένου δικτύου, συγκεκριμένα της etisalat στο Dubai… το κουστουμάκι?? 70 ευρώ για συνολικές κλήσεις των 8 λεπτών περίπου…:( Και γίνεται ακόμα καλύτερο…τηλεφωνώ στην εξυπηρέτηση πελατών και τους εξηγώ τι έχει συμβεί… Αρχικά δίνουν την εύκολη και γνωστή απάντηση: ‘’ναι ξέρετε θα έπεσε το σήμα του wifi και θα συνδεθήκατε με gprs’’…!!! Μπαίνω λοιπόν στην διαδικασία να της εξηγήσω ότι αυτό δεν έχει συμβεί διότι: 1) έχω αλλάξει τις ρυθμίσεις στο wind gprs με τέτοιο τρόπο ώστε να μη μπορεί να συνδεθεί. 2) Από τις ρυθμίσεις του προγράμματος έχω βάλει να μην συνδέεται ποτέ με δεδομένα gprs. 3) Ο ίδιος ο λογαριασμός μου έχει σαν χρέωση data gprs roaming το απόλυτο μηδέν (0)!!!! Και συνεχίζω…’’μου έχετε χρεώσει απλές κλήσεις μέσω roaming σε ένα σταθερό τηλέφωνο 2111648474 , που απλά δεν υπάρχει σα κανονικός αριθμός…είναι απλά ο αριθμός που πρωωθείται η κλήση voip…μάλιστα αν τον καλέσετε έτσι, θα σας βγει το μήνυμα ότι ο αριθμός δεν υπάρχει…δε γίνεται λοιπόν εγώ να μιλάω με αριθμό που δεν υπάρχει 3 λεπτά και 58 δευτερόλεπτα’’…!!! Συμπέρασμα..: ‘’θα το πρoωθήσουμε στο τεχνικό τμήμα και στο τμήμα πιστώσεων και αν φανεί κάτι λάθος θα σας πιστώσουμε αλλιώς θα το χρεωθείτε κανονικά-θα ενημερωθείτε από βδομάδα’’!!!! Ερμηνεία συμπεράσματος: ‘’δε ξέρουμε που παν τα τέσσερα από voip-wifi-gprs-smartphones-skype κτλ κτλ…και σε καμιά βδομάδα θα σας πούμε ότι ‘’περαστικά σας…καλοφόρετο το κουστουμάκι’’.. Γγκκρρρ…..!!! :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosr78 Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 Kinder έκπληξη σήμερα στον λογαριασμό(wind)…και ερωτώ: Χρεώνονται οι κλήσεις voip (μέσω skype/nimbuzz στο κινητό και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ σύνδεσης με wifi) αν είσαι στο εξωτερικό??? ο λογαριασμός δείχνει κλήσεις σε νούμερα 211… (όντως τέτοιο νούμερο φαίνεται ότι καλείς όταν χρησιμοποιείς voip) αλλά τα έχει σαν κλήσεις μέσω του ξένου δικτύου, συγκεκριμένα της etisalat στο Dubai… το κουστουμάκι?? 70 ευρώ για συνολικές κλήσεις των 8 λεπτών περίπου…:( Δεν έχω χρεωθεί ποτέ σε χρήση VoIP/WiFi ενώ είμαι σε roaming και είναι φύσει αδύνατο να χρεώθηκες με αυτό τον τρόπο επειδή μιλάμε για δύο τελείως διαφορετικές τεχνολογίες και τρόπους σύνδεσης. Κανένα δίκτυο κινητής GPRS/3G δε γνωρίζει τι κάνεις ή πως χρησιμοποιείς τη data στο δίκτυο WiFi. Ή οι ρυθμίσεις τηλεφώνου/skype είναι λάθος είτε (το πιο πιθανό) το WiFi λόγω αδύναμου σήματος (ή μπλοκαρίσματος στο voip) σε πέρασε αυτόματα στο GPRS/3G. Ένας απλός τρόπος να το κοιτάξεις, είναι να κλείσεις το δίκτυο κινητής και να προσπαθήσεις να κάνεις κλήση μέσω WiFi. Αν δεν δουλέψει, σημαίνει ότι για κάποιο λόγο οι κλήσεις σου έγιναν μέσω του 3G. Edit: μόλις είδα και το τελευταίο μήνυμά σου, τα γράφαμε ταυτόχρονα. Απ' ότι βλέπω έχεις κάνει κλήση μέσω *προώθησης* σε άλλο αριθμό και όχι "καθαρή" κλήση VoIP, απευθείας στον αριθμό μου θέλεις. Γι' αυτό και χρεώθηκες κατά πάσα πιθανότητα. Προσπάθησε να κάνεις κλήση με το δίκτυο κλειστό και μόνο το WiFi ανοιχτό... μάλλον δε θα δουλέψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts