H2SO4 Δημ. June 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 Η σύνδεσή μου εγεινε στης 1/6 στης 3/6 εκδίδεται λογαριασμός!!!!! Μου ζητούν να προπληρώσω τα πάγια μου τα οποία δεν ξεπερνούν τα 80ε μαζί με το τέλος κιν τηλεφωνίας. Εγώ έχω λογαριασμό 110ε. Τι στο καλό είναι τα 30ε για τρεις ημέρες θα το δω στην ανάλυση... Επίσης με ενημέρωσαν ότι ο δωρεάν χρόνος ομιλίας μου από της 1-3/6 είναι αναλογικός του μηνιαίου χρόνου ομιλίας μου. ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ προς κάθε γνώστη 1. Καταρχήν είναι λογικό να σου ζητούν την προπλήρωση του παγίου; 2. Είναι λογικό να σου εκδίδουν λογαριασμό σε 3 ημέρες; 3. Είναι λογικό να σου έχουν ψαλιδίσει το χρόνο ομιλίας σου (αναλογικά) όπως αναφέρω παραπάνω και να μην έχεις καμία ενημέρωση για το γεγονός ότι χρεώνεσαι. Δηλαδή, γιατί με ενεργοποιείς τρεις μέρες πριν από την έκδοση λογαριασμού και με αφήνεις να νομίζω ότι χρησιμοποιώ τον προπληρωμένο χρόνο ομιλίας μου; Άλλωστε δεν ζήτησα εγώ αυτή την ημερομηνία ενεργοποίησης. Δεν ξέρω είχα και μέχρι να δω τον πρώτο λογαριασμό έχω μια καλή άποψη για τη wind. Ελπίζω να μην ξέπεσε η wind σε τερτίπια για να κερδίσει 25-30ε 1. Kαι στον ΟΤΕ αυτο κανεις, προπληρωνεις το παγιο. Βασικα θεμα αποψης ειναι , Η εταιρεια θελει να προπληρωσεις το παγιο, και αυτο και ζητα. Ομοιως, ο τελευταιος λογαριασμος σου, αμα διακοψεις, δεν θα εχει παγιο (αφου το εχεις προπληρωσει τον προηγουμενο). 2. Η Wind δεν εκδιδει λογαριασμο στην αρχη καθε μηνα, αλλα μερικες μερες αφου ενεργοποιηθεις. συνηθως 2-3-4 ημερες. Ο λογαριασμος σου θα εκδιδεται στις 3 καθε μηνα στο εξης, και τα δωρεαν λεπτα σου θα μετρανε επισης απο τις 3 καθε μηνα. 3. Απο τις 1 μεχρι τις 3 που εκδοθηκε ο λογαριασμος σου μεσολαβουν 2 ημερες κλησεων (1 και 2 του μηνα) . Για αυτες τις 2 ημερες, χρεωθηκες τα 2/30 του παγιου σου και σου δωθηκαν τα 2/30 του δωρεαν χρονου ομιλιας σου. Απο τις 3 του μηνα, χρεωθηκες ενα πληρες παγιο που καλυπτει την περιοδο 3/6 μεχρι 3/7 και φυσικα πηρες και ολοκληρο τον δωρεαν χρονο που αντιστοιχει στο παγιο σου. Στην ουσια ο πρωτος σου λογαριασμος καλυπτει περιοδο ενος μηνα και τριων ημερων. δηλαδη καλυπτει την περιοδο 1/6 μεχρι 3/7 . Αντι λοιπον να σου βγαλει δυο λογαριασμους, εναν για 2 ημερες και εναν για 1 μηνα, στα εχει μαζι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nurse Δημ. June 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 Η2SO4 ευχαριστώ για την απάντησή σου. Τα πάγια το καταλαβαίνω. Τα υπόλοιπα 30ε τι να είναι; Πιστεύω ότι θα μου λυθεί και αυτή η απορία μόλις φτάσει ο λογαριασμός. Παραξενεύομαι όμως γιατί 30ε μέσα σε δύο ημέρες... δεν μου φάνηκε να μίλησα τόσο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. June 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2009 Είναι τρελή αυτή η wind ( ευκαιρία έψαχνα να φύγω). Το Μάιο έκλεισα χρόνο με λογαριασμούς πάνω από 70 ευρώ. Μου λένε ότι έχω επιδότηση 49 ευρώ. Ζητάω παραπάνω και μου δίνουν 88. Δεν την χρησιμοποιώ και μου στέλνουν μήνυμα ότι αυξήθηκε άλλα 15 ευρώ. Περνάω από κατάστημα wind και μου λένε ότι όντως είναι περίπου 100. Την αφήνω. Εκδίδονται και οι επόμενοι λογαριασμοί 110 και 250 ευρώ και περνάω ξανά από κατάστημα όπου με ενημέρωσαν ότι η επιδότησή μου είναι 75 ευρώ... Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. June 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2009 Είναι τρελή αυτή η wind ( ευκαιρία έψαχνα να φύγω). Το Μάιο έκλεισα χρόνο με λογαριασμούς πάνω από 70 ευρώ. Μου λένε ότι έχω επιδότηση 49 ευρώ. Ζητάω παραπάνω και μου δίνουν 88. Δεν την χρησιμοποιώ και μου στέλνουν μήνυμα ότι αυξήθηκε άλλα 15 ευρώ. Περνάω από κατάστημα wind και μου λένε ότι όντως είναι περίπου 100. Την αφήνω. Εκδίδονται και οι επόμενοι λογαριασμοί 110 και 250 ευρώ και περνάω ξανά από κατάστημα όπου με ενημέρωσαν ότι η επιδότησή μου είναι 75 ευρώ... Όταν δεν παίρνουμε την επιδότηση όταν βγαίνει,μετά από μήνα ή μήνες η επιδότηση "χαμηλώνει".Γι'αυτό μάλλον τα 100 ευρώ σου έγιναν 75.Για σιγουριά ρώτα και στο cc. Να ρωτήσω και εγώ κάτι.Είμαι στο Wind F2G.Όμως τα 3 ευρώ τα σπαταλάω πολύ γρήγορα με αποτέλεσμα να αγοράζω συνεχώς κάρτες των 3 ευρώ (δεν θέλω των 10 ευρώ γιατί τότε την σπαταλάω ακόμα πιο γρήγορα :p:O).Άν κάνω συμβόλαιο στο Wind Flexy Zero ή στο Wind Καρτοσύνδεση 20 θα με συμφέρει καλύτερα από το F2G;Θα μου έρχονται καθόλου μειωμένα τα έξοδα ή θα είναι περισσότερα;:worry: Ευχαριστώ.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PrivateerME45 Δημ. June 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2009 Να ρωτήσω και εγώ κάτι.Είμαι στο Wind F2G.Όμως τα 3 ευρώ τα σπαταλάω πολύ γρήγορα με αποτέλεσμα να αγοράζω συνεχώς κάρτες των 3 ευρώ (δεν θέλω των 10 ευρώ γιατί τότε την σπαταλάω ακόμα πιο γρήγορα :p:O).Άν κάνω συμβόλαιο στο Wind Flexy Zero ή στο Wind Καρτοσύνδεση 20 θα με συμφέρει καλύτερα από το F2G;Θα μου έρχονται καθόλου μειωμένα τα έξοδα ή θα είναι περισσότερα;:worry: Ευχαριστώ.:) Νομίζω ότι ό,τι και να κάνεις, πάλι περισσότερα θα πληρώνεις :p! Είσαι ομιλητικός φαίνεται... Παράθεση I used to be arrogant, but now I am PERFECT! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2009 Να ρωτήσω και εγώ κάτι.Είμαι στο Wind F2G.Όμως τα 3 ευρώ τα σπαταλάω πολύ γρήγορα με αποτέλεσμα να αγοράζω συνεχώς κάρτες των 3 ευρώ (δεν θέλω των 10 ευρώ γιατί τότε την σπαταλάω ακόμα πιο γρήγορα :p:O).Άν κάνω συμβόλαιο στο Wind Flexy Zero ή στο Wind Καρτοσύνδεση 20 θα με συμφέρει καλύτερα από το F2G;Θα μου έρχονται καθόλου μειωμένα τα έξοδα ή θα είναι περισσότερα;:worry: Ευχαριστώ.:) Αν είσαι στο F2G2 δεν υπάρχει τίποτα φτηνώτερο Απλά εκμεταλεύσου τα πακέτα ομιλίας ανάλογα με τις ανάγκες σου Γιατί δεν βάζεις 15 ευρώ ώστε να κερδίζεις και τα 50 λεπτά και 50 SMS για μία εβδομάδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alt10 Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 να κανω μια ηληθια ερωτηση ? το wind flexy zero υπαρχει ακομα εμπορικα διαθεσιμο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 Είναι κανονικά στα μαγαζιά,άσχετα αν στο site το έχουν στα μη εμπορικά διαθέσιμα προγράμματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 Αν είσαι στο F2G2 δεν υπάρχει τίποτα φτηνώτερο Απλά εκμεταλεύσου τα πακέτα ομιλίας ανάλογα με τις ανάγκες σου Γιατί δεν βάζεις 15 ευρώ ώστε να κερδίζεις και τα 50 λεπτά και 50 SMS για μία εβδομάδα? Ναι,το F2G2 είμαι.Ήλπιζα σε κάτι καλύτερο με το συμβόλαιο αλλά από τι στιγμή που το sms στοιχίζει 0,11ευρώ/sms (και ποιος ξέρει που θα φτάσει) τότε με βολεύει σίγουρα το F2G2.Όσον αφορά τα 50 λεπτά ομιλίας και τα 50 sms θα το κοιτάξω :D.Ευχαριστώ.:) να κανω μια ηληθια ερωτηση ? το wind flexy zero υπαρχει ακομα εμπορικα διαθεσιμο ? Ναι,είναι εμπορικά διαθέσιμο.Μάλιστα το Δεκέμβριο είχε και επιδότηση 54 ευρώ ή 9 ευρώ το μήνα για 6 μήνες.Τώρα δυστυχώς δεν έχει εκτός και αν πέσεις σε περίοδο προσφορών.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 Ναι,το F2G2 είμαι.Ήλπιζα σε κάτι καλύτερο με το συμβόλαιο αλλά από τι στιγμή που το sms στοιχίζει 0,11ευρώ/sms (και ποιος ξέρει που θα φτάσει) τότε με βολεύει σίγουρα το F2G2.Όσον αφορά τα 50 λεπτά ομιλίας και τα 50 sms θα το κοιτάξω :D.Ευχαριστώ.:) Την καλύτερη δουλειά κάνεις!Μην πέφτεις στην παγίδα των συμβολαίων!Πλέον,αν δε θες να χρησιμοποιείς εξελιγμένες υπηρεσίες data και δεν έχεις πρόβλημα να ξεχνάς/βαριέσαι κλπ να ανανεώνεις το χρόνο σου,συμφέρει από οικονομικής άποψης να έχεις το F2G2! Εγώ που έχω συμβόλαια στην ουσία τα έχω για τις υπηρεσίες δεδομένων τους και τίποτα περισσότερο!Την επιδότηση συνήθως την παίρνω σε έκπτωση και συσκευή αγοράζω μετρητοίς!Έτσι που έχουν αυξήσει τις χρεώσεις τους δε συμφέρει με τίποτα πλέον! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alt10 Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 Είναι κανονικά στα μαγαζιά,άσχετα αν στο site το έχουν στα μη εμπορικά διαθέσιμα προγράμματα δλδ αν μεταβω απο flexy 20 σε flexy zero δεν θα παρω την επιδοτηση που πρεπει να παρω τωρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 την ειδατε την διαφημιση? 600' με 5 ευρω στα συμβολαια! Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 Έπαιξε απόψε;Σε ποιο κανάλι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 600 λεπτα προς wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 Πριν λίγο είδα τη διαφήμιση!Όντως,600 προπληρωμένα λεπτά προς όλα τα κινητά Wind!Προφανώς,δε συμπεριλαμβάνονται κινητά Q και MoMad Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 Αυτή η επιλογή υπήρχε μέχρι και πριν λίγο καιρό πάλι. Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 ναι απλως την ξαναεβαλαν! νομιζω ειναι για ενεργοποιηση μεχρι 30/06. ακομα να το βαλουν στο site! ελεος! Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 παιδια σημερα πηγα για μια ανανεωση σε ενα καταστημα wind..και με ενημερωσαν για το καρτοσυμβολαιο!το μηνα εγω βαζω περιπου 40 ευρω(με την ηλεκτρονικη ανανεωση δλδ το 50% πειτε 60)..τεσπα με ενημερωσε οτι υπαρχει μια προσφορα στα καρτοσυμβολαια να πληρωνω 37,5 ευρω κ να μιλαω σαν να ειχα 65 αν θυμαμαι καλα(και ειναι γ 1 ετος)..(μου δινουν κ συσκευη απλη βεβαια τυπου νοκια 2630 δωρεαν ομως) ..αξιζει λετε?το σκεφτομαι γτ τωρα θα παρω whats up επδ εχουν οι πιο πολλοι φιλοι μου..συμφαιρει δε συμφαιρει?τι επιδοτηση εχω απ αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 παιδια σημερα πηγα για μια ανανεωση σε ενα καταστημα wind..και με ενημερωσαν για το καρτοσυμβολαιο!το μηνα εγω βαζω περιπου 40 ευρω(με την ηλεκτρονικη ανανεωση δλδ το 50% πειτε 60)..τεσπα με ενημερωσε οτι υπαρχει μια προσφορα στα καρτοσυμβολαια να πληρωνω 37,5 ευρω κ να μιλαω σαν να ειχα 65 αν θυμαμαι καλα(και ειναι γ 1 ετος)..(μου δινουν κ συσκευη απλη βεβαια τυπου νοκια 2630 δωρεαν ομως) ..αξιζει λετε?το σκεφτομαι γτ τωρα θα παρω whats up επδ εχουν οι πιο πολλοι φιλοι μου..συμφαιρει δε συμφαιρει?τι επιδοτηση εχω απ αυτο? φυσικα και να το κανεις. ειναι απο τις λιγες προσφορες του καρτοσυμβολαιου που τα σπανε. μπορεις να πας να ενημερωθεις καλυτερα. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ufufu Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 φυσικα και να το κανεις. ειναι απο τις λιγες προσφορες του καρτοσυμβολαιου που τα σπανε. μπορεις να πας να ενημερωθεις καλυτερα. Να ενημερωθεί που; Στο κατάστημα Wind; Προφανώς και θα του πούνε οτι τον συμφέρει. Όμως: 35 ευρώ κόστος + 5 ευρώ τέλος συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας = 40 ευρώ κόστος για 65 ευρώ ενσωματωμένης χρήσης. Αυτό αντιστοιχεί στην καρτοσύνδεση σε 14,444 λεπτά ομιλίας (με ελάχιστη χρέωση 30 δευτερολέπτων) ή 591 sms. Βάζοντας σε καρτοκινητό 40 ευρώ στο κατάστημα, παίρνει bonus 20% οπότε μπαίνουν 48 ευρώ. Αυτά στο f2g2 αντιστοιχούν σε πάνω απο 27,000 λεπτά ομιλίας (ή 13,700 περίπου λεπτά όταν λήξει η τρέχουσα προσφορά) χωρίς ελάχιστη χρέωση, ή σε περίπου 1200 sms. Δεν έχει επιδότηση, αλλά δεν έχει και 1 χρόνο δέσμευση και έχει και προσφορές του τύπου 2009 και αν επιστρέψει η online ανανέωση με κάποιο bonus είναι ακόμα πιο κερδισμένος. Αν δεν θέλει Web n Mail δε νομίζω οτι τον συμφέρει καθόλου η καρτοσύνδεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 παιδια σημερα πηγα για μια ανανεωση σε ενα καταστημα wind..και με ενημερωσαν για το καρτοσυμβολαιο!το μηνα εγω βαζω περιπου 40 ευρω(με την ηλεκτρονικη ανανεωση δλδ το 50% πειτε 60)..τεσπα με ενημερωσε οτι υπαρχει μια προσφορα στα καρτοσυμβολαια να πληρωνω 37,5 ευρω κ να μιλαω σαν να ειχα 65 αν θυμαμαι καλα(και ειναι γ 1 ετος)..(μου δινουν κ συσκευη απλη βεβαια τυπου νοκια 2630 δωρεαν ομως) ..αξιζει λετε?το σκεφτομαι γτ τωρα θα παρω whats up επδ εχουν οι πιο πολλοι φιλοι μου..συμφαιρει δε συμφαιρει?τι επιδοτηση εχω απ αυτο? Να ενημερωθεί που; Στο κατάστημα Wind; Προφανώς και θα του πούνε οτι τον συμφέρει. Όμως: 35 ευρώ κόστος + 5 ευρώ τέλος συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας = 40 ευρώ κόστος για 65 ευρώ ενσωματωμένης χρήσης. Αυτό αντιστοιχεί στην καρτοσύνδεση σε 14,444 λεπτά ομιλίας (με ελάχιστη χρέωση 30 δευτερολέπτων) ή 591 sms. Βάζοντας σε καρτοκινητό 40 ευρώ στο κατάστημα, παίρνει bonus 20% οπότε μπαίνουν 48 ευρώ. Αυτά στο f2g2 αντιστοιχούν σε πάνω απο 27,000 λεπτά ομιλίας (ή 13,700 περίπου λεπτά όταν λήξει η τρέχουσα προσφορά) χωρίς ελάχιστη χρέωση, ή σε περίπου 1200 sms. Δεν έχει επιδότηση, αλλά δεν έχει και 1 χρόνο δέσμευση και έχει και προσφορές του τύπου 2009 και αν επιστρέψει η online ανανέωση με κάποιο bonus είναι ακόμα πιο κερδισμένος. Αν δεν θέλει Web n Mail δε νομίζω οτι τον συμφέρει καθόλου η καρτοσύνδεση. Εγώ νομίζω ότι δεν τον συμφέρει, όπως γράφει και ο Ufufu και από πάνω. Επίσης αν είναι να πας σε What's up, ρώτα τους φίλους σου αν έχουν προβλήματα με το να κάνουν κλήσεις και μετά πήγαινε προς τα εκεί, γιατί υπάρχει σοβαρό πρόβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 δεν με ενδιαφερει το web n mail ,οποτε μαλλον μενω στα ιδια :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. June 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2009 Πήγα χθες και έκανα συμβόλαιο στο Wind Flexy Zero και ενώ έγιναν όλα καλά στο αντίγραφο από αυτό που υπέγραψα είδα αυτό που είναι στα συνημμένα αρχεία.Και το χειρότερο είναι ότι η υπάλληλος στο κατάστημα της Wind δεν με ενημέρωσε γι'αυτό :mad:.Ευτυχώς που το πάγιο (9 ευρώ) είναι μικρό και έχει και προπληρωμένο χρόνο ομιλίας,sms και mms :D:happy:.Το Wind E-bill (https://www.windebill.gr/windb2c/lps_logon.jsp) πως το ενεργοποιούμε;:confused: Παρακαλώ το μήνυμα αυτό να μεταφερθεί στην ενότητα με τα συμβόλαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. June 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2009 Πήγα χθες και έκανα συμβόλαιο στο Wind Flexy Zero και ενώ έγιναν όλα καλά στο αντίγραφο από αυτό που υπέγραψα είδα αυτό που είναι στα συνημμένα αρχεία.Και το χειρότερο είναι ότι η υπάλληλος στο κατάστημα της Wind δεν με ενημέρωσε γι'αυτό :mad:.Ευτυχώς που το πάγιο (9 ευρώ) είναι μικρό και έχει και προπληρωμένο χρόνο ομιλίας,sms και mms :D:happy:.Το Wind E-bill (https://www.windebill.gr/windb2c/lps_logon.jsp) πως το ενεργοποιούμε;:confused: Έπρεπε να ενεργοποιήσεις το οικ πακέτο Wind 1 που δεν εχει καθόλου πάγιο! Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. June 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2009 Έπρεπε να ενεργοποιήσεις το οικ πακέτο Wind 1 που δεν εχει καθόλου πάγιο! Μα και αυτό το πρόγραμμα όταν είχα ρωτήσει το Νοέμβρη μου είχαν πει ότι είναι 9 ευρώ για 6 μήνες αλλά ίσχυε για λίγες μόνο ημέρες γιατί ήταν μια προσφορά.Δηλαδή,ή σου έδιναν 54 ευρώ επιδότηση ή 9 ευρώ το μήνα για 6 μήνες,αλλά χθες που πήγα και το έκανα μου είπαν πως δεν έχει επιδότηση αλλά τα 9 ευρώ είναι "παρέα" με το πρόγραμμα αυτό.Επίσης τώρα που μου έβαλαν αυτό πρέπει να παραμείνω στην εταιρεία για 6 μήνες (σκοπεύω να μείνω πιο πολύ :p) ενώ το Νοέμβρη όταν είχα ρωτήσει σε περίπτωση που δεν κάνω τίποτα από τα δύο (ούτε επιδότηση ούτε 9 ευρώ το μήνα) μου είπαν ότι μπορώ να φύγω όποτε θέλω από το δίκτυο της Wind και ότι δεν θα πληρώσω τίποτα στην εταιρεία :blink:.Τελικά ποια από τις δύο έχει δίκιο;:worry:Η υπάλληλος που με εξυπηρέτησε το Νοέμβριο ή η υπάλληλος που με εξυπηρέτησε χθες;:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts