Jump to content

Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

Eliseos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

στα 240 λεπτά τι αντιστοιχεί; σε ποιο πρέπει να πάω και πόσο κοστίζει;

πολύ καλή προσφορά πάντως και μάλιστα και για τους παλιούς συνδρομητές ..όχι μόνο για νέους ως συνήθως κάνουν οι παροχείς!

εσυ παρε flexy 35 δινει 220 για να εχεις 270 ;)

Never Give Up:!:

Join friend!

πολυ καλή προσφορά , αλλά εγώ είμαι στο flexy 40 το οποίο σχεδόν με καλύπτει.

Δεν με συμφερει να παω στο 55 για να έχω το 75.:(

πολυ καλή προσφορά , αλλά εγώ είμαι στο flexy 40 το οποίο σχεδόν με καλύπτει.

Δεν με συμφερει να παω στο 55 για να έχω το 75.:(

Θα σου προτεινω κατι.

Κανε αλλαγη στο 35. Εαν μπορεις. Για να μπορεις, πρεπει να εισαι συνδρομητης τουλαχιστον 12 μηνες, και εαν εχεις συμπληρωσει 12 μηνες, να εχουν παρελθει 4 μηνες απο την προηγουμενη αλλαγη.

Παντως, σκεψου οτι ισχυει μεχρι τελη του χρονου. Οποτε σιγουρα προλαβαινεις.

Πας λοιπον στο 35, κανε αλλαγη στο 40 να εχεις τα λεπτα του 55;)

Θα σου προτεινω κατι.

Κανε αλλαγη στο 35. Εαν μπορεις. Για να μπορεις, πρεπει να εισαι συνδρομητης τουλαχιστον 12 μηνες, και εαν εχεις συμπληρωσει 12 μηνες, να εχουν παρελθει 4 μηνες απο την προηγουμενη αλλαγη.

Παντως, σκεψου οτι ισχυει μεχρι τελη του χρονου. Οποτε σιγουρα προλαβαινεις.

Πας λοιπον στο 35, κανε αλλαγη στο 40 να εχεις τα λεπτα του 55;)

τώρα έχω αναβάθμιση, οπότε μπορώ να κατέβω σε πάγιο.

Ευχαριστώ

paidia an allaxoume paketo.px egw exw flexy 35 tha to kanw flexy 40 omws ton erxomeno febrouario exw epidotisi.tha tin parw kanonika kai malista auximeni h' tha tin parw se enan xrono apo tin stigmi pou tha allaxw paketo;;;euxaristw prokatavolika!
PaOk RE!!!!

Ερώτηση:

Αν κάνουμε αυτή την ιστορία και σε ένα χρόνο θελήσουμε να γυρίσουμε στο χαμηλότερο πρόγραμμα, γίνεται; Και αν ναι (που είναι και το λογικό), ποιο το κόστος;

Ερώτηση:

Αν κάνουμε αυτή την ιστορία και σε ένα χρόνο θελήσουμε να γυρίσουμε στο χαμηλότερο πρόγραμμα, γίνεται; Και αν ναι (που είναι και το λογικό), ποιο το κόστος;

Λογικά 4€.

paidia an allaxoume paketo.px egw exw flexy 35 tha to kanw flexy 40 omws ton erxomeno febrouario exw epidotisi.tha tin parw kanonika kai malista auximeni h' tha tin parw se enan xrono apo tin stigmi pou tha allaxw paketo;;;euxaristw prokatavolika!

kanis na mou apantiisi;thanx

PaOk RE!!!!

Θα την παρεις κανονικα κλεινοντας ενα χρονο απο το αρχικο συμβολαιο (ή την ανανεωση του), δηλαδη τον Φεβρουαριο και μαλιστα αυξημενη λογω του μεγαλυτερου προγραμματος στο οποιο θα μπεις :)

H anabathmish den ayxanei. menei i idia se sxesh me ta lefta poy plirwnoyme. Asxeta ean mas dynetai h dynatothta katanalwshw toy epomenoy pagioy.

Eipame , kanoyn ekptwsh alla oxi, den ayxanoyn KAI thn epeidothsh!!

H anabathmish den ayxanei. menei i idia se sxesh me ta lefta poy plirwnoyme. Asxeta ean mas dynetai h dynatothta katanalwshw toy epomenoy pagioy.

Eipame , kanoyn ekptwsh alla oxi, den ayxanoyn KAI thn epeidothsh!!

Ε τους αλήτες!

Ε τους αλήτες!

kala, trwgosaste me tin Wind akoma ki an sou dinoun ENTELWS DWREAN katanalwsi tou epomenou paketou gia 1 olokliro xrono???? Eipame kritiki alla auto katantaei asteio...:X

kala, trwgosaste me tin Wind akoma ki an sou dinoun ENTELWS DWREAN katanalwsi tou epomenou paketou gia 1 olokliro xrono???? Eipame kritiki alla auto katantaei asteio...:X

Προφανως αστειευεται, αλλα στην Αγγλια τοσο καιρο εδινα περιπου 35 Ευρω για 400 λεπτα +100 sms + επιδοτηση 350 Ευρω (σχεδον οσο τα παγια). Οποτε μαλλον θα πεσω απο τα συνεφα οταν μου πει η ΤΙΜ 80 ευρω επιδοτηση + διπλασιες χρεωσεις σε μια χωρα με το 1/3 των μισθων σε σχεση με την Αγγλια :blink:

Προφανως αστειευεται, αλλα στην Αγγλια τοσο καιρο εδινα περιπου 35 Ευρω για 400 λεπτα +100 sms + επιδοτηση 350 Ευρω (σχεδον οσο τα παγια). Οποτε μαλλον θα πεσω απο τα συνεφα οταν μου πει η ΤΙΜ 80 ευρω επιδοτηση + διπλασιες χρεωσεις σε μια χωρα με το 1/3 των μισθων σε σχεση με την Αγγλια :blink:

Άσχετη και άτοπη τοποθέτηση!

Κι εγώ στη Γερμανία επί χρόνια πλήρωνα 0,19cents το sms προς κινητά εντός Γερμανίας & 0,29 cents το sms προς κινητά εκτός Γερμανίας... και ας μην αναφερθώ καλύτερα καθόλου μα καθόλου στις τιμές των εξερχομενων κλήσεων! Και ας μην αναφερθώ επίσης στο γεγονός πως για το μήνυμα "Ο συνδρομητής που καλείται θα ειδοποιηθεί για την κλήση σας με sms" όταν είχα κλειστό το κινητό μου, αυτός που με καλούσε πλήρωνε για να τ'ακούσει είτε καλούσε από κινητό, είτε από σταθερό!!!

Η Γερμανία τι οικονομική ανάγκη είχε με διπλάσιες χρεώσεις από αυτές της ΤΙΜ, αλλά και με 4πλάσιες από αυτές της Αγγλίας? Χαμηλό πληθυσμό (μόλις 85 εκατομμύρια) ή χαμηλούς μισθούς όταν ο κατότατος αγγίζει τα 7euros την ώρα?

Ας παραμείνουμε λοιπόν στο θέμα των φτηνών χρεώσεων της TIM και εφόσον συγκρίνουμε, ας συγκρίνουμε με τα υπόλοιπα ελληνικά δύκτια και όχι με αυτά της Αγγλίας, της Γερμανίας και της Ουγκάντα!!

Δυστυχώς δε μπορούμε να συγκριθούμε με κάποιες χώρες του εξωτερικού... καμμία από τις εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα..

Τουλάχιστον αυτή τη στιγμή η Wind σου δίνει με 40 ευρώ ... 380 λεπτά ομιλίας...

Είναι ένα πρώτο βήμα ... μια καλή αρχή ας πούμε...

Μακάρι να απαντήσουν και οι άλλες... :wink:

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Έχω το flexy 25 και πήγα στην wind να ρωτήσω για την καινούργια προσφορά.

Αυτό που έμαθα λοιπόν είναι οτι για να εκμεταλευτώ την προσφορά,πρέπει να μετακινηθώ

σε μεγαλύτερο πάγιο,δηλαδή να πάω στο 30,ώστε να έχω την κατανάλωση του 35,πράγμα

που φυσικά δεν με συμφέρει γιατί έτσι θα αναγκαστώ να πληρώνω περισσότερα χρηματα

απο αυτά που πληρώνω σήμερα.

Ρώτησα τον υπάλληλο αν μπορώ να πάω στο 20 ώστε να έχω την κατανάλωση του 25,και

μου απάντησε οτι η προσφορά ισχύει μόνο για μετακίνηση προς τα πάνω.

Άρα λοιπόν η προσφορά μπορεί να είναι καλή για τους νέους συνδρομητές,για μάς τους

παλιούς όμως είναι άδικη. Και λέω άδικη γιατί κάποιος που θα γραφτεί σήμερα στο 20 θα έχει

την ίδια κατανάλωση με εμένα που πληρώνω όμως περισσότερα χρήματα για αυτή την

ίδια κατανάλωση.Ενώ αυτός που θα πληρώνει όσο εγώ,θα είναι και πάλι ωφελημένος σε σχέση

με εμένα.

Εγώ θα παραδεχόμουν την wind,αν έδινε τη χρήση του αμέσως μεγαλύτερου προγράμματος

σε όλους τους παλιούς συνδρομητές χωρίς όρους και κόλπα. Αυτή θα ήταν μια αληθινή

επιβράβευση στους παλιούς συνδρομητές για την επιλογή τους,ενώ η τωρινή προσφορά μάλλον

κάνει τους παλιούς να αισθάνονται οτι πιάστηκαν κορόιδα.

Με αυτή τη λογική, στη Μολδαβία που έιχα πάει πιν 4 χρόνια,έψαχνα για αθλητικά με δεδομένο ότι ο μισθός ήταν 6 φορές κάτω από τον ελληνικό. Έλα ντε όμως που τα ρούχα ήταν στις ίδιες τιμές με την Ελλάδα...

Έχω το flexy 25 και πήγα στην wind να ρωτήσω για την καινούργια προσφορά.

Αυτό που έμαθα λοιπόν είναι οτι για να εκμεταλευτώ την προσφορά,πρέπει να μετακινηθώ

σε μεγαλύτερο πάγιο,δηλαδή να πάω στο 30,ώστε να έχω την κατανάλωση του 35,πράγμα

που φυσικά δεν με συμφέρει γιατί έτσι θα αναγκαστώ να πληρώνω περισσότερα χρηματα

απο αυτά που πληρώνω σήμερα.

Ρώτησα τον υπάλληλο αν μπορώ να πάω στο 20 ώστε να έχω την κατανάλωση του 25,και

μου απάντησε οτι η προσφορά ισχύει μόνο για μετακίνηση προς τα πάνω.

Άρα λοιπόν η προσφορά μπορεί να είναι καλή για τους νέους συνδρομητές,για μάς τους

παλιούς όμως είναι άδικη. Και λέω άδικη γιατί κάποιος που θα γραφτεί σήμερα στο 20 θα έχει

την ίδια κατανάλωση με εμένα που πληρώνω όμως περισσότερα χρήματα για αυτή την

ίδια κατανάλωση.Ενώ αυτός που θα πληρώνει όσο εγώ,θα είναι και πάλι ωφελημένος σε σχέση

με εμένα.

Εγώ θα παραδεχόμουν την wind,αν έδινε τη χρήση του αμέσως μεγαλύτερου προγράμματος

σε όλους τους παλιούς συνδρομητές χωρίς όρους και κόλπα. Αυτή θα ήταν μια αληθινή

επιβράβευση στους παλιούς συνδρομητές για την επιλογή τους,ενώ η τωρινή προσφορά μάλλον

κάνει τους παλιούς να αισθάνονται οτι πιάστηκαν κορόιδα.

Είμαι σίγουρος ότι μπορείς να πας στο 30 από το 25, πληρώνοντας 25€ το μήνα.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έστω ότι έχεις Flexy 25.

Μιλάς 100 λεπτά, στέλνεις 20 SMS και 10 MMS.

Αυτά κοστίζουν - για παράδειγμα - 32,49ευρώ.

Πληρώνεις αυτό το ποσό και τέρμα, δηλαδή είναι συνδυαστικά; Κάθε χρέωση (είτε χρόνος ομιλίας, είτε SMS, είτε MMS) προστίθεται, μέχρι να φτάσει αυτό το ποσό;

Μετά τα 32,49ευρώ χρεώνεσαι κανονικά; (SMS:0.11λ. κ.ο.κ.)

ΥΓ. Έχω Vodafone, όπου τα πάγια δεν έχουν καμία σχέση με αυτή τη "Flexy" χρέωση (αν την κατανοώ σωστά)

Έστω ότι έχεις Flexy 25.

Μιλάς 100 λεπτά, στέλνεις 20 SMS και 10 MMS.

Αυτά κοστίζουν - για παράδειγμα - 32,49ευρώ.

Πληρώνεις αυτό το ποσό και τέρμα, δηλαδή είναι συνδυαστικά; Κάθε χρέωση (είτε χρόνος ομιλίας, είτε SMS, είτε MMS) προστίθεται, μέχρι να φτάσει αυτό το ποσό;

Μετά τα 32,49ευρώ χρεώνεσαι κανονικά; (SMS:0.11λ. κ.ο.κ.)

ΥΓ. Έχω Vodafone, όπου τα πάγια δεν έχουν καμία σχέση με αυτή τη "Flexy" χρέωση (αν την κατανοώ σωστά)

Ναι σε όλα.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βοήθεια, έφαγα μια φλασιά τώρα.

Αυτό είναι το χαρτί που υπέγραψα:

[ATTACH]10107[/ATTACH]

Αυτό σημαίνει ότι θα πάω στο 25 και θα πληρώνω για το 20 ή ότι θα πάω στο 30 και θα πληρώνω για το 25;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βοήθεια, έφαγα μια φλασιά τώρα.

Αυτό είναι το χαρτί που υπέγραψα:

[ATTACH]10107[/ATTACH]

Αυτό σημαίνει ότι θα πάω στο 25 και θα πληρώνω για το 20 ή ότι θα πάω στο 30 και θα πληρώνω για το 25;

Θα πληρωνεις το 25 αλλα θα εχεις το 30.

Θα πληρωνεις το 25 αλλα θα εχεις το 30.

Σοβαρά μιλάς;

Κι αν ήθελα να πάω στο 25 αλλά να πληρώνω το 20 (που αυτό ήθελα);

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σοβαρά μιλάς;

Κι αν ήθελα να πάω στο 25 αλλά να πληρώνω το 20 (που αυτό ήθελα);

Δεν μπορούσες να το κάνεις αυτό. Η προσφορά για αλλαγή προγράμματος ισχύει μόνο όταν ανέβεις δύο πάγια τουλάχιστον, ώστε να πληρώνεις το επόμενο από αυτό που ήδη έχεις.

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Δεν μπορούσες να το κάνεις αυτό. Η προσφορά για αλλαγή προγράμματος ισχύει μόνο όταν ανέβεις δύο πάγια τουλάχιστον, ώστε να πληρώνεις το επόμενο από αυτό που ήδη έχεις.

Μάλιστα.

Την έκανα λοιπόν τη... χαζομάρα μου. :(

Τώρα μπορώ να το ακυρώσω, έστω πληρώνοντας για να κατέβω πάγιο;

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ