Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια απορία που σίγουρα έχει επαναδιατυπωθεί, απλά αν ξέρει κανείς κάτι περισσότερο.

Υπάρχων αριθμό F2G1 μπορεί κανείς να τον μετατρέψει σε φοιτητικό;

Διατηρώ ενεργή φοιτητική ιδιότητα και δεν το χα ψάξει.

Κάλεσα στο 1260 και μου είπαν μόνο σε νέους αριθμούς F2G...

Αν στείλω αίτημα μέσω site υπάρχει περίπτωση να καταφέρω κάτι;

Το πακέτο F2G1 παραμένει ή αλλάζει;

Ευχαριστώ.

Με τα όσα αναφέρει η εταιρεία και οι υπόλοιποι χρήστες τα προνόμια των φοιτητικών πακέτων τα έχουν μόνο Νέα νούμερα. Και όχι απο φορητότητες, μεταβιβάσεις κλπ

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

εγώ πάντως χτες έβαλα login δώρο χωρίς να έχω κάνει ανανέωση 5 € !!!!!!!!!!!!!

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Αυτό όμως με τα 300' δεν ισχύει για πρόσφατες συνδέσεις, σωστά ?

Χτες έβαλα 15Ε αλλά τέτοιο μήνυμα δεν πηρα

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

Αυτό όμως με τα 300' δεν ισχύει για πρόσφατες συνδέσεις, σωστά ?

Χτες έβαλα 15Ε αλλά τέτοιο μήνυμα δεν πηρα

Αφορά παλιούς συνδρομητές ή νέους με νούμερα απο προμοσιον που διανέμονται εδω και ημέρες, στην Πρωτεύουσα...

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

εγώ πάντως χτες έβαλα login δώρο χωρίς να έχω κάνει ανανέωση 5 € !!!!!!!!!!!!!

Εγώ που δοκίμασα να ενεργοποιήσω log n win δεν μου το επιτρέπει. Αν και έχω στην κάρτα 13€ και αγόρασα πριν 3 ημέρες το πακέτο 200 λεπτά προς όλους με 5€, τα log n win είναι απενεργοποιημένα. Θα πρέπει να γίνεται ανανέωση χρόνου ομιλίας από 5€ και πάνω για να είναι ενεργά. Δηλαδή μπορούμε να έχουμε τα log n win έως 4 φορές το μήνα εφόσον κάνουμε ανανέωση.

Οταν έχεις αρνητικό ή μηδενικό υπόλοιπο αλλά έχεις δωρεάν χρόνο ομιλίας σου μπλοκάρουν τις εξερχόμενες κλήσεις;Είχα υπόλοιπο 0,67€ ,απο λάθος μπήκε ιντερνετ το κινητό για ελάχιστα Kb και μου ήρθε μήνυμα ότι με χρέωσαν 1€ για ιντερνετ .Εχω 6 λεπτά δωρεαν χρόνο ομιλιας αλλά μόλις καλώ κάπου ακούγεται μήνυμα ότι υπάρχει εκκρεμότητα με τον λογαριασμό μου ,ενώ είναι καρτοκινητό,και πρέπει να καλέσω το 1260 ή να απευθυνθώ σε κατάστημα.:blink:

Οταν έχεις αρνητικό ή μηδενικό υπόλοιπο αλλά έχεις δωρεάν χρόνο ομιλίας σου μπλοκάρουν τις εξερχόμενες κλήσεις;Είχα υπόλοιπο 0,67€ ,απο λάθος μπήκε ιντερνετ το κινητό για ελάχιστα Kb και μου ήρθε μήνυμα ότι με χρέωσαν 1€ για ιντερνετ .Εχω 6 λεπτά δωρεαν χρόνο ομιλιας αλλά μόλις καλώ κάπου ακούγεται μήνυμα ότι υπάρχει εκκρεμότητα με τον λογαριασμό μου ,ενώ είναι καρτοκινητό,και πρέπει να καλέσω το 1260 ή να απευθυνθώ σε κατάστημα.:blink:

με υπόλοιπο 0,05€ , μιλούσα κανονικά με τα login bonus. Ακουγόταν το μηνυμα αλλα αν δεν εκλεινα η κλήση γινότανε κανονικά.

http://www.wind.gr/gr/f2g/upostirixi/faq/

22. Υπάρχει κάποια προϋπόθεση για να μπορώ να χρησιμοποιήσω τα δωρεάν λεπτά/SMS/MB από Bonus ανανέωσης, διαγωνισμούς ή Πακέτα;

Μία και μόνη προϋπόθεση! Να έχεις τουλάχιστον €0,01 διαθέσιμο υπόλοιπο. Και μην ανησυχείς αν χωρίς να το θέλεις, ξεμείνεις τελείως από κάρτα. Μπορείς να επισκεφτείς ένα κατάστημα WIND και να ανανεώσεις το χρόνο ομιλίας σου μόνο από €1.

Τα δωρεάν λεπτά δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν προς υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας.

Cats are like Music:

It's foolish to try to explain their worth

to those who don't appreciate them :kitty:

Επίσης κάποια στιγμή με 0,08€ στην αρχή δεν με άφησε να καλέσω νούμερο της Wind και έκλεισα τη γραμμή, ξανά προσπάθησα και μπόρεσα να βγάλω κλήση κανονικά.

Κάνε χρήση την επέκταση αν δεν μπορείς να πας σε κατάστημα.

Είναι 2.5€ +0.35€(ή χρέωση της υπηρεσίας απο την επόμενη ανανέωση)= 2.85€ :)

Τα Log n Win δώρα είναι διαθέσιμα προς ενεργοποίηση σε συνδρομητές που έχουν

κάνει μία ανανέωση τουλάχιστον 5€ τις τελευταίες 30 ημέρες.

Δηλαδη τελος τα δωρεαν λεπτα καθε εβδομαδα... χωρις να εχω κανει ανανεωση μεσα στο μηνα?

κριμαααααα....!!:mad:

Ενεργοποίησα το unlimited surf με 5 ευρώ =1000mb και λαμβάνω ςμς ότι παίρνω έξτρα δώρο 500mb, τα οποία όμως δεν φαίνονται πουθενά στο υπόλοιπο η στα ενεργοποιημενα πακέτα, τι παίζει

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

XZ Premium & L1

Ενεργοποίησα το unlimited surf με 5 ευρώ =1000mb και λαμβάνω ςμς ότι παίρνω έξτρα δώρο 500mb, τα οποία όμως δεν φαίνονται πουθενά στο υπόλοιπο η στα ενεργοποιημενα πακέτα, τι παίζει

Το κανονικό πακέτο είναι 500ΜΒ και 500 δώρο για τα 1000.

Απλώς το γράφουν 1gb σύνολο.

Στο τηλέφωνο είναι 500

ΥΓ

Δεν έχεις πάρει φοιτητικό?

Τα Log n Win δώρα είναι διαθέσιμα προς ενεργοποίηση σε συνδρομητές που έχουν

κάνει μία ανανέωση τουλάχιστον 5€ τις τελευταίες 30 ημέρες.

Δηλαδη τελος τα δωρεαν λεπτα καθε εβδομαδα... χωρις να εχω κανει ανανεωση μεσα στο μηνα?

κριμαααααα....!!:mad:

Ε όχι και κρίμα... Με τέτοια λογική στο τέλος θα ζητάμε να μας χαρίζουν και συσκευή!

Κάνε μια ανανέωση στην εφαρμογή!

Δυο μηνύματα δεν έλαβες; Ένα που λέει πως πήρες τα 1000mb και ένα άλλο που σου κάνει δώρο αλλα 500mb?

Το κανονικό πακέτο είναι 500ΜΒ και 500 δώρο για τα 1000.

Απλώς το γράφουν 1gb σύνολο.

Στο τηλέφωνο είναι 500

ΥΓ

Δεν έχεις πάρει φοιτητικό?

Αυτο το παρέχει η VF! Έξτρα bonus δέχεται και ο αδερφός μου μετα απο ενεργοποίηση του Combo.

Δεν έχω φοιτητικό, 3 ςμς πήρα, ένα για τα 500mb έξτρα δώρο και 100'/ςμς προς wind /q, το 2ο πάλι για τα 100'/ςμς για wind /q, και το 3ο για τα έξτρα,

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

XZ Premium & L1

Δεν έχω φοιτητικό, 3 ςμς πήρα, ένα για τα 500mb έξτρα δώρο και 100'/ςμς προς wind /q, το 2ο πάλι για τα 100'/ςμς για wind /q, και το 3ο για τα έξτρα,

Απο το σύνολο σου δηλαδή ο ενδοιασμός βρίσκεται μόνο στα δεδομένα; Τα υπόλοιπα sms, χρόνος ομιλίας υπάρχει (ο πρόσθετος πάντα);

Απο το σύνολο σου δηλαδή ο ενδοιασμός βρίσκεται μόνο στα δεδομένα; Τα υπόλοιπα sms, χρόνος ομιλίας υπάρχει (ο πρόσθετος πάντα);

Τα άλλα είναι Οκ, τα 500mb έξτρα δώρο λείπουν,εκτός αν τα δίνουν έτσι το 2ο πεντακοσαρικο και καλά σαν δώρο

TO MY F2G MOΛIΣ ΣOY EKANE EXTRA ΔΩPO 500 ΔΩPEAN MB ΓIA NA ΣEPΦAPEIΣ ΔΩPEAN AΠO TO KINHTO ΣOY OΠOY KI AN BPIΣKEΣAI ΓIA TIΣ EΠOMENEΣ 30 HMEPEΣ AΛΛA KAI 100Λ KAI 100SMS ΠPOΣ OΛH TH WIND KAI THN Q ME ΔIAPKEIA EΠIΣHΣ 30 HMEPEΣ.

Edited by nick2crete

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

XZ Premium & L1

Ρε παιδια εχω παραλαβει την καρτα απο τις 15 του μηνος και ακομα δεν εχει γινει η ενεργοποιηση. Τους εχω παρει 2 τηλεφωνα και μου λενε παρτε αυριο να δουμε τι εχει γινει, μαλλον δεν εχουν ερθει ακομα τα χαρτια απο τον courier... Εχει αντιμετωπισει κανεις αλλος τετοια καθυστερηση?

Ακριβώς το ίδιο και εδώ.Από αύριο σε αύριο μου λένε.

Εχθές μου είπε ένας υπάλληλος ότι θα γίνει το βραδυ..

Και σήμερα ένας άλλος ότι περιμένουν τα χαρτιά..

Με λίγα λόγια μάλλον κανεις από τους δυο δεν ήξερε τι γίνετε.

Ακριβώς το ίδιο και εδώ.Από αύριο σε αύριο μου λένε.

Εχθές μου είπε ένας υπάλληλος ότι θα γίνει το βραδυ..

Και σήμερα ένας άλλος ότι περιμένουν τα χαρτιά..

Με λίγα λόγια μάλλον κανεις από τους δυο δεν ήξερε τι γίνετε.

Α, καταλαβα...

Edited by ardi21

Σε ένα πακέτο της Q card με ενεργοποιημένα το Talk to Alla και 1€ Τalk, που θα γίνεται πρώτα κατανάλωση για τηλέφωνα σε wind/Q;

Επίσης τα πακέτα 3€, 1€ σε online ανανέωση τόσο κοστίζουν ή υπάρχει και κάποιος επιπλέον φόρος;

Επιτέλους ανανέωση online με paypal και πιστωτική https://etopup.wind.gr/etopup .

Επίσης μάλλον ισχύουν και τα bonus των καταστημάτων.

Edited by Nrg

Επιτέλους ανανέωση online με paypal και πιστωτική

Για στειλε ενα λινκ να το δούμε.

Ψάχνω και δεν το βρίσκω.

Ακυρο το βρήκα.

Πρέπει να μπούμε στο Myf2g.

Edited by nebtios

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επιτέλους ανανέωση online με paypal και πιστωτική https://etopup.wind.gr/etopup .

Επίσης μάλλον ισχύουν και τα bonus των καταστημάτων.

Άλλη μία σημαντική εξυπηρέτηση του πελάτη, κατά τη γνώμη μου, αρκεί να ισχύουν και τα ΟΛΑ τα bonus.

Σε ένα πακέτο της Q card με ενεργοποιημένα το Talk to Alla και 1€ Τalk, που θα γίνεται πρώτα κατανάλωση για τηλέφωνα σε wind/Q;

Επίσης τα πακέτα 3€, 1€ σε online ανανέωση τόσο κοστίζουν ή υπάρχει και κάποιος επιπλέον φόρος;

Για κλήση wind/Q παίρνει χρόνο από το 1€/400', ανεξάρτητα από λήξη. Επομένως τα 80' προς όλους, πρακτικά είναι πολύ περισσότερα αν τα συνδυάσεις με το άλλο. +το ότι έχουν χρέωση ανά 1'

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova