kormos Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Μια απορία που σίγουρα έχει επαναδιατυπωθεί, απλά αν ξέρει κανείς κάτι περισσότερο. Υπάρχων αριθμό F2G1 μπορεί κανείς να τον μετατρέψει σε φοιτητικό; Διατηρώ ενεργή φοιτητική ιδιότητα και δεν το χα ψάξει. Κάλεσα στο 1260 και μου είπαν μόνο σε νέους αριθμούς F2G... Αν στείλω αίτημα μέσω site υπάρχει περίπτωση να καταφέρω κάτι; Το πακέτο F2G1 παραμένει ή αλλάζει; Ευχαριστώ. Με τα όσα αναφέρει η εταιρεία και οι υπόλοιποι χρήστες τα προνόμια των φοιτητικών πακέτων τα έχουν μόνο Νέα νούμερα. Και όχι απο φορητότητες, μεταβιβάσεις κλπ Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 εγώ πάντως χτες έβαλα login δώρο χωρίς να έχω κάνει ανανέωση 5 € !!!!!!!!!!!!! Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Αυτό όμως με τα 300' δεν ισχύει για πρόσφατες συνδέσεις, σωστά ? Χτες έβαλα 15Ε αλλά τέτοιο μήνυμα δεν πηρα Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Αυτό όμως με τα 300' δεν ισχύει για πρόσφατες συνδέσεις, σωστά ? Χτες έβαλα 15Ε αλλά τέτοιο μήνυμα δεν πηρα Αφορά παλιούς συνδρομητές ή νέους με νούμερα απο προμοσιον που διανέμονται εδω και ημέρες, στην Πρωτεύουσα... Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 εγώ πάντως χτες έβαλα login δώρο χωρίς να έχω κάνει ανανέωση 5 € !!!!!!!!!!!!! Εγώ που δοκίμασα να ενεργοποιήσω log n win δεν μου το επιτρέπει. Αν και έχω στην κάρτα 13€ και αγόρασα πριν 3 ημέρες το πακέτο 200 λεπτά προς όλους με 5€, τα log n win είναι απενεργοποιημένα. Θα πρέπει να γίνεται ανανέωση χρόνου ομιλίας από 5€ και πάνω για να είναι ενεργά. Δηλαδή μπορούμε να έχουμε τα log n win έως 4 φορές το μήνα εφόσον κάνουμε ανανέωση. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Οταν έχεις αρνητικό ή μηδενικό υπόλοιπο αλλά έχεις δωρεάν χρόνο ομιλίας σου μπλοκάρουν τις εξερχόμενες κλήσεις;Είχα υπόλοιπο 0,67€ ,απο λάθος μπήκε ιντερνετ το κινητό για ελάχιστα Kb και μου ήρθε μήνυμα ότι με χρέωσαν 1€ για ιντερνετ .Εχω 6 λεπτά δωρεαν χρόνο ομιλιας αλλά μόλις καλώ κάπου ακούγεται μήνυμα ότι υπάρχει εκκρεμότητα με τον λογαριασμό μου ,ενώ είναι καρτοκινητό,και πρέπει να καλέσω το 1260 ή να απευθυνθώ σε κατάστημα.:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Οταν έχεις αρνητικό ή μηδενικό υπόλοιπο αλλά έχεις δωρεάν χρόνο ομιλίας σου μπλοκάρουν τις εξερχόμενες κλήσεις;Είχα υπόλοιπο 0,67€ ,απο λάθος μπήκε ιντερνετ το κινητό για ελάχιστα Kb και μου ήρθε μήνυμα ότι με χρέωσαν 1€ για ιντερνετ .Εχω 6 λεπτά δωρεαν χρόνο ομιλιας αλλά μόλις καλώ κάπου ακούγεται μήνυμα ότι υπάρχει εκκρεμότητα με τον λογαριασμό μου ,ενώ είναι καρτοκινητό,και πρέπει να καλέσω το 1260 ή να απευθυνθώ σε κατάστημα.:blink: με υπόλοιπο 0,05€ , μιλούσα κανονικά με τα login bonus. Ακουγόταν το μηνυμα αλλα αν δεν εκλεινα η κλήση γινότανε κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoula_ Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Οταν έχεις αρνητικό ή μηδενικό υπόλοιπο αλλά έχεις δωρεάν χρόνο ομιλίας σου μπλοκάρουν τις εξερχόμενες κλήσεις;Είχα υπόλοιπο 0,67€ ,απο λάθος μπήκε ιντερνετ το κινητό για ελάχιστα Kb και μου ήρθε μήνυμα ότι με χρέωσαν 1€ για ιντερνετ .Εχω 6 λεπτά δωρεαν χρόνο ομιλιας αλλά μόλις καλώ κάπου ακούγεται μήνυμα ότι υπάρχει εκκρεμότητα με τον λογαριασμό μου ,ενώ είναι καρτοκινητό,και πρέπει να καλέσω το 1260 ή να απευθυνθώ σε κατάστημα.:blink: http://www.wind.gr/gr/f2g/upostirixi/faq/ 22. Υπάρχει κάποια προϋπόθεση για να μπορώ να χρησιμοποιήσω τα δωρεάν λεπτά/SMS/MB από Bonus ανανέωσης, διαγωνισμούς ή Πακέτα; Μία και μόνη προϋπόθεση! Να έχεις τουλάχιστον €0,01 διαθέσιμο υπόλοιπο. Και μην ανησυχείς αν χωρίς να το θέλεις, ξεμείνεις τελείως από κάρτα. Μπορείς να επισκεφτείς ένα κατάστημα WIND και να ανανεώσεις το χρόνο ομιλίας σου μόνο από €1. Τα δωρεάν λεπτά δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν προς υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας. Παράθεση Cats are like Music: It's foolish to try to explain their worth to those who don't appreciate them :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Οταν έχεις αρνητικό ή μηδενικό υπόλοιπο αλλά έχεις δωρεάν χρόνο ομιλίας σου μπλοκάρουν τις εξερχόμενες κλήσεις;Είχα υπόλοιπο 0,67€ ,απο λάθος μπήκε ιντερνετ το κινητό για ελάχιστα Kb και μου ήρθε μήνυμα ότι με χρέωσαν 1€ για ιντερνετ .Εχω 6 λεπτά δωρεαν χρόνο ομιλιας αλλά μόλις καλώ κάπου ακούγεται μήνυμα ότι υπάρχει εκκρεμότητα με τον λογαριασμό μου ,ενώ είναι καρτοκινητό,και πρέπει να καλέσω το 1260 ή να απευθυνθώ σε κατάστημα.:blink: Επίσης κάποια στιγμή με 0,08€ στην αρχή δεν με άφησε να καλέσω νούμερο της Wind και έκλεισα τη γραμμή, ξανά προσπάθησα και μπόρεσα να βγάλω κλήση κανονικά. Κάνε χρήση την επέκταση αν δεν μπορείς να πας σε κατάστημα. Είναι 2.5€ +0.35€(ή χρέωση της υπηρεσίας απο την επόμενη ανανέωση)= 2.85€ :) Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Mάλιστα!Ευχαριστώ!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfirojohn Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Τα Log n Win δώρα είναι διαθέσιμα προς ενεργοποίηση σε συνδρομητές που έχουν κάνει μία ανανέωση τουλάχιστον 5€ τις τελευταίες 30 ημέρες. Δηλαδη τελος τα δωρεαν λεπτα καθε εβδομαδα... χωρις να εχω κανει ανανεωση μεσα στο μηνα? κριμαααααα....!!:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Ενεργοποίησα το unlimited surf με 5 ευρώ =1000mb και λαμβάνω ςμς ότι παίρνω έξτρα δώρο 500mb, τα οποία όμως δεν φαίνονται πουθενά στο υπόλοιπο η στα ενεργοποιημενα πακέτα, τι παίζει Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Ενεργοποίησα το unlimited surf με 5 ευρώ =1000mb και λαμβάνω ςμς ότι παίρνω έξτρα δώρο 500mb, τα οποία όμως δεν φαίνονται πουθενά στο υπόλοιπο η στα ενεργοποιημενα πακέτα, τι παίζει Το κανονικό πακέτο είναι 500ΜΒ και 500 δώρο για τα 1000. Απλώς το γράφουν 1gb σύνολο. Στο τηλέφωνο είναι 500 ΥΓ Δεν έχεις πάρει φοιτητικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Τα Log n Win δώρα είναι διαθέσιμα προς ενεργοποίηση σε συνδρομητές που έχουν κάνει μία ανανέωση τουλάχιστον 5€ τις τελευταίες 30 ημέρες. Δηλαδη τελος τα δωρεαν λεπτα καθε εβδομαδα... χωρις να εχω κανει ανανεωση μεσα στο μηνα? κριμαααααα....!!:mad: Ε όχι και κρίμα... Με τέτοια λογική στο τέλος θα ζητάμε να μας χαρίζουν και συσκευή! Ενεργοποίησα το unlimited surf με 5 ευρώ =1000mb και λαμβάνω ςμς ότι παίρνω έξτρα δώρο 500mb, τα οποία όμως δεν φαίνονται πουθενά στο υπόλοιπο η στα ενεργοποιημενα πακέτα, τι παίζει Κάνε μια ανανέωση στην εφαρμογή! Δυο μηνύματα δεν έλαβες; Ένα που λέει πως πήρες τα 1000mb και ένα άλλο που σου κάνει δώρο αλλα 500mb? Το κανονικό πακέτο είναι 500ΜΒ και 500 δώρο για τα 1000. Απλώς το γράφουν 1gb σύνολο. Στο τηλέφωνο είναι 500 ΥΓ Δεν έχεις πάρει φοιτητικό? Αυτο το παρέχει η VF! Έξτρα bonus δέχεται και ο αδερφός μου μετα απο ενεργοποίηση του Combo. Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Δεν έχω φοιτητικό, 3 ςμς πήρα, ένα για τα 500mb έξτρα δώρο και 100'/ςμς προς wind /q, το 2ο πάλι για τα 100'/ςμς για wind /q, και το 3ο για τα έξτρα, Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Δεν έχω φοιτητικό, 3 ςμς πήρα, ένα για τα 500mb έξτρα δώρο και 100'/ςμς προς wind /q, το 2ο πάλι για τα 100'/ςμς για wind /q, και το 3ο για τα έξτρα, Απο το σύνολο σου δηλαδή ο ενδοιασμός βρίσκεται μόνο στα δεδομένα; Τα υπόλοιπα sms, χρόνος ομιλίας υπάρχει (ο πρόσθετος πάντα); Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 (edited) Απο το σύνολο σου δηλαδή ο ενδοιασμός βρίσκεται μόνο στα δεδομένα; Τα υπόλοιπα sms, χρόνος ομιλίας υπάρχει (ο πρόσθετος πάντα); Τα άλλα είναι Οκ, τα 500mb έξτρα δώρο λείπουν,εκτός αν τα δίνουν έτσι το 2ο πεντακοσαρικο και καλά σαν δώρο TO MY F2G MOΛIΣ ΣOY EKANE EXTRA ΔΩPO 500 ΔΩPEAN MB ΓIA NA ΣEPΦAPEIΣ ΔΩPEAN AΠO TO KINHTO ΣOY OΠOY KI AN BPIΣKEΣAI ΓIA TIΣ EΠOMENEΣ 30 HMEPEΣ AΛΛA KAI 100Λ KAI 100SMS ΠPOΣ OΛH TH WIND KAI THN Q ME ΔIAPKEIA EΠIΣHΣ 30 HMEPEΣ. Edited January 23, 2014 by nick2crete Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Ρε παιδια εχω παραλαβει την καρτα απο τις 15 του μηνος και ακομα δεν εχει γινει η ενεργοποιηση. Τους εχω παρει 2 τηλεφωνα και μου λενε παρτε αυριο να δουμε τι εχει γινει, μαλλον δεν εχουν ερθει ακομα τα χαρτια απο τον courier... Εχει αντιμετωπισει κανεις αλλος τετοια καθυστερηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpoth Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Ακριβώς το ίδιο και εδώ.Από αύριο σε αύριο μου λένε. Εχθές μου είπε ένας υπάλληλος ότι θα γίνει το βραδυ.. Και σήμερα ένας άλλος ότι περιμένουν τα χαρτιά.. Με λίγα λόγια μάλλον κανεις από τους δυο δεν ήξερε τι γίνετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 (edited) Ακριβώς το ίδιο και εδώ.Από αύριο σε αύριο μου λένε. Εχθές μου είπε ένας υπάλληλος ότι θα γίνει το βραδυ.. Και σήμερα ένας άλλος ότι περιμένουν τα χαρτιά.. Με λίγα λόγια μάλλον κανεις από τους δυο δεν ήξερε τι γίνετε. Α, καταλαβα... Edited January 23, 2014 by ardi21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Σε ένα πακέτο της Q card με ενεργοποιημένα το Talk to Alla και 1€ Τalk, που θα γίνεται πρώτα κατανάλωση για τηλέφωνα σε wind/Q; Επίσης τα πακέτα 3€, 1€ σε online ανανέωση τόσο κοστίζουν ή υπάρχει και κάποιος επιπλέον φόρος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 (edited) Επιτέλους ανανέωση online με paypal και πιστωτική https://etopup.wind.gr/etopup . Επίσης μάλλον ισχύουν και τα bonus των καταστημάτων. Edited January 23, 2014 by Nrg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 (edited) Επιτέλους ανανέωση online με paypal και πιστωτική Για στειλε ενα λινκ να το δούμε. Ψάχνω και δεν το βρίσκω. Ακυρο το βρήκα. Πρέπει να μπούμε στο Myf2g. Edited January 23, 2014 by nebtios Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Επιτέλους ανανέωση online με paypal και πιστωτική https://etopup.wind.gr/etopup . Επίσης μάλλον ισχύουν και τα bonus των καταστημάτων. Άλλη μία σημαντική εξυπηρέτηση του πελάτη, κατά τη γνώμη μου, αρκεί να ισχύουν και τα ΟΛΑ τα bonus. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Σε ένα πακέτο της Q card με ενεργοποιημένα το Talk to Alla και 1€ Τalk, που θα γίνεται πρώτα κατανάλωση για τηλέφωνα σε wind/Q; Επίσης τα πακέτα 3€, 1€ σε online ανανέωση τόσο κοστίζουν ή υπάρχει και κάποιος επιπλέον φόρος; Για κλήση wind/Q παίρνει χρόνο από το 1€/400', ανεξάρτητα από λήξη. Επομένως τα 80' προς όλους, πρακτικά είναι πολύ περισσότερα αν τα συνδυάσεις με το άλλο. +το ότι έχουν χρέωση ανά 1' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts